[ ghbvvvgfdsvsdfg @ 01.04.2005. 20:02 ] @
Gde mogu da naucim sve o onom bockanju lutke i ostalom?Koju knjigu da procitam?

HvalA
[ NAZAD @ 01.04.2005. 21:09 ] @
Boze svakakvih ludaka
[ smfilip @ 01.04.2005. 21:11 ] @
knjiga se zove... "Ubodi lutku na pravo mjesto" od velikog woodoo vraca DickMana,moze se naci u svim bolje opremljenim mentalnim bolnicama.
poz
[ s!c @ 01.04.2005. 21:24 ] @
Bio je jednom (valjda je i sada) mali flash kao parodija na sve vezano uz Vudu. Naslov mu je glasio VOODOO DICK - možete zamisliti što i kako je ismijavao. Jelda? Ne!? Dobro...
[ Pandora 58 @ 01.04.2005. 23:39 ] @
Ne bih ti savetovao da se igras sa tim jer to moze da ti se obije o glavu! Ja dugi niz godina proucavam demonologiju i znam da to uopste nisu naivne stvari. Kao prvo,ne moze svaki dokon tinejdzer da vraca,to mogu da rade samo strucne osobe koje imaju godine iskustva na tom polju. Ako pokusas nesto da vracas na svoju ruku osetices posledice na svojoj kozi vrlo brzo. Zato bolje zaboravi na celu stvar i ne igraj se vatrom!!!!
[ zoran @ 01.04.2005. 23:54 ] @
Da li ti se nekad desilo , da se probudiš iz sna , kad ..... ti na tavanu i držiš džak cementa u ruci
[ slobodan1511 @ 01.04.2005. 23:55 ] @
Citat:
Pandora 58: Ne bih ti savetovao da se igras sa tim jer to moze da ti se obije o glavu! Ja dugi niz godina proucavam demonologiju i znam da to uopste nisu naivne stvari. Kao prvo,ne moze svaki dokon tinejdzer da vraca,to mogu da rade samo strucne osobe koje imaju godine iskustva na tom polju. Ako pokusas nesto da vracas na svoju ruku osetices posledice na svojoj kozi vrlo brzo. Zato bolje zaboravi na celu stvar i ne igraj se vatrom!!!!

pa ti si Pandora bas neki svestran tip...
[ Pandora 58 @ 02.04.2005. 00:21 ] @
Moderni tinejdzeri prizivaju duhove jer misle da je to dobra fora,a onda posle kukaju kad im se to obije o glavu. Deca se igraju sa silama koje ne poznaju i koje kasnije ne mogu da kontrolisu. Nekada vam je potreban prosecan ljudski zivot da bi nesto naucili o magiji. To nije nesto sto mozete da savladate za 6.meseci. Za to su neophodne decenije ozbiljnog istrazivanja,vezbanja i eksperimentisanja pod vodjstvom nekog iskusnog "mentora"!
[ Fuzz @ 02.04.2005. 00:23 ] @
Pretpostavljam da ti znas jednog od najiskusnijih mentora u ovom delu Evrope....
[ borstale @ 02.04.2005. 00:30 ] @
@Fuzz: zajebavaj se ti, pitaću te kad počne da te probada u stomaku...Nije Pandora bilo ko.
[ Fuzz @ 02.04.2005. 00:33 ] @
Nije brate, to je nas Pandor.
[ PAC MAN @ 02.04.2005. 00:35 ] @
Ma bocnem ti ga ja !
[ borstale @ 02.04.2005. 00:36 ] @
Citat:
Fuzz: Nije brate, to je nas Pandor.

Naš drug i učitelj...
[ Pandora 58 @ 02.04.2005. 00:37 ] @
Tinejdzerima bih preporucio da procitaju za pocetak odlicnu studiju Dzefri B.Rasela "PRINC TAME" -Radikalno zlo i moc dobra u istoriji,Izdavac "PONT" ,Beograd 1995.godina.

Kada budu procitali tu studiju shvatice koliko je demonologija jedna kompleksna oblast i nece se vise igrati prizivanja duhova,i slicno..

P.S. VAZNA NAPOMENA: Neke knjige je bolje ne otvarati! (Ovo upozorenje se ne odnosi na naucnu studiju "Princ Tame". Ako iz neznanja slucajno otvorite neku knjigu iz oblasti demonologije i primetite da vam je zlo i da se lose osecate smesta je zatvorite i nikada vise nemojte da joj se vracate. Ja sam to neugodno iskustvo doziveo kada sam pokusao da analiziram "Egipatsku magiju" . Kasnije mi je jedna moja prijateljica skrenula paznju da neke knjige mogu biti opasne po vase zdravlje! Znaci nisu sve knjige za svakoga! Povedite racuna sta citate,i ako niste dovoljno zreli bolje batalite i zaboravite celu pricu o voodoo lutkama.
[ caboom @ 02.04.2005. 00:45 ] @
i mojne da pijete vise od 400mg brufena uz egipatsku magiju! izrasce vam vila od 900kvm u glavi! i silni neki drugari! i svasta nesto!

[Ovu poruku je menjao caboom dana 02.04.2005. u 01:46 GMT+1]
[ NAZAD @ 02.04.2005. 00:45 ] @
Bravo ovo ti je prava recenica ne otvarajte knjige mogu da budu opasne
Ja se ne bojim zato sto nisam nijednu do sad otvorio
[ mkdsl @ 02.04.2005. 00:49 ] @
Citat:
Pandora 58: Tinejdzerima bih preporucio da procitaju za pocetak odlicnu studiju Dzefri B.Rasela "PRINC TAME" -Radikalno zlo i moc dobra u istoriji,Izdavac "PONT" ,Beograd 1995.godina.

Nisi nam rekao ulicu i broj izdavacha, broj telefona, kvadraturu lokala, fizichke predispozicije radnika, finansijsko stanje, a bogami ni podatke o deci vlasnika.
[ PAC MAN @ 02.04.2005. 00:50 ] @
Žurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[ vindic8or @ 02.04.2005. 00:51 ] @
moze.. ali samo u onom kaficu na crvenom krstu, najmanje 4 casa dnevno.. to je kao holy ground za voodoo
[ McKracken @ 02.04.2005. 00:57 ] @
Nemojet da maltretirate coveka.. Potpuno je u u pravu,. npr otvaranje knjige "Opsta i neorganska hemija" - (Lj. Bogunovic i ostali demoni) je vrlo opasna stvar!

Ja se zezno, otvorio i trebalo mi je trideset primarijusa da me izlece!
[ caboom @ 02.04.2005. 00:58 ] @
vindic8or, mislis u onaj kaVic gde su sva ona divna i nasmejana mlada lica koja treba premlatiti i potom poslati u krevet u 23h, a potom ujutro na jahanje (koga/cega?) i macevanje (s kim/s cim)?
[ su27killeryu @ 02.04.2005. 01:01 ] @
Ahahaha kako je ovo dobro, sad ima da jurim Pandoru sa nekom otvorenom knjigom demonologije...neka covjek makar nabije kondiciju :)))
[ vindic8or @ 02.04.2005. 01:26 ] @
Caboom,

da bas to mislim. s tim sto decu u 22h treba odvesti kod jedne iskusne i otmene prodavacice ljubavi u najluksuzniji apartman hotela Hyatt, da ih ona nauci zivotnim tajnama.
[ caboom @ 02.04.2005. 01:45 ] @
straight eye for a idiot gay
[ sadux @ 02.04.2005. 02:43 ] @
hahaha pa ovo je nevidjeno....
[ Pandora 58 @ 02.04.2005. 12:33 ] @
Poznata je i vlaska magija. Knjigu o vlaskoj magiji mozete kupiti u knjizari "Stubovi kulture",preko puta bioskopa "Jadran" na Trgu Slobode. Knjiga je opasna i ne pokusavajte da ponovite rituale opisane u njoj! Eventualno mozete informativno da je procitate,ali nemojte da se salite sa zivotom da nesto vracate.
Vlaska magija je veoma mocna i nju smeju da rade samo iskusne osobe.

