[ Force @ 03.04.2005. 16:08 ] @
Evo posto vidim da ima dosta ljubitelja horor filmova nek ovo bude tema samo o horor filmovima.. |
[ Force @ 03.04.2005. 16:08 ] @
[ lazza @ 03.04.2005. 16:12 ] @
najjachi horror po meni svih vremena je davitelj protiv davitelja ... ;P
[ bags @ 03.04.2005. 16:50 ] @
Je li gledao nekao Saw?
[ Force @ 03.04.2005. 17:07 ] @
Cuo sam da je dobar ali ga nisam gledao :(
Citat: lazza: najjachi horror po meni svih vremena je davitelj protiv davitelja ... ;P Toga se sad ne bi ni plasio :D ali kao klinac.. nocne more posle njega:) [ reiser @ 03.04.2005. 17:11 ] @
Ring, ona originalna verzija, japanska valjda ?!
[ Ciprijani @ 03.04.2005. 17:23 ] @
saw je super, serijal vrisak je ok,the others...
[ biotech @ 03.04.2005. 17:32 ] @
gledao sam saw,nije los ima nekih dobrih fazona....inace nije fora mnogo krvi nego nesto kao noc vestica ili poslednji koji sam gledao-The Grudge (kletva),japanski.mnogo dobri fazoni.
a o davitelju protiv davitelja sve najbolje stvarno mnogo dobar film mada postoji jedan isto dobar nas sajko/horor film i zove se vec vidjeno(stvarno odlican film) [ abishai @ 03.04.2005. 19:13 ] @
The Others
6th Sense Rose Red Talking To Heaven [ Force @ 03.04.2005. 19:17 ] @
E a sta mislite o starim hitovima.. Petak 13 i Strava u ulici brestova? :) i naravno o ovom novom duelu ta 2 filma Freddy vs. Jason? :)
[ rajco @ 03.04.2005. 19:29 ] @
Saw je dobar.
Dead End preporucujem, kao i It, koga sam se vrlo plasio kao mali. [ -sfx- @ 03.04.2005. 19:37 ] @
Saw ima toliko rupa i nelogicnosti da je to nenormalno, ali mi se i pored toga svidja, samo su trebali malo da razrade.
A najbolji horor ikada je EVIL DEAD II !!!!!!!!!!! A i Kocka je ok. A kad je vec spomenuto, jel citao neko "It" od Stivena Kinga? Mnogo dobra knjiga, film je posle nje glup i dosadan do smrti. [ Andrej Čvoro @ 03.04.2005. 19:47 ] @
Jel to sa onim klovnom ubicom?Gledao sam to i film je do jaja...Kao i svaki drugi film koji je radjen po knjizi Steaphena Kinga!Jel gledao neko decu kukuruza?
Poz [ RooTeR @ 03.04.2005. 21:40 ] @
E, ako neko kaze da je Vrisak dobar horor onda stvarno ... mislim, o ukusima ne treba raspravljati, ali ovo je previshe :)
Nisam neki ljubitelj horora, ali mi je ceo serijal "noc veshtica" manje vishe strashan (tj. mislim da je to dobar horor), izuzimajuci h20 i ovaj novi (dodushe, taj novi nisam ni gledao, pa ga necu ni komentarisati) :) [ sheiks @ 03.04.2005. 22:17 ] @
Pogledajte i Shaun Of The Dead. Super je film, zajebancija, a i ima elemente horora.
[ biotech @ 03.04.2005. 22:56 ] @
klovn ubica-smesno
[ HerQl @ 03.04.2005. 23:00 ] @
IT nism gledo filmal cuo sam da je lose uradjen,knjigu sam procito i do jaja je!
