[ simonzec @ 15.07.2005. 00:32 ] @
E pa ovaj holivud je cudilo! bas sad citam kako snimaju spajdermen 3 i spremaju ga za 2007,kad videh da snimaju film po crtacu,i to ekranizacija "Transformersa"!
da li se iko njih seca?Optimus prime,Megatron,autoboti i oni drugi,dal bese dinoboti,za podsecanje to su roboti koji se transformisu u automobile ili avione,cak i u dinosauruse i ratuju medjusobno,bre,pa ja kolko se secam to je crtani iz 1984 ili tako nesto,pa ja sam bio mnogo mali kad je to prikazivano,gde li ga iskopase.Moram da priznam da jedva cekam da vidim to ali osecam da cu se razocarati....
[ stex @ 15.07.2005. 07:12 ] @
Kako da se nesecam. Pa oni su popred mastersa bili nasi omiljeni likovi. :)
A da ne pricam kako smo se svadjali kako zvuci transformacija. :)
[ MileG @ 15.07.2005. 07:36 ] @
Jedan od mojih u to vrijeme omiljenih crtanih filmova! Ne sjecam se vise likova i imena ali znam da je glavni bio neki veliki sljeper valjda je to Optimus Prime i bio je neki mali autic koji je uvijek pravio neke probleme. Jel ima negdje to da se downloaduje?
[ Marko_L @ 15.07.2005. 08:24 ] @
Nezaobilazan sajt za sve ljubitelje dotičnih
http://www.thetransformers.net/
sadrži opise i slike likova, epizoda, prodavnicu...
A drugi nezaobilazni sajt za istu tematiku (inače oficijelni sajt hasbro-a)
http://www.hasbro.com/transformers/
doduše on je u flash varijanti, a i inače se svaka strana sporo učitava, pa je malo teži za pregled ako imate slabiju konekciju, kao ja na primer, ali svakako ga treba pogledati.
[ abishai @ 15.07.2005. 09:01 ] @
Citat:
mastersa

Njih sam obozavao, imao sam i brdo igracaka (njih). To su mi bila dva omiljena crtaca.
[ simonzec @ 15.07.2005. 11:36 ] @
mastersi i transformersi:)
zato i kazem da mislim da ce me razocarati film,jer gospodari u filmu su fljuj!
[ Deda_Mraz @ 15.07.2005. 22:57 ] @
Ahhh kada se setim samo kako sam kao mali kukao u robnoj kuci da mi roditelji kupe velikog transformensa

Lepo bi bilo potsetiti se starih vremena uz taj film... ako ga snime naravno !
[ JimRainor @ 16.07.2005. 09:04 ] @
Robotek je bio bolji, kad smo kod nostalgije.
[ Milos niks @ 16.07.2005. 12:21 ] @
:) Bilo je skoro na nekim holandskim sat . kanalima Transformers :Beast Wars , uhvatila me nostaligija jedino sto likovi nisu crtani nego nekako renderovani ...
Ulaze neki prijatelji i vide mene matorog konja kako gledam crtace i locem pivo :))

poz.
[ tahuti @ 16.07.2005. 19:46 ] @
Sta bi bilo da si gledao neke hentai crtace :)
[ Dragi Tata @ 16.07.2005. 20:02 ] @
Cccc na kakvim glupostima su odrastale mlade generacije...

Je li gledao neko od vas Duška Dugouška, Toma i Džerija i ostale normalne crtaće?
[ Corey @ 16.07.2005. 20:38 ] @
Kako nismo...i sada volim da odgledam koju epizodu Toma i Džerija.Ovi sad crtaći su 0 naspram njih.Sve neke retardirane face i glasovi i gluposti.
[ simonzec @ 16.07.2005. 21:19 ] @
Citat:
Corey: Ovi sad crtaći su 0 naspram njih.Sve neke retardirane face i glasovi i gluposti.

