[ Sunjalo @ 03.03.2005. 23:31 ] @
Ajde da cujemo koliko je ko kreativan :)

P.S. Nebitno ko je u pitanju devojka, keva, sestra .... !!!
[ MileG @ 03.03.2005. 23:59 ] @
Dobro pitanje! :o) cvijece, mani se kreativnosti...
[ bukovski @ 04.03.2005. 00:29 ] @
bez cveca ne ide !
mada ce me neki optuziti da je to komunisticki praznik trebamo ih ispostovati ipak to je njihov dana a ostali su nasi :)
ovako nesto skupo ce uvek biti dobar poklon bar je kod mene tako :)
sala i lep cvet pema i sl moze biti bolji od najskupljeg pokolna !
npr. ja sam devojci za prosli uzo dvd plejer za komp , tv karticu i novo napajanje :) ozbiljno i bila vise nego odusevljena e sad razmisljam da joj uzmem wifi karticu i uplatim wireless interent posto nece da se zeza sa nama besplatnim mrezama sta ces !

inace cizmice nesto zlatno uvek prolazi dobro !
[ MileG @ 04.03.2005. 00:41 ] @
@bukovski - dje nadje napajanje brateee :o)

Ja sam planirao trosjed dvosjed i fotelju sa stolicem al kaze da nema mjesta u sobi za sve to pa bi samo samsung plazma TV sa dvd-om.

* naravno da se salim...
[ Nabukodonosor @ 04.03.2005. 01:28 ] @
Ja sam vec kupio: Peugeot 206 HDI. Sta cu kad joj se svidja.
[ neca @ 04.03.2005. 01:56 ] @
Ma bre ljudi to su gluposti...ako cemo tako...ta devojka ako zasluzuje da dobija poklone od svog decka i ako taj voli da joj kupuje, on to treba da praktikuje nezavisno od datuma..meni je to skroz bzvz...

ali kao sto tema kaze, poklon, slazem se sa komentarom iznad da bez cveca ne ide, a ostalo...sve zavisi od osobe do osobe i mogucnosti onoga ko kupuje, neka plisana igrackica, parfem...nakit...
[ Nesko M @ 04.03.2005. 02:39 ] @
Cao narode, donekle se slazem sa necom i mislim da je proslavljanje i poklanjanje licna odnosno individualna stvar. Malopre sam citao podatke na temu 8. marta. Ipak je u pitanju politika, odnosno gledano sa ove vremenske distance to je već istorija politike, tačnije socijalizma, a samim tim i komunizma. Otuda i objašnjenje zašto je praznik 8. mart bio popularan u Jugoslaviji i zašto su neki današnji političari sa Srpske scene protiv tog praznika. Međutim praznovanje bilo koje vrste je vrlo prihvaćeno na ovim prostorima, tako da smo mi (kao nacija) neke stare državne praznike ukinuli, ali smo u najkraćem roku vaspostavili nove, da nam slučajno ne zafali igara ako već fali leba. A pošto je proslavljanje 8. marta ipak internacionalni stvar (slave ga i Rusi ali i Austrijanci, Svajcarci...), to se onda nekako još uvek održalo, a i podseća na zapadnjački dan zaljubljenih, koji u Srbiji i nije nešto naročito popularan jer je katolički, a to se direktno kosi sa našim socijal-pravoslavnim načelima, pa nam onda ostaje dan žena koji nije verski, jer Srbi ženama ne veruju.
PS: Ali ih ipak vole. Znaci ako nemas naviku da svojoj devojci ili zeni (mada obe spadaju u istu kategoriju) poklanjas bilo sta i nekim drugim danima i povodima onda joj ni za 8. mart nemoj nista pokloniti, jer poznavajuci tebe ona to i ne ocekuje. Ali u suprotnom to ce biti jos jedan poklon od tebe, bez obzira na njegovu cenu, njoj ce biti drag jer je od tebe. I jer je poklanjanje visi nivo od verbalne komunikacije.
[ Ilic Igor @ 04.03.2005. 12:01 ] @
Pozdrav,
ako nema depilator eto radosti.
Tebi ce biti lepo, a ona zadovoljna.
Cena oko 50 eura.
[ Mardz Simpson @ 04.03.2005. 20:50 ] @
Vecera!Romantika uz cvece i svece,naravno!
A mogli bi koji put u toku godine da nam kupite buket cveca a ne samo za 8 mart,kad mi znamo da cete nam nesto kupiti! Daj budite malo kreativniji!
[ SmilieBG @ 04.03.2005. 22:24 ] @
Za 8 mart ne bijem devojku :))