[ MileG @ 04.04.2005. 00:14 ] @
Steaphen King
Cuo jesam ali ne znam nista njegovo. Neki dan sam na kraju filma koga sam gledao zadnjih ~10min. vidio da je radjen po njegovoj noveli valjda i sve sam se trudio da zapamtim o cemu se radilo u tih zadnjih 10min. pa da ovde pitam kako se film zove al zaboravio... :o) Ko da sam sanjao! [ Force @ 04.04.2005. 06:57 ] @
Citat: sheiks: Pogledajte i Shaun Of The Dead. Super je film, zajebancija, a i ima elemente horora. To je komedija sa zombijima :) ja to ne bi stavio pod zanr horora :D Citat: -sfx-:A najbolji horor ikada je EVIL DEAD II !!!!!!!!!!! . Uuu to je opasno :D Ne secam se bas dobro tog filma ali radjeno je na slicnu foru ko i petak 13,dodju da kampuju u sred sume i umiru jedan po jedan :) E a jel znate onaj film kad kao neke ribe se usele u neku novu kucu i onda dodje neki carobnjak i da im knjigu neku iz koje izadje kasnije neki crtani lik :) to mi je bio dobar film ko klincu :( mislim tad sam ga poslednji put gledao... :( Jel zna neko ime?:) [ WiZaRd1015 @ 04.04.2005. 09:27 ] @
Ja volim one filmove, kao recimo ceo svet ide dodjavola; a nekoliko njih se izdvoji i prezivljava.
• Resident Evil [ Conica @ 04.04.2005. 09:52 ] @
bre bre
Saw - nisam gledala IT - nije los, naravno knjiga je mnogo bolja. U sustini je iluzorno snimati filmove po Stivenovim knjigama...recimo Dreamcatcher film je promasaj nad promasajima. NE MOZE da se snimi film po knjizi cija radnja se uglavnom desava u necijoj glavi (kudzo recimo - po srpski receno). SK ima knjige po kojima bi se mogao snimiti stvarno sjajan film sa fantasticnim efektima - recimo "Talisman" i nastavak "Crna kuca". KERI..skoro zaboravih Ring..americka verzija mi se dopala...kanda me cak i uplasila. Dvojku jos nisam gledala. Strava u ulici brestova je antologijski serijal..ovaj poslednji deo (Fredy vs Jason) mi se nista dopao nije..tjah..snimljen film da bi bio snimljen. Italijani imaju sjajnu produkciju trash horror filmova..Demoni1 i 2 Lamberta Bave, Phenomena (koja po meni ima najbolji pocetak horor filma koji sam videla), Cannibal holocaust (must see ) Pa tu su onda serijali o zivim mrtvacima (jutro, noc, dan, grad zivih mrtvaca etc.) Vampiri....no comment, Pirane 1 i 2 (letece pirane hehe) Od domacih...mda...TT sindrom je dosta tripozan Od sf-horrora tu je naravno Alien serial, Hellreiser, muva1 i 2, The thing, Leviathan (ista prica ali pod vodom) blah blah blah no ima toga jos puno [ tamburix @ 04.04.2005. 09:57 ] @
Evil Dead 2 ultimativni horor svih vremena ;)
Btw. preporučujem da čitate Kingove knjige i izbegavate filmove. Nedavno sam pročitao njegov Salems Lot i moram priznati da je priča baš scary... [ Vladokv @ 06.09.2007. 20:33 ] @
Da li ste čuli za film RAWHEAD REX. Zanima me da li ima neko taj film ili da li taj film moze negde da se nađe?
