[ Ilic Igor @ 05.03.2005. 23:50 ] @
Ljudi nesto mi cudno pivo?
[ Ilic Igor @ 06.03.2005. 00:29 ] @
Jelen vise nije sto je nekad bio, malopre mi potvrdi usmeno jedan drug!
[ BytEfLUSh @ 06.03.2005. 00:50 ] @
E ne mogu da verujem...
Sad sam došao iz grada, baš smo pili Jelen pivo u jednom lokalu (ili makar pokušavali...).

Ukratko, pomislili smo da su nam sipali vodu u pivo. Ne znam kako to više može da se naziva "pivom", kad je zapravo daaaaaaaleko od toga. Nisam mogao popiti ni 2dl toga...

A mi bili uvereni da su ovi u tom kafiću nešto muvali...

[Ovu poruku je menjao BytEfLUSh dana 06.03.2005. u 13:14 GMT+1]
[ MileG @ 06.03.2005. 01:16 ] @
Eee upravo sam veceras drugu rekao to a on kaze da nisam za pivo mozda pa zato mi nije nesto! Inace ne pijem pivo i ne razumijem se ali sam skontao da sa 'rogonjom' nesto nije u redu :o)
[ aceall @ 06.03.2005. 01:32 ] @
u doboju je jelen dobar, pio sam ga prije pola sata
[ bukovski @ 06.03.2005. 01:34 ] @
ko to meni vredja jelenka a?
sala pazi juce pio u gradu na tocenje i prva liga !
e sad u plastici od 2 litra i nije jelenn vec apatinac a ima i jelen od 1.5
ma nisam primetio da su ga pokvarili pre mi se cini kad sam pre neki dan probo niksicko da su sjebali nesto !

a o poredjenju sa ofarbanom vodom (MB) necu ni da pricam
[ H@usto® @ 06.03.2005. 01:38 ] @
Ma loodilo!!! Ko jos pije Jelen, majke vam?
[ electrobuka @ 06.03.2005. 03:14 ] @
pio sam ga veceras , sinoc , preksinoc , ...
nadam se da vise necu piti to pivo
nesto se promenilo i meni to ne odgovara
ima neki drugi ukus (naparfemisan,budjav,nikakav,uzasan,vodenast)
[ Corey @ 06.03.2005. 09:39 ] @
Ja nikada nisam gotivio to pivo jer mi je Nikšićko No. 1.
[ dalibord5 @ 06.03.2005. 10:24 ] @
Pre nekoliko godina,kada je piva na tocenje bilo samo ponegde,jelenko je bio super.
Evo nekoliko nedelja unazad i ja sam primetio da nesto nije u redu.Ima ukus kao da je razvodnjeno i to nekom "bajatom"vodom.To se odnosi na tocenog jelenka.
Ja tamanim lav premijum koji mi je najbolje domace pivo.
[ zaraza @ 06.03.2005. 10:46 ] @
bez panike, nesto ova 'serija' Jelena ne valja bice bolje :) saznao sam to u podrumu pica, zaustavili su prodaju dok se ne vrate na staro, to sto se sad prodaje je ono sto su imakli u zalihama...
[ m4rk0 @ 06.03.2005. 11:34 ] @
Bas komentarisem blood-u kad smo bili u diskoteci kako se nesto "jelenko" promenio, ko da je bajat (?!?). Al sad vidim da nije...
[ mist @ 06.03.2005. 14:44 ] @
Evo sinoć sam pio Apatinsko iz plastike, potvrđujem ukus na plesan (buđu). Baš sam se bacio u bedak, mislio sam da su mi uvalili bajato pivo.
Šta sve ovi ljudi sa ES-a neće da primete, cccc ...
[ Zikka @ 06.03.2005. 15:25 ] @
Posto mi u Jagodini pijemo uglavnom samo Jagodinsko Pivo ,sva ostala piva idu vro sporo i vrlo slabo. Zato do nas nije stigla ta losa serija . Greskom sam juce na groblju uzeo Jelen-pivo i mogu da kazem da su ostali onako nesto malo iznad proseka ali se ipak drze.
[ superbaka @ 06.03.2005. 21:19 ] @
i ja sam primetio da je razvodnjeno, ostalo je ostalo isto... mada upravo pijem vajfert i on mi ima neki metalan ukus...
[ webmaster1 @ 06.03.2005. 22:26 ] @
Jelen nisam pio vec dve nedelje, tako da ne znam,al da je W cist metal - istina je.Ajd kad je niksicko iz limenke, pa da kaze covek....al iz staklene flase ukus metala...nece to na dobro da izadje:<
[ angry boy @ 07.03.2005. 00:25 ] @
Jelen je ranije bio poznat kao tesko pivo(nisi mogao popiti vise od 7 da si car)pa je kao
takav pre udarao u stomak nego u glavu .Ukus je definitivno bio bolji ranije.
Ali najmisterioznije pivo je bilo i ostalo je Lav.Znaci ziva voda jos sladunjavo(kazu da i kukuruza u njemu)
ali kad lupi u glavu ne znas kako se zoves a sutra mamurluk gori nego od rakije.
Plastiku ne bih komentarisao svaka zaudara na deterdzent ne znam ko to moze da pije.
[ FormatC @ 07.03.2005. 01:30 ] @
Ma zima pa štede zalihe, a kad je već voda ladna onda...
[ fade @ 07.03.2005. 17:09 ] @
ee ,jelen je zkaon pivo ,posle ovih silnih reklama ,svi piju lav ,a pre njih ,ne secam se ko je pio lav pre tih reklama ,,inace meni je jelen zakon ,imam josh 5 komada kuci ,i meni je isti ,ali je proizveden negde u jenuaru pa nema razlike