Poz,
Sale
[ dalibord5 @ 05.03.2005. 01:22 ] @
Kakva glupost!!!
Pa nista.Ne treba ih navikavati :)
Stvarno to je glupav praznik.
Sve zene ocekuju cvece a klinci koji nemaju herca iskoriste osmi mart da poklone cvet devojci koja im se svidja.Fora je pokloniti 10 kad se ne ocekuje.
Sta se desava 8 marta?Zene prave kolace da pocaste muskarce po firmama
a"muskarcine"dolaze pijane iz tih istih firmi i daju svojim zenama izguzvano,uginulo cvece.I sve kao koristimo priliku da se tog dana iskupimo za sve gluposti koje pravimo citave godine.8 mart ponizava zene,a onaj koji voli svoju lepsu polovinu neka bude pazljiv svakog dana.Srbi poklanjaju cvece samo jedan dan godisnje i kada nesto zgrese.
Pa jos da se dodvorimo baki,tetki devojke,debeloj kasirki,brkatoj kondukterki...
[ FormatC @ 05.03.2005. 02:39 ] @
Ako će to zadovoljiti njihova ženska prava i feminizam, treba ih odobrovoljiti nečim. Cveće i nešto što bi im inače dali za rođendan.
[ rumpelstilski @ 05.03.2005. 02:58 ] @
Reklama za Wiefert pivo moj komentar!!!

Ajd ziveli...
[ bukovski @ 05.03.2005. 03:15 ] @
depilator na kraju za ovu godinu moj izbor havala na sugstijama !\
a za mene pibvoooooo i tpj apatanicae ! cuej mo se sutaa
[ lancia @ 05.03.2005. 10:37 ] @
Avionsku kartu za Canarska ostrva..........................
[ lancia @ 05.03.2005. 10:40 ] @
Citat:
Nabukodonosor: Ja sam vec kupio: Peugeot 206 HDI. Sta cu kad joj se svidja.

Jel mogu ja da ti budem devojka.....................muahahaah
[ pctel @ 05.03.2005. 14:01 ] @
Citat:
Srbi poklanjaju cvece samo jedan dan godisnje i kada nesto zgrese.

Dobro, tako je, ali ja ne vidim sta je tu problem. Hoces da kazes da muskarci treba svakog dana nesto da poklanjaju zenama, da im se udvaraju, pokazuju ljubav i tako to? E, pa nije, to romanticno vreme je proslo jos u srednjem veku, tadasnji vitezi su se na razne nacine trudili da zadobiju ljubav svoje izabranice:
- skidali su sesir kad je sretnu i poklanjali se
- ljubili ruku
- donosili lepe pokloncice
- pevali serenade ispod prozora
- izazivali na dvoboj svakog ko je uvredi
...
danas je drugo vreme, zaboravili ste da je ovo 21. vek, vek u kom su zene totalno nezavisne i ravnopravne sa muskarcima. Ja sam zenske osobe oduvek smatrao potpuno ravnopravnim, znaci, ravnopravno sa mnom donosi sve zajednicke odluke, nema onoga "ima da bude kako ja kazem", ali to takodje podrazumeva da ja treba da budem neko ko ce ljubav kupovati poklonima. Ljubav za ljubav, pokloni za poklone, pa ako ona meni kupuje poklone svakog dana onda cu i ja njoj, ako ne, onda cu samo osmog marta. smatrate li takav stav pogresnim?
[ dalibord5 @ 05.03.2005. 14:17 ] @
Zena je ravnopravna u zakonu.Naklonost se moze iskazati jednim cvetom.
Skupi pokloni nemaju veze sa tim.Skup poklon uvek predstavlja obavezu za poklonoprimca(moralnu).
Ako ne osetis s vremena na vreme potrebu da obradujes nekoga,bio on muskarac ili zena nemoj ni poklanjati.8 mart je samo jadan izgovor.
[ Zikka @ 05.03.2005. 15:26 ] @
Cvet, neka mindjusaili narukvica ja,...
[ Zikka @ 05.03.2005. 15:28 ] @
Citat:
SmilieBG: Za 8 mart ne bijem devojku :))