100% tacno! moja sestrica koja je mnogo mladja od mene,nikad nije mogla da smisli ove Pokemone i slicno.Secam se da sam joj jednom uzeo kasetu iz video kluba sa nekim epizodama Pokemona i da me je dete vratilo u klub da uzmem nesto normalno.Dusko je car a jel se seca neko jednog crtaca,Eustahije Brzic,neka zmija sto lovi neku bubu koja zna kung fu i koja peva:Tratincice,tratincice ti rajski cvete...bas je bio lud.Voleo bih da to downloadujem,pa ako neko zna sajt,nek javi.Morate da se slozite da sad nema maste pre svega u crtacima
[ Milos niks @ 16.07.2005. 22:26 ] @
Citat:
Dragi Tata: Cccc na kakvim glupostima su odrastale mlade generacije...

Ni priblizno na kakvim ce glupostima odrasti sadasnja generacija . Oni teletabisi ZLOOOOO ..... koji moron moze onakvu emisiju ili sta vec da strpa u program u najmanju ruku da dobiju deca napad epilepsije , oni dragonball Z nisu bili losi :)

PS: Izgleda da sve da nas okupe pa u ludnicu posle ovakve diskusije
[ Zivija @ 17.07.2005. 01:21 ] @
A seca li se neko Snorkijevaca? Ja sam skroz zaboravio na njih dok ih pre neko vece drugar nije spomenuo......
A na internetu i nisam nasao nesto previse podataka. To je isto bio strava crtani.....
[ simonzec @ 17.07.2005. 01:34 ] @
Ma nek me i strpaju u ludaru ali sam uzivao u Konanu na Bk.hehheehe pa kad zena moze da gleda one juznoamericke gluposti,mogu i ja crtace,makar ne boli mozak od toga!
[ zoran @ 17.07.2005. 02:26 ] @
Nepravda , pa to ti je !!
[ JimRainor @ 17.07.2005. 06:45 ] @
Citat:
Milos niks: Ni priblizno na kakvim ce glupostima odrasti sadasnja generacija . Oni teletabisi ZLOOOOO ..... koji moron moze onakvu emisiju ili sta vec da strpa u program u najmanju ruku da dobiju deca napad epilepsije , oni dragonball Z nisu bili losi :)

PS: Izgleda da sve da nas okupe pa u ludnicu posle ovakve diskusije

Amin brate!
[ neetzach @ 17.07.2005. 08:29 ] @
Secate li se mozda Fraglica? (Fraggle Rock) Sa Gobom i ekipom sto zderu gradjevine "radisa", pa idu da smaraju Smetrljarku i ona dva pacova.

Mada, kad se setim jutarnjeg programa na 3K subotom i nedeljom kad su pustali crtace sa satelitskog programa. Bese je bio "GI Joe", "Heathcliff", "Robotech" (epizode koje kod nas nisu pustali), itd.
[ RooTeR @ 17.07.2005. 11:24 ] @
E, snorkijevci su zakon! Imam chak na nekoj kaseti i snimljeno par epizoda!
I transformersi su isto bili zakon. Meni je bio omiljen onaj shto se sklapa u neka kola sa sirenom, dali pandurska ili vatrogasna, ne mog da se setim :)
[ tomkeus @ 17.07.2005. 11:34 ] @
Eh, transformersi. Obožavao sam ih kao mali. Možete da zamislite moju radost kada sam prošle godine od ortaka nabavio 11CDa sa 96 epizoda transformersa. Nedelju dana nisam izlazio iz kuće.
[ Mitrović Srđan @ 17.07.2005. 12:49 ] @
aa da ja sam vec bio potavio temu o ovome pre par meseci....

nego jel imas ti te cd jos ?
[ Nemanja Avramović @ 17.07.2005. 13:56 ] @
i ja sam zainteresovan!
[ Corey @ 17.07.2005. 14:03 ] @
Pored tih crtaća seti te se samo dana Kremenka i Vučka i Žućka :)
To su isto bili crtaći.
[ Stefano @ 17.07.2005. 14:28 ] @
Citat:
tomkeus: Eh, transformersi. Obožavao sam ih kao mali. Možete da zamislite moju radost kada sam prošle godine od ortaka nabavio 11CDa sa 96 epizoda transformersa. Nedelju dana nisam izlazio iz kuće.