Posto bi ovde svi nesto vracali moram da vas upozorim da strogo povedete racuna sta kome mislite i kako mislite. I negativne misli mogu imati posledice na osobu kojoj zelite zlo. A ta negativna energija vam se moze vratiti kao bumerang. Zato budite veoma oprezni i pazljivi kada pokusavate nekom da pomislite zlo,jer vam se moze vratiti. Negativne misli i energija takodje mogu biti jako opasni ako ih usmerite na svog protivnika!
[ -sfx- @ 02.04.2005. 14:24 ] @
Svi zajebavaju pandoru

ILI

Pandora zajebava sve?

Ne znam, nisam pametan.
[ Mitrović Srđan @ 02.04.2005. 14:59 ] @
a pandora posto vidim da si informisan,jel ima neki book sto si vec pomenuo
o Egipatskoj Magiji to bi bas voleo da nabavim.Posto sam fasciniran svime sto ima
vezu sa egiptom
[ borstale @ 02.04.2005. 15:08 ] @
Citat:
Pandora 58:
Posto bi ovde svi nesto vracali moram da vas upozorim da strogo povedete racuna sta kome mislite i kako mislite.

Pandora ja tebe obožavam. Mislim, potpuno si mi život promenio. Od prosečno duhovite i prosečno komunikativne osobe postao sam čovek koji se svaki čas smeje. Tako bar moji prijatelji kažu: ćutim, ćutim - pa tek od jednom počnem da se smejem... Oni jadni nisu ni slikari ni primarijusi, ali su opet i oni bolje raspoloženi kad vide mene. Verujem da je slično i sa ostalim userima ES-a, pa se tako tvoj uticaj širi geometrijskom progresijom. Tebi Pandora deca nisu potrebna, ti si svoj neizbrisiv trag već ostavio.
[ abyss @ 02.04.2005. 17:01 ] @
http://www.randi.org/research/

--
"Once hadst thou passions and calledst them evil. But now hast thou only
thy virtues: they grew out of thy passions."
http://www.e-abyss.co.sr ili mailto:[email protected]
[ Lazar-I @ 02.04.2005. 17:23 ] @
"Naučite Voodo za 21 dan" (Teach yourself Voodo in 21 day) u izdanju SAMS-a. To je prava stvar za početnike!
[ Corey @ 02.04.2005. 20:32 ] @
Ili "Voodooo for Dummies" od Mikro Knjige:D
[ PAC MAN @ 02.04.2005. 22:49 ] @
Da li ste Vi svesni svoje nesvesti ili nemate ssta da radite drugo ?!?!"##/?$?
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 01:06 ] @
Za "blood":
Ta knjiga o egipatskoj magiji je veoma opasna i nikom ne bih savetovao da je otvara. To nije za pocetnike!
Podseticu vas na poruku Nikole Tesle koji je izjavio,citiram:"SAMO JEDNA NASA MISAO MOZE PROMENITI TOK CITAVOG KOSMOSA!"

Nikola Tesla je odlicno znao da nase misli mogu da se manifestuju i da uticu na nase okruzenje. Na primer,ako svi mi verujemo da ce Beograd pogoditi zemljotres zaista ce ga i pogoditi! Ako ne verujemo u to onda nece!

Zato je veoma vazno da pozitivno mislimo i da sacuvamo cistu dusu. Da bi sacuvali cistu dusu ne smemo drugima misliti i ciniti zlo jer ce nam se vratiti.
[ caboom @ 03.04.2005. 01:26 ] @
Citat:
-sfx-: Svi zajebavaju pandoru

ILI

Pandora zajebava sve?

Ne znam, nisam pametan.

po prezimenu bih rekao da je ovo drugo...
[ vindic8or @ 03.04.2005. 01:28 ] @
Citat:
Pandora 58: Podseticu vas na poruku Nikole Tesle koji je izjavio,citiram:"SAMO JEDNA NASA MISAO MOZE PROMENITI TOK CITAVOG KOSMOSA!"

Nikola Tesla je odlicno znao da nase misli mogu da se manifestuju i da uticu na nase okruzenje. Na primer,ako svi mi verujemo da ce Beograd pogoditi zemljotres zaista ce ga i pogoditi! Ako ne verujemo u to onda nece!

zar bar malo ne sumnjas, da je Nikola Tesla bio metaforican kada je to rekao?
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 01:42 ] @
Razgovarao sam sa jednom osobom koja veruje da se nase misli mogu manifestovati i da moramo strogo da vodimo racuna da pozitivno mislimo. Siguran sam da je i Nikola Tesla dosao do tog saznanja jer je bio ispred svog vremena. Znaci kosmos nije statican,vec mi mozemo da uticemo snagom nasih pozitivnih misli na njegovu evoluciju. Kosmos je nesto sto se stalno menja zavisno od naseg nacina razmisljanja i on je samo "ogledalo" nasih misli.

Siguran sam da svi mi,samo snagom nasih misli,mozemo "posetiti" neku drugu planetu,a naucnici su vec izvodili slicne eksperimente.
[ vindic8or @ 03.04.2005. 01:44 ] @
posto ta osoba veruje da je to tako... zar se ne zapitas, da li je on lud?

posto to niko ziv osim njega ne veruje :) ocigledno ni ti :)
[ johnnie @ 03.04.2005. 01:53 ] @
@Pandora:
Daj uputi ljude da malo citaju Spasoja Vlajica, bice im malo jasnije...
Ima tu istine sto ti pricas, sve je samo stvar percepcije...
A sto se tice vlaske magije, extra dangerous; na skali svetskih magija, top five...
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 01:57 ] @
Ta osoba se ceo zivot bavi izvodjenjem magijskih rituala i osvedocila se u praksi kolika je snaga naseg uma. Razume se,to je jos uvek neistrazeno podrucje,ali i naucnici su poceli da shvataju koliko je ta misaona energija mocna.
[ Mitrović Srđan @ 03.04.2005. 02:11 ] @
pandora to me zanima da citam ne iz razloga da dozivam duhove ,ja se plasim i od prica kad pricamo a kamoli jos da ih dozivam....
samo ti meni reci de ima da se nadje
[ vindic8or @ 03.04.2005. 02:12 ] @
given... ne bih da ulazimo u dalju raspravu oko misaonih moci...

ali bar nam opisi, sta je ta osoba o kojoj pricamo, uspela da izvede u tvom prisustvu.
kakvu magiju? ako mozes, budi detaljan, posto sam, ja jadan, to gledao samo u horor filmovima (inace sam ogroman fan)... i celo detinjstvo sam pokusavao da natrcim na nesto nadrealno, ali nikada nisam uspeo :( posle sam shvatio i zasto tho...
[ su27killeryu @ 03.04.2005. 03:49 ] @
A slusaj mozak ima vise milijardi nervnih celija...opet kroz njega prolaze alfa,beta i gama zraci koji odatle nastavljaju put u nesto izmijenjenom obliku...