Poz,
Sale

I u ovom primeru se vidi da je duh EU usao kod nas. U potpunosti podrzavam takav stav.
[ FormatC @ 05.03.2005. 21:39 ] @
Ako oćemo jednakost, trebalo bi uvesti i dan muškaraca.
Šta bi sve morale da nam pokljanjaju...
[ H@usto® @ 05.03.2005. 21:59 ] @
Ih... Za 8. se poklanja samo cvece i nista vise. Jer to nije dan kao ostali, npr. rodjendan i slicno gde mozes da das i neku vrednu stvar i izazovniju. Devojka ce se sigurno oduseviti cvecem, ako nicim drugim nece. E sad zavisi i od devojke, koja je sponzorusa, pa bi volela da joj decko pokloni "svet". Ja licno volim da dajem sto vise i dragocenije, ali sada ne, jer ne treba navikavati devojku na te stvari, odnosno da je osvajate poklonima, jer na kraju ce se to pretvoriti u nesto drugo, u ljubav iz koristi, sto nije isto.

Dakle, samo cvece i to, kako sam negde procitao, ne vise od 3 cveta. Nece se sigurno razocarati!!!
[ Slobodan Miskovic @ 05.03.2005. 22:27 ] @
"Kupis paket popunjenih loto listica"

Ovo je bilo celo vece na Pinku kao reklama...
[ BettyBoop @ 05.03.2005. 22:52 ] @
Da, ona reklama za waifert je mnogo smesna:)))
I jeste glupavo bas za 8.-mi mart kupovati zenama, devojkama,majkama, sestrama nesto..zasto se bas svi sete tog dana a ne nekog drugog; al opet s druge strane to su ljudi poceli da osecaju kao neku vrstu duznosti-i meni je glupo da mami tad bas nista ne kupim..bar neki cvet:))
Evo na pr.: mene je jedan decko hteo da vodi na utakmicu(mislim da je neka kosarka bila za taj 8. mart)-posto zna da bi mi se svidelo...eto nesto originalno:))))
[ Ilic Igor @ 06.03.2005. 00:26 ] @
Samo za tebe PIVO!?
Ajde za predlog nije u redu!
Da podelimo tvoje veselje:)!
[ electrobuka @ 06.03.2005. 03:19 ] @
necu joj nista kupiti
samo cu joj pruziti dobru zabavu i dobar provod da se oseti srecnom pored mene
(a zar neko stvarno misli da zene mogu da budu ravnopravne sa muskarcima)
[ ton_majstor @ 06.03.2005. 12:11 ] @
Uopste nije sala, sinoc sam joj uzeo mobilni telefon!

moj je juce popodne crkao...

