[ Elektro @ 10.07.2005. 13:16 ] @
| Ljudi, jel neko kupio one naocare sa top shopa? One sto im se menjaju stakla. Zeleo bih da ih kupim, ali imam vrlo losa iskustva sa top shopom, pa ukoliko ih je neko vec kupio bio bih zahvalan da mi kaze kakve su. Znaci da li su kvalitetne, da li je velicina zaista normalna (da nisu neke extra small) i kako se vidi kroz njih?
Unapred hvala |
[ Vladimir Stevanovic @ 10.07.2005. 14:49 ] @
Ma bolje kupi neke normalne naocare nego da kupujes to kinesko djubre!
[ Pharos @ 11.07.2005. 00:27 ] @
U potpunosti se slažem. Plus, naočare nikako ne možeš kupovati na neviđeno, jer tvoj oblik glave nije isti kao Perin, a Perin nije kao... To su stvari koje moraš isprobati pre kupovine, nisu to čarape pa kupiš taj i taj broj, pa ako su malo veće nema veze.
Treće, mislim da su naočare preskupe, a nisu ni mnogo moderne.
Moj ti je savet, da ih ne kupuješ.
pOz
[ Elektro @ 11.07.2005. 15:16 ] @
ljudi, moram da se ubacim ponovo. Hvala, ali ja nisam trazio savet, vec iskustvo, ukoliko ga neko ima. Znaci ukoliko je neko kupio naocare, ili ih je video kod nekog svog, onda me zanima njegov komentar na kvalitet i sl.
[ Dr. Sachma @ 12.07.2005. 12:12 ] @
ja bi pre kupio onaj tiganj sa rupom
kolac u tiganju-nemoguce
[ commissar @ 12.07.2005. 12:18 ] @
Naocare su s*****, znam pouzdano jer ih ima moja sestra. Nemoj ih kupovati.
[ Fuzz @ 12.07.2005. 12:24 ] @
Jesu li to one bazirane na NASA tehnologiji sto im metak ne moze nista? I dobijete ne jedne, nego dvoje takvih naocala besplatno. I to nije sve, poseban poklon, nas mega tiganj i noz za ukrasno ljustenje krompira + specijalan poklon za prvih 100 top kupaca-plasticna zajebancija koja nicemu ne sluzi!!! Nazovite odmah!
[ Goran Mijailovic @ 12.07.2005. 19:52 ] @
E da to su te :) samo 2490 + ptt
[ Nabukodonosor @ 12.07.2005. 20:28 ] @
[ markolazarevic @ 12.07.2005. 20:48 ] @
Citat: Fuzz: Jesu li to one bazirane na NASA tehnologiji sto im metak ne moze nista? I dobijete ne jedne, nego dvoje takvih naocala besplatno. I to nije sve, poseban poklon, nas mega tiganj i noz za ukrasno ljustenje krompira + specijalan poklon za prvih 100 top kupaca-plasticna zajebancija koja nicemu ne sluzi!!! Nazovite odmah!
ko zna mozda neko kupi :D
[ m4rk0 @ 12.07.2005. 20:55 ] @
Govance sa staklima....
[ hakinen @ 12.07.2005. 21:27 ] @
Pa bre ljudi nemojte da sudite o necemu ako niste videli uzivo!!! Ja sam posetio prodavnicu topshopa u kragujevcu, i video naocare, sta vise stavio ih na glavu i prilicno dobro stoje ( bilo nas je trojica drugara, jednom stoje odvratno a meni i jos jednom stoje prilicno dobro )!!! Mislim da je onaj ram samo malo nekvalitetno uradjen, mislim da je previse flesibilan, ali su izuzetno lagane i kroz stakla se odlicno vidi ( nemuti se .... )!!! Ja cu da ih kupim samo da stignu u prodavnicu, jel je ipak drugacije kada vidis sta kupujes nego kada kaze postar izvolte paket, daj te 2500 ali prvo daj te pare pa onda otvarajte :)
[ djordje @ 12.07.2005. 22:23 ] @
Vi ih okrecete ali one padnu! Vi ih okrecete ali one padnu!