Da da, vidim da je 15 do 5 :))
[ bukovski @ 03.04.2005. 03:55 ] @
hehehe mozda ima nesto !
ali zurim sad ce backup !
poz
[ vertex @ 03.04.2005. 11:22 ] @
ma vau, ocu ja da vidim duha i big bad cudovista.HAHAHAHHAHA!!!!Bez ovog pandore bi ES bio dosadan(dobro tu je i blood ) ***ote kako likovi veruju u neke ocigledne gluposti...ccc...
[ Burgos @ 03.04.2005. 11:55 ] @
Samo se ti zajebavaj sa takvim stvarima...
[ BytEfLUSh @ 03.04.2005. 11:57 ] @
Ja mislim da je Pandora jedan od tih demona što vrebaju iz raznih knjiga...

Moja preporuka: ne otvarajte "Oktavo", vrlo gadna knjiga... Može vas pretvoriti u orangutana za čas posla... :)
[ borstale @ 03.04.2005. 12:02 ] @
Byte ja sam već rekao šta mislim ko je Pandora (potraži malo nisi bio tu juče), ne vredi da se izvlačiš sada...provaljen si
[ Burgos @ 03.04.2005. 12:02 ] @
Umalo da zaboravim:

Poznajem par ljudi koji su poludeli posle otvaranja Elektronika 2 i Matematika 1 knjiga :-)

Opasna stvar, voodoo magija, pogotovu sada kada papa ne moze da zastiti ekvipotencijalnu ravan...
[ BytEfLUSh @ 03.04.2005. 12:34 ] @
@borstale
Da, vidim... Hmm, tad sam bio u Beogradu, znači definitivno ja nisam Pandora pošto je on iz...... Beograda? Hmmm... Moraću malko da proverim da nemam možda neki personality disorder... :)
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 12:37 ] @
Postoji i ljubavna magija. Moderne devojke se obracaju za pomoc osobama koje izvode magijske rituale opisane u knjizi "Vlaska magija". Ja uvek mojim prijateljima zelim da podvucem sledece:"Dragi moj/a,ako ti je sudjeno da budes sa tim i tim bicete zajedno! Ako ti nije sudjeno dzaba bacas pare na vracare!"
Jednog mog prijatelja koji je lep kao Apolon Belvederski ostavila je verenica posle 7.godina zajednickog zivota. A taj momak je inace dobar kao hleb,pravi dobrica! Ja sam ga utesio recima:"Nije vam bilo sudjeno,i tu nema pomoci! Nego da te ja upoznam sa nekoliko mladih dama,pa ti izaberi neku koja ti se svidja!"
I danas je on u harmonicnoj vezi sa jednom divnom devojkom koja ga iskreno voli.

Znaci na neke stvari u zivotu ne mozete da uticete. Ali vazno je da razvijete kod sebe duhovnu dimenziju. Svi moji prijatelji:slikari,pesnici,knjizevnici,pijanisti zive u nekom svom svetu koji su sami "kreirali". Znaci vi niste "osudjeni" na sivilo vec uvek snagom duha mozete da se izdignete i prevazidjete zateceno stanje. Zivot je dragocen i neponovljiv bas zbog te duhovne dimenzije i ne dozvolite nikome da vas srozava na njegov nivo. Uvek se druzite sa boljima od sebe.
[ vindic8or @ 03.04.2005. 12:49 ] @
cool. to su neki lepi saveti koje tu dajes :)

ali hajde ipak, ti nama, objasni kako izgledaju ti magijski rituali? kako se sve to organizuje, kako se radi? i sta si ti tacno video svojim ocima?

ja sam zesci sucker za ovakvim stvarima :) jbg :)
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 12:57 ] @
Ako ste utuceni i nemate srece u ljubavi,ili vas je mozda ostavila devojka ili decko nemojte da ocajavate. Ponesite jedan peskiric i jedan litar ulja i to predajte kao prilog Crkvi Sv.Petke na Kalemgdanu. Ta Crkva i plato ispred nje su zaista cudotvorni i to je idealno mesto za meditaciju. Kada ste u Crkvi mozete zamoliti svestenika da vam ocita molitvu za zdravlje,a vi sami odredjujete visinu priloga. Ostavlja ko koliko moze. Neko prilozi 100.dinara,a neko 20.evra. Visina priloga uopste nije bitna,vazno je da nesto prilozite.
Obavezno popijte nekoliko casa vode u samoj Crkvi,jer ta voda je lekovita. Mozete kupiti najvise 2 litra vode koju kasnije mozete podeliti vasim ukucanima ili osoboma koje volite da je popiju i da njom isperu oci i lice.

Po izlasku iz Crkve obavezno posedite neko vreme na malom platou ispred. Vreme koje cete provesti u meditaciji je individualno,neko ostane samo pola sata,a neko 2.-3.casa.
Kasnije mozete napraviti nekoliko slika foto-aparatom. Povedite racuna da skljocajuci foto-aparatom ne dekoncentrisete prisutne osobe koje meditiraju.
Radite to obzirno i pazljivo. Ja sam za jedno posle podne "ispucao" oko 40 slika slikajuci prostor i mozaike na Crkvi i oko nje. Moja prijateljica slikarka je bila toliko impresionirana slikama da me je zamolila da joj dam 6.fotografija na osnovu kojih ce da naslika umetnicke slike.
Kasnije mozete da svratite u kafic "Kalemegdanska terasa" sa koga se pruza velicanstven pogled na Zemun,Novi Beograd,Usce,itd..

Znaci ako ste nervozni,neraspolozeni,ili daleko bilo nesrecni odvojite jedno posle podne za posetu tom cudotvornom mestu i verujte mi bice vam mnogo bolje!!!!

[Ovu poruku je menjao Pandora 58 dana 03.04.2005. u 14:00 GMT+1]
[ vindic8or @ 03.04.2005. 12:59 ] @
ne hvala, nisam hriscanin, to mi nista ne znaci :(

i ne izbegavaj temu!

*** magija or stfu! ***
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 13:11 ] @
Svima bih preporucio da procitaju knjige hrvatske pesnikinje i mistika Vesne Krmpotic. Ona pise poeziju,ali i prozu. Predlozicu vam nekoliko naslova:

1). "PUT JEDNOTE"

2). "BRDO IZNAD OBLAKA",i "BHAGAVATAR"

3). "SEDAM KORAKA OKO VATRE"

4). "KOSULJA SRETNOG COVEKA" (Zbirka bajki za odrasle)

Ovo su prozna dela.

[ BytEfLUSh @ 03.04.2005. 13:16 ] @
Pandora, molim te da nam daš link do bilo koje poruke koju si poslao gde nisi otišao off-topic. Takođe, ne bi bilo loše da zameniš browser, izbrišeš cookije ili tako nešto pošto mi se čini da ti se ne prikazuju poruke na ES-u, osim onih koje ti pošalješ.
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 13:16 ] @
Postoje tajni magijski rituali. Podseticu vas da je i u nasoj zemlji formirana grupa osoba sa okultnim mocima koja je dala svoj doprinos prilikom bombardovanja. Sve drzave imaju takve timove. S tom razlikom sto se u Rusiji o tome veoma mnogo zna ali se vrlo malo govori o takvim aktivnostima.
[ _djevojka_ @ 03.04.2005. 13:58 ] @
Citat:
Podseticu vas da je i u nasoj zemlji formirana grupa osoba sa okultnim mocima koja je dala svoj doprinos prilikom bombardovanja.