inace koje je vama najbolje pivo koje ste ikada pili ,meni sa beer festa 2004 Guinnes,tamno crno.
[ dalibord5 @ 07.03.2005. 21:29 ] @
Stekas 5 komada kuci od januara?!?!?!!!!
Smukovi mi popise sve po kuci...kad smo pobedili Litvance u basketu hteli su da posrchu i Chaletov after shave!
Pa i nisi neki pivopija...:)
...ili si stekovao 20-tak kartona pa preteklo.
[ fade @ 08.03.2005. 13:11 ] @
ma bio 18 u petak ,a pravljeno je u januaru ,pa nikako da dovrshim inace ne bi to prezivelo ni nedelju dana ,a i nece
[ NuLLCoDe @ 11.03.2005. 15:48 ] @
uf uf uf.... ajde da vam kazem... Pivo je isto kao sto je bilo. I to ne moze da se promeni. i ako dodje razlicit jecam, hmelji ili ekstrakt u pivaru koristi se drugacija procedura za proizvodnju piva da bi se uvek dobio isti kvalitet, ukus, miris...
Da vam najavim da su u Apatinsku pivaru stigle nove flase. Imaju oblik kao MB pivo od 0,5 l i nove gajbe, zute boje sa jelenom na slici. Za 2-3 meseca sve ce se manjati. Na prolece takodje u apatinskoj pivari pocinje proizvodnja piva Becks.

