[ Lalemajstormoler @ 13.07.2005. 22:13 ] @
Ajde reko sam sebi,kupujte domace,tako da sam kupio bojler Magno(smrad) Kraljevo.
Dosao majstor prikljucio ga voda se zagrejala,a ja sav srecan,ajde da ga isprobam,bolje da nisam,ta voda je toliko smrdela na pokvarena jaja,tako da nije bilo sanse da se tusiram.Mislio sam da ce posle,izvesnog vremena taj smrad da se povuce medjutim nista voda i sada smrdi.Imate li neku ideju,proslo je skoro osam meseci od ugradnje,nisam nikog zvao iz servisa,sta da radim......?
[ Radovan__III @ 13.07.2005. 22:21 ] @
Da, hmm da pogledam verovatno ste dobili extra deluxe banjsku verziju pomenutog bojlera, tj bojler stvara prirodnu zdravu vodu koja je obogacena mineralima i normalno smrdi na jaja.
[ Lalemajstormoler @ 13.07.2005. 22:41 ] @
Radovane da li ti to mene malo zekis,ili sta.Ozbiljno sam postavio pitanje.
[ Vukan Karadžić @ 13.07.2005. 22:54 ] @
U Pazovi i hladna voda smrdi na pokvarena jaja.
[ bojan_bozovic @ 13.07.2005. 22:58 ] @
@bobicbranislav

je li, nisi se upitao zasto ministro ne koriste domace (Yugo) vec samo strano (Mercedes,BMW..)

Mislim, ima nasih proizvoda koji su kvalitetni i mnogo se izvoze (plazma keks, next sokovi.._ ali ekstremi nisu pozeljni...
[ Fuzz @ 13.07.2005. 23:05 ] @
Ne shvatam sta bi se to moralo nalaziti u bojleru da siri smrad 8 meseci...
[ Ivan Dimkovic @ 13.07.2005. 23:31 ] @
A da nije neki komsija mozda ispraznio septicku jamu u vodovod... poucen primerom ;-)

[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 14.07.2005. u 00:32 GMT+1]
[ Lalemajstormoler @ 13.07.2005. 23:38 ] @
Ma ne verujem,onda bi mi se i u kuci voda osecala,a u kuci i u lokalu imamo tri bojlera nekih Italijanskih proizvodjaca,a ovaj mi je u stanu,ali se drugim komsijama ne oseca voda,i niko nema taj Magnohrom Kraljevo.

Obrisan nepotreban citat.

[Ovu poruku je menjala cicika dana 14.07.2005. u 01:17 GMT+1]
[ simonzec @ 13.07.2005. 23:41 ] @
Jedno pitanje: ako nisi mogao da se tusiras zbog smrada kako si se snalazio da se plaknes?Grejao lonce?Ozbiljno pitam posto vidim da mi komsa unosi Magno sad vec cuveni bojler u kucu,pa da mu pomognem kad se osete jaja......
[ Lalemajstormoler @ 13.07.2005. 23:52 ] @
Mogao si procitati u mom prethodnom postu da mi je to u stanu,a PLAKNO sam se u kuci u kupatilu.

Obrisan nepotreban citat.

Izvod iz pravilnika

7. Ne citirajte bez potrebe

Korisnici često bespotrebno citiraju poruku i umnožavaju tekst koji se već nekoliko puta pojavljuje na istoj stranici. Brišite delove citata i ostavite samo ono što je zaista neophodno. Ukoliko se poruka na koju odgovarate nalazi odmah iznad vaše, gotovo je sigurno da nema NIKAKVE potrebe za citiranjem jer je jedan pogled na gore dovoljan da se vidi na šta tačno odgovarate. Ako odgovarate na neku poruku u nizu ili na više njih, koristite umerene quote tagove kako biste dali ostalima do znanja na koji deo teksta se vaš odgovor odnosi, ali NIKAKO nemojte dozvoliti da citat predstavlja veći deo poruke koju pišete.