Pandora: Izvini, na sta nas podsjecas, i koji je to doprinos?

I like statues, 'cos it shows what great people would look like, if birds crapped all over them.
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 14:35 ] @
Sve drzave imaju timove osoba sa okultnim mocima. Moderni ratovi se vode uz njihovu pomoc. Citao sam u stampi da je i nasa drzava oformila slican tim a predpostavljam da su njihovi rezultati drzavna tajna. Razume se da SCG nije imala nikakve sanse u takvom ratu jer U.S.A. koristi vanzemaljsku tehnologiju za izradu svojih nevidljivih aviona. Da se Sloba raspitao okolo sa kakvim sofisticiranim naoruzanjem raspolaze U.S.A. nikada ne bi ni usao u sukob.

P.S. U.S.A. je bila u posedu jedne vanzemaljske letilice,a drzala je i jednog vanzemaljca u zarobljenistvu.

[Ovu poruku je menjao Pandora 58 dana 04.04.2005. u 00:28 GMT+1]
[ _djevojka_ @ 03.04.2005. 14:56 ] @
Oprosti Pandora, ali to sto si ti citao u stampi je rekla/kazala. Ako imas konkretan primjer, navedi. Pretpostavke su...hm...magla. :)

Ne prstom u utikach!
[ Corey @ 03.04.2005. 15:11 ] @
Citat:
Pandora 58: Sve drzave imaju timove osoba sa okultnim mocima. Moderni ratovi se vode uz njihovu pomoc. Citao sam u stampi da je i nasa drzava oformila slican tim a predpostavljam da su njihovi rezultati drzavna tajna. Razume se da SCG nije imala nikakve sanse u takvom ratu jer U.S.A. koristi vanzemaljsku tehnologiju za izradu svojih nevidljivih aviona. Da se Sloba raspitao okolo sa kakvim sofisticiranim naoruzanjem raspolaze U.S.A. nikada ne bi ni usao u sukob.

P.S. U.S.A. je u posedu najmanje jedne vanzemaljske letilice a i nekoliko tela vanzemaljaca. Kada imate takvu letilicu nije nikakav problem da je pazljivo i studiozno analizirate i da otkrijete sve njene potencijale, a onda ta saznanja da primenite prilikom izrade nevidljivih aviona,i slicno... Sloba to nije znao inace se ne bi kacio sa njima!
Čoveče prestani više da smaraš sa takvim postovima.Nije mi jasno što te nebanuju već jednom.Samo si u MADZONE-u.Ako hoćeš da pišeš gluposti idi na onaj tvoj je#eni sajt i proseravaj se.
[ pctel @ 03.04.2005. 15:23 ] @
Isto to samo receno lepim recima:
Pandora 58, trebalo je davno da shvatis da ljudi na ovom sajtu nemaju tako siroka interesovanja kao ti. Ovde se ocekuje da pricas o raznoraznoj gvozdjuriji ili nulama i jedinicama, posto tebi ne odgovara ni jedno ni drugo onda pronadji neki drugi sajt cija se tematika vise poklapa sa tvojim interesovanjima.
[ Mitrović Srđan @ 03.04.2005. 15:44 ] @
Corey,
iako pandoru smatram za labilnu osobu u nekim slucajevima i skroz sumanutu :) ipak mislim
da decko ima vise inteligencije od vecine ovih sa madzone.
To sto decko ima neke svoje vizije teorije zavere neznace da je lud i da one ne postoje
Ti si ocigledno jos mali i ne shvatas neke stvari pa se trpas tamo gde pricaju "veliki".
Nosi te misljenje mase.
Zasto da ga banuju --mislim islkljucivo na ovu temu-- jesi ti mozda pogledao pitanje i uopste o cemu se radi topic?
sedi popi mlekce pa procitaj opet

kao offtopic?
pogledaj sad ove 4 strane i reci mi kolko poruka ima veze sa temom.
[ borstale @ 03.04.2005. 16:05 ] @
Šta vam je bre, kakvo banovanje? Pandoru? Em nema razloga, em niko ne sme da rizikuje da mu otpadnu jaja kad Pandora napravi krpenu lutku pa krene da je bocka i čerupa...
[ Fuzz @ 03.04.2005. 16:43 ] @
Hronika jedne ludosti....
[ blejim @ 03.04.2005. 17:14 ] @
@Pandora
tacno je da amerikanci poseduju bar jednu vanzemaljsku letelicu, medjutim detaljnom analizom iste su dosli do zakljucka da je za njen rad neophodna hemikalija koje nema na nasaoj planeti, a letelica ne moze da funkcionise ispravno bez nje. Bilo je vise bezuspesnih pokusaja implementiranja novog pogona tj dovoda drugacije energije u letelicu medjutim iz neshvatljivh njima razloga nisu uspeli. Vanzemaljci nisu mogli da im pomognu jel su bili u teskom fizickom stanju posle pada letelice, tako da su ubrzo umrli. Medjutim ameri nisu uspeli cak ni da saznaju nista vezano za njihovu anatomiju, posto su se tela iz nepoznatih razloga dezintegrisala. Po nezvanicnim izvorima tvrdi se da je jedan covek naseg porekla, inace clan ruskog tima ljudi sa okultnim mocima, uz pomoc vlaske magije dezintegrisao tela vanzemaljaca kako amerikanci nebi uspeli da dodju do novih saznanja. Naime to mu je poslo za rukom posto vec vise godina radi kao dupli agent i amerikanci jos uvek ne sumnjaju u njega.
[ drbogi @ 03.04.2005. 18:21 ] @
Bezveze napadate dečka, on pokušava da Vam otvori čakre i puteve spoznaje, a vi bi da ga banujete.
Dobijate najpoverljivije informacije za džabe, a ponašate se nezahvalno. Pada mi na pamet poslovica o biserima i gudama..

[ su27killeryu @ 03.04.2005. 18:37 ] @
Citat:
blejim: @Pandora
tacno je da amerikanci poseduju bar jednu vanzemaljsku letelicu, medjutim detaljnom analizom iste su dosli do zakljucka da je za njen rad neophodna hemikalija koje nema na nasaoj planeti, a letelica ne moze da funkcionise ispravno bez nje. Bilo je vise bezuspesnih pokusaja implementiranja novog pogona tj dovoda drugacije energije u letelicu medjutim iz neshvatljivh njima razloga nisu uspeli. Vanzemaljci nisu mogli da im pomognu jel su bili u teskom fizickom stanju posle pada letelice, tako da su ubrzo umrli. Medjutim ameri nisu uspeli cak ni da saznaju nista vezano za njihovu anatomiju, posto su se tela iz nepoznatih razloga dezintegrisala. Po nezvanicnim izvorima tvrdi se da je jedan covek naseg porekla, inace clan ruskog tima ljudi sa okultnim mocima, uz pomoc vlaske magije dezintegrisao tela vanzemaljaca kako amerikanci nebi uspeli da dodju do novih saznanja. Naime to mu je poslo za rukom posto vec vise godina radi kao dupli agent i amerikanci jos uvek ne sumnjaju u njega.

