[ djmaki @ 03.03.2005. 21:04 ] @
| Ma onako pitam Zanimalo me je to za moj forum. Cisto me je interesovalo,da li je to nekom zaslugom ili drugacije. Na phpBB forumima mozes postati moderator ako imas odredjen broj postova koji je administrator odredio, i tako dalje.
Hvala na odgovorima!!!
Pisite i dalje mozda ce nekog ova tema interesovati |
[ lancia88 @ 03.03.2005. 21:17 ] @
Pozdrav,
za Tvoj forum ali i sajt bi bilo znacajno da danasnji dan cetvrtak dobije svoj pravi naziv za pocetak:
" Dobro veče! Danas je čcetvrtak 3.MART.2005. 10:13"
Salim se malo ali mi je upalo u oci odmah....
A za kriterijume za moderatora? Pa svaki forum ima svoje kriterijume, ja znam i za forume gde je osnovno da to trazis, ostalo je manje bitno...........koji li to bese forum?
[ BytEfLUSh @ 03.03.2005. 23:25 ] @
Znači, nije vezano za ES? OK, onda ne spada u forum "Predlozi i Pitanja".
[ Beltrammi @ 04.03.2005. 02:10 ] @
To se ne postaje, za to se jednostavno treba roditi !
[ Java Beograd @ 04.03.2005. 07:35 ] @
To majka više ne rađa.
[ boccio @ 04.03.2005. 09:55 ] @
Jel ja to tripujem, ili je u zadnje vreme opasno porasla opsesivno-kompulsivna zelja za moderatorskim statusom na ESu?
Pade mi na pamet ona matora stvar od Soul II Soul: "Back to life, back to reality..." :))
[ BytEfLUSh @ 04.03.2005. 10:05 ] @
Inače, ...
Citat: djmaki: Na phpBB forumima mozes postati moderator ako imas odredjen broj postova koji je administrator odredio, i tako dalje.
Ako je to istina (što čisto sumnjam) onda je phpBB mnogo loš forum.
[ m4rk0 @ 04.03.2005. 11:26 ] @
Da bi postao moderator, pored odlicnog znanja u odredjenoj oblasti, i volje i zelje da pomognes drugima ( ono sto mene odlikuje ), najvaznije da zrelo razmisljas ( sto kod mene nije slucaj . ) Mislim da ce se svi sloziti u ovome. I da, nemoj da se nameces u zelji da postanes moderator ( kakva ironija, ja nekom nesto pricam )
Ipak, sve se da popraviti.
Pozdrav.
[ shumar @ 04.03.2005. 17:18 ] @
Ili jesi ili nisi
[ MMX @ 04.03.2005. 17:22 ] @
Ako se forum ne bavi IT-om, onda moderatori ne moraju imati neki nivo predznanja. U tom slučaju, ja bih titule moderatora delio u zavisnoti od aktivnosti člana.
[ Strahinja233 @ 04.03.2005. 19:43 ] @
Moderator se ne postaje, moderator se radja
[ acatheking @ 04.03.2005. 20:38 ] @
Možda će biti offtopic, ali me zanima koliko vremena moderatori ES provode na forumu i "moderišu"? Mislim da pored navedenih karakteristika (poznavanje određene oblasti, volja da se pomogne drugima), moderator treba imati i dosta vremena koje će provoditi na forumu. Naravno, srazmerno tome koliki je forum.
[ pajaja @ 04.03.2005. 23:09 ] @
Pa evo citata koji cu uskoro staviti u potpis :)
Citat: Milan A.:Nećete steći ugled (ili šta već) tako što postanete moderator, nego ćete postati moderator tako što steknete ugled.
Odlicno receno.... Citat: BytEfLUSh:
Ako je to istina (što čisto sumnjam) onda je phpBB mnogo loš forum.
Nazalost jeste istina... ( naravno moze da se iskljuci , ali postoji ta mogucnost )...
[ voja_pfc @ 04.03.2005. 23:44 ] @
A sto je to toliko bitno? Zelja za vlascu, moci (da brisete ,menjate tudje postove...)? Cemu nametanje?
Postanes vanzemaljac ako si moderator (please nemojte me oteti)?
Ne razumem...
[ Corey @ 05.03.2005. 15:00 ] @
Citat: Strahinja233: Moderator se ne postaje, moderator se radja :D Upravo tako.Nekom je suđeno da bude,a nekom ne.Kako shumar kaže ili jesi ili nisi.
[ Galle PIM @ 08.10.2006. 05:22 ] @
Tema je zastarela, slicajno sam naleteo na nju u ovo kasne (rane) sate, ali stvarno ....
Citat: MMX: Ako se forum ne bavi IT-om, onda moderatori ne moraju imati neki nivo predznanja.
e svaka cast, a ako se forum bavi medicinom, masinstvom, gradjevinom, arhitekturom, pravom, ekonomskim naukama ili slicno "pozeljno je da si aktivan i da nesto pises", strucnost nije bitna????
[ ad0lf @ 08.10.2006. 20:11 ] @
ako imas kesh onda sve moze, pa i da se postane moderator:-)
sto bi rekli bugari "ako nekog ne mozes da kupis sa pari, onda mozes da ga kupis sa mnooogoo pari"
[ WawaHOO! @ 08.10.2006. 20:29 ] @
Citat: ad0lf: ako imas kesh onda sve moze, pa i da se postane moderator:-)
sto bi rekli bugari "ako nekog ne mozes da kupis sa pari, onda mozes da ga kupis sa mnooogoo pari"
Zasto davati pare, jel to neka titula ??? Cuo sam da se kupuju diplome ali za ovo jos nisam cuo?
[ tox master @ 08.10.2006. 21:46 ] @
Citat: WawaHOO!: Zasto davati pare, jel to neka titula ??? Cuo sam da se kupuju diplome ali za ovo jos nisam cuo? slazem se u potpunosti!
i nije mi nikako jasno zasto se neki ljudi (a ima ih prilicno) loze da budu moderatori?!
da li svi misle da je uloga moderatora da samo brise postove ljudima koje ne voli ili sta vec...
ja ne bih ni da mi plate!
mozda da mi PUNO plate...ali samo mozda!
ps:a sto bi neko sa "pari" kupovao moderatorsko zvanje kad moze da kupi forum a to je mnogo iznad moderatora!
onda cak mozes da das otkaz moderatoru!
kakav li je to tek osecaj!
pozdrav
[ ad0lf @ 08.10.2006. 21:55 ] @
na tako nesto sam i mislio
fino razmisljas
[ operacija @ 08.10.2006. 22:04 ] @
Moderator = blejanje u monitor
[ sk300 @ 09.10.2006. 06:58 ] @
Citat: tox master:
ps:a sto bi neko sa "pari" kupovao moderatorsko zvanje kad moze da kupi forum a to je mnogo iznad moderatora!
onda cak mozes da das otkaz moderatoru!:D
kakav li je to tek osecaj!:)
bolji nego brisanje/izmjenjivanje poruka drugim "obicnim" korisnicima.
a sad: kako bez $$$, €€€... postati admin???
jednostavno: www.forumer.com, registriraj se i ti si admin!
[ WawaHOO! @ 09.10.2006. 12:01 ] @
Citat: sk300:
a sad: kako bez $$$, €€€... postati admin???
znanjem !
[ sk300 @ 09.10.2006. 15:16 ] @
... i mukom
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|