[ xtraya @ 21.07.2005. 13:15 ] @
Mislim da su ovoga puta promasili, za razliku od shokate i exotica koji su ok...

Mnogo je kisela,mnogo ima one crvene boje....pokusali su da zamaskiraju to sa 123 grama secera na 1litar...

Vasa misljenja?
[ ddz @ 21.07.2005. 13:26 ] @
Gorko i kiselo. A mislio sam da je šveps odvratan.
[ Deda_Mraz @ 21.07.2005. 13:30 ] @
Šta znam, ono .....

Od svega toga erotik pardon exotic je po meni najbolja.
[ xtraya @ 21.07.2005. 13:41 ] @
leemun je kul...
[ ton_majstor @ 21.07.2005. 13:58 ] @
Negde odranije sam skapirao da sve to nije za ljude.

Moja deca, koji su inače drčna na Mek-shit i sintetiku uopšte (Cole, Pepsike, Sisisi, Bivode, Voda-Voda, Yoda-Yoda?), kažu otvoreno da je ta nova Fanta bljak... na svu sreću... ima Boga.

Grehota da se deca truju...

Pozdrav!

[Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 21.07.2005. u 15:20 GMT+1]
[ Floyd @ 21.07.2005. 14:11 ] @
Odvratna je
[ fanfon @ 21.07.2005. 14:53 ] @
Domaci sok od visnje rules!
[ sadux @ 21.07.2005. 14:54 ] @
I meni je odvratna..uzas..
To ti je ona fora-nas domaci sok od visnje i kisela voda...

[Ovu poruku je menjao sadux dana 21.07.2005. u 15:56 GMT+1]
[ xtraya @ 21.07.2005. 15:16 ] @
meni vise lici na one sokice sto su do skoro pravili privatnici po podrumima pica,ono sa pocinkovanim kazanima sto se nagura 1000 litara vode,austrijski prasak,eventalno malo secera da se ne bi aspartam toliko osecao.... to malo prokuvas,napunis u flase i vozi misko...

e a boja je ono, dno dna,na flasi pise AZORUBIN...

Azorubin
E122
C.I. 14720
Mordant Blue 79
Acid Red 14
Carmoisine
Chromotrope FB

sa sajta www.consumer.org.yu

crvena boja; derivat ugljenog katrana; uzrokuje loše reakcije kod astmatičara i ljudi alergičnih na aspirin; tipično se nalazi u poslastičarskim proizvodima, marcipanu, želatinu

zabranjen u Švedska, SAD, Australija, Norveška

[Ovu poruku je menjao xtraya dana 21.07.2005. u 16:20 GMT+1]
[ 01011011 @ 21.07.2005. 16:30 ] @
Ma strava je LMFAO ,... zalosno je sto se u americi tek prije godinu dana pojavila fanta, prije je nigdje nije bilo, sad je svugdje prodaju...
[ KnightOfDoom @ 21.07.2005. 19:05 ] @
Citat:
sadux:

Uuuu to sam obozavao kad sam bio mali A ovu fantu ne verujem da cu probati posle ovakvih reakcija.
[ Wega @ 21.07.2005. 22:49 ] @
da se i ja pridruzim...odvratna je
[ grunger_ @ 22.07.2005. 15:14 ] @
Citat:
sadux: I meni je odvratna..uzas..

[Ovu poruku je menjao sadux dana 21.07.2005. u 15:56 GMT+1]

that's so true ! odvratno !
[ yooyo @ 22.07.2005. 16:33 ] @
Meni je OK... Nije ni bolja i gora od ostalih.

yooyo
[ Hefestionlove @ 22.07.2005. 19:18 ] @
Sladunjavo! Ali sam iskapio celu flasicu posto sam dehidrirao danas u gradu. Nikada je vise necu kupiti to je sigurno!
[ Darko Prelic @ 23.07.2005. 00:39 ] @
Recimo da je meni ok,..

