[ maric1 @ 02.06.2005. 15:49 ] @
da interesovalo bi me da li neko ima neku informacju za ovo tj mozda je malo rano za to ali ja mislim da bi trebalo da postoji tako nesto
[ neca @ 02.06.2005. 17:55 ] @
Ja mislim da bi bilo u redu da tako nesto urade. iovako su (valjda) sve karte prodate i mislim da nema svrhe da ne daju prenos za ove ljude sto ce ostati kuci.
Mnogo je njih koji nece moci da dodju, sto iz finansijskih, sto iz nekih drugih razloga.
[ van t hoff @ 02.06.2005. 18:14 ] @
Bilo bi super kada bi to organizovali. Mene je prilicno iznenadila slaba prodaja karata u Beogradu, pogotovo u odnosu na druga dva grada....
[ maric1 @ 04.06.2005. 15:06 ] @
ne znam stvarno jos uvek nista nisam cuo gledao neke emisije u kojima su gostovali ali niko nista prica jos uvek o tome
neko moje misljenje je da jedino ako ce objaviti na DVD mozda samo zbog toga ne puste na tveu

ps ali posto je pink sponzor ipak mislim da ce da bude iz bg a za ostale ako neko ima neku informaciju neka je pusti

[ stolex @ 04.06.2005. 19:48 ] @
Ako je pink verovatno (da ne kazem sigurno) nece biti prenosa, ali ako oni snime to kao sto ce verovatno i uraditi, snimak ce biti. Doduse ako budu izdali DVD (sto je jos bolja varijanta jer ce u tom slucaju verovatno da se potrude da malo srede ton) onda cemo cekati neku godinu na snimak.
Mozda nas iznenade na Pink+ stelitski.
[ BAVARAC @ 04.06.2005. 19:52 ] @
Nevjerujem da ce biti prenos, pink ce snimiti koncert u sarajevu i beogradu i prodavat ce kao DVD.
[ maric1 @ 06.06.2005. 15:03 ] @
verovatno ste u pravu
nego ako neko ipak nesto cuje moza recimo iz zagreba neko da se javi mozda ce tamo nesto da bude pa da pratimo preko satelita aj molim vas ako moze neka neko pomogne

pozdrav
[ bakiman @ 06.06.2005. 15:26 ] @
Pa ako su dali od CECE i ZDRAVKA ČOLIĆA, kojima su, mislim, bili medijski sponzor, onda će dati valjda i sad.

Inače bilo bi vastra, gledam na ogromnom TVu, zvuk na ogromno pojačalo, a i piće FREE

PozdraV
[ hakinen @ 06.06.2005. 15:46 ] @
Zamislite koje bi ludilo bilo kada bi recimo pustili prenos i kada bi bilo organizovano u gradovima na trgovima prenos na velikom video bimu, kao kada smo gledali na olimpijadi reprezentaciju u basketu!!!
[ S_Kid @ 06.06.2005. 15:56 ] @
Da, par desetina hiljada cobana na hipodromu pa jos treba i po gradu da se okupljaju i smrde...
Kazu, bice ovog leta reunion Valentina, pa onda Prljavog Kazalista iz punk faze, a boga mi i Novih Fosila, jer kad mogu ostali fosili zasto ne bi i original originala?:)
Sve u svemu, leto prepuno odlicnih koncerata... Jedino sto ce Exit i Franz Ferdidand pokvariti idilicnu sliku ali boze moj...
[ :o) @ 06.06.2005. 15:58 ] @
@bakiman
Za Zdravka medijski sponzor je bio BK, a za Cecu ne znam. Ako se karte budu rasprodale i ako jos uvek bude puno potraznje, onda ce biti i prenos uzivo. U protivnom BAVARAC je najverovatnije u pravu....
[ superbaka @ 06.06.2005. 18:01 ] @
zamolio me poznanik da mu podignem propusnicu za BD koju je dobio sa onim ***** od zatvaraca koka kole... gde to mogu da uradim?
[ su27killeryu @ 06.06.2005. 21:27 ] @
Ubice ga Princip
[ Arsenko @ 07.06.2005. 03:20 ] @
Ne znam sto se svi toliko pale na to dugme,ja ih MRZIM !!
[ maric1 @ 16.06.2005. 14:58 ] @
imali neko da kaze kako je bilo u sarajevu
[ adenis @ 16.06.2005. 22:29 ] @
http://www.elitesecurity.org/tema/108705/1
to je za sarajevo. a koliko mi je koncert bio dobar dokaz je da razmisljam da idem i na koncert u zg i bg. pitanje je ima li karti u zg u preprodaji i posto su, i koliko su novaca karte u bg za koncert? ako cijene mogu u eurima, otprilike ne mora bas po kursu.
[ adenis @ 17.06.2005. 08:07 ] @
kako ste trazili utiske sa koncerta evo jos jedan dobar link:

http://www.sarajevo-x.com/clanak/050616015

ps: uf,evo jos jednog dobrog. ja trenutno tek skidam nisam pogledao kvalitet snimke ali nije ni bitno.

Bijelo dugme, video klipovi sa koncerta, 1.dio

Pjesme sa koncerta Bijelog dugmeta, odrzanog sinoc, 15. juna 2005.godine, u Sarajevu pretocene u video klipove mozete da skinete i sa nize navedenih linkova, u dva dijela. U prvom dijelu su video klipovi sa pjesmama:

A ti me iznevjeri
Da te bogd'o ne volim
Evo zaklecu se
i Lazes

http://probnofluidni.blogger.ba/

[ maric1 @ 26.06.2005. 14:43 ] @
e narode cuo sam da je bilo na radiju prenos iz zagreba da li neko ima taj snimak i da li neko zna da ce biti i iz bgda na raduju
procitao u novinama da ce snimati za rtv pink neku emisiju u kojoj ce svirati tako da mislim da kocert nece da ptrenose

pozdrav ako neko nesto zna neka napise