Ako si iz BG,oces da ti dam 3 DVD-a da mi do narezes na njih.
[ trodon @ 17.07.2005. 19:40 ] @
choveche, jebeno iznenadjujuce i impesionirajuce!!!! Ti imash transformerse, iste one koje trazim vec mesecima na divx-u i umirem shto ih ne nalazim!!! Daj ostavi poruku na private-u gde se nalazish da ti dam diskove da mi izrezesh to. Ti si kralj!!!
P.S.
A secate li se evoksa i plave princeze?...
[ _Punisher_ @ 18.07.2005. 00:18 ] @
Nemo da im rezes besplatno.200 kinte cd.Da vidis kako ces da zaradis :)
[ Floyd @ 18.07.2005. 01:03 ] @
Kakvih 200, ispod 400 ne bi rezao :)
E da sam znao da je tolka potraznja ne bi ih brisao s harda :)
[ momsab @ 18.07.2005. 09:59 ] @
ja skoro skinuo i odgledao dugometražni crtani film "Transformers-The Movie"
glasove posdili i Leonard Nimoj i Orson Vels.

samo ću vam reći da u ovom crtaću poubijaše mnoge (pa i Optimus Prajma) suroviji crtani nisam gledao

a imam i 1. epizodu

a ko ima bar nešto od Himena i ekipe?

[Ovu poruku je menjao momsab dana 18.07.2005. u 11:01 GMT+1]
[ blue max @ 19.07.2005. 16:55 ] @
...a ko se seća nešto kao Mazingazeta, prethodnika svih Transformersa, negde početak osamdesetih.
[ Atos @ 20.07.2005. 08:59 ] @
Citat:
Cccc na kakvim glupostima su odrastale mlade generacije...

Kad smo vec kod toga, jel ste primetili da vise niko ne cita stripove (ne znaju cak ni ko je Alan Ford, a kamo li Zagor ili Komadant Mark), BRUKA...A neki normalni crtaci se i ne prikazuju, cini mi se.

Poz, AtOs
[ zoran @ 21.07.2005. 01:09 ] @
Primetio,primetio. Ne znaju ni ko je Calimero !! Ni........!
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 01:12 ] @
E gde su ta vremena Paje Patka,Plutona,Proke pronalazaca,,
[ zoran @ 21.07.2005. 01:18 ] @
Proku još i sretnem ponekad
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 01:21 ] @
Taj Proka je bio lik
i ja ga sretnem ponekad
Cuj transformersi,teletabisi,pokemoni,nije ni cudo sto nam je omladina (cast izuzetcima) tako ratoborna,i mentalno zaostala.
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 01:40 ] @
Vi ili ne gledate uopšte TV ili ne pratite crtaće redovno!?

Paja patak, Deda baja i ostala vesela družina i dalje postoje na TV stanicama, takodje i Calimero, a pogotovu Kremenko, Vučko I Žućko...

A verujte mi da i dan danas neka deca znaju i te kako dobro ko je Alan Ford jer i dan danas ima po kioscima da se kupe ti stripovi, a za Zagor-a nisam siguran...
[ zoran @ 21.07.2005. 01:42 ] @
Svaka čast.
Ne kažem ja da gledam crtaće , nego da neki članovi foruma ne znaju za njih.
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 01:46 ] @
A pa dobro to je već nešto drugo.
Izvini nismo se razumeli, hteo sam samo da opravdam svoju generaciju ('87)

Mada mi opet neće biti jasno kako neko ne može da da nije maltene jednom čuo ili pročitao strp Alan Ford, Zagor i drugi...

P.S. a Talični Tom i njegova buvara xe xe xe...
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 01:51 ] @

P.S. a Talični Tom i njegova buvara xe xe xe...