Vase palacinke nisu nikakve!!!
[ Elektro @ 12.07.2005. 23:00 ] @
Hvala commissar-u i hakinen-u, a ostalima hvala sto su temu ucinili zanimljiviom. Koliko vidim svi su reklame top-shopa pratili vrlo pomno. Svaka cast momci...
[ tarla @ 12.07.2005. 23:21 ] @
Citat: Fuzz: Jesu li to one bazirane na NASA tehnologiji sto im metak ne moze nista? I dobijete ne jedne, nego dvoje takvih naocala besplatno. I to nije sve, poseban poklon, nas mega tiganj i noz za ukrasno ljustenje krompira + specijalan poklon za prvih 100 top kupaca-plasticna zajebancija koja nicemu ne sluzi!!! Nazovite odmah!
obicne naocare samo maskiraju suncevu svjetlost dok bela sole naocare potpuno odbijaju stetno UV zracenje. i ako pozovete odmah dobicete i ovu specijalnu kutiju i krpu za brisanje. ali sacekajte za prvih 100 kupaca potpuno besplatno dobijate i ovu mekanu torbicu tako da vase naocare budu uvijek sa vama. dovoljno je samo da ste dovoljno budale i da okrenete nas besplatni broj i znj klasa roba proizvedena Bogu iza tregera bice vasa po ovoj specijalnoj cijeni od samo 2500 dinara. Vas poziv je besplatan.
za prvih 10 kupaca polanjamo vam i kremu protiv bora i kremu za ladno depiliranje, kao i malu kosilicu za dlake i cesalj sa ugradjenim magnetima koje kupe opiljke limarima iz glave. takodje i ovaj konjski rep koji pravi kobilji rep na vasoj glavi ili ispod pazuha.
ne oklijevajte nazovite nas
[ Fuzz @ 12.07.2005. 23:29 ] @
Citat: Nabukodonosor:Citat:
naocala
naocara
Ne ako si rodjen u Zagrebu...
Ccc....cime se ti bavis...
Jel to zbog Nokie?
[ Lalemajstormoler @ 12.07.2005. 23:35 ] @
Ja sam ih imao,ali su ukrali od mene,tako da ih vise nemam,ali ni ne zalim.
Nista posebno,jedino sto su ultra lake,a kroz njih se vidi kao i kroz one od 1300 dindzi.
Sad nosim Raider opasno dobre i prave su bash prave,mislim stoje mi do j.ja.
Sto se vidi i iz prilozenog u mom profilu.
poz......lale
[Ovu poruku je menjao bobicbranislav2000 dana 13.07.2005. u 00:37 GMT+1]
[ zoran @ 13.07.2005. 01:23 ] @
Jel' ti naočaLe stoje do jaja ??ii
[ Lalemajstormoler @ 13.07.2005. 01:28 ] @
Da Zorane do jaja kad ih drzim u prednjem dzepu pantalona
[ zoran @ 13.07.2005. 01:33 ] @
pa na slici nije tako ili je kod mene slika drugačija
[ desperado @ 13.07.2005. 10:57 ] @
Citat: hakinen: ...nemuti se .... )!
Zar se nemuti ne pise odvojeno :D
[ simonzec @ 13.07.2005. 20:50 ] @
Citat: desperado: Zar se nemuti ne pise odvojeno :D
+pa zavisi sta se muti :))
video sam te naocare na jednom mom drugu,nisu nesto ...
a sad sokovnik dzeka la lejna.....