[ kelja @ 06.09.2007. 22:10 ] @
http://btjunkie.org/ , ali mislim da ce skidanje potrajati. :(
Toplo preporucujem istinski jezivi "Tale of two sisters", film izuzetno mocne atmosfere. Nema krvi do kolena i limfe do pojasa, ali... Pa onda jedan klasik-"Rozmerina beba" Romana Polanskog. Cini mi se da niko nije pomenuo "Predskazanje"- nije cak ni rimejk los... http://www.imdb.com/title/tt0075005/ [ tosa @ 07.09.2007. 07:02 ] @
@Kelja
Pročitaj pravilnik foruma još koji put, nisi sve ukapirao. Preporuke bez nekog redosleda: Demons - Dario Argento Dawn of the Dead - verzija koju je montirao Argento The Thing - John Carpenter The Texas Chainsaw Massacre (1974) Već Viđeno - Boljeg ubice od Mustafe Nadarevića film nije video Rosemary's Baby Hellraiser [Ovu poruku je menjao tosa dana 07.09.2007. u 11:32 GMT+1] [ kelja @ 07.09.2007. 11:07 ] @
@toso,
1)ne citam pravilnik(e) 2)nisi ti tu zato da me upozoris na eventualno nepostovanje istih :) :) Evo, bas sam sad procitao pravilnik...(sta ti je moc sugestije:)) @toso, bice da opet (samo ti) u tom pravilniku pronalazis nesto cega nema... Mnogo citas izmedju redova... Ocito je da imas problema sa: 1) razumevanjem procitanog 2) ''ucitavanjem'' nepostojecih sadrzaja u tekst(kao uostalom i u objektivnu stvarnost, kamo srece da je samo pisana rec u pitanju) Ja sam vec pokusao dobronamerno da te upozorim sta ti simptomi(ovo pod 2 narocito)mogu da znace, ali ti neces da slusas... :( [Ovu poruku je menjao kelja dana 07.09.2007. u 12:28 GMT+1] [ biotech @ 07.09.2007. 12:15 ] @
vec vidjeno rulez!
[ Lesli Eldridz @ 07.09.2007. 12:16 ] @
Citat: kelja: http://btjunkie.org/ , ali mislim da ce skidanje potrajati. :( Toplo preporucujem istinski jezivi "Tale of two sisters", film izuzetno mocne atmosfere. Nema krvi do kolena i limfe do pojasa, ali... Pa onda jedan klasik-"Rozmerina beba" Romana Polanskog. Cini mi se da niko nije pomenuo "Predskazanje"- nije cak ni rimejk los... http://www.imdb.com/title/tt0075005/ Pa da. Ali je ipak Isijavanje zakon. I naravno, Noc vestica. To je neprevazidjena atmosfera, cak do sada. Mozda ga u poslednje vreme stizu neki japanski, to jeste, kao na primer Kletva, ali ipak je to samo jeza radi jeze, bez ikakve price. A da li neko zna kako se u originalu zove film koji je u bioskopima bio preveden kao "Grad koji se uzasavao zalaska Sunca" ? To nikako da nadjem od tih starih. [ Slobodan Miskovic @ 07.09.2007. 12:40 ] @
Citat: Cannibal holocaust (must see ) Slazem se :) Samo treba pogledati listu zemalja gde je dozvoljen (kraca je od one druge liste - gde je banovan) a i reditelj je bio na sudu jer nisu bili sigurni da li je to sto je snimljeno montaza ili stvarno. ;) [ Lesli Eldridz @ 07.09.2007. 13:05 ] @
Jel' to bese ono sto je ovde u bioskopima bilo prevedeno kao "Ljudozderi Amazona" ? Mora da je to. Tu ima ono kad oni divljaci jednome stave glavu ispod nekog stola koji ima rupu, pa mu onda macetom otfikare vrh glave koji viri kroz tu rupu i onda mu jedu mozak, jel' tako?
Pa sta vam se tu svidja? I to je samo krv i kasapljenje radi krvi i kasapljenja. Ima toga koliko hoces, samo sto su to po meni horori u pokusaju. Ako vam se to svidja, mnogo efektniji je Masakr motornom testerom, samo original ne rimejk. Tu ima kasapljenja, ali postoji i jeziva prica. [ kelja @ 07.09.2007. 13:05 ] @
Citat: Lesli Eldridz: Pa da. Ali je ipak Isijavanje zakon. I naravno, Noc vestica. To je neprevazidjena atmosfera, cak do sada. Mozda ga u poslednje vreme stizu neki japanski, to jeste, kao na primer Kletva, ali ipak je to samo jeza radi jeze, bez ikakve price. A da li neko zna kako se u originalu zove film koji je u bioskopima bio preveden kao "Grad koji se uzasavao zalaska Sunca" ? To nikako da nadjem od tih starih. Da nije ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0075342/ ? Vidis... ''Isijavanje'' jeste kultni film, ali ja nesto i nisam bio odusevljen... Nemam pojma, ocekivao sam mnogo ''zgusnutiju'' i tezu atmosferu(ipak je to Kjubrik), ali... nekako... moracu opet da pogledam. A Noc vestica jeste istinsko remek-delo, ali neko ga je vec pomenuo, cini mi se, pa nisam hteo da ponavljam. [ Lesli Eldridz @ 07.09.2007. 13:11 ] @
To bi trebalo da bude. Hvala. Nije neki, nego ja samo onako, kolekcionarski. Meni je dosta jeziv bio i Night Watch sa Elizabet Tejlor, ako to moze da se ubaci u horore.