To je zato sto pije Brufen tako da nema sansi da posumnjaju...
[ vindic8or @ 03.04.2005. 18:51 ] @
jao bre covece (pandora) pa daj bre, nije sve sa televizije (the x-files) automatski istina.

i ljutim se sto uporno izbegavas temu.. magija.. dakle?

opisi nam ti te rituale koje si video. TO je tema ove diskusije...
[ johnnie @ 03.04.2005. 23:18 ] @
Sta ste napali coveka, jos ce da prodje ko Djordano Bruno.
Vise o svemu sto prica:
Citat:
Postoje tajni magijski rituali. Podseticu vas da je i u nasoj zemlji formirana grupa osoba sa okultnim mocima koja je dala svoj doprinos prilikom bombardovanja. Sve drzave imaju takve timove. S tom razlikom sto se u Rusiji o tome veoma mnogo zna ali se vrlo malo govori o takvim aktivnostima.

Imate lepo opisano u knjizi Dejana Lucica "Islamska republika Nemacka"; knjiga ima dva toma sa preko 1000 strana, pa ko voli nek izvoli...
P.S. Nema bas sve na Google-u...
[ Pandora 58 @ 03.04.2005. 23:36 ] @
Sada cu vam preneti viziju buducnosti jednog poznatog maga,citiram:"U prvih 100 godina treceg milenijuma sledi jos brzi razvoj nauke nego u poslednjih 100.godina 20.veka. To ce trajati sve do perioda kada cemo moci da odemo na neku drugu planetu. Tamo cemo ostaviti trag o nasem prisustvu,zapis nase civilizacije.

Ljudi ce naci novu naseobinu u Kosmosu.Vec je uveliko traze. Tragaju i za novim izvorom energije. I naci ce ga. Ona je danas u eksperimentalnim istrazivanjima,a to je snaga uma. Svaka ideja ima mogucnost da se materijalizuje. Ako se 100.000 ljudi istovremeno bude koncentrisalo na istu ideju,ona ce se ostvariti. Snaga je u kolektivnom umu. Na primer,ako se sprema zemljotres,ljudi ce zajednicki pokrenuti svoju energiju i zaustaviti tektonski poremecaj,da ne dodje do katastrofe. Moci ce da sprece ili izazovu rat,uspostave kontakt sa civilizacijama iz drugih galaksija. Telefon kao sredstvo komunikacije nece biti potreban. Ukoliko zelimo da saznamo sta radi neko do koga nam je stalo,moci cemo snagom uma da budemo tamo. Ljudi nece ni pokusavati da lazu,jer tajna nece postojati.

Krajem prvog veka treceg milenijuma ljudi ce ziveti duze,jer ce bolesti i virusi biti unisteni. Zahvaljujuci zracenju koje dobijamo od struje,raznih energetskih kablova,covek ce mutirati i prilagodjavati se. Njegov bioloski mehanizam ce se promeniti. Organi ce ostati isti,ali ce biti mnogo otporniji.
Tada covecanstvo nece biti samo na Zemlji.Na njoj ce biti samo onoliko ljudi koliko mogucnosti dozvoljavaju. Zivece i na drugim planetama. Praunuci nase dece imace mogucnost skolovanja u galaksiji Velikog medveda." Kraj citata

[Ovu poruku je menjao Pandora 58 dana 04.04.2005. u 01:09 GMT+1]
[ borstale @ 03.04.2005. 23:54 ] @
E sad me već vata stra. Šta li se krije iza ove prazne poruke?
[ Lazar-I @ 03.04.2005. 23:57 ] @
Pozdrav svima u grupi, ja sam Ivica i bio sam žrtva magije. Verovatno očekujete neku priču koja će nadmašiti Pandoru, ali do sada bi već trebali da znate da je to nemoguće, tako da ništa od toga a i priča je istinita. Pre nekoliko godina sviđao sam se jednoj devojci (nadam se da ne čita ovo :)) koja se meni nije ni malo sviđala. Kasniije sam saznao da je Vlajna i da veruje u magiju i slične stvari. Priču o magiji smo počeli jer mi je jednom uzela naočare za sunce i sutra ih vratila. Prijatelji su me zezali da je naočare uzela kako bi im uradila nešto tako da je ja vidim kao lepoticu kroz njih. Bili su vrlo blizu, kada mi ih je vratila rekla mi je da je vračala i bila je sasvim ozbiljna. E sad, možda ona nije čitala prave knjige pa magija nije radila, možda magija uopšte i ne funkcioniše a možda nije ni jedno od toga već njen cilj nije bio ono što sam ja mislio pa me tek nešto čeka :) Osim što sam magiji bio izložen preko naočara za sunce, bojim se da sam popio i nekoliko omađijanih kafa jer je radila kao konobarica. Jednu neobičnu kafu (namerno je stavila mnogo šećera, jer sam kafu pio sa devojkom) sam popio sigurno ali ne mogu da tvrdim da je bila omađijana :-)
[ Ivan Dimkovic @ 03.04.2005. 23:58 ] @
Uu kakva je to omadjijana kafa - daj reci nam, ako ima nekih 3pova od nje pa da i mi dodjemo kod nje u goste :)
[ vindic8or @ 04.04.2005. 00:01 ] @
i sta je bilo posle? jesi se smuvao?

Citat:
E sad, možda ona nije čitala prave knjige pa magija nije radila, možda magija uopšte i ne funkcioniše a možda nije ni jedno od toga već njen cilj nije bio ono što sam ja mislio pa me tek nešto čeka :)

mnogo mi se svidja ova recenica.
[ :o) @ 04.04.2005. 00:03 ] @
Koji cudan duvan se ovde pusi pre nego sto se odgovori?!?!?!?!
Javite mi na PM
[ zaraza @ 04.04.2005. 00:03 ] @
Citat:
Lazar-I: Pozdrav svima u grupi, ja sam Ivica i bio sam žrtva magije.

Lazare/Ivica, naravno da magija postoji, samo sto je ona u tvojoj glavi. Tvoji prijatelji su ocigledno izvrsili pritisak na tebe da poverujes u to. A ti posto si nekada citao o tome, zanima te, bavio bi se time i sta ja znam si bio sklon da poverujes u to i poverovao si. Dakle, magija je sugestija, narocito autosugestija...

BTW. I ja verujem u magiju i bavim se njome....kada sam u autobusu a nemam kartu, pa naidje kontrola ja se pravim nevidljiv. Da ne verejus kako uspeva (mrtav sam ozbiljan kada ovo pisem). Probaj i ti nekad, kontrola ce proci pored tebe kao pored kamena...
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 00:04 ] @
Ivane, da li čitaš misli kad si ovako brzo odgovorio ? :)
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 00:09 ] @
Citat:
i sta je bilo posle? jesi se smuvao?

Citat:
Tvoji prijatelji su ocigledno izvrsili pritisak na tebe da poverujes u to. A ti posto si nekada citao o tome, zanima te, bavio bi se time i sta ja znam si bio sklon da poverujes u to i poverovao si.

Ma jok bre :)

[Ovu poruku je menjao Lazar-I dana 04.04.2005. u 01:11 GMT+1]
[ zaraza @ 04.04.2005. 00:10 ] @
da ne editujem ponovo poruku.
u svim tim 'magijskim' slucajevima osoba koja je 'omadjijana' je na neki nacin bila pod uticajem 'maga'. Znaci ili mu je on nesto pricao, ili su mu pricali prijatelji, ili je osoba na neki nacin bila podlozna tome...Magijasi su svi odlicni psiholozi i tacno znaju gde da 'ubodu'...
[ johnnie @ 04.04.2005. 00:18 ] @
SAmo se vi zajebavajte, ali magija postoji vekovima...
Ljudi veruju od iskona u nesto i nazivaju ga raznim imenima na raznim mestima; sustina je ista : dobro i zlo, Bog i Djavo; Jin Jang, ma nebitno...
Da li je cela ljudska civilizacija bas toliko glupa, a mi smo sad na forumu najpametniji i ne verujemo bas u nista.
Mozda nema razumnog objasnjenja za mnoge stvari, ali ne mozete biti tako kategoricni samo zato sto neka misljenja nisu cvrsto prihvacena...
Pre par stotina godina su spaljivali na lomaci za tvrdnje da je Zemlja okrugla, tako li bese?
Pa bili su u pravu (donekle): elipsasta je!

