Evo, nije na odmet da ja ispricam jedan zanimljiv dogadjaj iz svog zivota, mozda voodoo_ca nece imati neke koristi od ovoga, ali mozemo se bar malo nasmejati...
Vozim ja neke kompjutere, napakovano do krova, pa ne mogu da vozim preko 100 km/h bez obzira sto je vreme lepo a put dobar. Tek, u jednom trenutku iz trnja iskace pandur, uperava radar... ne vredi, ako naglo zakocim ima sve to od nazad da mi se sruci na glavu. Zaustavlja me on i krece razgovor:
- dobar dan
- dobar dan
- jel' vi to zurite negde
- kako zurim kad sam stao, da zurim ne bih stao
- jeste li videli znak da je ogranicenje 50?
- nisam video nikakav znak, gore ima jedan parkiran kamion, mora da je stao pored znaka
- pogledajte koliko ste vozili
ja pogledam, ono pise 90, a pored malim slovima mph, valjda im stigla neka donacija, pa oni samo prebazdarili.
- auuuu pa nemoguce da sam vozio 90 mph...
- hoces da platis na licu mesta ili da pisem prijavu?
- pisite, ali obavezno stavite da sam vozio 90 mph
- MNOGO SI TI PAMETAN, ZNAS... a sta to vozis?
- kompjutere
- e, ajd onda u stanicu, da se proveri jesu li legalni, da li je placen porez (porez se tada placao posle prodaje, ali nema veze)
Dodjem ja u stanicu, odem kod inspektora, pokazem mu dokumentaciju, on pita:
- jesu li kradeni?
- nisu!
- sigurno?
- sigurno.
- dobro, idi, slobodan si, ali pazi, ako budu kradeni a ti me lazes, nadrljao si.
Izlazim ja, a ono cela stanica se okupila oko auta razgledaju kompjutere, tu ja krenem njima da pokazujem sta sve imam, koje su cene, i... napravim ja tu dobar pazar, 2 kompjutera + gomila sitnih periferija