E za njega ti svaka cast bravo nisam ga se ni setio,a lik je do jaja i braca Dalton
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 01:55 ] @
Ihhh pa kako se ne seti Taličnog :)

Čovek brži od svoje senke hehehehe
Meni je ubedljivo, od braće Daltona, bio najgotivniji onaj najvišlji, mutavi... :D
[ zoran @ 21.07.2005. 01:58 ] @
A jel' se LaLinea vrti još negde ?
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 01:59 ] @
Meni je Tomova buvara najsmesnija,samo sam zaboravio kako mu se zove ta buvara,ajde ako se setis reci mi.
poz......lale
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 02:01 ] @
Znas li da sam pre 12 godina dok se vrtela LALINEA dao ime prodavnici po tom crtacu
ali samo LINEA.
[ zoran @ 21.07.2005. 02:02 ] @
Imam 1cd pun Linee
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 02:03 ] @
Citat:
bobicbranislav2000: Meni je Tomova buvara najsmesnija,samo sam zaboravio kako mu se zove ta buvara,ajde ako se setis reci mi.
poz......lale

Pa zove se "Buvara", mislim da ga je on tako uvek zvao (ako me secanje dobro služi)
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 02:04 ] @
Citat:
zoran: Imam 1cd pun Linee

Pa narezi mi xa xa xa ja je volem
[ Lalemajstormoler @ 21.07.2005. 02:05 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Pa zove se "Buvara", mislim da ga je on tako uvek zvao (ako me secanje dobro služi)

Imas pivo za ovo
[ zoran @ 21.07.2005. 02:05 ] @
Nema frke , stiže ti preko goluba pismonoše
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 02:07 ] @
Citat:
bobicbranislav2000: Imas pivo za ovo

Hehehe 'fala, 'fala

Gajba Jelen piva rano ujutruu, rano ujutruu....
[ Miroslav Jeftić @ 21.07.2005. 13:17 ] @
Da li neko zna nešto više o crtanom filmu "stripi" (ne sećam se više kako se ovo pravilno pisalo), mislim da je bio italijanski? Ko ga je crtao, kada se pravio i slično. Za one koji ne znaju o čemu se radi, evo i slika ;)

[Ovu poruku je menjao Bryan Fury dana 21.07.2005. u 14:18 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 13:32 ] @
Prvi put vidim ovaj crtani?!

P.S. Jel zna neko kako se zove....extra stari crtani? Radnja se uvek dešavala u generalovoj radnji, bili su tu Mićko, Bole i one veverice, a stalno su im krali neke kisele krastavce. Jel zna neko kako se zove taj crtać? Mozgam glavu vec par meseci ne mogu da se setim. Davao se stalno ranije pre dnevnika oko 7 na RTS-u....

Ajte' molim vas pomozite poludecu....
[ Miroslav Jeftić @ 21.07.2005. 14:11 ] @
Nije valjda da ne znaš stripija? Legendaran crtani :D
Nego, znam taj crtani o kojem pričaš (micko, mile, bole, buljko i general), ali se ne sećam da je uopšte imao ime-mislim da su samo su prevodili naziv epizode ili tako nešto.

p.s.
Seća li se neko zamenika Bože i njegova dva pomagača (valjda su bili dabrovi ili nešto slično)? Taj sam zadnji put gledao pre 100 godina :)
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 14:16 ] @
Pa i meni se nešto manta u glavi da nije imao ime već da su samo naslov epizode prevodili.

Ma mora da je imao ime bre... Ajde ljudi poludecuuuu
[ Atos @ 21.07.2005. 15:47 ] @
Citat:
Deda_Mraz
P.S. Jel zna neko kako se zove....extra stari crtani? Radnja se uvek dešavala u generalovoj radnji, bili su tu Mićko, Bole i one veverice, a stalno su im krali neke kisele krastavce.

