[ BillyTheKid_79 @ 30.05.2005. 22:40 ] @
Kako,gde kupiti ovu knjigu?!? Samo me toliko zanima,da li neko zna??! U BG,NS!?!? Moze i na private!! |
[ BillyTheKid_79 @ 30.05.2005. 22:40 ] @
[ Marenović Slaviša @ 31.05.2005. 01:12 ] @
Mozes je relativno lako naci. Ako ti nije daleko da skoknes do Beograda, obidji knjizare u Knez Mihajlovoj, i to dobro ispipaj, narocito obidji antikvarijate knjizara gde se prodaju i polovne knjige, pa ces je i naci. Ako bude problema, javi se da ti dam spisak korisne a slicne literature.
Pozdrav [ cicika @ 31.05.2005. 01:15 ] @
Imam u e-formatu. Pošalji mi svoj mejl preko PP ili mejla, poslaću ti.
[ WinterMute @ 31.05.2005. 07:54 ] @
Ako istražuješ pogledaj ove knjige:
http://print.google.com/print?...rotocols+of+the+Elders+of+Zion [ neetzach @ 31.05.2005. 09:35 ] @
Takve stvari imas u knjizari "Nikola Pasic" u Beogradu.
[ BillyTheKid_79 @ 17.06.2005. 00:56 ] @
Zanimalo me o cemu se radi, i ne preporucujem!
[ Tom^Cat @ 17.06.2005. 01:35 ] @
O cemu je tu uopste rec ???
Znam da nema veze sa ovim sto je covek pitao, ali kad sam radoznao ... a jos kad rece da ne preporucuje :) [ weB_KiLeR @ 17.06.2005. 06:19 ] @
Knjiga je gomila lazi i gluposti, takodje se vidi da je pisana prostim jezikom sto nas dovodi do toga da nije otkrivena nikakva tajnost vec da je neko napisao, opet, teoriju zavere...
[ govedo @ 17.06.2005. 06:22 ] @
radi se o tome da je grupa bolesnih , ksenofobichnih, nepotentnih idiota sa viskom slobodnog vremena napisala teoriju zavere da jevreji na svakom planu pokusavaju da pokore planetu.
[ Beltrammi @ 17.06.2005. 07:14 ] @
... sto niukom slucaju nije tacno. -:(
Mozda se to ne moze nazvati zaverom, ali pogledajte cinjenice. Pogledajte procenat Jevreja koji se nalaze u SAD populaciji i SAD administraciji. Sad, neke to navodi na bes, neke na ljubomoru, neki se dive, neki tvrde - pa da to je jevrejska zavera. Jevreji su proterivani gotovo iz svih zemalja u kojima su ziveli. Po meni, motiv je bila pljacka, medjutim isto tako mislim da su i sami Jevreji otisli predaleko u zauzimanju pozicija u zemlji koja nije njihova. Nije to nikakav verska mrznja domacina. Pogledajte, vi i danas imate sluzbe u kojima stranac ne moze da se zaposli. Sad ja kazem, ma dajte Italijani, pustite me. Ne, ne moze. Bio ne bio sposoban mi to ne damo. I tacka ! Pogledajte to sa spekta domacina. Enormno su bogati, zauimaju pozicije u vladi, stampi, sastaju se tamo po nekim sinagogama, govore nekim cudnim jezikom... Iako ne odobravam isto tako smatram i potpuno ocekivanim da se usled toga rodi: Majn Kampf, Sionski protokoli kao i mnoge druge knjige tj. obicni plliticki pamfleti protiv Jevreja koje su na zalost milione kostale zivota. Cena slave da kazem. [ govedo @ 17.06.2005. 08:23 ] @
beltrammi, batice...sta to pises?
"mislim da su i sami Jevreji otisli predaleko u zauzimanju pozicija u zemlji koja nije njihova." Ako neko doprinosi opstem dobru i prosperitetu, i naravno ako je sposobniji od nas, mi treba da mu ustupimo mesto. bogati su, kazes, pa hajde da naucimo i mi kako da se obogatimo. koliko generacija treba da zivi ovde da bi srbija bila njihova zemlja? "Pogledajte, vi i danas imate sluzbe u kojima stranac ne moze da se zaposli." netacno, ...pa sta silni srbi rade u inostranstvu? pa nisu svi na gradjevini. cena slave, kiselo, i nasi preci su istu cenu platili, tokom dva svetska rata. [ Miroslav Jeftić @ 17.06.2005. 08:29 ] @
Citat: Beltrammi:Pogledajte procenat Jevreja koji se nalaze u SAD populaciji i SAD administraciji. A koliki je procenat engleza i nemaca u toj istoj administraciji, pa niko ne priča o njihovim zaverama? To što su jedni tamo došli nešto ranije a drugi nešto kasnije ne znači ništa. [ Beltrammi @ 17.06.2005. 12:05 ] @
hm, ja samo hocu da istaknem da su Jevreji zbog svoje umesnosti bili trn u oku mnogima.
Razlog da se Jevreji nemilosrdno gone i istrebljuju kroz vekove bio je to. A povodi razliciti. Najcesce im je u hriscanskim zemljama prebacivano da su hristoubice. Tako su Jevreji unistavani sa isto tako hladnim farisejskim licemerjem. Danas kako se drzave sekularizuju ta prica postaje besmislena pa se nalaze nove metode. I tako dolazimo do cuvene "Jevrejske Zavere" i plana Jevreja o postupnom ovladavanju svetom. Da li takav plan zaista postoji ja ne znam. O tome se manje vise spekulise. p.s. Bryan ja o procentima i govorim. Jevreja ima oko 5 miliona u SAD to je koliko procenata u administraciji. Sto opet ne mora da znaci jer razlicite nacije imaju razlicite interese. Evo bas je pre godinu dana pravljeno u Vojvodini anketa o procentu Madjara u policiji. I ona ne odgovara procentu u populaciji. Jednostavno Madjari to nece da rade. Cak i u Austrougarskoj uniformu su najradije oblacili Srbi. A pogledajte recimo vlasnike molerskih radnji u Vojvodini. Slicno su Siptari nekad bili pekari, kokicari... [ BillyTheKid_79 @ 17.06.2005. 14:23 ] @
Ovo je jedna od knjigi koju je Hitler uzeo za osnovu kad je pisao Mein Kampf!
Citat: Tom^Cat: O cemu je tu uopste rec ??? Najbolje uzeti pa procitati i sam izvuci zakljucke,a ne neko da ti soli pamet! Moje misljenje je da su to najobicnije gluposti! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|