[ orlix @ 30.06.2005. 17:52 ] @
Da li ima nekoga ko prati Mythbusters-e na Discovery-iju ? |
[ orlix @ 30.06.2005. 17:52 ] @
[ AleksandarNS @ 30.06.2005. 18:26 ] @
ja chesto pogledam (nekada se desi da propustim). :)
njih dvojica stvarno nisu normalni :)) zamisli da te neko placa da dizesh stvari u vazduh :) [Ovu poruku je menjao AleksandarNS dana 30.06.2005. u 19:28 GMT+1] [ Fuzz @ 30.06.2005. 18:27 ] @
Manijaci bre. Zao mi onog Bustera :)
Ali kad su ispitivali da li je moguce prodati kola u kojima je nesto umrlo...strasno...dve mrtve svinje dva meseca u hermeticki zatvorenoj korveti....errrrr..... [ dd_dd @ 30.06.2005. 18:35 ] @
Ponekad pogledam.
Dobri su. [ markom @ 30.06.2005. 19:01 ] @
Meni je ipak najfascinantnija ona epizoda kad napune mešalicu za beton industrijskim eksplozivom i dignu je u vazduh... Svaki put se oduševim :-)
Marko. [ Aleksandar Marković @ 30.06.2005. 19:26 ] @
gledam ih sa vremena na vreme..nisu losi, nekada toliko otkaceni da prosto ne mogu da vreujem da im takve stvari padnu na pamet, ali kad pogledam njih nista nije tako cudno :) .. go. go Mythbusters
OT nego Marko sta bi sada neki nesvrseni student psihologije ili bolje reci svrseni student :-) rekao, iskomentarisao na ... odusevljenja tipa eksplozije, beton, dizanje u vazduh i ... xexe [ S_Kid @ 30.06.2005. 19:28 ] @
Moj favorit, dok sam imao TV program sve sto sam gledao bili su MBusters i eventualno po neke vesti ako dodje do nekog sranja... ne mogu da se odlucim za omiljenu epizodu :)
[ Joseph B. @ 01.07.2005. 07:39 ] @
I ja se trudim na ne propustim nijednu epizodu. Uglavnom, prikljucio sam se na kablovsku samo zbog Discovey Channela ( Imas i American Choppers ... ) i naravno interneta ako bude...
Inace njih dvojica iz Mythbustersa su na nivou klinca iz osnovne skole samo sto imaju brkove. Mislim na to da vole da se igraju i mogu to slobodno da rade, i jos ih placaju za to... Job of my dreams... [ dd_dd @ 01.07.2005. 10:00 ] @
Jel znate da imaju oko dvadeset godina iskustva u radu sa specijalnim efektima za filmove i slicno.
[ bzero @ 01.07.2005. 11:46 ] @
[ Deda_Mraz @ 01.07.2005. 13:56 ] @
Citat: dd_dd: Jel znate da imaju oko dvadeset godina iskustva u radu sa specijalnim efektima za filmove i slicno. Pa nije ni čudo, sobzirom šta sve umaju da naprave i da osmisle. Koliko onda oni imaju godina? Meni je najbolje bila epizoda kada su punili balone helijumom i pokušavali da balonima podignu dete sa zemlje. I dobro je bilo kada su testirali marfijev zakon sa namazanim tostom [ dd_dd @ 01.07.2005. 14:40 ] @
Citat: Deda_Mraz: Pa nije ni čudo, sobzirom šta sve umaju da naprave i da osmisle. Koliko onda oni imaju godina? Meni je najbolje bila epizoda kada su punili balone helijumom i pokušavali da balonima podignu dete sa zemlje. I dobro je bilo kada su testirali marfijev zakon sa namazanim tostom :) Moja procena negde oko 40. Gledao sam to sa balonima, bas je cool. [ broker @ 01.07.2005. 14:49 ] @
Jednom prilikom su i omanuli: utvrdili su da CD ne moze da eksplodira... :)
[ Big Brown Beaver @ 01.07.2005. 14:52 ] @
Ja to pogledam kas slučajno naletim, al do jaja su. U kom terminu se puštaju da najzad pogledam emisiju od početka!?
[ orlix @ 01.07.2005. 17:55 ] @
Imas svkog utorka uvece u 21 h i nedeljom u 19 h. A od 4 jula kao krecu neke nove epizode svakog radnog dana od 11.
[ CimBac @ 04.07.2005. 00:10 ] @
A da li ste znali da kada letite avionom na 10000 metara, i neki terorista pukne iz pistolja u prozor, prakticno nista se nece desiti, sem sto ce se isisati vazduh. To nas nisu naucili u americkim filmovima, ne?
[ originalno 99% @ 06.07.2005. 01:28 ] @
Al gledao neko "Brainiac" na VIVA-i?Cista destrukcija toplo preporucujem imaju obicaj da dizu u svakoj epizodi po neku prikolicu (kampersku) ubace nesto u mikrotalasnu pa gledaju sta ce da se desi...