Zvao se bas tako "Generalova radnja". I nisu veverice nego mis i oposum i sova Buljko, secas se

Citat:
Seća li se neko zamenika Bože i njegova dva pomagača (valjda su bili dabrovi ili nešto slično)? Taj sam zadnji put gledao pre 100 godina

Secam se one veverice/dabra sto prica "sta bi, sta bi"

[Ovu poruku je menjao Atos dana 21.07.2005. u 16:52 GMT+1]
[ Meni @ 22.07.2005. 08:53 ] @
EH Mazzinga zeta a Goldrake
odakle u opšte ljudi skidate filmove pa i crtane
[ DJoZ82 @ 22.07.2005. 14:49 ] @
Alo ljudi seca li se iko Evoksa...??? Upravo ih trazim po netu al nema mnogo epizoda da se skine...
[ Deda_Mraz @ 22.07.2005. 17:15 ] @
A vitez Koja i njegov neustrašivi pomoćnik Mlata

Hehehe uvek se smejem kada gledam taj crtani i dan danas i čuvene Mlatine rečenice: Evoooo meeee Kojooooo-------****tras**** zalepi se u drvo
[ Atos @ 22.07.2005. 17:34 ] @
Hehe, a ono "Kojo, vidi mrav ima paradajz!", a onda ga mrav zvekne paradajzom
[ Force @ 25.07.2005. 09:33 ] @
E jel zna neko kako se zove onaj crtani,star je isto,kao neki mali klinac bori se stalno pod vodom sa nekim cudovistima :) Ja mislim.. ako se dobro secam
[ salemfk @ 25.07.2005. 11:17 ] @
Citat:
Kad smo vec kod toga, jel ste primetili da vise niko ne cita stripove (ne znaju cak ni ko je Alan Ford, a kamo li Zagor ili Komadant Mark), BRUKA...

Mi smo bar naucili da citamo uz te stripove. A danas deca mucaju i sricu dok citaju, a stigli do srednje skole!
[ Miroslav Jeftić @ 25.07.2005. 12:24 ] @
Citat:
Force: E jel zna neko kako se zove onaj crtani,star je isto,kao neki mali klinac bori se stalno pod vodom sa nekim cudovistima :) Ja mislim.. ako se dobro secam

Verovatno misliš na Tritona (ili po japanski Toriton ;)))
[ Force @ 26.07.2005. 00:18 ] @
Citat:
Bryan Fury: Verovatno misliš na Tritona (ili po japanski Toriton ;)))

E to legendo :) Hvala ti
[ Deda_Mraz @ 26.07.2005. 00:36 ] @
A jel se neko seća crtanog sa onda dva mala slatka ruska pingvina.
Čini mi se da su se zvali Lolo a za drugog nisam siguran.

Jooj baš je meden bio taj crtani

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 26.07.2005. u 01:36 GMT+1]
[ neetzach @ 26.07.2005. 10:16 ] @
Mislim da sam ga gledao na TV-u pre nekih godinu dana.
[ enes_k1 @ 29.07.2005. 00:59 ] @
A bas me zanima da li se neko seca sport bilija i njegove magicne torbe, ili mozda macka felixa
[ MileG @ 29.07.2005. 01:18 ] @
Bilija se sjecam a Feliksa znam iz ukrstenice :o)
[ Deda_Mraz @ 29.07.2005. 12:52 ] @
Pa dobro mačak felix i nije toliko extra star crtani, kao recimo Talični Tom, vitez koja....
[ custominstall @ 29.07.2005. 15:41 ] @
Citat:
enes_k1: A bas me zanima da li se neko seca sport bilija i njegove magicne torbe

Naravno, njega i zloće Vande ('Vaša Okrutnosti', 'Vaša Gadosti', tako nekako) :D
Bio je malo uvrnut, ali nije loš.

Od svih crtanih Štrumfovi su za mene zakon - bili i ostali.
[Ne računam ovde crtane za odrasle (Simpsonovi..), ni dugometražne (Disney, ruski Pinokio..)]