P.S. ovo je sve provereno iz Apatina sam.
[ PiceCLuE @ 11.03.2005. 21:33 ] @
Gazda Mića iz STR Stanković (ko je u IX gimnaziji cirkao vops na odmoru zna na koga mislim) mi rekao da je ušla nafta u bunare u Apatinu. On je povukao Jelen iz prodaje, a i još jedan kafić u kraju. Do sada smo provalili da ne valja samo onaj Jelen u staklenoj flaši gde na etiketi nije odštampan datum proizvodnje, već je datum nazubljen na rubovima etikete (znate, onaj stari način za obeležavanje datuma).
[ MileG @ 11.03.2005. 22:44 ] @
Citat:
ušla nafta u bunare u Apatinu
Zamislite da je ovo istina! :o)
[ PiceCLuE @ 11.03.2005. 23:45 ] @
Da li ti to sumnjaš u gazda Mićine informacije?
[ zaraza @ 11.03.2005. 23:54 ] @
:)
e gazda mica :) kad sesamo setim, nego mozda smo nekad i pili zajedno pivbo :) ja sam 80 tako da smo vervato bili u istoj smeni.
Inace, i kod mene je dosta njnih povuklo pivo...mada sad sam popio jedno koje bilo ok i drugo koje je bilo ko nafta...posle sam uplatio jedan Apatinac :)
[ NuLLCoDe @ 12.03.2005. 15:41 ] @
Hhehe kakve price...
Licno znam gde se sta nalazi u pivari, kakvi bunari se spominju??? Kakva bre nafta? malo sam se raspitao i istina je da se nesto sa pivom desilo. popio sam 10-ak komada i posle 5-og mi je bilo svejedno :)
[ zaraza @ 12.03.2005. 18:05 ] @
pa ocecs da nam kazes sta je? i je li prolazne prirode? da nije MB sabotirao Jelen?
[ fade @ 12.03.2005. 19:00 ] @
ma sad ce jelenko sa novim flasama ,al ce da bude pivo ,ma lkakav lav ,to piju retardi ,smao zbog onih reklama ,ali od nasih jelen najbolje
[ angry boy @ 13.03.2005. 03:37 ] @
A da se ti malo kultivises ,mislim ej sta pricas neko je retard zato sto pije
ovo ili ono pivo (pa ovo ne moze da prodje ni kao losa neukusna sala)
smatrao sam da bar ovakvih nema na ESu...........
[ PiceCLuE @ 13.03.2005. 04:55 ] @
Citat:
NuLLCoDe:  popio sam 10-ak komada i posle 5-og mi je bilo svejedno :)

Nisi ti pio jelen iz ove serije o kojoj mi govorimo, jer nema šanse da bi mogao da popiješ i jednu celu flašu.
[ fade @ 13.03.2005. 10:57 ] @
to mi je normalna rechenica ,tako da nisam mislio nista loshe,celo drustvo je koristi ,onako kao uzrechicu.
[ fanfon @ 13.03.2005. 13:21 ] @
Citat:
PiceCLuE: Gazda Mića iz STR Stanković (ko je u IX gimnaziji cirkao vops na odmoru zna na koga mislim) mi rekao da je ušla nafta u bunare u Apatinu.

Upravo sam natankovao bure nafte sa cesme u dvoristu. Prodajem upola cene. Zainteresovani neka salju narudzbine na PP.
P.S.Zasad imam samo sirovu naftu. Kad udjem u biznis i otvorim rafineriju bice i benzina!:)
[ zaraza @ 13.03.2005. 19:22 ] @
trebalo bi vec jednom da neko reaguje, ja stalno pijem pivo u to Jelen...a otkad je ovakvo sam provao MB, koje ne mogu da pijem jel mi je otuzno, i sad sedim uz ovo Apatinsko koje je malo bolje od te nafte...
[ DzoA @ 14.03.2005. 11:47 ] @
I u Cacku isti problem. Prekjuce sam pokusao da popijem ono od 2l ali nije moglo. Kao da su ubacili neku hemiju u to pivo. Jedva cekam da vidim te nove flajke!
[ dejan @ 14.03.2005. 14:23 ] @
Da, bas ima neki odvratan ukus - oseca se neka hemikalija ili sta vec... Juce sam ga pio i jedva sam se izborio sa dve case.
[ sasa022 @ 14.03.2005. 20:05 ] @
Evo i na teritoriji Rume i Indjije se pojavila ta losa serija.Mnogo je zalbi i odredjene kolicine su vracene u stovarista...
Ocekuje se nova tura za koju tvrde da je dobra...
[ zaraza @ 14.03.2005. 23:01 ] @
nego, nisam shvatio, jel se pominju nove staklene flase ili plasticne? Pitam zato sto sam video promociju Jelena u plasticnoj flasi od 0.5 (ili 0.6 nisam siguran)?
[ zaraza @ 14.03.2005. 23:24 ] @
eeeeeeAAAAAA
e stvartno nema smisla, evo i ovo odvratno apatinsko (Koje pijem od kada je ono u flasi lose) je dobilo isti ukus ko gas maska....
[ bukovski @ 15.03.2005. 01:59 ] @
e pazi mb je samo voda sa ekstratom i nemoj neko da mi dire apatinca eve sad ga pijem i prva liga :):)):)

zaista ! a vestacka piva nek piju "fency" tipovi !