A zamislite situaciju: sanjas niz od 7 brojeva u rasponu od 1 do 39; sutradan uplatis loto i dobijes jedini sedmicu!?
Da li bi tad vise verovao u providjenje ili u srecu?

[ vindic8or @ 04.04.2005. 00:24 ] @
Citat:

A zamislite situaciju: sanjas niz od 7 brojeva u rasponu od 1 do 39; sutradan uplatis loto i dobijes jedini sedmicu!?

u imam ja jos jace:

da li bi ubio svoju kevu da neko preti da ce ti ubiti caleta, bracu i sestre, ako to ne uradis?

ha.. eto mozgolomka ):) ono, imaju utoku i sva ta sranja, i ili ti ubijas ili oni...

:)))))

naravno, mogli bi da ne pricamo bas 'sta bi bilo, kad bi bilo' jer je prilicno glupo :)
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 00:24 ] @
3 7 16 24 13 27 18
[ vindic8or @ 04.04.2005. 00:26 ] @
12, 19, 31, 4, 23, 21, 7

to sam nocas sanjao :) sigurna sedmica :)
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 00:32 ] @
Pazi vindic8or ovo su već ozbiljne stvari, takve stvari ne trebaju raditi ljudi koji imaju slabo srce ili ne planiraju da uplate tu kombinaciju :)

P.S.
Ja neću uplatiti, moju kombinaciju objavljujem javno iz humanih razloga
[ johnnie @ 04.04.2005. 00:35 ] @
1,7,13,17,21,28,39

18% drzavi na ime poreza i 10 % meni na ime autorskih prava, ko dobije...
[ PAC MAN @ 04.04.2005. 00:39 ] @
Jebote koji ste vi ludaci gde ste vi otisli sa magijom
covek je pitao sasvim nesto drugo

voodoo lutke i magija 01.04.2005. u 21:02

Gde mogu da naucim sve o onom bockanju lutke i ostalom?Koju knjigu da procitam?

HvalA
[ zaraza @ 04.04.2005. 00:40 ] @
Citat:
johnnie
Da li bi tad vise verovao u providjenje ili u srecu?

daj vise nek neko sanja da moze da se uplati loto na miru a ne da ceckamo po 20min u redu :)
[ zoran @ 04.04.2005. 00:43 ] @
Citat:
Lazar-I: 3 7 16 24 13 27 18

Lazo , Jel piješ ti pivo ??

PS. nije ti dobra kombinacija

vozdra____________
[ Pandora 58 @ 04.04.2005. 00:57 ] @
Snovi mogu da vas pripreme za dogadjaje koji ce tek uslediti. Savetujem vam da pazljivo analizirate vase snove,a ako imate vremena zabelezite ih u dnevnik odmah po budjenju da ih ne biste zaboravili. Znaci shvatite snove kao upozorenje na neki dogadjaj koji ce se desiti u bliskoj buducnosti i psiholoski se pripremite na to.

P.S. Sanjao sam mog tatu koji je tada bio na drugom kontinentu,u Americi,2003.godine. Lezao je na samrtnickoj postelji i bio je bled i iscrpljen. Znao sam da mu je kraj blizu i taj san mi je pomogao da se psiholoski pripremim za njegovu smrt. U snu je bio jos uvek ziv,ali znao sam da nece dugo poziveti. Kada sam se probudio iz tog sna znao sam da mu je ostalo mozda jos samo sedmicu do dve dana zivota. Tako je i bilo! Ali taj san me je unapred pripremio na vest o njegovoj smrti,tako da kada sam obavesten telefonom da mi je otac preminuo,bio sam stalozen i priseban i mogao sam da se izborim sa tim. Taj san je bio toliko realistican kao da sam bio u istoj sobi sa ocem. Mogao sam da mu vidim lice izmuceno od bolova,bledilo,upale obraze. Na neki nacin taj san mi je "pomogao" da se oprostim sa ocem iako nas je delio okean.

[ NAZAD @ 04.04.2005. 01:03 ] @
PANDORA
Ovo je malo tuzno sto si nam ispricao
neka mu je laka crna zemlja a ti primi nase saucesce.
Ajde nesto malo veselije ljudi.
[ zaraza @ 04.04.2005. 01:07 ] @
PANDORA
Ovo sto si rekao za snove apolutno podrzavam jer i sam belezim svoje snove vec 3-4 godine i vec sam naucio da ih tumacim prilicno dobro, tj da na neki nacin 'predvidim' buduce dogadjaje. Znaci da prepoznam odredjene simbole koji samo meni nesto znace...Sada se snova secam mnogo detaljnije, sa vise boja zvukova itd...Ali opet, ne bih to pripisivao magiji nego iskljucivo svojoj podsvesti.

[Ovu poruku je menjao zaraza dana 04.04.2005. u 02:09 GMT+1]
[ NAZAD @ 04.04.2005. 01:08 ] @
TI nisi svestan svoje nesvesti
[ Pandora 58 @ 04.04.2005. 01:09 ] @
Obavezno pogledajte film "KONSTANTIN" u "Sava Centru" iduce nedelje. U filmu igra Kijanu Rivs,a radnja filma se odvija izmedju ovog sveta i sveta nakon smrti.
[ zaraza @ 04.04.2005. 01:10 ] @
Citat:
NAZAD: TI nisi svestan svoje nesvesti

ko to?
[ PAC MAN @ 04.04.2005. 01:29 ] @
Hoce li mi neko ovde onjasniti o cemu je rec
dali o
vudu
magiji
svesti
nesvesti
NISAM OBAVESTEN OPROSTITE
[ blejim @ 04.04.2005. 01:40 ] @
Ukoliko budete gledali film "Konstantin" veoma je bitno, verovatno od presudnog znacaja za dalji razvoj, da pre njega odslusate pesmu Ramba Amadeusa "Bolje jedno vruce pivo nego cetri ladna". Takodje veoma je bitno da za vreme projekcije ne koncumirate nikakvu tecnost, pa cak ni vodu.

Neki mozda misle da se salim, medjutim ako malo bolje razmislite shvaticete da nije sve tako kao sto izgleda i da je opasno prelaziti ulicu van pesackog prelaza. Medjutim ljudi koji se razumeju shvatice da se ljubicasta boja dobija mesavinom crvene i plave, ali onda nam se namece drugo pitanje, kako se na holandskom jeziku kaze "čizma", jel svako zna da čizma glavu čuva a šubara je kvari.
[ NAZAD @ 04.04.2005. 01:44 ] @
KAKAV FILM nemam bre ni za pivo

pacmen kupicu ti pivo da se smirish
[ miki321 @ 04.04.2005. 10:48 ] @
bolje stara baba nego pi*ka mlada
[ pctel @ 04.04.2005. 11:36 ] @
Citat:
Sada se snova secam mnogo detaljnije, sa vise boja...

