[ Radanko @ 24.06.2005. 11:38 ] @
Da li neko ima savet za dobru igricu,nesto poput Far Cry? Nesto sa dobrom grafikom ako je moguce,za opustanje,a ne za plasenje kao sto je Doom |
[ Radanko @ 24.06.2005. 11:38 ] @
[ :o) @ 24.06.2005. 11:53 ] @
Mozda ce ti ovo pomoci?
[ Corey @ 24.06.2005. 14:28 ] @
Imaš Half-Life 2,a sada bi trebalo i STALKER da izađe.
[ vranic_a @ 24.06.2005. 17:03 ] @
sTA FALI doom 3 je bas dobra igrica, ako hoces da ti ode srce u OUT, Ako mi nije skratila zivot za 3 godine....
Mnogo je duga i na pola sam poceo da varam. [ JimRainor @ 24.06.2005. 19:01 ] @
doom III je shit, fina grafika sadrzaj nula. Definitivno su koristili game engine iz prvog duma a nakalemili novi graficki.
Karmaku samo ostaje da ode u manastir posle debakla. [ yooyo @ 24.06.2005. 20:32 ] @
Citat: JimRainor: doom III je shit, fina grafika sadrzaj nula. Definitivno su koristili game engine iz prvog duma a nakalemili novi graficki. Karmaku samo ostaje da ode u manastir posle debakla. Ako ti se ne svidja... nemoj da ga igras... Doom3 je fenomenalna igra, pogotovu nastavak "Ressurection of Evil". btw.. Carmack je odavno zavrsio engine i prepustio posao drugima, prakticno vise od godinu dana pre izlaska D3, nije ni pipnuo engine... U medjuvremenu je radio na Armadillo projektu (lansiranje rakete u svemir) i izgubio trku za X-Prize nagradu. Glasine kruze da se ponovo vraca u 3D programiranje i da je opet smislio nesto neverovatno. A sto se predloga za igru tice... Driv3r, Pariah (malo je jadna), GTA San Andreas... yooyo [ Jimi Hex @ 24.06.2005. 21:50 ] @
Izvinjavam se ali izgleda da nisam u toku
sta je Doom III? [ JimRainor @ 24.06.2005. 22:04 ] @
Citat: Jimi Hex: Izvinjavam se ali izgleda da nisam u toku sta je Doom III? Doom I i II su istorija a o ostalom bolje da ne znas. [ Jimi Hex @ 24.06.2005. 22:28 ] @
Istorija? Cega?
Jedina igrica koju sam ja igrao je bila Pong na 286-ici i mislim da je bolja od svih danasnjih sr**a zajedno Gubljenje vremena :P Poz.......... [ Aleksandar Bojkovic @ 24.06.2005. 22:42 ] @
Doom III je eXtra igrica.Uprvo je prelazim po 3. put.Igram je sa Audigy2 i Genius 5.1 wood i prosto je neverovatno.Koga briga za radnju (pricu) ovo je FPS.Ako ti je stalo do price igraj ESIII:Morrowind (odlicna igra) ili Neverwinter.
[ Andrej Čvoro @ 24.06.2005. 22:54 ] @
Ja sam od DOOM III odustao na samom pocetku...Bre sa svih strana iskacu oni zombiji :)
Sada tamanim GTA SA Poz [ Radanko @ 24.06.2005. 23:03 ] @
Igrati se znaci uzivati i opustiti se,a ne plasiti se i skakati na svakih par minuta.U nekoliko navrata sam hteo i racunar polomiti.U redu je i da ima toga ali Doom 3 je prica za sebe,bar dok ne ojacam srce izbegavacu ovu igricu
[ DaChaS @ 25.06.2005. 00:53 ] @
ma dobro imash ljude koji vole da se opuste dok igraju zato su i te boza igrice za mozak na pashu...ali neko voli da je pod tenzijom i da u igrici ima adrenalina ..kad se setim samo Undying-a ufff :))) inache doom 3 je super kasnije oguglash na shtreceve
[ vranic_a @ 25.06.2005. 10:12 ] @
Djavola oguglas na sve, em sto je komplikovana, sto moras da prodjes kroz svakakve tunele em sto moras da citas one pocket PC-a za sifre, nije nimalo prosta ima bre radnje. Ne da sam hteo da polomim PC nego covece ono nije za decu da igraju majke mi.
