[ Hefestionlove @ 06.06.2005. 13:34 ] @
Ukljucim ti ja sinoc TV Kosavu kad sa ekrana "iskocise" Zorica Brunclik i ona jeziva Ruska Jakic koja je uobrazila da je dobra riba?! Kad sam "snimio" te likove iz "Zone sumraka" bio sam komiran,i morao sam smesta da posetim ES da "udahnem cist vazduh"! Zorica Brunclik se pohvalila kako je rehabilitovana,mozes misliti? A to je ona ista Zorica Brunclik koja je na vrhuncu slave izjavila:"Imam dva bazena,jedan sa morskom,a drugi sa slatkom vodom,jos mi samo fali treci bazen sa limunadom!" Imala je neku groznu frizuru odvratne vristece boje da sam se uplasio i sokirao.
I onda mene moji prijatelji pitaju:"Zasto ti toliko vremena provodis na netu?"
Odgovor je veoma jednostavan:"Ne mogu da gledam i slusam retardirane morone na TV kako melju gluposti!"
Ovih dana ozbiljno razmisljam da bacim mojih 5 televizora u djubre jer mi se smucilo to ispiranje mozga!
Srecom preostaje mi net!!!
[ BytEfLUSh @ 06.06.2005. 13:36 ] @
Paaa... Bilo bi ti mnogo jednostavnije da neke TV stanice staviš u "ignore listu"... :)
[ Miroslav Jeftić @ 06.06.2005. 13:55 ] @
Kad se setim da sam pomislio da će Košava da drastično poboljša svoj program kad su onomad rekli kako si ih kupili neki nemci ili austrijanci, zaboravio sam tačno. Imam utisak da je od tada program još i gori nego pre toga.
[ cicika @ 06.06.2005. 14:07 ] @
Pandora, je l' imaš ti kablovsku?
Ima mnogo dobrih emisija na Discovery-ju, NG, Animal Planet-u (što ne volim da menjam strane reči po padežima)... A mogu ti reći, Tom & Jerry na CNu su zabavni kao i uvek...
[ pctel @ 06.06.2005. 14:35 ] @
Citat:
Ovih dana ozbiljno razmisljam da bacim mojih 5 televizora u djubre...

Citam ovu recenicu i u trenutku pomislih "pa ovaj pise isto kao...", kad ono nije isto nego jeste taj :-)

A zasto ne prodas te televizore preko halo-oglasa, dobices cca 200 EUr-a za njih, pa onda sednes na kalemegdansku terasu, uzivas i gledas odsjaj svetala velikoga grada na vodi... Gledanje TV-a nije za ekonomsku elitu vec za radnicku klasu koja nema para za nesto bolje.
[ Fuzz @ 06.06.2005. 14:48 ] @
Pa dugo ti je trebalo pctel...u...
Cicika ja ne volim da menjam cudne nickove po padezima.

@Pandor
Blablablalbalbabla...
[ fade @ 06.06.2005. 15:46 ] @
i ja sam mislio da ce kosava biti dobra ,kad su poceli imali su veoma dobar program u 17:00 svkog dana je bila druga serija ,imali su star treek deep space nine ,auuu kako dobra serija a sad ,spanci rasturaju ,sad su bash jadni,nesto tipa stankom.
[ Hefestionlove @ 06.06.2005. 15:47 ] @
Srecom imam kablovsku. Slusam vesti na TV B 92 posle kojih mi treba 3 sata da se "probudim iz kome" kad vidim sta se radi. Taman kad dodjem sebi,djavo mi ne da mira,pa kao ishipnotisan odgledam "Insajder" posle koga sam ponovo komiran posto se uverim da zaista zivimo u "Zoni sumraka".
Jedine serije koje me relaksiraju su "Dadilja" i "Dosije X". Moj junak kome se najvise divim je Molder.
[ :o) @ 06.06.2005. 15:55 ] @
Citat:
Hefestionlove:Moj junak kome se najvise divim je Molder.

