[ Pali zari @ 29.05.2005. 21:44 ] @
| Sta je to sto sto vas jednostavno iznervira i zbog cega ludite?
Mene najvise i jedino sto me dovodi do ludila je kad nesno skidam sa neta i samo cujem "ping" kako puca fucking dial-up veza, a meni se samo smraci pred ocima<Boze koliko jos treba da cekamo da se uvede kablovski ili adsl u manjim mestima> "Its a retorical qustion?" |
[ MileG @ 29.05.2005. 21:59 ] @
Kad neko napise djaba a misli na dzaba! Kad neko napise kuča a misli na kuća i sl.
* ovo mi prvo palo na pamet...
[ Marko_L @ 29.05.2005. 22:38 ] @
[ Mikky @ 29.05.2005. 23:41 ] @
Kad Marko_L napise post u kojem je (u vecini slucajeva) u pravu.
[ zoran @ 30.05.2005. 00:37 ] @
Kad u 4:58 počne bekap na ES
[ Dalibor81 @ 30.05.2005. 00:47 ] @
Kada prilegnem posle rucka, a klinci po asfaltu lupaju loptom i ganjaju rollere, Uhhhhhh!!!!
[ Hefestionlove @ 30.05.2005. 01:28 ] @
Sasvim slucajno procitam vrlo ostrouman esej knjizevnika Marka Vidojkovica na
http://www.neradnik.anarhija.org/dopisnici/marko_demon.html
za koji se ispostavi da niko nema muda da ga objavi???!!!
[ pexpj @ 20.10.2005. 13:58 ] @
Prvo sto zivim u selendri nadomak Beograda nekih 7 godina a odgajana sam u gradu i imam gradski mentalitet.
Sto mi komsija svaki put kad se vracam iz prodavnice blene u kesu!!!!
Sto se ljudi bave tudjim zivotima a ne gledaju svoj!!!
Sto sam takve harisme da sam uvek nekako na meti!!!
Sto nam je sistem takav da od svog fakultetskog obrazovanja i diplome nemam nista!!!!
Sto se zbog ovakvih i jos mnogo stvari uvek iznerviram!!!!!
[ berserk @ 20.10.2005. 15:38 ] @
Kada dezurni djilkoshi turiraju mashine u pola pet ujutru!
ARGhhhhh
[ markolazarevic @ 20.10.2005. 15:54 ] @
Profesori, keva, klinci iz kraja...
[ spartak @ 20.10.2005. 16:26 ] @
Sto sam odrastao uz radijator, i onda se preselim u Sarajevsku u zgradu iz '38 godine. Instalacije iz '55 godine inace bih se grejao na struju bez razmisljanja.
Ovako kad krenem da lozim vatru, nece da povuce odzak sto pijani odzachari samo odozdo malo izbace katran a da ciste iskuliraju. Onda se smorim sto ne ce da se upali, ubacim HEPO (nije reklama) ono kontracug pa benzinski dim u gajbu.
Ja poludim, gledam onu vurunu, gledam dva desktopa i laptop i ne mogu da verujem u kojoj sam j8b3noj godini ja sada po kalendaru. Tri kompjutera i vuruna sa kontra cugom.
Pa tacno nemam reci
[ :o) @ 20.10.2005. 16:36 ] @
Znaci posle spartak-ovog posta mi se ukocila vilica. Od silnog smejanja ne mogu da se setim sta me izbaci iz takta. Mozda kada se smirim, a spartak ima pivo od mene za ovo
[ commissar @ 20.10.2005. 16:48 ] @
Sto se u srpskom jeziku rec "djilkos" koristi u znacenju koje nema veze sa izvornim.
[ Hefestionlove @ 21.10.2005. 13:28 ] @
Mene najvise iznervira kada mi moj prijatelj pokloni za rodjendan pakovanje kondoma! Ja sam elitista i ocekivao sam da ce mi pokloniti flasu crnog vina,ili knjigu,ili svilenu kravatu... Kada mi je dao kondome poludeo sam! Nikada mu to nisam oprostio,i posle tog prostackog gesta stavio sam ga na crnu listu. Samo neotesana sirovina moze da vam pokloni kondome za rodjendan!