[Ovu poruku je menjao custominstall dana 29.07.2005. u 23:45 GMT+1]
[ MileG @ 30.07.2005. 00:20 ] @
Vitez Koja je do skoro isao na RTS 1 u 7:15 ili tako nesto, u jutarnjem programu.
[ zoran @ 30.07.2005. 00:47 ] @
Ma ko ustaje tako rano da bi gledao crtane . Ima boljih oko 03h
[ Samurai Jack @ 31.07.2005. 00:09 ] @
Joj secam se tog crtanog...Optimus mrtav, Starscream mrtav, Ironhide mrtav, Megatron nije vise Megatron...strasno!!!
Optimus je ozivljen u epizodi iz dva dela ''The return of Optimus Prime'' kada spasava ceo svet, i Autobote i Deseptikone i ljude od kuge koja preti da ih ubije sve...spasava ih Maticom uz pesmu ''The touch'' koja je bila i u tom dugometraznom filmu...ma, fenomenalno...Taj crtani predstavlja smenu generacija u Transformersima, oni uz koje smo mi odrasli su poznati kao Generation 1!
Secam se crtaca koji su isli ujutro na 3K kada se on ukljucivao u program Sky One cini mi se....eeeee, tu sam ja naucio prve reci engleskog jezika...Robotech, G.I. Joe, Macron 1, M.A.S.K. (americki odgovor na Transformerse), Saber Rider and the Star Sherifs (sta je to sa Japancima i dzinovskim robotima anyway?), Granzort, Ghost Busters crtani (da, da, bilo je i toga...)

Ali bih ja na posebno mesto izdvojijo meni najdrazi crtani iz tog doba: He man i Gospodari Svemira!!! I dan danas, posle vise od 20 godina kako postiji taj crtani, kad cujem ''I have the power!!!'' najezim se skroz!!! Hrvati su majstorski, ali bas majstorski odradili sinhornizaciju za taj crtani 90-ih godina. E to je bila sihronizacija!!! A ne ovo danas da u crtanom imate 20 likova a jedan tip i jedna riba rade sinhronizaciju...katastrofa...veoma cu da pazim na kakvim crtacima ce moja deca da odrastu...

au bre al sam se raspiso...
[ Kosta ******um Rex Persia @ 31.07.2005. 00:46 ] @
Čekaj,čekaj,nisi mi jasan.Samurai Jack,u kojoj to epizodi Optimus Prime umire,a Megatron više nije Megatron.Pa nego šta je ako nije on? Deder to objasni,dosta si konfuzan u svojim mislima.

Objasni kada je bila Generacija 1,a kada Generacija 2 Transformersa.Kakve su razlike,novi likovi,ili samo nove epizode?

Ima li negde na internetu na se skine ta pesma ''The touch''. Ako ima,daj link za skidanje te pesme.
[ Samurai Jack @ 31.07.2005. 09:46 ] @
Prva generacija transformersa je ona uz koju smo mi odrasli na RTS-u: Optimus Prime, Bamblbi, Ajronhajd, Miraž, Džez, Dinobot ekipa a losi momci su bili: Megatron, Starscream, Soundwave, Thundercracker...uz sinhronizaciju Vlastimira Djuze Stoilljkovica, Miodraga Z. Vuckovica, Nade Blam (yebote i toga se secam...)...
e, '86 ili '87 je izasao Transformers: The Movie. Dugometrazni crtani film. http://www.imdb.com/title/tt0092106/ crtani je zabranjeno prikazivati deci ispod 13 godina , po mom misljenju. Ironhide gine odma na pocetku, Optimus Prime gine u dvoboju s Megatronom, Megatron je naisao na neku dzinovsku robot-planetu (Unicron, glas dao Orson Vels) koja ga je pretvorila u Galvatrona. Galvatron je posle nasao Starscream-a i njega ubio. Galvatron je glavni negativac i vodja Deseptikona u Generaciji dva. Sto se tice Autobota, novi vodja je Rodimus Prime (totalno bezveze lik, bar meni), a tu su jos i Ultra Magnus, Kap, Sky lynx, Arcee, Goldbug...od stare generacije tu su samo Dinoboti, Bamblbi...i jos jedan al ne mogu da se setim ko. Naravno, uvedena je gomila novih likova...dosta ima onih malih transformersa sto se spajaju u jednog velikog, mislim da oba tabora imaju po 3-4 takva...u svakom slucaju, to je Generacija 2. Smrt Optimusa Prajma je izazvala vrlo negativne kritike posto ga mnogi (pa i ja) smatraju najboljim Transformersom. Stoga je on vraćen u dvodelnoj epizodi ''The return of optimus prime''. http://tfarchive.com/cartoons/generationone/troop.php
A na ovom linku ces naci pricu generalno o ovoj smeni generacija.
http://www.x-entertainment.com/messages/659.html

sto se tice ovih epizoda i pesme ''the touch'' samo cu reci - limewire!