Bas sam prase... ipak, dobice nesto od mene, dug je taj dan!
[ @lien @ 06.03.2005. 14:35 ] @
recimo mleko za telo ili tako neka kozmetika + cvece,
jer ako ne poklonis cvece onda si za**** stvar...
ma 8. mart je ok ;) donekle....

mrzi me da tipkam dalje...kasnije cu...
ustvari...

po pitanju 8. marta, njenog rodjendana,nove godine i ostalih praznika kada se daruje... ja nemam devojku.... ;)
sto se tice keve sestara......odem do lekara(boli me glava ili....)

los dan....

ko ce bre sve to izfinansirati.... ja sam srednjoskolac... ;)
[ ton_majstor @ 06.03.2005. 15:58 ] @
Tuzni decace...
[ HoT_Steppa @ 07.03.2005. 22:47 ] @
Mrezni kabl, sta cu kad joj treba. :)
[ stex @ 08.03.2005. 07:11 ] @
CD Negativ. Volim da poklanjam poklone koje ce koristiti, a ne koji ce uvenuti za par dana ili nesto sto ce joj skupljati prasinu.
[ dule87 @ 08.03.2005. 09:10 ] @
Ja kevi necu nista da kupim!NIJE ZASLUZILA!A i taj 8.mart pravo je sviranje k***u!
[ Fros @ 28.02.2006. 21:49 ] @
Citat:
stex: CD Negativ. Volim da poklanjam poklone koje ce koristiti, a ne koji ce uvenuti za par dana ili nesto sto ce joj skupljati prasinu.

Svidja mi se ovaj predlog,mislim da je neki CD pravi izbor!
[ stex @ 01.03.2006. 10:18 ] @
Citat:
Fros: Svidja mi se ovaj predlog,mislim da je neki CD pravi izbor!

E sad ti meni daj neki predlog jer sam istrosio sve aduta i za 8. mart i za rodjendane :)
Ili da menjam devojku pa da krenem ispocetka :)
[ vaderru @ 01.03.2006. 10:25 ] @
Sto da imaju jedan dan vise??????
Zapitaj te se malo,mi stvaramo sponzoruse?
[ Deda_Mraz @ 01.03.2006. 11:08 ] @
Odvedi je u vumen sekret i reci joj da bira šta hoće....
Ja sam tako za dan zaljubljenih...uuuu ala je bilo dobro

Inače one ruže i mede, to je mnei tako tulo da poklanjam, kao da nekom na slavu odem sa Step sokićem u kesici kao poklon...
[ deki77 @ 01.03.2006. 12:31 ] @
Ja stvarno ne znam kakve veze imamo mi sa ovim praznikom...
[ stex @ 01.03.2006. 12:45 ] @
Citat:
vaderru: Sto da imaju jedan dan vise??????
Zapitaj te se malo,mi stvaramo sponzoruse?

Ovo ti je stvarno bedan izgovor. I sta sad, ako kupis mami jedan cvet postace sponzorusa?

Citat:
deki77: Ja stvarno ne znam kakve veze imamo mi sa ovim praznikom...

Zar ti ne vidis sta mame, devojke, sestre, drugarice itd. rade za nas? Zasluzile su bar jedan dan da se osecaju posebno.
[ Hefestionlove @ 02.03.2006. 17:48 ] @
Ako imate malo para a mnogo zena koje zelite da obradujete poklonima posetite prodavnicu u Trznom Centru u Makedonskoj 5,telefon: 334-3949 (CG Trade maloprodaja ZORA 183). Ulaz je s ulice. U toj prodavnici mozete kupiti desetak srebrnih privezaka za samo 59 dinara po komadu. Cene privezaka od srebra su od 59-128 dinara. Imaju veoma lepe priveske.
(Ja obicno kupim 10.-tak srebrnih privezaka i onda ih redom poklanjam. Svako od nas mora da kupi minimum 3 buketa cveca za 1.500 dinara a za te pare mozete kupiti 10 srebrnih privezaka! Zato budite prakticni i fokusirajte se na kupovinu srebrnih privezaka!).

Ako imate vise novca kupite Vasoj izabranici u Etnografskom Muzeju na Studentskom Trgu neki srebrni prsten. Kada udjete u muzej s desne strane je prodavnica suvenira u kojoj se prodaju kopije srednjevekovnog srebrnog nakita. Zene su prosto lude za tim prstenjem i necete pogresiti ako ga kupite. To nije jeftina bizuterija,vec su to srebrne kopije autenticnog nakita iz srednjeg veka. Ja poznajem zene koje su kupile i po 20.-tak prstenova i nanizale ih na srebrni lancic. To prstenje je veoma lepo i ostavicete veoma povoljan utisak na dame jer ce pomisliti kako ste obrazovana,iznijansirana i i sofisticirana osoba.