Jednoj mojoj prijateljici se nesto slicno desilo pre neki dan. Njena prijateljica joj je poklonila za rodjendan 1 greb srecku koja kosta 50 dinara?! Moja prijateljica je jedna otmena dama i sokirala se kada je videla sta joj je ova lujka poklonila. Pozalila mi se,a ja sam joj savetovao da tu "sljuku iz dunavskog mulja" ignorise!
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 14:58 ] @
Kad moja komšinica počne da vežba na violini.....UFFFFFF
Kad mi babe iz ulice kažu...a čiji si ti? Sekirom bi joj rascepo lobanju grrrrrr
Pun bus (15) cigana....
[ apex @ 21.10.2005. 16:03 ] @
Kad dodjem s posla posle nedelju dana (radim na terenu) i sednem za komp a ono jebeni wireless ne moze da se knektuje na net jer je neki majmun opet cackao sugavi AP.
[ berserk @ 21.10.2005. 17:08 ] @
E, da i kada vidim onu rospiju Sonju Biserko na TV-u!
[ biotech @ 21.10.2005. 18:02 ] @
Citat: berserk: E, da i kada vidim onu rospiju Sonju Biserko na TV-u!
ma mojne molim te,a dize ti se kad vidis tomu nikolica???
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 19:01 ] @
biotech u čemu je problem? Šta ima loše što je @berserk napisao?
Iskuliraj malo(više) ako nemaš ništa pametno da kažeš-napišeš.
[ biotech @ 21.10.2005. 19:05 ] @
salim se
[ neca @ 21.10.2005. 19:58 ] @
Mene jako nervira kad neko kasni :)
to me toliko izbaci iz takta da to nema nigde ;)
[ Corey @ 21.10.2005. 20:17 ] @
Kad profesorka fizike krene da predaje.
[ dr.NPN @ 21.10.2005. 20:33 ] @
Kad me neko laze, kada kasni... I skoro svaki post pandore, onaj u ovoj temi mi se zgadio, kad je neko isfoliran i istripovan i glumi nesto...
[ anablin @ 21.10.2005. 23:44 ] @
Kada me neko jezicki ispravlja a ja tada ne obracam paznju i zelim da se odmorim od tih stvari. Kakav ces ti to lingvista da budes kada ne kazes ovako vec onako, recenica je koju najvise mrzim.
[ Zikka @ 22.10.2005. 00:27 ] @
Kada shvatim da radim najmanje vredan posao u sluzbi a pola te iste sluzbe ima osnovnu skolu a drze radna mesta kao da imaju odgovarajucu kvalifikaciju. Sada svi zajedno smo ponovo u skoli. Oni u prvi razred srednje a ja u drugi razred fakulteta.
[ berserk @ 22.10.2005. 03:37 ] @
Citat: biotech: ma mojne molim te,a dize ti se kad vidis tomu nikolica???
Pazi ovako-aj politiku na stranu,ali ne dize mi se ni kad vidim T. Nikolica(sve je to ista bagra politicharska)!
Ali ona mi jednostavno ide na .!.
Odvratna je!
[ biotech @ 22.10.2005. 08:29 ] @
Citat: berserk: Pazi ovako-aj politiku na stranu,ali ne dize mi se ni kad vidim T. Nikolica(sve je to ista bagra politicharska)!
Ali ona mi jednostavno ide na .!.
Odvratna je!
ma ok,nije ona tu da bi se nekom dopadala
[ dejan @ 22.10.2005. 09:06 ] @
Kreteni u saobracaju - prvenstveno oni sto sviraju za sve i svasta, a zatim i oni sto divljaju.
[ donmarkone @ 22.10.2005. 10:01 ] @
Pa to sto 99% ljudi (onim 1% skidam kapu) koji nemaju drugog roditelja prvenstveno mislim na oca da su razmazena.
To mi nebi toliko i smetalo da jedan od mojih drugova nije jedan od njih mislim nije on kriv sto mu je cale furnuo za Moskvu dok je bio mali iz nikad ne razjasnjenih razloga,ali ga krivim sto on tog istog oca sada blati i prica svasta o njemu iako ga ni nezna dok ocuha koju mu kevu redovno .!. koji zivi kao parazit mozete misliti talentovani slikar koji nije uspeo da se probije (ha ha ha) i zivi na racun njegove keve ....E zasto ovo prica zato sato isti taj decko dodje meni i prica kako je njemu "Cale" kupio bluetooth mis onaj mini od 15e a nerazmisljajuci pre toga da ja te iste pare uzeo od njegove keve !