[Ovu poruku je menjao Samurai Jack dana 31.07.2005. u 10:56 GMT+1]
[ ton_majstor @ 01.08.2005. 08:34 ] @
Dovoljno sam mator da nadvisim ovu diskusiju....

Da li se IKO seća da su vitez Koja i njegov drug Mlata imali još stariju inkarnaciju?

On se zvao Vitez Miroslav, a kuče Pas Zale!

A?

Inače, zamislite vreme u kojem imate 1 crtać dnevno, u 19:15, pre reklama (EPP) i dnevnika na RTB-u 1. Ostatak programa, ozbiljne teme...

Trčali smo kao sumanuti od napolje i drali se "...CRTANIIIII...", čim čujemo špicu, recimo Pink Pantera, Lalinee, Kalimera, Tom i Džerija, Patka Dače, Duška Dugouška.

Sada... nisu loši Samuraj Jack, Courage kuče, Dexter... s tim da Samuraj Jack ima ozbiljnu dimenziju i režiran je prvoklasno.

Pozdrav!
[ Samurai Jack @ 01.08.2005. 09:55 ] @
Potpisujem ovo za Samuraja. Crtani je jedna od retikih svetlih tacaka medju danasnjim crtacima. Iako, niiiiije bas za malu decu...vise je ''crtani za odrasle'':=)
[ MarGor @ 12.08.2005. 19:37 ] @
Pozdrav Samuraju.
Takodje sam thrilled kad god pomislim na izvedbu, umece, narativna sredstva...uh...ovog crtaca. Toliko da bih ti predlozio podforum...jer ima dosta vec fanova i Tartakoskog a posebno SJ. U svakom slucaju, da li ti (ili neko drugi) imas epizode, bilo skinute (koje se dosta i ponavljaju) bilo na regularnom DVD-u po sezonama?
Nestrpljiv za odgovorom.
[ Deda_Mraz @ 12.08.2005. 20:14 ] @
Slažem se da se otvori jedan podforum u okviru madzone (koji bi ja uredjivao :) pod nazivom crtani filmovi.

BTW ja više gotivim ludag malog dexter-a od samuraj dzek-a :)
[ zoran @ 13.08.2005. 00:59 ] @
@ton_majstor@
Eee , bilo je to nekad ......al' se nekad dobro jelo.....baš!
Nepravda, pa to ti je!
[ simonzec @ 13.08.2005. 16:01 ] @
dexter,jel to bese onaj mali naucnik koji ima sestru balerinu koja nema veze sa mozgom???to sam nekad gledao na cartoon network zajedno sa kravom i piletom i naravno dzoni bravooooooooooo.....(on je najjaca parodija na elvisa prislija ikad).
[ momsab @ 13.08.2005. 21:12 ] @
niko nema "Gospodare svemria"? bedak

nisam znao da su osmislili i generaciju 2 za Transformerse
gledao sam neke epizode američkog odgovora na Transformerse (mada sam ja uvek mislio da su Transformersi američka serija) i nije to to

