[ rapidlord @ 08.06.2005. 09:31 ] @
Kako da se ode na Sziget festival u Madjarskoj, kakvo je stanje sa Vizama, koja agencija ima karte, bilo sta sto moze da bude od koristi za nekog ko nikad nije bio na ovom festivalu?
[ S_Kid @ 08.06.2005. 09:45 ] @
Viza se dobija za ravno dva sata, ako odes u 12 reci ce ti da dodjes u 2 i pokupis pasos...
Batali agencije, na Sziget se ide u svojoj reziji. Prvo bookujes karte preko sajta (www.sziget.hu ; www.diaksziget.com) za sta ti ne treba kreditna kartica ili davanje novca unapred.
Preko neta proveris za svaki slucaj hostele gde ima mesta, posto tada je blaga navala. U Budimu se za pristojne pare (<15e) moze naci jako dobar hostel, trebace ti 15-20min da stignes do ostrva metroom, atmosfera u hostelima za vreme Szigeta je takodje festivalska. Ovo pod uslovom da ne zelis da ides u kamp :)
Pivo i hrana su jeftiniji nego na Exitu.

Autobusku povratnu kartu kupi u Fudexu par dana unapred, ona je takodje nekih 15ak eura.

Pisi kako je bilo :)
[ bojan_p @ 08.06.2005. 09:58 ] @
proveri ovde sta ti treba za madjarsku vizu, skini formular, i viza je gotova za par sati.
samo ovih dana kada sam prolazio pored konzulata, bila je poprilicna guzva...
[ Beltrammi @ 08.06.2005. 12:13 ] @
Budimpesta je postala prilicno skup grad, ne samo za nas nego i u poredjenju sa drugim.

Hostel u Budimu za <15 evra moze da se nadje, npr u februaru i to pod uslovom da se hostel renovira, a tebi recimo ne smeta sto majstori burgijaju.

Na Szigetu je organizovan i kamp. Razmisli i o tome.
[ jablan @ 08.06.2005. 12:29 ] @
I ja razmišljam da idem ali mi nikako ne ide u glavu šta im bi da organizuju festival tako da preklapa dve nedelje?! I nema nikakve informacije o kartama za kraće od 7 dana.
[ NikolaVeber @ 08.06.2005. 12:39 ] @
Srpski djacki dom - raspitajte se, mozda primaju goste u to doba. Cene bi trebalo da su pristojne.
[ BluesRocker @ 08.06.2005. 12:39 ] @
Ovde mozete naci malo vise informacija:
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=8862
[ BytEfLUSh @ 08.06.2005. 12:49 ] @
@jablan
Karta za jedan dan je 20€.
[ S_Kid @ 08.06.2005. 13:17 ] @
Citat:
Beltrammi: Budimpesta je postala prilicno skup grad, ne samo za nas nego i u poredjenju sa drugim.

Hostel u Budimu za <15 evra moze da se nadje, npr u februaru i to pod uslovom da se hostel renovira, a tebi recimo ne smeta sto majstori burgijaju.

Na Szigetu je organizovan i kamp. Razmisli i o tome.

Pre dve godine, dakle euri su bili na snazi, trokrevetna soba je placana 15e po krevetu. Kupatila i wc's su bila zajednicka za sprat (prilicno okej ako nisi snob, nije nista zasrano i prljavo), a u sobi je bio lavabo. Postojala je i letnja basta gde je uvek bila dobra zajebancija + jeftino pivo. Cak je i lokacija bila dobra - 10ak minuta peske iza onog mosta sa lavovima sa Budimske strane...
Ekipa koja je za iste pare odsela u hostelu negde na periferiji ka aerodromu kazu da im je zapao nevidjeni trash, treba se raspitati...

E sad, moguce da su se cene od tada tako drasticno promenile ali to je poslednje sto ja pamtim... Sest nocenja u festivalskom kampu je za mene mnogo, ko voli nek izvoli.
[ g@rfild @ 08.06.2005. 19:00 ] @
Ako budes isao na EXIT obrati paznju na oglase u kojima se nude karte i putovanje na Sziget.Bilo je dosta plakata i bas je bilo upadljivo
Cini mi se da agencija robinson www.robinson.co.yu organizuje putovanja na razne koncerte pa se mozes raspitati kod njih
[ Vole Domu @ 08.07.2006. 10:56 ] @
Evo ja resio da odem i na sziget... pa rek'o da oziivm malo temu nasao sam dosta informacija ali je uglavnom u pitanju 2005 pa bih molio da postujete sveziji info sto se tice cena i svega

Ici cu 14. AVG samo jedan dan (ruski bend Leningrad) i planiram da idem vozom... jednodnevna kosta 25 EUR a cuo sam da je povratna karta do budimpeste 2500 din... da li je ovo tacno, da li mozda ima neki lowcost airline let beograd-budapest... itd bilo kakav info o szigetu i budimpesti je dobrodosao...poz!!!!!!!!!!