[ Goran Mijailovic @ 13.07.2005. 20:59 ] @
Citat: Sto se vidi i iz prilozenog u mom profilu.
poz......lale
Da stvarno se vidi
[ Marko_L @ 13.07.2005. 21:08 ] @
A zar se La Lejn ne piše spojeno ? :P
Elem, što se tiče teme, nisam video, niti isprobao te naočare uživo, ali sam kod nekih ljudi koji su se zeznuli video i isprobao dosta drugih stvari kupljenih preko tog top shopa i moram priznati da još nisam naleteo ni na jednu jedinu stvar koja je kvalitetna i koja radi barem približno dobro kao što je to prikazano na reklami i zaista ne vidim zašto bi te naočare bile izuzetak.Predpostavljam da je to zato što se na prezentaciji (reklami koja prikazuje proizvod) koristi original proizvod koji je kvalitetan i koji šljaka, a kada ga naručite, dobijete jeftinu imitaciju koja ne vredi ni pedeseti deo cene koju plaćate.
[ simonzec @ 13.07.2005. 21:18 ] @
Citat: Marko_L: A zar se La Lejn ne piše spojeno ? :P
ma na sokovniku pise DzekLaLejn pa rekoh mozda nisu imali space na tastaturi?:))
[ Fuzz @ 13.07.2005. 23:10 ] @
Bivsi sokovnik Tigar.....
[ Elektro @ 16.07.2005. 00:41 ] @
E ljudi, evo kupio sam naocare, pa reko da i ja napisem svoje misljenje. Istina je da nisu kvalitetnije od "POLICE"-a, ali su sasvim zadovoljavajuce uradjene. Odlicno se vidi kroz njih, strasno su lagane, lepo leze uz lice i solidnog su kvaliteta. Mislim da je odnos cena:kvalitet sasvim ok, jer za 2500 din se dobija: tri okvira, dve futrole, sest pari stakala i krpica za ciscenje stakla. JA sam sasvim zadovoljan.
Pozdrav svima.
[ Lalemajstormoler @ 16.07.2005. 00:49 ] @
Mi smo josh zadovoljniji....
Nek su ti sa srecom da ih dugo nosish i da se ponosish...
[ AlexanderTheGreatest @ 16.07.2005. 02:09 ] @
Da ja sam ovde najsrecniji jer ne pamtim postove koji su me vise nasmejali. Svaka vam cast za reklamiranje TopShop-a.
[ misa J. @ 16.07.2005. 02:15 ] @
Da sad ne bi bio novi topic na svako topshop cudo tehnologije da li je neko video onaj dusek na naduvavanje sto se rasklapa?
[ simonzec @ 16.07.2005. 22:19 ] @
hehehehe samo me zanima kako bi izgledalo kad neki pusac lezi na njemu i promasi pikslu ma kakva njegova pumpa koja ga izduva i naduva za minut(sto cisto sumnjam),samo kaaaaboooom i imas nov otirac za ispred vrata a tako ce lakse da stane u space bag
[ zoran @ 17.07.2005. 02:30 ] @
Sa njim dobijaš i set za vulkaniziranje ..... i to sve za samoooooooo !.......
[ Shadowed @ 17.07.2005. 20:34 ] @
Najinteresantnije je to sto u toj reklami za taj dusek prvo govore kako su uobicajni duseci na naduvavanje losi jer se namucis da ih naduvas (i pokazuju nekog zajapurenog tipa kako duva u neki dusek) a posle ti prodaju dusek i pumpu. U sustini, samo ti pumpa i treba, zar ne? A cak mislim i da kazu da se ova moze koristiti i za jos neke stvari (malo gledam TV pa se ne secam bas dobro).
[ miLOSm @ 17.07.2005. 22:48 ] @
.... Posebno sam zadovoljna dok moj muz spava na njemu, on vise ne hrce !!! ......
[ misa J. @ 18.07.2005. 00:52 ] @
Posebno sam zadovoljna dok moj muz spava na njemu, on vise ne hrce !!!