Megatron je meni mnogo gotivniji od Galvanotrona. I kao lik i kao odbil u koji se transformiše

itd. itd.
[ Asrai @ 14.08.2005. 09:59 ] @
A da li se neko seca strippy-ja...emitovao se mislim 80 godine. Malo histericno bice nalik psu, koji se smeje u enormnim kolicinama i "bori" se sa debeljuskastim bradatim coveculjkom. Spram strippy-ja, tom i dzeri su pokolj i masakr...skroz nevin crtani...nasla sam par snimaka, pa trazim nekog starijeg, ako je slucajno snimao ili pratio...
Sto se tice transformersa nisam imala prilike da ih gledam, ali ih je moj kum obozavao, pa smo se stalno igrali. Bio je neki koji se sklapao u kamen ili stenu, plave boje...
A oni ruski pingvincici...svaki put kad bih gledala taj crtani, rastuzila bih se...
Medjutim, mislim da su "carobna suma" i "carobnjakov sesir" ne prevazidjeni...
"Rekao si dabarrrr!"
Hehe...
pozdrav....
[ flylord @ 14.08.2005. 10:09 ] @
Carobna suma?? Jel to bese ono sa Tajnom velike moci!? Sto je cuva neki debeli cika u svom zamku :)?
[ simonzec @ 14.08.2005. 10:19 ] @
ima slika stripija na trecoj strani.uh bese italijanski i mnooooooogo je nervirao brkonju
[ Deda_Mraz @ 14.08.2005. 11:32 ] @
Citat:
flylord: Carobna suma?? Jel to bese ono sa Tajnom velike moci!? Sto je cuva neki debeli cika u svom zamku ?

Da upravo tako
[ random @ 16.08.2005. 00:05 ] @
Ne, mislim da su to Blufonci. Čudesna šuma je sa Kaktuscarem i malim Čičkom.

[ biotech @ 16.08.2005. 00:16 ] @
Citat:
Asrai: A da li se neko seca strippy-ja...emitovao se mislim 80 godine. Malo histericno bice nalik psu, koji se smeje u enormnim kolicinama i "bori" se sa debeljuskastim bradatim coveculjkom.

strippy rulez!!!

ja se secam samo onog grbavog mister joze ili kako se vec i zvao,neki negativac.da nije to u cudesnoj sumi?
[ costolleumus @ 16.08.2005. 01:25 ] @
Ljudi bre , a NINDzA KORNjACE???
[ Asrai @ 16.08.2005. 08:43 ] @
Citat:
costolleumus: Ljudi bre , a NINDzA KORNjACE???

jaoj ja sam obozavala kornjace kad sam bila mala...znate ono jos kad je sreder bio sekac , a ne sreder...mada nindza kornjace nisu tako mator crtani....

:)

pozdrav
[ Deda_Mraz @ 16.08.2005. 09:16 ] @
Pa da i ja sam isto pomislio na kornjače ali nisu one toliko stare.

P.S. Šrederuuuu gde je mojee teloouuu :D
[ momsab @ 16.08.2005. 15:35 ] @
a Draguljče? ne sećam se da ste ga spomenuli

"Draguuljčeeeeeeeeeeeee!" sa krš automobilom
[ simonzec @ 16.08.2005. 16:47 ] @
ma kako se zovu oni medvedi ,familija kao sa juga amerike,cale samo spava i nesto mrmlja ,secam se kad je juri nekog krstu krstica sto mu je napadao cherku.
[ costolleumus @ 17.08.2005. 02:44 ] @
Citat:
Asrai:...mada nindza kornjace nisu tako mator crtani...

Verovatno mislite na nindza kornjace koje su se davale na pinku pre par godinica al ja mislim na one stare, na prvom programu, kad su im glasove davali Djuza Stoiljkovic(Rafaelo),Nada Blam(Ejpril O´Nil)... Pa nege 1989 ili 1990....

POZZZZ

[Ovu poruku je menjao costolleumus dana 17.08.2005. u 03:47 GMT+1]
[ blaza @ 17.08.2005. 07:27 ] @
Najjači su mađarski Gustav i ruski Nu Pogodi (onaj vuk što juri zeca, što na kraju uvek viče "Zeče, zapamtićeš ti mene!").
[ DJuzla @ 15.12.2005. 10:56 ] @
ljudi,zna li neko gdje bih mogao da nabavim epizode sa ovim nindja kornjacama (sa djuzom Stoiljkovicem,nadom blam) na divx-u ili na dvd??? ima li to ko?