Znaci menjamo temu u "leksikon"
[ Corey @ 06.06.2005. 22:22 ] @
Mene su gomila reklama udaljile od tv-a.
[ pajaja @ 06.06.2005. 22:29 ] @
gomila reklama, mladja sestra koja po ceo dan sedi pred TVom i gleda neke crtace, ( sad imamo i kablovsku :) tako da je izbor programa za gledanje crtaca veci ), tako da sam zakljucio da mi je ovde bolje...:)
[ techtris @ 06.06.2005. 22:55 ] @
Citat:
pandora: Ovih dana ozbiljno razmisljam da bacim mojih 5 televizora u djubre....

Nije valjda da ni na jednom od tih 5 nema ništa???
Cccccc....

S obzirom da si buržuj šta je za tebe jedna satelitska antena od 2 metra i risiver koji otvara jedno 5 sistema kodiranja.... imaćeš par stotina kanala.

[ old @ 07.06.2005. 00:03 ] @
Izvod iz programa za protekli dan

22.00 Hallmark Film: "Ubistva u Midsameru: Mrtvačevi momci"
23.45 Hallmark Film: "Ubistva u Ru Moržu"
2.30 Hallmark Film: "Ubistva u Midsameru: Mrtvačevi momci"
4.15 Hallmark Film: "Ubistva u Ru Moržu"

Sreća ne hvatam taj Hellmark.

[ r3ct0r @ 07.06.2005. 01:01 ] @
Ali bitno je da si napomenuo da imas PET televizora ...

:P
[ Arsenko @ 07.06.2005. 02:39 ] @
TV nisam upalio bar 20-ak dana....
[ Hefestionlove @ 07.06.2005. 11:15 ] @
Sinoc je bila odlicna emisija na TV Studio B u kojoj je gostovao harizmaticni Oliver Nektarijevic i deo grupe "Kanda&Kodza i Nebojsa". Slusao sam ga otvorenih usta toliko je taj momak inteligentan i ispred svog vremena. Toliko me je impresionirao da njemu u cast moram da postavim novi topic:"Nema boljeg iskustva od loseg iskustva"!

[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 16.06.2005. u 16:30 GMT+1]
[ techtris @ 07.06.2005. 13:14 ] @
Citat:
Hefestionlove:Toliko me je impresionirao da njemu u cast moram da postavim novi topic:"Nema boljeg iskustva od loseg iskustva"!

Nemoj, molim te.....
[ berserk @ 15.06.2005. 11:29 ] @
Discovery RULEZ!!!!!!
Eto taj kanal mozesh da gledash STALNO,UVEK ima neshto zanimljivo!
Druga mogucnost je Animal Planet!Da li ima icheg lepsheg ,nego dva mala mladunca bilo koje zivotinje ,koja se bezbrizno igraju!?Osim kada dodje neki predator i pokida ih ko travchice,TO STVARNO NE VOLIM DA VIDIM!
[ berserk @ 15.06.2005. 11:34 ] @
Citat:
Hefestionlove: Toliko me je impresionirao da njemu u cast moram da postavim novi topic:"Nema boljeg iskustva od loseg iskustva"!

Da ,da nema boljeg iskustva od navlachenja na dope,pa se onda kao skinesh!
CCC,koje vizionare(chitaj narkomane) vi slushate.**BALI VAS ONI!
[ Aleksandar Đokić @ 15.06.2005. 11:53 ] @
Citat:
Ovih dana ozbiljno razmisljam da bacim mojih 5 televizora u djubre jer mi se smucilo to ispiranje mozga!

e bogami i ja cu, i tv karticu i televizore i u dud (ko sto bi reko moj drug koji ima pored prozora dud :) )
[ voja_pfc @ 15.06.2005. 23:41 ] @
Meni riknuo tv pre 2 dana,tako da nemam tih problema.
[ Hefestionlove @ 16.06.2005. 15:38 ] @
Ja sam mislio da Oliver Nektarijevic prica o svojim sexualnim iskustvima?

Ja sam sad u fazi kada gledam samo 2 serije: "Dadilju",i "Dosije X',i emisiju:"Insajder" koja ide ponedeljkom na B 92 u 21.cas.

P.S. Molder i Mr.Sefild iz serije "Dadilja" su za mene idealni muskarci!

[ veseliz @ 16.06.2005. 15:44 ] @
E udaj se za njih, ako je tako....

nisam mogao da precutim ovo ....