[ anon7994 @ 21.03.2005. 13:15 ] @
Da ne govorimo o onim ozbiljnim temama, tipa ekonomija, politika, vojska i tako to, ali ova zemlja je stvarno ludilo da puknes od smeha... evo malopre napisah o Beogradskom maratonu http://www.elitesecurity.org/t...a-nije-zalosno-bilo-bi-smesno- , i sad gledam neke postove na ovim forumima, pa svaki kad procitam puknem od smeha, kad razmislim kako: * cekam da mi uvedu kablovski internet vec jedno 3-4 godina, svaki put kad ih nazovem kazu, uskoro. * najave ADSL, ali i to ce uskoro, mozda do sredine godine, mozda do oktobra, ali do kraja godine sigurno (ne kazu koje) * kada cekam postara da mi uruci paket koji je preporuceno/avionski poslat pre mesec dana, a paket nikako da stigne * kad mi bankomat umesto da isplati cetiri novcanice od hiljadu dinara, izbaci 40 novcanica od 100 dinara :) * kad okrenem neki broj, a dobijem informaciju da biram nepostojeci broj, a broj zapravo postoji * kad mi kazu da su poslali racun za mobilni pre deset dana, a zapravo ga nisu poslali nego cekaju da prodje rok za placanje, pa ga tek onda posalju. * kad mi radnik na salteru kaze da rok dospeca znaci do kog dana racun treba biti dostavljen, a u stvari to znaci datum do kada racun treba biti placen. sitnice koje zivot znace HEHEHE... ali sta ces, dobro je boriti se osmehom protiv svega ovoga |