Ako imate mnogo novca onda posetite draguljarnicu u Hotelu "Hyatt Regency" u kojoj nakit kupuje i Kneginja Jelisaveta Karadjordevic. Imaju divne smaragde,rubine,etc. Ako planirate da se ozenite tu dovedite Vasu izabranicu da izabere prsten jer ta draguljarnica je na svetskom nivou.

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 02.03.2006. u 18:49 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 02.03.2006. u 18:53 GMT+1]
[ u_m @ 02.03.2006. 21:01 ] @
ma cvet je resenje.. kad je u pitanju 8mart

//moze li jedno upozorenje na pocetku postova kao sta je onaj gore? preporuka je koristiti crvenu pozadinu za isto..
[ H@usto® @ 02.03.2006. 22:39 ] @
Za mene, cvece... cvece... i samo cvece! Postoje druge prilike, a mozda prilika i ne mora da bude, kada se poklanjaju neke druge vrste poklona!! Ja cu svojima da kupim samo to, jer mislim da 8. mart simbolizuje to, a ne neke narukvice, bla bla, i ostale djindjire mindjire (da se tako izrazim). E sad...
[ Hefestionlove @ 02.03.2006. 22:55 ] @
Ako vec kupujete cvece onda kupite cvece u saksiji koje mnogo duze traje. Mozete kupiti saksije sa cvecem po ceni od 150 dinara.
Ako zelite da ostavite dobar utisak dovoljno je da damama poklonite samo po jedan pupoljak crvene ruze. Neracionalno je trositi pare na velike bukete. Vasim devojkama pored pupoljka crvene ruze mozete kupiti i "Mozart kugle",ili "Kras" bajadere.
Ako zaista zelite da impresionirate Vase devojke odvedite ih u restoran "Tea House" ("Kuca caja") u okviru Hotela "Hyatt Regency" na tortu. U sredini tog restorana na jednom stolu izlozeno je mnogo razlicitih torti a Vi se prosetajte sa Vasim devojkama do tog stola kako bi one licno mogle da izaberu tortu koja je po njihovom ukusu. Moja omiljena torta je "cokoladna bomba",ali posto devojke broje kalorije njima bi vise odgovarao tiramisu. Cena tog deserta je 400 dinara,a cene kafe se krecu od 200-400 dinara. Ja nemam naviku da pijem caj ali u tom restoranu sluze najkvalitetnije cajeve iz celog sveta. Imaju i odlican sladoled.
Posle se prosetajte pored potoka koji tece kroz zimsku bastu i uzivajte u pogledu na egzoticne palme. Mozete sesti za neki od stolova pored samog potoka i konobari ce Vam tu servirati posluzenje. Ako planirate da se udvarate nekoj devojci sedite za neki sto pored potoka. Ali ako izvodite neku prijateljicu,sestru ili mamu obavezno sedite u restoran "Tea House" jer dame obozavaju takva mesta.