To ti je kontur ili kako vec jastuk :)
[ burex @ 18.07.2005. 01:28 ] @
Citat:
Najinteresantnije je to sto u toj reklami za taj dusek prvo govore kako su uobicajni duseci na naduvavanje losi jer se namucis da ih naduvas (i pokazuju nekog zajapurenog tipa kako duva u neki dusek)
Al' obavezno u crno-belom!
Nego, reklamirali su sličan dušek na naduvavanje nedavno uz koji "dobijate i moćnu pupmu za brzo naduvavanje dušeka" (koja naravno radi na klasičnih 220V), a "dušek možete da nosite na kampovanje, da ga postavite u vaš automobil... nosite ga bilo gde!" - e sad ti se snađi za šuko utičnicu u sred neke šume ili pored autoputa.
[ Elektro @ 18.07.2005. 01:52 ] @
Hvala na lepim zeljama, a da se nadovezem na coveka koji je pitao za dusek. Ortak je kupio taj dusek, i kaze da je prilicno kvalitetno uradjen, mada naravno ostaje ona cinjenica koju je napisao simonzec, jedna cigara i... To mi bas nije jasno kako je to osmisljeno, ali... U svakom slucaju, ako mozes da nekako drzis cigare i neke ostre predmete podalje od kreveta, onda bi ga mogao kupiti, mada bi ipak bilo najbolje da odes do prodavnice i da ga pogledas licno.
[ katarina87 @ 18.07.2005. 16:02 ] @
Moj drug ih je kupio. Naocare kao i svake druge. Nisu tako lose... Zavisi kako kome stoje i malo se tesko menjaju stakla, ali prilicno opustaju...
[ Deep|Blue @ 18.07.2005. 23:44 ] @
Citat: burex: "dušek možete da nosite na kampovanje, da ga postavite u vaš automobil... nosite ga bilo gde!" - e sad ti se snađi za šuko utičnicu u sred neke šume ili pored autoputa.
pa naduvas ga pre nego krenes
dusek i nije toliko los, kad ti naleti vece drustvo pa se desi manjak kreveta, ali ... gledanje tv-a sa njega . wow
za pocetak ces iskilavis i izljuljas na njemu, pa ces da bacis i tv i dusek kroz prozor.
valjda ce na prolaznike prvo pasti dusek, da ublazi sok od kontakta sa televizorom
[ kumkat @ 19.07.2005. 22:51 ] @
Citat: Shadowed: Najinteresantnije je to sto u toj reklami za taj dusek prvo govore kako su uobicajni duseci na naduvavanje losi jer se namucis da ih naduvas (i pokazuju nekog zajapurenog tipa kako duva u neki dusek) a posle ti prodaju dusek i pumpu. U sustini, samo ti pumpa i treba, zar ne? A cak mislim i da kazu da se ova moze koristiti i za jos neke stvari (malo gledam TV pa se ne secam bas dobro).
Ma pazi kad je dusek najgori uzas (kupise ga moji), napravljen je od iste one gume od koje se prave oni duseci za plazu. Jedina dobra stvar je sto dobijas u kompletu sve sto ti je potrebno da ga zakrpis ako pukne :) A sto se pumpe tice to je tek prica za sebe. Naduva ona dusek za 2-3 minuta ali kad je neko ukljuci bolje da nisi kuci :) DERE SE KO LUDA. A one dodatke sto dobijes nemozes nizasta da koristis (nepasu ninasta). Nemo' da se neko zeznuo da kupi.....uzas
[ vidor @ 14.08.2005. 01:23 ] @
Stvarno dobra tema,lepo sam se nasmejao na nekim komentarima.Meni se u tim reklamama najvise svidja kada pokazuju kako su ljudi nespretni sve dok ne kupe neki od njihovih proizvoda,a posle je sve odlicno.Ne mogu da verujem da neki ljudi veruju tim glupstima!Mozda i ima dobrih stvari ali ja bih ipak da ih vidim pre nego sto nesto kupim.Uostalom zasto nema tih stvari u slobodnoj prodaji?Da mozda nije zato da se ne primeti odma njihov losiji kvalitet?