BTW, zna li ko kada ce se pojaviti famozna im bambucha? (ili kako vec)
[ Buum @ 23.07.2005. 01:02 ] @
Taj "sok" je čista hemija! Trebalo bi ga zabraniti, ponajviše zbog dece.
[ Force @ 25.07.2005. 09:12 ] @
Ko obican domaci sok od visnje.. sa kiselom vodom...
[ eddy_yu @ 25.07.2005. 09:17 ] @
Meni se bas svidja ,jednino sto se ne isplati davati tolke novce za hemiju kad mozes to i sam da namestis sa domacim sokom od visanja
[ salemfk @ 25.07.2005. 09:40 ] @
Ajde da se pridruzim drustvu.
Uzas zivi. Nego interesuje me jel neko probao crveni Sinalco Rosso? Zivo me interesuje da nije mozda slican sa Fantom, a nesto mi se ne bacaju para kao za ovu Fantu!
[ fade @ 25.07.2005. 10:04 ] @
SInalco odlican ,meni se svidja ,ali opet favorit mi je fanta exotic
[ hakinen @ 25.07.2005. 10:31 ] @
Meni se licno dopada ukus, malo je kiselkasto, a ja volim kiselo!!! Hteo sam da probam, probao sam, i vise necu da kupujem, zbog one boje, a i zbog ostale hemije!!
Nego da ne otvaram novu temu, sta mislite koliko je Cedevita sa 9 vitamina, zdrava da se pije?
[ Deda_Mraz @ 25.07.2005. 11:55 ] @
Ma ta cedevita postoji već 100 godina na našem tržištu
Nemam ko je nije probao. Ja je i dan danas kupujem. Ok je sa 'ladnom vodom baš lepo osvežava.

A i mislim da je zdrava.
[ Deda_Mraz @ 25.07.2005. 12:52 ] @
A jel neko možda probao novi BIP (da dobro ste čuil BIP naša stara ofucana kompanija) "sok" od borovnice !?
Pihhh pio sam ga pre nedelju dana i još mi neki hemijski ukus u ustima Ono nije sok ono je nekom upala tempera dok je radio na njemu. Baš je odvratan. Ova F. Višnja je šardone za njega
Mislim da su mu dali i neki debilni naziv... čini mi se da ga zovu Bipsiii tako nešto.
Sve u svemu, jako loše.

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 25.07.2005. u 13:53 GMT+1]
[ ClocEr @ 26.07.2005. 05:02 ] @
Splacina. Mada mi nije jasno zasto u redovnoj prodaji ne moze da se kupi fanta od jagode, ili maline, cini mi se. Ona je MNOOOGO bolja.
[ xtraya @ 26.07.2005. 10:47 ] @
Citat:
A jel neko možda probao novi BIP (da dobro ste čuil BIP naša stara ofucana kompanija) "sok" od borovnice !?
Pihhh pio sam ga pre nedelju dana i još mi neki hemijski ukus u ustima Ono nije sok ono je nekom upala tempera dok je radio na njemu. Baš je odvratan. Ova F. Višnja je šardone za njega
Mislim da su mu dali i neki debilni naziv... čini mi se da ga zovu Bipsiii tako nešto.
Sve u svemu, jako loše.

eto mozes da odes na onaj sajt www.consumer.org.yu i detaljno da procitas o kvalitetu vocnih sokova. mislim,srbija.... :)

a tek dno dna su oni RITAM vocni nektari (kakav crni nektar,ono je odvratno,grama soka nema....)
[ BojanBG @ 26.07.2005. 14:54 ] @
Ne dopada mi se uopste. Zivela Coca-Cola :)
[ Deda_Mraz @ 26.07.2005. 15:57 ] @
Citat:
ClocEr: Splacina. Mada mi nije jasno zasto u redovnoj prodaji ne moze da se kupi fanta od jagode, ili maline, cini mi se. Ona je MNOOOGO bolja.