Naucno je dokazano da su snovi crno beli, jer ljudski mozak nema dovoljno procesorske brzine da u realnom vremenu generise filmove u 24-bitnom koloru, vec samo u tzv. grayscale...
[ zaraza @ 04.04.2005. 11:50 ] @
Citat:

Naucno je dokazano da su snovi crno beli, jer ljudski mozak nema dovoljno procesorske brzine da u realnom vremenu generise filmove u 24-bitnom koloru, vec samo u tzv. grayscale...

moguce, verovatno da se boje dodaju naknadno tj dok se secas tih snova a ne dok ih sanjas

[Ovu poruku je menjao zaraza dana 04.04.2005. u 12:52 GMT+1]
[ Dusan Gacic @ 04.04.2005. 13:53 ] @
http://www.cyberbulevar.com/forum/viewtopic.php?t=4398
[ angelos @ 04.04.2005. 16:13 ] @
Za snove ga podrzavam i znam da je to 100% tacno,naravno iz svog iskustva.
Tu nema ko sta da prica(neke osobe poseduju "dar" da sanjaju neke dogadjaje i ljude koji ce se desiti kroz neodredjeno vreme),a sto se tice ostalog nemam komentara.
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 18:09 ] @
UPOZORENJE: Tekst koji sledi nije zasnovan na naučnim činjenicama (a ni na magiji :-)! To je samo moje (pojednostavljeno) viđenje snova i ljudskog mozga, čitati o sopstvenom riziku!

Citat:
Tu nema ko sta da prica(neke osobe poseduju "dar" da sanjaju neke dogadjaje i ljude koji ce se desiti kroz neodredjeno vreme)

Svi ljudi koji sanjaju imaju taj dar. Dok čovek sanja mozak sređuje informacije koje je prikupio tokom dana - uči. Tokom sređivanja informacija podsvest traži zavisnosti koje razum nije uspeo da pronađe, tako da se pravila razuma ne poštuju i dobija se puno nobičnih i nesređenih misli. Kombinacije koje ne prođu logička pravila se odbacuju a one dobre ostaju u podsvesti. Kasnije se, budnom razumu, prezentuju kombinacije za koje podsvest odredi da bi mogle biti od interesa za razum, kombinacije koje podsvet nije uspešno obradila ali je doneta odluka da bi razum to mogao da obradi i kombinacije koje je podsvest greškom prezentovala razumu - ovo su tri razloga zašto se sećamo snova. Učenje predstavlja unapređenje sposobnosti snalaženja u budućnosti tako da je učenje tehnika predviđanja budućnosti. E sad, ako neko može da sanja nešto i da sa sigurnošću tvrdi da će se dogoditi neki događaj i to ponovi više puta, TO JE VEĆ NEŠTO! Kako se meni čini većina ljudi tumači neki san tek pošto se događaj odigrao, tek onda se sete nekog sna po prvi put i pridaju mu značenje, što i nije velika stvar pored toliko snova koje su sanjali i koji se nalaze u podsvesti. Naravno, već sam se složio da san može da predskaže budućnost ali nema to veze sa Voodo magijom.
[ vindic8or @ 04.04.2005. 20:32 ] @
pctel, jel ti to ozbiljno il sta? ;)
[ drbogi @ 04.04.2005. 21:53 ] @
Citat:
vindic8or: pctel, jel ti to ozbiljno il sta? ;)

Ustvari, SpeedStep tehnologija se uključi kad spavaš, pa obori takt mozga i tada vidiš 8b boje, a kada si budan, onda je clock normalan, pa su i boje 16bitne. Za 24 i 32b boje nema dovoljno procesorske snage.
Kako je gore, tako je dole, jedno je od osnovnih načela templarske magije.
[ Lazar-I @ 04.04.2005. 23:07 ] @
Templari nisu u pravu. "Takt mozga" se povećava za vreme sna!

Citat:
The REM-dream state is a neurologically and physiologically active state. When a person is in deep sleep there is no dreaming and the waves (called delta waves) come at a high amplitude about 3 per second. In REM-sleep, the waves come at a rate of about 60-70 per second and the brain generates about five times as much electricity as when awake.

citat je preuzet sa http://skepdic.com/dreams.html
[ Pandora 58 @ 05.04.2005. 01:50 ] @
Love is in the air...Stiglo je prolece... Zaljubio sam se!

P.S. Sada prelazim na ljubavnu magiju jer je ljubav svuda oko nas a ja zivim za ljubav!

[Ovu poruku je menjao Pandora 58 dana 05.04.2005. u 12:33 GMT+1]
[ borstale @ 05.04.2005. 01:52 ] @
Pa gde si bre Pandora, uspavasmo se ! Ko je srećnica, daj sliku!
[ Fuzz @ 05.04.2005. 02:00 ] @
Nemoj ga paliti majke ti...
[ borstale @ 05.04.2005. 02:02 ] @
Ja sam mislio da ga upoznam sa jednom Vlajnom iz mog kraja, al zamisli kakva bi im bila deca...
[ mkdsl @ 05.04.2005. 02:27 ] @
Citat:
borstale: Pa gde si bre Pandora, uspavasmo se ! Ko je srećnica, daj sliku!

Srecnica?
[ Pandora 58 @ 05.04.2005. 11:38 ] @
Ja ne znam sta se to sa mnom desava. Evo celo jutro pevusim melodiju:"Love is in the air" ,i "plesem" po stanu. Ljubav je u vazduhu,i sada je pravo vreme da se zaljubite i da poklonite ljubav nekome. Otvorite vasa srca i dopustite ljubavi da ih ispuni. To je magicno!
[ Corey @ 05.04.2005. 15:01 ] @
Citat:
Pandora 58: Ja ne znam sta se to sa mnom desava. Evo celo jutro pevusim melodiju:"Love is in the air" ,i "plesem" po stanu.
Kako ne znaš šta se sa tobom dešava.Pa zreo si za lazu ili palmotićevu.
[ rajco @ 05.04.2005. 15:02 ] @
offtopic :)))
@pandora ako te slucajno banuju sa ovog foruma obavezno nas nekako obavesti na koji ces da predjes jer bi to bio veliki gubitak[ne citanje tvojih postova] za ogroman broj clanova.
[ abishai @ 05.04.2005. 17:02 ] @
offtopic ))
@pandora ako te slucajno banuju...[/quote]

Da banuju Pandoru??? Ni slucajno
Bilo bi mnogo dosadno bez njega, ozbiljno.
[ Manager @ 05.04.2005. 17:24 ] @
To sa banovanjem ce ici malo teze, nasao je "Pahomije" rupu u ES pravilniku
Nigde se ne pominje:Navodjenje maloletnika na bludne radnje.

Pravilnik treba dopuniti... accordingly ;)
[ Corey @ 05.04.2005. 20:43 ] @
Treba gojko da doda novu stavku u pravilnik "Zabranjeno Pandorovanje".
[ DCLXVI @ 05.04.2005. 23:04 ] @

Idi na preko Googla na sacred-magick library, to je najbolje mesto na netu o referentnim temama i sve je u PDF-u.
Imas deo i sa trazenim publikacijama ali ja ti preporucujem nesto pametnije, recimo Grimoires i slicno ili ako imas vise mozga onda preporuke za sve od A. Crowley-a.