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 02.03.2006. u 23:58 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 03.03.2006. u 00:01 GMT+1]
[ Mitrović Srđan @ 03.03.2006. 09:12 ] @
gde mogu da se kupe te mocart kugle i sl cokoladne zezancije?
[ pctel @ 03.03.2006. 11:16 ] @
A recite mi koliko daleko idete u deljenju poklona za osmi mart. Tu su:
- majka
- devojka (zena)
- baka (kome je ziva)
- kcerke (ko ima)
- sestre
- koleginice sa posla
- vaznije prijateljice
- komsinice sa kojima se bolje poznajete
- tetke, strine, ujne koje cesce dolaze (i cesto donose poklone kad dodju)
- ostale zenske osobe kojima recimo dugujete neku veliku uslugu
Eto, da bi se ispostovale sve osobe sa spiska prosecnom muskarcu treba oko 20 poklona, sto je verovatno malo preterano... ili nije?
[ dalibord5 @ 03.03.2006. 12:04 ] @
Ma ne treba ih navikavati :-)
Ja sam problem resio tako sto nikome nista ne kupim za 8 mart.
Par dana kasnije nekog posebnog iznenadim cvecem i malim poklonom.
Ovaj datum mi je uvek izgledao licemeran.
Pa ne zivimo vise u 19 veku pa da se mora naglasavati dan zena kao nesto posebno.
Uz to,8 mart cesto postane jadan izgovor nekim muskarcima da se najzad osmele da hodaju ulicom sa cvecem u rukama,ili klincima koji ,inace,nemaju hrabrosti da poklone nesto devojci koja im se dopada...
Da ne pricamo o praksi drustvenih preduzeca koja od ovog datuma naprave gozbe i pijanke,sa kojih muzevi odlaze kuci svojim zenama nacvrcani i cesto ratoborni...
[ neca @ 03.03.2006. 12:27 ] @
odgovor na pctelovo pitanje:
Majka, devojka i sestra, mislim da je dovoljno.

sto se tice poklona..sta kupiti..nisam jos uvek nista odlucio..a i ne razmisljam o toj muci jos uvek (ovaj mart mi je prepun izdataka). Znam samo da se verovatno necu razbacivati previse, jer nije poenta u skupom poklonu...poenta je da taj poklon bude kreativan i da ta osoba kojoj si joj poklonio vidi da si se potrudio oko toga..a ne samo otisao u draguljarincu i kupio najskuplji prsten...
[ Deda_Mraz @ 03.03.2006. 14:00 ] @
Majka, sestra i devojka to je to
[ Hefestionlove @ 03.03.2006. 17:16 ] @
Mozete devojci kupiti i knjigu. Poklonite im odlicnu knjigu "Prozak nacija" koja je najprodavanija knjiga u U.S.A.
Naime "prozak" je anti depresiv kojim se kljukaju americke zene. Srpske zene se dele u dve kategorije:rezignirane i depresivne. Zene koje su rezignirane su u polu depresiji,a preostale su depresivne i ova knjiga im moze pomoci da se iscupaju iz depresije. Ta knjiga je idealan poklon za 8.mart u kombinaciji sa "Mozart" kuglama i jednim pupoljkom crvene ruze.

P.S. Momci,obavezno pitajte Vase devojke:"Draga,kako izgleda tvoj zivot? Kakvi te problemi muce? Da li ja mozda mogu da ti pomognem i kako?" Zene su mnogo inteligentnije od muskaraca i njima objektivno uopste nisu neophodni Vasi saveti ali ako ih pazljivo saslusate porascete u njihovim ocima. Zene niko ne slusa jer je Srbija zenomrzacko drustvo. Zato im bar tog jednog dana posvetite maksimalnu paznju i samo pazljivo slusajte sta one imaju Vama da kazu. Nemojte im upadati u rec vec im dozvolite da Vam ispricaju svoju pricu.
Uvek imajte na umu da zene niko ne slusa: ni njihovi ocevi,ni braca,ni ljubavnici,ni muzevi,ni sinovi. One od njih ne mogu da dodju do reci iako su superiornije u svakom pogledu.

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 03.03.2006. u 18:37 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 03.03.2006. u 18:40 GMT+1]
[ Broj_1 @ 03.03.2006. 22:47 ] @
Ma svima po ruzu one ce se napravit da im je drago a ti si jeftivno proso a ako ti zvuci licimjerno kupi im svima po ferrero roscher i ruzu.
[ ZaMpA @ 03.03.2006. 23:14 ] @
@Hefestionlove:
chovece ti si doktorirao poklanjanje.
Ja bih uveo 8 april - dan muskaraca,a zenama bih rekao da pitaju Hefestionlove-a shta da nam kupe! uzivancija!

a ono...za 8mi mart.....
neshto od onih deep relaxation masaza, aromaterapija itd. shta god ima u tim beauty/wellnes salonima.