Ja sam iskoristio Doom 3 da probam G karticu Ati 9600 Pro 256 MB DDR-a Imam Athlona 1800+ i 256 ddr siromasno s obzirom da igrica traci optimum 512 a ja igrao na Ultra high detaljima malo secne ali rez na 800x600 i no problem iako je radjena za GF. Covece ono je katastrofa ludju igricu nisam igrao, a ja mislio HL da je bio strasan. od pola sam koristio Give all i oruzja kolko hoces i zivota. Ja nisam igrao Doom1 2 pa mi je radnja ovoga nova, i odusevljen sam grafikom. Pa par puta mi je srce stalo, najzesce je kad se pojave iza ledja a tebi sluske na usima na max i onda skaces po sobi, ponekad sam pavio pauzu dan dva da se oporavim. [ yooyo @ 25.06.2005. 10:39 ] @
Citat: vranic_a: Djavola oguglas na sve, em sto je komplikovana, sto moras da prodjes kroz svakakve tunele em sto moras da citas one pocket PC-a za sifre, nije nimalo prosta ima bre radnje. Ne da sam hteo da polomim PC nego covece ono nije za decu da igraju majke mi. Ja sam iskoristio Doom 3 da probam G karticu Ati 9600 Pro 256 MB DDR-a Imam Athlona 1800+ i 256 ddr siromasno s obzirom da igrica traci optimum 512 a ja igrao na Ultra high detaljima malo secne ali rez na 800x600 i no problem iako je radjena za GF. Covece ono je katastrofa ludju igricu nisam igrao, a ja mislio HL da je bio strasan. od pola sam koristio Give all i oruzja kolko hoces i zivota. Ja nisam igrao Doom1 2 pa mi je radnja ovoga nova, i odusevljen sam grafikom. Pa par puta mi je srce stalo, najzesce je kad se pojave iza ledja a tebi sluske na usima na max i onda skaces po sobi, ponekad sam pavio pauzu dan dva da se oporavim. Covece... ti se bas uzivis... kako je tebi dobro... btw.. Doom 3 nije za decu.. Na kutiji pise 18+ yooyo [ Radanko @ 25.06.2005. 18:00 ] @
Da li je neko igrao Pariah?Da li moze manuelno da se snima nivo?
[ berserk @ 25.06.2005. 19:41 ] @
Probaj Psychonauts,mnogo dobra igra.Najbolja meshavina avanture i platformske igre.Pocheo sam da je igram jutros,i vec sam odushevljen prichom,grafikom,zvukom!!!
[ time @ 25.06.2005. 20:15 ] @
kad vec nema foruma o igrama moramo ovde hteo sam da pitam jel igrao neko igru drakula?ja sam presao drugi deo a prvi ne znam kako se zove pa ne mogu da ga ndjem
da li znate jos neku igru u tom fazonu(da nema neprijatelja ili ih ima jako malo a mozgalica mnogo) i naravno da je starija jer mislim da su mnogo bolje starije igre nego nove.izgleda da su ostali bez ideja pa sad hvataju masu na dobru grafiku HVALA!!! [ berserk @ 26.06.2005. 03:19 ] @
Citat: time: kad vec nema foruma o igrama moramo ovde hteo sam da pitam jel igrao neko igru drakula?ja sam presao drugi deo a prvi ne znam kako se zove pa ne mogu da ga ndjem da li znate jos neku igru u tom fazonu(da nema neprijatelja ili ih ima jako malo a mozgalica mnogo) i naravno da je starija jer mislim da su mnogo bolje starije igre nego nove.izgleda da su ostali bez ideja pa sad hvataju masu na dobru grafiku HVALA!!! Jedna rech >>>>> MYST!!! pozz [ Milos niks @ 26.06.2005. 14:51 ] @
Da zanemarimo vreme kada su izlazile , undying je o.k ... Skoro sam igrao Sufering koja je jeziva a nije nesto preterano zahtevna . U svakom slucaju preporuka za neku slabiju konfiguraciju .
poz. [ bakara @ 26.06.2005. 15:17 ] @
Uze mi rec iz usta...UNDYING, ko nije igrao neka proba..malo je bajatao, ali u to vreme je bila odlicna
1. HL 2. Mafia 3. Undyng 4. Far cry 5. Nista mi vise ne pada na pamet mozda HL2 [ savanah @ 28.01.2006. 13:44 ] @
dobro slazem se sa vecinom izjava ovde,al ne mogu da ne primetim da niko nije pomenuo mozda jos cuveniji serijal od serijala doom a to je quake????????
[ Dusan Aleksic @ 28.01.2006. 21:56 ] @
@time
Probaj i Post Mortem Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|