Za jogudu ni ne znam da postoji kod nas, niti sam je video ni u hipermarketima.
A za malinu imaš da kupiš ali samo u konzervi.

Provereno mesto na kojem uvek možeš da kupiš je trafika na zelenom vencu kod meka tačno ispred meka se nalazi.

To za kvalitet soka u Srbiji.....

Znaš kako, mi imamo i te kako dobre uslove za uzgajanje voća za te sokove (malina, kupina, borovnica, jagoda, trešnja, višnja, jabuka (jedna od najboljih na svetu), limun...) ali nažalost nemamo odekvatne fabrike koji bi realizovale te sokove. Osim možda NEXT-a, koji je napravio pravu senzaciju tako što je napravio onaj sok od Maline, koji je proglašen kao N0 1 u celom svetu. Tako da imamo i mi dosta dobre nektar sokove, jedno od njih su takodje i SU-Voće, Nektar....
Ali opet ponavljam da nemamo takve savremene fabrike da mogu da izvuku max.iz tih voćki. Jedina naša fabrika sokova koja može donekle da se nosi sa konkurentskim proizvodima je NEXT.

Ali opet uporedi Next sa, Granini, Frutela (strana), Pago, Heloo (strani nektar) ..... Mislim da ubedljivo ispred svih ovih sokova vodi Pago. Stvarno su im sokovi vrhunskog kvaliteta i besprekorni, a zato im je cena da te glava zaboli.
[ vindic8or @ 26.07.2005. 17:43 ] @
odvratna ta fanta.

taj next malina kosta nesto kao 3 bilo koja druga njihova soka... a opet splacina
[ Deda_Mraz @ 27.07.2005. 00:10 ] @
Citat:
vindic8or:taj next malina kosta nesto kao 3 bilo koja druga njihova soka... a opet splacina

Pa dobro kako za koga, za mene je sok extra kvaliteta. Samo malo ukus podseća na paradajz

AW Danas sam opet (iz ne znam ni ja kog razloga, verovatno mi ovo sunce udarilo u glavu) kupio malu flašicu Fanta Višnja....i onako posle drugog puta degustacije, došao sam do zaključak da je veoma slatka (što je normalno za višnju, iako je ona kisela dodaje se šećer jer bi onda bila prekisela, znam jer je moja pokojna baba pravila onaj alkohol od višanja, šeri ebem li ga kako se zove) i posle toga mi se extra pije voda. Mislim da su ovog puta totalno omanuli u Fanti što su izbacili ovaj prozivod na tržište.

Sve u svemu, jedva čekam da probam tu Fanta Jagoda, jer sam veliki ljubitelj jagoda
[ vidan kv @ 27.07.2005. 19:04 ] @
Ma lepa im je ova Fanta al samo da se pije pre nego sto se podje na kiretazu(za zene) ili vadjenje kakvog stranog tela iz organizma(za muskarce).Hvala Bogu da sam klincima uspeo da objasnim koliko su sva ta gazirana pica s***** i stetna.Pa ko je iole bio na zapadu mogao je da vidi kako su im deca deformisana.Jedna se baba zgranula kada je videla moju decu da jedu przena jaja(na oko-mmmljac) za dorucak.Kaze to je mnogo masno i stetno.Ona svojima daje korn fleks sranja a posle ga zalivaju Colom.Osnovci u proseku imaju prebacaj telesne tezine za 30%.Sacuvaj Boze!
[ MileG @ 27.07.2005. 19:33 ] @
Evo sad sam probao fantu visnju i onako je, nista posebno. Prodavac kaze da mu je to najbolji sok posle koka kole.
[ prsic @ 27.07.2005. 19:58 ] @
ma fujjjj , izbegavajte njihove proizvode , svi ce da se smanje od tih gluposti :)

[Ovu poruku je menjao prsic dana 27.07.2005. u 20:59 GMT+1]
[ commissar @ 28.07.2005. 01:21 ] @
Preslatko i prekiselo. Jednom recju - UZAS !