[ originalno 99% @ 06.07.2005. 01:29 ] @
,,(spava mi se)
[ walker68 @ 06.11.2008. 10:46 ] @
jel radi ova tema??
jel gledao neko mythbustere juce, 5 novembra 2008, kada su pokusali da prevare kompjuter i da naprave lazan otisak prsta? da li im je uspelo????? hvala [ Bastard @ 06.11.2008. 11:11 ] @
[ walker68 @ 06.11.2008. 13:21 ] @
hvala !!!!!!!!
upravo skidam sa Jutjuba morao sam da odem iz sobe kada je bilo na tv-u Mislim da su ook, ali nisu me uverili sa piramidom, jer sam ja pravio piramide od papira, i nista se nije kvarilo.....a kod njih kao ne radi [ karadza3a @ 20.11.2008. 16:14 ] @
http://www.youtube.com/watch?v=QC8jnSaCqxY
Ja snimam svaku epizodu na extra tv-u da ne bi propustio ni jednu. [ walker68 @ 20.11.2008. 19:59 ] @
I meni je palo vise puta da snimam,a ali ja sam na SBB , i frekvencija videa se poklapa ili mesa sa drugim kanalima, i slika je losa, ali skoro svaki dan gledam.......kada mogu. A koja je to ektsra TV? nemam ja DVD recorder, skup je.........
oni su stvarno genijalci, a i ima se para za te experimente, kod nas RTS ne bi mogao ni 5 posto. [ filip_caca @ 20.11.2008. 21:14 ] @
bas sam pre neki dan slucajno uhvatio novu epizodu kada su sa teslinim oscilatorom(3kg) cimali most tezak nekoliko stotina tona.?!!?!
kao fora,tj mit da je tesla imao masinu sa kojom je mogao da srusi zgradu,most,sta vec, oni prikljucili na most(koji je van upotrebe) i stali na sredinu,posle malo podesavanja... uglavnom nije im bilo prijatno da stoje tu,most je se cimao ali ne mnogo,u velikoj meri manje od potrebnog da se srusi... [ walker68 @ 20.11.2008. 22:31 ] @
E to nisam gledao, to sa oscilatorom. AKo znas link za you tube da vidim to cudo, ne znam da li cu se snaci.
Meni se dopalo kada su testirali sofersajbnu, kao moze da ne pukne ako se stavi ruka, a neko puca iz vazdusne puske. Pukla je i sa i bez ruke na staklu....BUSTED !!!! [ filip_caca @ 21.11.2008. 17:29 ] @
nema snimka ama bas nigde...
mozda zato sto je skoro prikazana pa treba vremena da neko okaci.. [ Dark_Runger @ 21.11.2008. 20:00 ] @
To nije novo, ta epizoda je od pre 2 godine.
Ako hocete nove skidajte sa torrenta. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_MythBusters_episodes [ karadza3a @ 25.11.2008. 18:05 ] @
Citat: walker68:...A koja je to ektsra TV? to je uveo t-com u cg i hr(max tv) i ima ugradjenu besplatnu snimalicu 90 sati(uz to i besplatno premotavanje, pauziranje) evo ti link ako te zanima http://www.extratv-cg.com/ [ walker68 @ 25.11.2008. 21:47 ] @
Pogledao sam taj sajt o toj televiiziji, zanimljivo.....imaju vise paketa,
Hvala ti . Walker [ vujo032 @ 26.11.2008. 08:21 ] @
Gledam ih,naravno i najviše mi se sviđa, kada naprave experiment, oni tu ne stanu, sve, do totalnog uništenja.