A da ne pominjemo diskusiju ja meni svi kazu da sam lep, radio sam iq test i rekli su mi da sam visoko inteligentan(a zamalo pao godinu mada to nije merilo coveka ali primera radi) , moju majku presrecu devojke i mole da izadjem sa njima dalje necu da pricam jer neko moze da pozove psihijatra.
poz
[Ovu poruku je menjao donmarkone dana 22.10.2005. u 11:03 GMT+1]
[ Hefestionlove @ 22.10.2005. 11:20 ] @
Za "Ziku Jovica"
Ja sam slucajno provalio da moj sef ima samo osnovnu skolu a radi na mestu za koje je neophodna fakultetska diploma. Na jednom sastanku sa direktorima sam to pomenuo onako usput u nevezanom razgovoru tek da im stavim do znanja da sa mnom ne mogu da manipulisu. Inace u drzavnim institucijama i preduzecima u Srbiji vlada kafkijanska atmosfera a svi gledaju kako ce da vas sabotiraju na svakom koraku!? To me najvise nervira sto u Srbiji svako sabotira svakoga!!!!
[ Ivan Stanojevic @ 22.10.2005. 12:29 ] @
kad moram da ustanem iz kreveta da bih jeo
[ Corey @ 22.10.2005. 15:28 ] @
E da,isto me nervira kada neko nije tačan.
[ Deda_Mraz @ 22.10.2005. 15:33 ] @
Kad taman sednem za računar i ukapiram da mi se extremno piša i moram da silazim dole sa sprata da bi išao u kupatilo.
[ burex @ 22.10.2005. 17:13 ] @
Kada gledam neki divX film koji je jaaako tih (pa moram da pojačam zvučnike), a onda u sred filma mi zazvoni Skype... (srčka x 10).
[ Hefestionlove @ 22.10.2005. 21:53 ] @
Moj rodjendan je bio u utorak 27.septembra. Moj najbolji str8 prijatelj mi je obecao da ce doci na rodjendan i sta se desava? Prvo me je zvao posle ponoci u noci ponedeljak na utorak da mi unapred cestita rodjendan jer je prosla ponoc i on je eto toliko pazljiv da je zeleo prvi da mi cestita. Onda se raspitivao sta sam sve spremio od hrane za rodjendan i koga sam sve pozvao. Onda je poceo da mi se zali kako je zakacio virus i kako se ne oseca najbolje i da ce mi na dan rodjendana javiti da li dolazi ili ne! U slucaju da bude sprecen sugerisao mi je da zamrznem 4 snicle koje cemo isprziti u petak uvece. (Ja sam za svaki slucaj zamrznuo te 4 snicle!).
Na dan rodjendana nije mi poslao ni SMS,ni cestitku,niti me je pozvao telefonom iako je obecao da ce mi se javiti da li dolazi.
U petak me je nazvao telefonom da mi kaze da ne moze da dodje na veceru i da je bolje da pomerimo moju proslavu za subotu. Bio sam toliko sokiran njegovom drskoscu da sam ocutao.
U subotu je svratio da proslavimo moj rodjendan sa zakasnjenjem od 5 dana. Odbio je da jede snicle za koje mi je rekao da ih odmrznem jer ga navodno mrzi da ih isprzi. (Za njega je to rutinska stvar posto je radio kao kuvar!). Umesto toga izasao je na kratko do prodavnice i kupio je 100 grama "Milka" cokolade sa jogurtom i 2 l
"coca-cole" . Da li me je iznervirao? Sta Vi mislite?
[ Nibble @ 22.10.2005. 22:15 ] @
Kad mi stara ponavlja istu pricu svaki jebeni dan.
[ zaraza @ 23.10.2005. 00:00 ] @
@Hefistion
e izem ti najboljeg prijatelja, mozda si mogao da napises 'najbolji'. Mada, ni to nije za automatsku osudu, i ja ponekad svojim najblizim prijateljima napravim pokoju glupost.
Inace, mene uzasno nervira seljanija: bacanje papira po ulici (uopste bacanje djubreta), pljuvanje, dranje...jednom recju nekultura...
[ AleksandarNS @ 23.10.2005. 00:07 ] @
ljudska glupost.
(do dana danashnjeg nisam nauchio to da "iskuliram")
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|