poz !
p.s. dok nezapliva pacov po pivo nemoz da ima taj ukus !!!
[ dalibord5 @ 15.03.2005. 09:06 ] @
Bilo je i toga...Ortak je pre nekoliko godina sluzio vojsku i u kantini dobio pivo sa glavom misa u njoj.To je primetio tek kad je dobro "nagnuo "pivo.
Zgadilo mu se i nije pio jelenke nedelju dana.Ali zgrozenost je nestala i on i dalje obozava samo "rogato"pivce...
[ fanfon @ 15.03.2005. 19:33 ] @
Nove flasice se upravo slazu i pune. Preko 20 mil. komada za prvu turu. Uskoro ce na svetlo dana...
[ PiceCLuE @ 16.03.2005. 00:15 ] @
Tek sam sad shvatio da si ti imaš informacije iz omiljene nam fabrike. Ajde budi pravi insajder pa nam reci šta se to zaista dogodilo. Neće valjda ovo biti novi ukus Jelena u fancy ambalaži?
[ fanfon @ 16.03.2005. 08:58 ] @
Nece, ne boj se. Desava se da pri procesu pravljenja piva nesto pogresno smuckaju a to nekad prodje(uglavnom ne) pored kontrole pa ode na trziste. A za kju pak abmalazu ne mogu ti jos nista reci posto nisam radio od kad su poceli da pune u nove flasice pa nisam jos probao. Pitacu komsiju, on radi.
[ fade @ 19.03.2005. 11:07 ] @
pio sam i jelen i lav sinoc i evo misljenja

jelen ,kao da su sipali neku tecnost za pranje prozora ,nekakav gadan ,ali gadan ukus ima ,nisam mogao piti

lav ,ukus kao da je sipana kafa u njega ,u poitanju su bile one plasticne flashe i bilo je dosta piva nekih 50 flasha ,i isto
[ smars @ 19.03.2005. 15:44 ] @

Da potvrdim... sinoć kupio dva kju-pek Jelenka od 1.5l i oba su bila užas, te ih nisam mogao ni piti. Ukus, kao neke primese rđe, nešto onako drvenasto-metalno, korozivno... ma ne znam! Kupljeno u jednom supermarketu na Terazijama.
[ fade @ 19.03.2005. 16:14 ] @
jes gadno u pravu si kao rdja ,odvratno je ,kad se setim kakav je dobar ukus imalo ,mozda losha serija ,mada ja imam seriju pre te ,staklena ,i ona se malo oseca ,malo ,al ovo je gadno
[ zaraza @ 19.03.2005. 16:17 ] @
ja cu veceras da ponovo probam jelen...pa sta bude...mada imam osecaj da ako ponovo osetim onaj ukus da ce oci da mi ispadnu...
jel ono nije pivo ono je neki lepak bre...onim se skida farba sa drvenih povrsina :)
[ fade @ 19.03.2005. 17:56 ] @
gadno je nema stA AL IMAM KUCI 3 komada u staklenoj dobra serija ,pa ako je hitno onda ...
[ Ilic Igor @ 20.03.2005. 00:56 ] @
Sve koje sam znao da cirkaju Jelen presli su na LAV dok se situacija ne promeni (i ja se racunam).
SAmo LAV da ne izede Jelena bila bi bruka.
Usput, da li neko zna akcije od BiP-a kako se krecu njega jos nisu privatizovali (valjda) tu bi mogla neka kinta da se ucari.