[ Slobodan Miskovic @ 07.09.2007. 13:21 ] @
[ Lesli Eldridz @ 07.09.2007. 13:33 ] @
Pa da, to je to. Evo ima na Vikipediji detaljniji opis. Gledao sam to u bioskopu tamo osamdesetih i nije mi se nesto narocito dopalo. Sta znam, koliko ljudi toliko cudi i ukusa.
[ rmilosh @ 07.09.2007. 13:50 ] @
[ tosa @ 07.09.2007. 14:09 ] @
Sramota me je što sam zaboravio na "Leptiricu" :)
Kad smo već kod toga "Sveto mesto" je jedan od najboljih ikad! [ bobiska @ 07.09.2007. 19:02 ] @
[ Mister_rap @ 07.09.2007. 19:29 ] @
Leptirica je stvarno odlican ili bolje receno jeziv film :)
Ni variola vera nije los (mada nije horror). Laptiricu dakle obavezno pogledati... Evil Dead 1 i 2 mi se nikako ne dopadaju ali zato Hellraiser preporucujem. [ igor-ch @ 07.09.2007. 22:06 ] @
Gledao sam zaista puno horror filmova ali jedan od najboljih je svakako:
"The Descent - Abgrund des Grauens" http://www.imdb.com/title/tt0435625/ (7 wins & 8 nominations) Pozdrav [ brainbuger @ 10.09.2007. 20:53 ] @
Citat: Mister_rap:Leptirica je stvarno odlican ili bolje receno jeziv film :) Ni variola vera nije los (mada nije horror). Strani su mi više nekako smešni nego... jedino možda recimo Ring (japanska verzija)... [ IrenaNena @ 26.06.2009. 02:02 ] @
Jedine filmove koje mogu uvek da gledam su naravno horor filmovi i mogu da se pohvalim da imam prilično dobru kolekciju istih. U poslednje vreme jedan od boljih horor filmova koji me je isprepadao a da nije bilo suvišnog međusobnog klanja među glumcija je The Descent. Tako da ga preporučujem ljubiteljima horor filmova. Jedno me zanima, da li neko od ljubitelja horor filmova zna naziv filma čiji ću bar delimično napisati. Film sam gledala pre 15 godina i baksuz taman kada je postalo zanimljivo, nestala struja. Uglavnom: Detektiv juri serijskog ubicu, koji u jednoj sceni u parku napada nekog prolaznika, onesvešćuje ga i usisivačem iz njega izvlači organe...samo ovoga se sećam, očigledno da je dovoljno čim se posle toliko vremena sećam ovog filma. Ko ima neku ideju, neka napiše.
[ Srđan Pavlović @ 26.06.2009. 13:43 ] @
Citat: Da li ste čuli za film RAWHEAD REX. Zanima me da li ima neko taj film ili da li taj film moze negde da se nađe? Jel to ono sto su kod nas preveli kao "Surovi Rex?" Ako je taj, odlican je, negde iz 80-ih cini mi se film, ili ranih 90-ih. [ Nabukodonosor @ 26.06.2009. 13:48 ] @
The Others....prejak film.