[ Hefestionlove @ 07.03.2006. 13:14 ] @
Mozete povesti Vase devojke da pogledate odlican film "Gejsha". Gejshe nisu kurtizane,vec umetnice. Taj film je pravo remek delo i uzivacete u svakom minutu filma. Spremite papirne maramice za Vase devojke. Iako je to zenski film i Vi cete uzivati u njemu. :)))
[ djmaki @ 08.03.2006. 22:29 ] @
Ja sam svojoj simpatiji kupio za 8. mart veeeeliko crveno plisano srce, na kome pise srecan osmi mart (pre toga sam se anonimno raspitao :D). Ona je bila odusevljena! Malo je glupo pokloniti nekom cvet, jer je vec izfurano! Treba biti originalan, i cool. To devojke vole...
[ Zikka @ 08.03.2006. 23:23 ] @
Vec sam kupio zlatni krst za 30e i cvece naravno.
[ ton_majstor @ 09.03.2006. 10:47 ] @
Sinoć kasno KURANFIL... od ciganke na ulici, za 100 dindži.

Reakcija je bila kao da sam dao 100 evra!
[ g@rfild @ 09.03.2006. 13:02 ] @
Mi isli na klopu
[ Hefestionlove @ 09.03.2006. 13:32 ] @
Posto zbog mojih seksualnih afiniteta nemam devojku mojim prijateljicama sam poklonio sledece poklone. U trznom centru u Makedonskoj 5,ulaz sa ulice, telefon 334-xxxx, sam kupio desetak kristalnih posuda/ukrasa u obliku leptira i u svaki sam ubacio po jedan srebrni privezak. (Kristalni ukras u obliku leptira kosta 108 dinara,a srebrni privesci su oko 156.dinara!). Sve su bile odusevljene.

P.S. Savetujem svim damama koje zele preko noci da osvoje nekog mladog Princa da mu kupe "BMW". Nema te stvari koju srpski momak nece uraditi da bi dobio "BMW" na poklon!

[Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 09.03.2006. u 20:47 GMT+1]
[ neca @ 09.03.2006. 15:31 ] @
Jednu ruzu i milka bombonjeru i bilo je dovoljno :)
@djmaki
mozda to jeste isfurano, ali sve devojke vole cvece. Ja ne poznajem nijednu koja to ne voli i sve se primaju na ruze. Znaci kad ne znas sta da kupis devojci, kupis buket ruza i resio si probleme ;)

@hefestionlove
ja ne padam na BMW! Koja mi dotera Audi TT odmah se zenim...:)
[ ortak @ 09.03.2006. 21:07 ] @
Ja bi bio zadovoljan i sa škodom....:))
[ cooler84 @ 07.03.2007. 14:46 ] @
8. mart :)) pre svega sretan svim lepsim polovinama! e sad..procitao sam temu od pocetka...hmmmmm...bilo kako bilo kupite nesto devojkama / zenama za 8. Mart jer kako kaze ton_majstor...kupio joj karanfil, odusevila se kao da je 100€ a ne 100dinca...opet bitna je paznja :)
poklon? > valjda svi nisto "izmislimo" za 8-cu
[ superbaka @ 07.03.2007. 19:43 ] @
moje licno iskustvo govori da bez obzira sta vam kaze lepsa polovina ili neka zenska osoba povodom osmog, obavezno kupite neki poklon! mozete da budete super cele godine, da kupujete, izvodite, ali kad dodje osmi pa: "sve zene (smrc) su dobile (smrc) nesto a ja nisam (buaaaa, smrc, smrc)"; moze da vam debelo zapadne!
[ fanfon @ 07.03.2007. 19:54 ] @
Ruza obavezno voljenoj osobi(uz jos neku kozmetiku ili izlazak na veceru i sl.), gerber nekoj poznanici ili radnoj koleginici, kevi neki cvet u saksiji(obozava cvece), sestri krediti za mobilni i torbicu koja lici na kokosov orah(veoma interesantno, kosta samo 300 din a nema kojoj se devojci nece svideti). Za sve to minimum 50€(nije mi zao ni pare).