POzdrav.
[ fade @ 20.03.2005. 12:19 ] @
a zasto su presli ,zasto si ti preshao ,,vecina samo zbog one lgupe reklame ,da kad dodje ,kaze daj jedan lav i onda lav-e i ta sranja ,pre tih reklama ,lav je smatrano za neko gadno pivo ,odvratno ,i bilo je ,ko pisacka ,al se malo popravilo i sad sa ovim reklamam ,mislim da se prodaje ivshe nego jelen ,al sad nove flashice ,pa jelen ce dA ide
[ electrobuka @ 20.03.2005. 18:01 ] @
ma ja pijem jelenka skoro svaki dan i svaki dan ima drugaciji ukus
nekad kao neki parfem pa kao tecnost za sudove pa kiselo pa kao da je pokvareno i tako iz dana u dan svaki dan neki novi ukus naravno odvratan
[ zaraza @ 20.03.2005. 18:26 ] @
Citat:
fade: a zasto su presli ,zasto si ti preshao ,,vecina samo zbog one lgupe reklame ,da kad dodje ,kaze daj jedan lav i onda lav-e i ta sranja ,pre tih reklama ,lav je

nije covece ukus mu je ko topljena guma....
[ fade @ 21.03.2005. 12:19 ] @
kome lav-u ko topljena guma?
[ zaraza @ 22.03.2005. 01:21 ] @
ma jelenu
nesto su grdno pogresili :)
ja inace nisma provao jelen vec jedno duze vreme, iako sam hteo...
sad me je strah...ako jos jednom osetim taj ukus ima da peglam bez da se napijem :)
[ aceall @ 26.03.2005. 01:21 ] @
Jos uvek je los, ko da peru noge u njemu...
[ zaraza @ 26.03.2005. 03:00 ] @
e konacno da se javcim sa dobrim vestima :)))
probvao sam jelen na 2 mesta u NOVIM flasama i ok je :)
nije kao ranije, ali je dobro...ranije je bilo mnogo bolje, ,sada kao da je izgubilo na gorcini...al ok...kazem nije lose...
[ zoran @ 26.03.2005. 03:30 ] @
Jel' neko bre probao MB pivo ????

Ranije je bilo dobro , sada u zadnje vreme je gadno , a ona pena kao neka sapunica

Lav pivo se u zadnje vreme dosta popravilo i od ova 3 piva , sad mi je Lav najlepše (kad nemamo bolje) Na Lavu pena je lepa i drži " venac "

vozdra___________
[ fade @ 26.03.2005. 10:34 ] @
cek NOVE flashe izasle ,ima li neko link sa slikom -moram da vidim ,
[ Fuzz @ 26.03.2005. 19:28 ] @
Pa sidji do prodavnice majku mu....
[ S_Kid @ 26.03.2005. 19:51 ] @
Ajd i ja da napisem koju...
Jelen ne pijem ali naletim na Apatinera od 2l, e pa sinoc smo ga pili i stvarno se ne secam kad sam pio gore pivo. Na stranu sto sva piva iz plastike imaju drugaciji ukus, ovo je bilo kao da si potopio karton u njega...

Weifert sam cesto pio u zadnjih godinu dana i u pocetku je bilo bas dobro, ono u staklenoj ambalazi. Ukus se neznatno promenio, i dalje mi odgovora ali kvalitet jednostavno nije isti... Kad preteram sa WF-om obavezno ujutru peglam, glavobolja isto nije strana...

E sad, zadnjih mesec dana pijem Lav i mogu reci da je to pivo koje mi se trenutno najvise svidja na nasem trzistu. Ne zbog reklame, nego je pitko, ima aromu koju ja bas volim a i nemam nikakvih problema kad presisam.

Naravno, da kazem i da je Lasko moj all time favorit, sjajna aroma i nepromenjen kvalitet godinama, jedino finansije ne dozvoljavaju bas svaki vikend da mu se priklonim :) ...
[ aceall @ 27.03.2005. 01:49 ] @
I kad ce izaci ta nova serija jelena, zna li neko?