Iskoriste mnogo kombinacija, uglavnom sve ideje koje i nama gledaocima mogu pasti na pamet. [ walker68 @ 27.11.2008. 20:48 ] @
I dalje mi nije jasno zasto foliraju MB sa piramidama, jer sam ja isto radio kuci, i one sprecavaju da bilo sta se ubudja na sobnoj tenperaturi, kao salama ili sira
zivota mi mnogi su mi se smejali dok nisu videli a MB prave piramide bez stranica, samo outline... [ Marko_L @ 09.12.2008. 01:59 ] @
Pa zato što su testirali mit o tome da sam oblik piramide ima mistične moći i da upravo taj oblik može da naoštri žilet i spreči da se hrana pokvari. Ako se testira oblik, nije bitno da li su stranice zatvorene ili ne. Kada koristiš zatvorenu piramidu, to onda nije nikakvo čudo, jer namirnice se zapravo kvare u dodiru sa vazduhom... probaj taj isti eksperiment sa kockom od istog materijala, ali da bude iste zapremine i dobićeš isti rezultat... ili probaj da hranu jednostavno zaviješ u alufoliju... dobićeš još bolji rezultat... a uopšte ne mora da bude u obliku piramide. Uostalom, probaj da naoštriš žilet sa tom tvojom papirnom piramidom :)
[ walker68 @ 09.12.2008. 15:50 ] @
Pa zato što su testirali mit o tome da sam oblik piramide ima mistične moći i da upravo taj oblik može da naoštri žilet i spreči da se hrana pokvari. Ako se testira oblik, nije bitno da li su stranice zatvorene ili ne. Kada koristiš zatvorenu piramidu, to onda nije nikakvo čudo, jer namirnice se zapravo kvare u dodiru sa vazduhom... probaj taj isti eksperiment sa kockom od istog materijala, ali da bude iste zapremine i dobićeš isti rezultat... ili probaj da hranu jednostavno zaviješ u alufoliju... dobićeš još bolji rezultat... a uopšte ne mora da bude u obliku piramide. Uostalom, probaj da naoštriš žilet sa tom tvojom papirnom piramidom
-------------------------------------------------------------------------------- **************** JA sam pravio uporedeo i piramide i kocke , obe od papira , na istom mestu, mnogi su mi se smejali kao ti....ali kada su videli da zaista tu ima nesto, ostali su bez komentara. ja sam covece jeo salamu pod piramidom , stajala u sobi na plus 20 10 dana i bila je ukusna i sasusena. Druga, pod kockom je bila budjava !!!!!!!!!!! ne mozes da ponistis rezultate mojih eksperimenata. hajde napravi, a MYTH B ne smeju o tome m jer ne znaju kako da objasne, pa su uzeli samo zice...foliranti, ajde napravi pa javi.... pozdrav tebi i svima na ES . [ flylord @ 09.12.2008. 17:06 ] @
Ja sam napravio piramidu od papira, i drzao tup zilet 3 dana. Posle tri dana sam video nevidjeno cudo. I dan danas ne mogu da verujem, ali sam poceo da verujem u magicne moci piramide.
Stavio sam izrazito tup zilet, i kad sam ga izvadio ispod piramide, dobio sam jako neoštar žilet. Da li mozete da poverujete da sam od zileta koji je tup, dobio zilet koji nije ostar?? Sada vise ne kupujem rezervne uloske za moj Gillete M3 Power. p.s. odlucio sam da kupim gillete fussion :P, pa mi trebaju ulosci za njega [ pajaja @ 09.12.2008. 17:12 ] @
Takodje iz licnog iskustva potvrdjujem ovo sto je flylord rekao, i dodajem jos jedan primer koriscenja magicnih moci piramide (naravno, njenih upotreba ima mnogo vise): ako se postpaid sim kartica (iz mobilnog telefona) ostavi pod piramidom, moguce je spreciti obracunavanje do 24h razgovora dnevno.
[ walker68 @ 09.12.2008. 19:21 ] @
ako se postpaid sim kartica (iz mobilnog telefona) ostavi pod piramidom, moguce je spreciti obracunavanje do 24h razgovora dnevno.
-------------------------------------------------------------------------------- ************ mislim da si preterao, sa karticaima, znaci stavim i pokvareni mobilni , a on radi.... i to je nemoguce,,a probacu kako kaze komsa na forumu za zilet, u to se nisam upustao. ALi citao sam da je jedan lik stavio neki chip kada su bili u modi spektrumi i c64, i taj cip je bio u kvaru , i posle 30 dana pod piramidom chip je proradio, jer piramide kazu uticu i na kristalizaciju.silicijuma.......tuu sam skeptik, ko zna, ali ja sam licno obavio bar 15 eksperimenta sa organskom materijom i nikada se nista nije ubudjalo......stasvljao sam i sirovo meso, koje se mumificiralo, rusku salatu na sobnoj temperaturi, nije se kvarila uopste, kajsije, sir........ Zanimljivo je bilo kada sam stavio sitan sir pod piramidom, posle 15 dana imao je ukus parmezana ( ! ) . Jaje npr se ne kvari vec postaje suvo i skoro providno, i naravno ne smrdi.... Razmiljam da pisem MYTHB ali mislim da nema svrhe, jer mislim da znaju da radi, ali nece da puste to u etar. pozzzzz [ vujo032 @ 09.12.2008. 20:27 ] @
Ja sam razumeo da,ako izvadi sim karticu iz telefona i stavi pod piramidu 24 sata,
onda neće moći da razgovara i zato neće moći ni da mu naplate za taj dan. Znači, samo je zaboravio da stavi smajli na kraju :) [ walker68 @ 09.12.2008. 21:38 ] @
Dopalo mi se , sto su razbili kod mene mit da kad se upuca covek u filmu, da odleti unazad 3 metra, sa nekom jacom puskom....dokazalli su suprotno, komad mesa , svinja, pomeri se 2 santimetra...sta mislite o ovome?? Ja misilio stvarno tako zgog jacine zrna,sta znam.....kao u filmu Desparados ( Banderas )
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|