P.S.Karanfil nikome...Izilizano, ko da poklanjas salatu...
[ Ivic@ @ 07.03.2007. 21:14 ] @
Original igricu "Call of duty" :-)
[ adelante @ 07.03.2007. 21:38 ] @
Ma bitna je pažnja kao prvo, sad ako se ima u vidu šta će se toj osobi posebno dopasti utoliko bolje. Nije čak sve ni u količini novca, da spucam 100eura za buket ruža npr. pa streljala bi me pogledom.
[ neca @ 07.03.2007. 21:50 ] @
A da stvari bude crnja i gora, za 8. mart i 14. februar vaze specijalne tarife za naplatu cveca!!!
Znachi udaraju po usima kako koga stignu!
Ja cu po starom dobrom obicaju u kafanu! Zhena ja i jos neko verovatno..baci se neki rostilj...zabijemo koju zestinu..najedemo se...i svima lepo :)
[ fanfon @ 07.03.2007. 22:31 ] @
Moj drugar se nedavno ozenio sa curom koja je bila 2 puta drzavni prvak u pecanju udicom na plovak. Kakav srecnik! On bar nema problem oko izbora poklona...
[ Ciprijani @ 08.03.2007. 00:40 ] @
Cvece je uvek palilo
[ ton_majstor @ 08.03.2007. 10:00 ] @
Evo mene posle godinu dana...

Saksijica šarenih "papučica" - 150 dinara.

Jedna velika Milka "Noisette" - 300 dinara.

Pozdrav!
[ fanfon @ 08.03.2007. 13:38 ] @
Kojoj god odneses cokoladu neces pogresiti. To im je omiljena poslastica. Koliko god svaka kukala kako je debela i kako ne sme jesti slatko, cokoladu ce pojesti makar i krisom
[ Deda_Mraz @ 08.03.2007. 14:52 ] @
Da bi ženskoj osobi iskreno poklonio nešto za to ne treba da čekaš 14. februar ili 8. mart

Inače ja praktikujem sledeće, povedem je u grad i neka sama bira najmanje živaca izgubim tada
[ Majstor Duja @ 08.03.2007. 15:06 ] @
Dobra konstatacija, ja nesto ne gotivim te formalisticke ispade i mass histerije za praznike i obicaje, tako da sam uvek rad
da nesto kupim mimo svega, jednog obicnog dana i bez povoda ali preblem je ono sto je SUPERBAKA gore naveo -
mora da bude bas tog dana!!
[ Majstor Duja @ 08.03.2007. 15:11 ] @
Citat:
ton_majstor: Evo mene posle godinu dana...

Saksijica šarenih "papučica" - 150 dinara.

Jedna velika Milka "Noisette" - 300 dinara.

Pozdrav!

Vidi se sta je iskustvo i prakticnost..e to su godine u pitanju...
I za mene je kupovina buketa cisto ubistvo (i sa bioloske i monetarne strane)...
Poz..
[ fanfon @ 03.03.2010. 20:28 ] @
Ja znam gomilu zena koje ne vole da citaju. Cokolada je definitivno najlepsi poklon
[ Kosuth @ 03.03.2010. 20:38 ] @
Ma,kita...cveća...

...verujte mi...
[ stonex @ 04.03.2010. 16:43 ] @
Moja žena se navadila na Facebook pa ne mogu da je skinem sa mog laptopa . Stoga sam joj pre par dana kupio laptop za 8.Mart . Inače joj za 16 godina nisam kupio skoro ništa pa sam sada retroaktivno nadoknadio . A pitanje da li bi i to dobila da nije Fejsbuka . Njemu neka zahvali .

Inače, verovatno bi knjigu dobila .
[ mihojla @ 11.03.2015. 14:17 ] @
Šta ste kupili komšinici za osmi mart?