[ zaraza @ 27.03.2005. 10:40 ] @
izasla je, rado bih je slik'o, ali nemam cime ::)
[ webmaster1 @ 27.03.2005. 17:16 ] @
pa ajd da se ukljucim u ovu diskusiju.....

upravo sam se vratio sa mesta zlocina(APATIN) i naravno isprobao sam pivo,pa da referisem.Probao sam 10ak jelena i svi su bili ok, a onda jedan pils i shvatih o cemu ste pricali!!FUJ!BLJAK! Posto je kelner znao za foru, ponudi on meni drugo, koje je bilo isto, pa trece, i cetvrto...pa smo odustali od trovanja i dobio sam becks...Inace, problem jeste sa vodom, ali nisu u pitanju nikakvi bunari, nego je ta serija(2-4 dana) povukla nesto iz vode, iz zbog te greske u proizvodnji, celo labaratorijko odeljenje visi o koncu, a proizvodnja je primila 30% plate i tako ce i biti dok ne povrate stetu...Inace, ja nisam video nove flase, ove su bile stare(jelen) ali ponavljam datum prizvodnje je bio skorasnji i bilo je DOBRO!!
[ Ilic Igor @ 31.03.2005. 00:49 ] @
Majstori i lokalni blejaci vratili su se svojoj staroj ljubavi "JELENI".
Bogami lepo lezi ova nova ambalaza :)
ZIVELI!
[ Tosaxxx @ 31.03.2005. 01:50 ] @
E pa sada, imam jednog drugara koji radi u kafici i kaze da se stvarno JELEN pivo iskvarilo i to izgleda da je to serija od 28.II... Sto se tice drugog, LAV je stvarno OK, ali Valjevsko (ATLAS) pivo se mnogo, mnogo popravilo...
[ DzoA @ 31.03.2005. 18:41 ] @
Malopre sam pio pivo jelen iz nove flasice (one od 0.5l).
Pa mogu vam reci da sam vise ocekivao od te flasice. Nista posebno.
Ne znam kakve su ove od 0.33l ali ova 0.5 me razocarala. Ocekivao sam vise (a mozda sam i previse ocekivao...).
[ m4rk0 @ 31.03.2005. 19:06 ] @
Zanima me samo dokle ce se prodavati ova "pokvarena serija" jelen piva tj. do kog datuma. Ima li neko informaciju o tome. Hvala.
[ Tosaxxx @ 31.03.2005. 19:35 ] @
Verovatno dok se ne popije, ali ja ga necu piti u svakom slucaju... Mislim da ce se popiti najkasnije za 10-15-tak dana...
[ NuLLCoDe @ 10.05.2005. 21:12 ] @
Mozda sam malo zakasnio al da ipak odgovorim...
Tu pokvarenu seriju vise necete naci sigurno. Znam da je u pivari za par dana unisteno oko 400 paleta piva. Laboratorijski nalazi su bili ispravni, znaci pivo je bilo ispravno za pice ali nije imalo onaj pravi ukus. Po gradu se pricalo da su proces vrenja skratili za 30% e sad ne mogu ni to da vam potvrdim 100%. Kao sto sam prvi u ovoj temi i najavio izlazak novih flasa sada ste videli da sam bio u pravu :)
Sada da vas obavestim da u Apatinskoj pivari pocinje da se puni Becks. Becks je pivo od Interbrua (oni su kupili apatinsku pivaru). Imam nekoliko drugova koji rade u pivari, vec par dana uveliko piju Becks u pivari ali je to sve u test fazi, jos ga nema u prodaji.
[ PiceCLuE @ 10.05.2005. 21:38 ] @
Taj Becks je već u prodavnicama (nisam još uvek probao). U staklenim 0.5 flašama je, koje se vraćaju, kao i za svako domaće pivo. Košta nekih 30+ dindžosa
[ grunger_ @ 12.05.2005. 13:09 ] @
Skoro sam probao Tuborg, nije loshe pivo. Lav mi nije nishta posebno. Shto se Mb-a tiche, dobro je samo iz staklene ambalaze. Jelen i Apatinsko ne pijem vec godinu dana, moji favoriti su Wiefert i Niksicko kju-pek, koje je mozda trenutno i najbolje na nashem trzishtu.
Nema vishe Bg piva ??? :)))
Video sam reklamu sa Divcem za neko Atlas pivo... Zna li neko o chemu je rech ?
[ fade @ 12.05.2005. 13:53 ] @
Atlas je Valjevsko pivo ,inace valjevsko pivo je s***** ,pio sam jednom 1.5l i nikad vishe ako je atlas isto...
[ tarek @ 12.05.2005. 16:58 ] @
Vidim da ovde par ljudi tvrdi kako ima razlike izmedju apatinca u plasticnoj flasi i jelena u staklenoj flasi... U obe se sipa isto pivo, pitajte apatince. Kome se, pri zdravoj pameti isplati da pravi dva razlicita piva za dve ambalaze? Kad bi vam neko presuo pivo iz plastike u staklo ne biste ni primetili razliku, garantovano. Neko jos rece, u negativnom kontkstu kako u pivu ima kukuruza. Ima ga u Jelencetu (a i u drugim pivima), provereno.
E, da... da ne bude zabune, i ja vise volim da pijem iz staklene flase.
[ DzoA @ 12.05.2005. 17:15 ] @
Citat:
tarek: Vidim da ovde par ljudi tvrdi kako ima razlike izmedju apatinca u plasticnoj flasi i jelena u staklenoj flasi... U obe se sipa isto pivo, pitajte apatince. Kome se, pri zdravoj pameti isplati da pravi dva razlicita piva za dve ambalaze? Kad bi vam neko presuo pivo iz plastike u staklo ne biste ni primetili razliku, garantovano.