[ zoran @ 14.08.2005. 02:57 ] @
Uvažavaju oni reklamacije , pa ako ti se ne sviđa , ti zameniš za nešto drugo. Što u nekoj drugoj prodavnici i nije baš uvek tako.
Kupio sam pre 2 godine one EXTRA burgije , mogao sam šesticu da savijem sa 2 prsta , mekane su ko ekseri ,da dobro si pročitao......sutradan sam ih vratio i prodavac mi je ladno ponudio da to zamenim za nešto drugo , što sam odmah i učinio. U onom kompletu od 20tak diskova kad sam kući otvorio falio je jedan disk , reklamirao sam im i dali su mi taj što fali , bez po reči.
[ Mikky @ 14.08.2005. 14:21 ] @
Kod reklamacije jel mozes ti da dobijes svoje pare nazad ili samo zamenu za neki drugi njihov (nekvalitetan) proizvod?
[ Deda_Mraz @ 14.08.2005. 14:50 ] @
Citat: Mikky: Kod reklamacije jel mozes ti da dobijes svoje pare nazad ili samo zamenu za neki drugi njihov (nekvalitetan) proizvod?
Naravno da možeš....
Moj drugar uzeo one komplete diskova mocart i ostalu kompaniju, kada je dobio presnimio sve na komp i vratio diskove i oni mu vratili pare :D
Citat: vidor: Stvarno dobra tema,lepo sam se nasmejao na nekim komentarima.Meni se u tim reklamama najvise svidja kada pokazuju kako su ljudi nespretni sve dok ne kupe neki od njihovih proizvoda,a posle je sve odlicno.Ne mogu da verujem da neki ljudi veruju tim glupstima!Mozda i ima dobrih stvari ali ja bih ipak da ih vidim pre nego sto nesto kupim.Uostalom zasto nema tih stvari u slobodnoj prodaji?Da mozda nije zato da se ne primeti odma njihov losiji kvalitet?
Ali dobro pazi ima tu isto jakoo korisnih pomagala, recimo onaj super secko, ja mislim da nema domaćinstva koja nema barem jedan primerak pomenutog, onda recimo imaju sjajne noževe. Ja sam preko njih kupio pre jedno 6 godina noževe i stvarno su dobri, evo i dan danas ih koristim, ako mi verujete ni jedan se nije istupio. Tako da ima tu dosta dobrih i korisnih proizvoda, dok s'druge strane nažalost ima više onih debilnih proizvoda, koji samo lakoverni ljudi mogu kuputi. Baš kao što ti kažeš do tada su uvek bili nepretni, trapavi, glupi a kada kupe to odmah blistaju, super, kondicija itd itd....
[ bobale @ 14.08.2005. 16:04 ] @
Citat: Deda_Mraz: ...ja mislim da nema domaćinstva koja nema barem jedan primerak pomenutog... Prijavljujem se Inače, ja nisam mogao da ubedim moje da kupimo tog SuperSecka, ili kako se već zove. Koliko god loš bio, opet može neki posao da ti olakša... bar ja tako mislim
[ simonzec @ 14.08.2005. 16:17 ] @
Citat: bobale: Prijavljujem se :D Inače, ja nisam mogao da ubedim moje da kupimo tog SuperSecka, ili kako se već zove. Koliko god loš bio, opet može neki posao da ti olakša... bar ja tako mislim :)
Ma jes to ali ko ce da ga pere svaki cas detaljno???bolje to po srpski na dasku u dovriste a otpatke po basti ....
[ bobale @ 14.08.2005. 17:31 ] @
Pa kažu da se pere veoma lako, a i da se može prati u mašini za sudove, koju imamo
[Ovu poruku je menjao bobale dana 14.08.2005. u 18:32 GMT+1]
[ simonzec @ 14.08.2005. 20:55 ] @
heehhee kupili ljudi onajturbo tajger.joj!grmi seva urlice a nista ne usisava
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|