Rekoh sve je na engleskom i u PDF-u, a imas i forum za teme koje te zanimaju.
[ WiZaRd1015 @ 09.04.2005. 11:13 ] @
Uhh, tačno je to da nije svaka knjiga za svakoga. Recimo, nije da se zezam, ali Venetova zbirka iz matematike nije za mene. Uhh, kad sam je otvorio čuo sam jedan glas u glavi, nešto kao.. Aloooooo, alooooooooo, spaaaaaaasiiiii meeeeeeeee, spassiiiiiiii...... Pal dobro bre konju jedan spasi me!!! i tako ja spasim nečiji duh.
Mislim da je ružno a da ne napomenem da sam bio pod uticajem trave..
[ Corey @ 09.04.2005. 14:58 ] @
Citat:
WiZaRd1015: Uhh, tačno je to da nije svaka knjiga za svakoga. Recimo, nije da se zezam, ali Venetova zbirka iz matematike nije za mene.

Mi tu zbirku koristimo u školi
[ xspeed @ 05.03.2006. 07:43 ] @
Tako mi i treba citao sam ovo o magiji i sad ne mogu da spavam napadaju me carobne buba mare pomozite ...
[ Hans_D @ 05.03.2006. 13:56 ] @
Ma da se nisi ti istripovo a pre toga smrkao nesto?

:)
[ Lacoste @ 05.03.2006. 16:21 ] @
Izvinjavam se sto sam malo kasnije video temu.Veoma zanimljivo.

Citat:
Sanjao sam mog tatu koji je tada bio na drugom kontinentu,u Americi,2003.godine. Lezao je na samrtnickoj postelji i bio je bled i iscrpljen. Znao sam da mu je kraj blizu i taj san mi je pomogao da se psiholoski pripremim za njegovu smrt. U snu je bio jos uvek ziv,ali znao sam da nece dugo poziveti. Kada sam se probudio iz tog sna znao sam da mu je ostalo mozda jos samo sedmicu do dve dana zivota. Tako je i bilo! Ali taj san me je unapred pripremio na vest o njegovoj smrti,tako da kada sam obavesten telefonom da mi je otac preminuo,bio sam stalozen i priseban i mogao sam da se izborim sa tim. Taj san je bio toliko realistican kao da sam bio u istoj sobi sa ocem. Mogao sam da mu vidim lice izmuceno od bolova,bledilo,upale obraze. Na neki nacin taj san mi je "pomogao" da se oprostim sa ocem iako nas je delio okean.

Ovaj deo mi je privukao paznju jer sam bas skoro citao neka Frojdova shvatanja sna.Doduse jeste da je nauka napredovala od vremena u kome je on ziveo ali meni njegova teorije izgleda prilicno logicno.
On je "sakupio" neke da kazem ceste snove, sa kojima se otprilike svako od nas sretao.
Kod smrti nama dragih osoba postoje dva karakteristicna sna.Prvi je ovaj gore pomenuti, dakle kada neku dragu osobu vidimo na samrtnickoj postelji, a drugi, (ne mogu 100% da se setim) mislim kada saznamo da nam je neko drag umro ali ga ne vidimo.Dakle jednostavno postoji cinjenica da je umro.
E sada u prvom slucaju, kaze da je takav san posledica duzeg odsustva osobe koju sanjamo.Znaci sanjamo da nam je neko umro onda kada tu osobu dugo nismo vidili i ona nam nedostaje.Upravo zbog toga je vidimo lepo i jasno na samrtnickoj postelji.Vrlo jednostavno.Uzeleli smo se i mozak tako reaguje.
E drugi slucaj je malo komplikovanjiji ali to sada i nije vazno.
Meni je zao ukoliko je ovo gore sa Pandorom istina ali mislim da je to progresno tumacenje jer se situacija upravo poklapa sa ovim sto Frojd prica.

Nije bas vezano za temu ali mozda je nekom zanimljivo.

Pozdrav
[ ivander @ 04.10.2007. 06:52 ] @
hitno!
sta se postize kada se nekom stavi crveni konac i otvoreni katanac ispod jastuka?
ako neko zna nek odgovori, ne pitajte nista :)
[ jonniebravo @ 04.10.2007. 07:22 ] @
postize se to da doticni/a napravi budalu od sebe.....
[ Miroslav Jeftić @ 04.10.2007. 08:16 ] @
Postiže se da dotični ima crveni konac, a bogami i katanac ispod jastuka. Ako je veliki katanac, postoji velika verovatnoća da će nažuljati glavu.
[ ivander @ 04.10.2007. 08:25 ] @
da preformulisem: sta se, po vlaskom verovanju, postize ako se nekome ispod jastuka stavi crveni konac i otvoreni katanac?
jedna drugarica mi je "zapretila" time, ali nije htela da mi kaze koja je svrha toga, pa me zanima sta u stvari hoce da mi poruci.
[ bimbic @ 04.10.2007. 08:47 ] @
sacekaj pandoru,on ce sigurno da ti objasni. Pandoraaaaa,gdje si?
[ Miroslav Jeftić @ 04.10.2007. 08:48 ] @
Uglavnom nešto u vezi sa keksom, da li da ne možeš više da jedeš ili da možeš da jedeš samo jednu vrstu keksa... tako nešto.
[ bimbic @ 04.10.2007. 08:59 ] @
ma kakav keks,u pitanju su bomboni,vidi se da nisi taj dan bio u skoli :-),....hmmmmm ali u svakom slucaju pandora ce to preciznije da objasni!
[ damirh @ 04.10.2007. 10:48 ] @
Mora da su drugarici ukrali bicikl pa ne zna sta ce sa katancem...a za crveni konac nemam pojma. Mozda joj se rasparao grudnjak pa hoce da te nalozi :D a vidis, otvoren katanac moze da ima i drugo znacenje onda...kad smo kod grudnjaka
[ Miroslav Jeftić @ 04.10.2007. 10:54 ] @
Uglavnom, guglaj sa vlaška magija+katanac pa ćeš naći. Pošto kažeš da ti preti, onda verovatno znači da efekat treba da bude da ne možeš da ... jedeš... keks.
[ bimbic @ 04.10.2007. 11:12 ] @
E ako ti i to ne pomogne,a kojim slucajem se pandora ne javi,milan tarot ti je zadnja sansa.siguran sam da ce on da odgonetne enigmu,da li je u pitanju keks ili vec nesto drugo
[ damirh @ 04.10.2007. 11:45 ] @
Pandore nema vec odavno na forumu...barem ne pod tim nickom. Ali Milan (ako je to onaj sa Duga TV-a) je neprevazidjen. U stanju je da se izdere na gledaoca sto nije slusao sve dosadasnje emisije pod izgovorom da on nema vremena svakom posebno da objasnjava vec treba svi sve da slusaju...za jaja i obesiti u centru bg-a

edit: sve srodne teme su vezane za graficke kartice...ali prva..06.05.2006. NAJOLJA GRAFICKA me impresionira:)

[Ovu poruku je menjao damirh dana 04.10.2007. u 13:55 GMT+1]
[ bimbic @ 04.10.2007. 11:53 ] @
ma tu je pandora,samo sprema paklen odgovor :-)
slazem se za milana,Knez Mihajlova zakon,pa neka vide,ali dok je ovakvih,bice i milana,surova realnost Srbije,ponavljam nazalost....
[ dobrota @ 05.10.2007. 22:31 ] @
Bacite neki link ka sajtu o magiji. Između ostalog da li postoji i Srpska magija, tj. magija koju je naš narod koristio?
To me zanima čisto informativno...