Poznato je nama svima da je to isto pivo ali samo pivo gubi na kvalitetu ukoliko stoji u plasticnoj ambalazi. Ipak staklo je staklo a plastika je plastika....
[ tarek @ 12.05.2005. 17:51 ] @
Verovatno da brze gubi na kvalitetu u plasticnoj ambalazi, tu se slazem (bilo bi dobro da se javi neko strucniji da potvrdi i da objasni zasto je to tako). Ali je u startu, dok je koliko toliko sveze, potpuno isto.
[ fanfon @ 12.05.2005. 18:27 ] @
Malo je off topic ali evo: Apatinska pivara je pocela da toci Becks. Kako vam se cini? Jel ga neko uopste probao?
[ Tosaxxx @ 14.05.2005. 21:48 ] @
Pa naravno da je u plasticnoj flasi svako pivo losije nego u staklenoj.... ATLAS (Valjevsko) u staklenoj flasi je stvarno EXTRA... Mada se slabo reklamira pa ga zato i nema u prodaji... Ali ako ga nadjete negde, moj savet je da ga probate necete sigurno pogresiti...
[ Janmix @ 15.05.2005. 12:43 ] @
Atlas je mnooooogo bolje od starog Valjevskog koje izlapi za 2 minuta...
A sta kazete za onaj krsh od Zoffman-a?
Secam se da je ranije kad su krmace tek pocele da se piju postojalo samo BIP i ZOFFMAN pa i nisi imao neki izbor,BIP KRSH-SLABO i ZOFFMAN SMRDI na nesto neobjasnjivo
Ma Jelen ZAKON,pils takodje,ali malo skuplje
Najbolje pivo ikad popijeno= GROLSH i 3 HORSES

[Ovu poruku je menjao Janmix dana 15.05.2005. u 13:49 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 15.05.2005. 12:48 ] @
Citat:
Tosaxxx: ATLAS (Valjevsko) u staklenoj flasi je stvarno EXTRA... Mada se slabo reklamira pa ga zato i nema u prodaji... Ali ako ga nadjete negde, moj savet je da ga probate necete sigurno pogresiti...

Uhhh da me podseti na to. Baš sam se prošle nedelje vratio iz Petnice (valjevo) i tamo smo po ceo dan cirkali valjevsko jer nema drugo, i nismo pogrešili...pivo je extra
[ fade @ 15.05.2005. 12:56 ] @
Najbolje pivo ikad popijeno Guiness @ beer fest Belgrade 2004
[ Tosaxxx @ 11.11.2005. 12:52 ] @
Znam da jeste najbolje... Ali gde da nadjem Guiness?
[ fade @ 11.11.2005. 13:57 ] @
dizanje teme iz sveze mrtvih ,pa valja negde gde se toci pivo ,kako ja da znam ,kad nisam u valjevu nikad bio ,dodji na beerfest ,pa ga pij.
[ Tosaxxx @ 12.11.2005. 15:21 ] @
Ma mislim u Beogradu