[Ovu poruku je menjala cicika dana 14.07.2005. u 01:20 GMT+1]
[ simonzec @ 14.07.2005. 00:01 ] @
heehehe sad vidim samo sto si citirao i dimkovica i sebe:)) znaci da kazem komsiji da iznajmi stan posto unosi bojler u kucu? ok
[ Fuzz @ 14.07.2005. 01:24 ] @
Ja predlazem da ti otvoris taj bojler i vidis sta smrdi brate...kazan...grejac...nesto mrtvo... A ako nema nista...
[ NastyBoy @ 14.07.2005. 01:30 ] @
Citat:
...nesto mrtvo...

LOL! Choveche, otvaraj taj bojler! :)

[ simonzec @ 14.07.2005. 01:31 ] @
daj sekiru!
[ zoran @ 14.07.2005. 01:32 ] @
Možda ti vodovodna cev prolazi blizu septičke ili je nekom ispao wanderbaum dok su sklapali bojler. Spašava te jedino operacija na bojleru.
[ Deda_Mraz @ 14.07.2005. 01:35 ] @
Možda si dobio i full opermu hrčak koji vrti nogama neku mašinu koja greje vodu, pa hrčak crko

Šalu na stranu.... Trebao si odmah da reklamiraš bojler i sda tražiš nov iz fabrike ne raspakovan, pa i ako ti taj bude pravio probleme, pozajmiš od komšije bojler () ako poseduje neku stranu marku i "instaliraš" ga pa onda vidiš dal i dalje smrdi ili je kristalno (čitaj: puna kamenca) voda...

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 14.07.2005. u 02:38 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 14.07.2005. u 02:38 GMT+1]
[ simonzec @ 14.07.2005. 01:54 ] @
bratic pa na koliko oni daju garanciju majke ti? ma uvek su bili uzas ti bojleri,jos kad dodju u kontakt sa kamencem,havarija!u kg su svi koji su imali takve bojlere svojevremeno ugradili prohromske kazane i mirni su....
mada....da ne mirise ipak na hrcka?
[ ciroza jetre @ 14.07.2005. 02:29 ] @
kod mene u kuci imam taj bojler magnohrom i radi sasvim ok, cale ga kupio pre par godina i ni jednom se do sada nije kvario tako da nisu svi ti bojleri losi mozda je to neka losa serija, a ako imas garanciju i ako jos vredi ne bi trebao da imas problema i treba da ti zamene to, samo sto si trebao ranije da reklamiras mozda je sada vec kasno...
[ zoran @ 14.07.2005. 02:30 ] @
Imam takav bojler već 8 godina i ništa mu ne fali i nije se ni kvario. Možda ne čitate uputstvo za upotrebu , pa vam iz tog razloga ne radi dobro ili imate previše piratskih kopija u kući pripazite na wc šolju , nešto mi tu smrdi
[ zoran @ 14.07.2005. 02:33 ] @
Garancija je bila godinu dana , tako da još imaš fore da reklamiraš. Mada,mislim da će ti reći da je nestručno rukovanje u pitanju. Tada garancija ne važi
[ tarla @ 14.07.2005. 10:47 ] @
sto se tice tih bojlera oni su toliki krsevi i toliko debilno napravljeni da je to bruka. stari kod mene se stisno za 10-20KM i kupi taj umjesto Gorenje za kuhinju. nakon par mjeseci rada kabal pregori jer ga je vjerovatno neko namecio pri ugradnji od majstora koji su drkali po kuhinjkim elementima.

avaj odlucim ja da zamijenim kabal. ukratko morao sam komplet da ga skinem i rastavmi da bi dosao do mjesta gdje je kabal spojen i da bi ga skinuo i stavio drugi.

umjesto da su ladno stavili zabice na dostupno mjesto odmah ispod poklopca ali ne morao je to Srbenda da zakomplikuje...