[ Nonex @ 27.06.2009. 11:57 ] @
Martyrs
Bolest, bolest, bolest, bolest ! Prvi deo filma je jako nasilan i ima MNOGO krvi dok za drugi deo mogu samo da kazem : BOLEST! Nema potrebe da detaljisem previse, ko nema slab stomak i zivce, neka pogleda ovaj ODLICAN FILM! [ Bojan Basic @ 01.08.2009. 18:09 ] @
Citat: IrenaNena: Detektiv juri serijskog ubicu, koji u jednoj sceni u parku napada nekog prolaznika, onesvešćuje ga i usisivačem iz njega izvlači organe Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh. [ Emil Ranc @ 01.08.2009. 20:44 ] @
Preporuka za Ju-On serijal (redom, Ju-On, Ju-On 2, Ju-On: The Grudge i Ju-On: The Grudge 2), originalni japanski. Priča nije naročito inventivna (ukleta kuća, osveta duhova etc), ali je jeza zagarantovana, uprkos na momente dosta smešnim efektima u prva dva (low-budget direct-to-video) filma.
Takođe, preporučujem Honogurai mizu no soko kara (Dark Water), konstantna tenzija, svega nekoliko baš strašnih momenata, jeziv završetak. Film bez kapi krvi. Heh, a od nejapanskih horora... baš davno nisam gledao ništa Ima par klasika, šta znam, the Shining, Hellraiser, Dawn of the Dead, Carry, obavezno Linčov Eraserhead... znam da su ovo filmovi različitog podžanra, ali eto to mi trenutno pada na pamet... [ waikiki @ 01.08.2009. 21:40 ] @
Ne znam jel neko pomenuo..
The Omen (Predskazanje) iz 1976 http://www.imdb.com/title/tt0075005/ Po meni jedini pravi STRAVA film.. da se najezis.. mnogi ne smeju da ga odgledaju sami do kraja.. dovoljno je da poslusate ovu muziku iz filma .. http://www.youtube.com/watch?v...p=7FA3F6ECB7EDD2D1&index=0 ili pogledate ovaj trailer http://www.youtube.com/watch?v=3PuIBNLOeEU&feature=related Nastavak i nova verzija iz 2006 nisu ni blizu kao vrezija iz 1976.. [ Lacika.1991 @ 01.08.2009. 21:53 ] @
nije valjda da niko nije gledao stravu u ulici brestova,isto jako dobar film,ima par delova
[ vlada131 @ 01.08.2009. 22:04 ] @
Citat: Lacika.1991: nije valjda da niko nije gledao stravu u ulici brestova,isto jako dobar film,ima par delova Ja jesam - ima ohoho delova, mislim jedno 7-8, ne sećam se tačno, davno sam gledao. Mislim da sam ih gledao sve, osim jednog (mislim da je peti taj koji sam propustio). [ Lacika.1991 @ 01.08.2009. 22:06 ] @
da baš ima dosta delova,mislim da ima 7,nisu loši xD
[ ovojeadresa @ 01.08.2009. 22:54 ] @
http://www.imdb.com/title/tt0389722/
30 Days of Night Jedan od najboljih horor filmova novije produkcije. [ gajo2 @ 03.08.2009. 07:29 ] @
Evo nesto novije: http://www.imdb.com/title/tt1278340/
Dead snow, norveski horor sad napravljen pre par meseci. Ukratko: naci zombiji ubijaju sve, vade mozak, creva, krvi na sve strane... :) nije B produkcija, kvalitetan je film, a postoje i titlovi na srpskom [ blbeowulf @ 07.01.2010. 22:37 ] @
gledao sam ga nije bas strasan po meni najstrasniji je nam sta ste radili proslog leta i jos uvek ynam sta ste radili proslog leta,i krug je dobar a moyda i noc vestica majkl majers je najbolji
[ Nabukodonosor @ 07.01.2010. 23:58 ] @
Ja sam pre par dana odgledao REC i Paranormal Activity i oba su ekstra filmovi i bas su me prepali. Ovaj prvi pogotovo. Preporuka.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|