no ima i gorih slucajeva. evorecimo od skora enkih talijanskih govana se pojavilo ovde i bojleri su fino pertlpovani i nema pit eda se otvore. nego ladno kad procuri ti ga u smece pa kupis novi :)
[ bakara @ 14.07.2005. 19:47 ] @
Pa takvi su ti svi bojleri za kuhinju...oni imaju kabl sa utikacem, a i kazani su im plasticni pa nemas sta da ga otvaras...bacis i kupis drugi
[ Lalemajstormoler @ 15.07.2005. 01:21 ] @
Probacu sutra da izvrsim reklamaciju,mozda mi i uspe,mada je proslo skoro i devet meseci od kupovine.
[ shumar @ 16.07.2005. 16:42 ] @
To Topalovici nisu mogli da nadju bunar, pa ubacili lesh u bojler
[ Lalemajstormoler @ 17.07.2005. 12:45 ] @
Ne mogu da verujem,ladno mi trgovac rekao,sto ga nisi reklamirao odmah,nego nakon osam meseci.
[ Nemanja Avramović @ 17.07.2005. 13:57 ] @
pa lepo ti je i rekao.....
[ lord Vader @ 17.07.2005. 15:38 ] @
Ja sam na Magnohrom (80 litara) imao garanciju 5 godina. Evo radi već 14 godina a pre 2 meseca mu je prvi put menjan grejač. Ma bojler je prva liga
[ psaras_pa @ 17.07.2005. 19:47 ] @
Radim u prodavnici bele tehnike i prodajem magnohrom bojlere.Znaci sanse da ubodes los primerak su oko 40%,neki normalno rade a neki procure odmah posle montaze...,opet sve zavisi od serije,desi se da nam stigne dobra serija,a desi se da stigne sam krs.Da ne pricam kako je limarija ocajno odradjena,instalacija ne daj boze,servisna mreza katastrofa,serviseri nadrkani...imao sam par puta kontakt sa njima i mogu reci da su to naj neljubazniji serviseri koje sam u zivotu video(a video sam ih mnogo).Mada je verovatno i firma u k...u pa je sve to tako.Mozda sam malo i preterao sa pljuvanjem ali to su cinjenice i neka me slobodno neko demantuje.
Tacno je da ima magnohroma koji rade po 10-15 godina ali to je zato sto su napravljeni pre 10-15 godina.

[Ovu poruku je menjao psaras_pa dana 17.07.2005. u 20:48 GMT+1]
[ Lalemajstormoler @ 17.07.2005. 22:25 ] @
psaras_pa

Pa reci mi druze sta da radim sad,ima li neko resenje,da ga skidam i da ga operem s necim iznutra?
[ Nemanja Avramović @ 17.07.2005. 22:39 ] @
probaj alkoholom... pa posle spali (ali najozbiljnije) :))
ako ne spalish posle svakog qpanja ces biti mrtaw pijan ;)
[ Lalemajstormoler @ 17.07.2005. 22:51 ] @
Citat:
JaHvram: probaj alkoholom... pa posle spali (ali najozbiljnije) :))
ako ne spalish posle svakog qpanja ces biti mrtaw pijan ;)

Koji,alkohol da upotrebim,u tu svrhu?
Reci mi zasto prvu rec u recenici ne pises velikim slovom(lektore)?
[ psaras_pa @ 18.07.2005. 00:12 ] @
Iskreno,nikad mi se niko nije zalio na taj problem,moj ti je savet da ides u ovlasceni servis(ne znam tacno gde su u bg,trenutno sam na odmoru,ako ih ne nadjes za nekih 5-6 dana cimni na [email protected] za tel.),pa ih smaraj da dodju na intervenciju,naravno,posedovanje racuna i garantnog lista se podrazumeva.Ako ti kod njih ne upali onda opet idi kod trgovaca pa smaraj i njih.Moras biti uporan.Neka ti paljenje alkohola bude poslednja opcija.Mozda ce ti to i resiti problem ali da bi to uradio moras skinuti poklopac,pa flansnu...ako ne uspes onda si zeznuo stvar jer ce serviseri 99% izvaliti da je bojler otvaran i nista od garancije.Da se ne lazemo,nisi bas u povoljnoj poziciji,najvise zbog toga sto kasnis jedno 8 meseci...
[ JankoNIS @ 28.01.2006. 10:57 ] @
Mnogo sam kasno video ovu temu.

Resenje:

Nije bojler u pitanju nego gumeno armirano crevo koje ti toplu vodu odvodi do slavine. Pravljeno je od neke gume koju topla voda razgreje i onda smrdi.

Ja sam imao problem sa sasvim drugim bojlerom, zamenio sam crevo i sad je super.
[ vaderru @ 28.01.2006. 12:58 ] @
Bojler?!
MADE IN SERBIA?!