[ miki321 @ 30.07.2005. 13:59 ] @
sta da kupim drugarici za svadbu. nesto originalno i zanimljivo. |
[ miki321 @ 30.07.2005. 13:59 ] @
[ Dr. Sachma @ 30.07.2005. 14:52 ] @
stonu lampu :)
[ DaChaS @ 30.07.2005. 15:16 ] @
kutiju Kondoma :)
[ fade @ 30.07.2005. 15:36 ] @
Lava Lampu ,ili vibr**** kad joj muz nije tu
[ m4rk0 @ 30.07.2005. 16:10 ] @
Kljuceve od kola (ali samo kljuceve)
[ XAHC @ 30.07.2005. 17:30 ] @
100eura ako ti je extra ortak,a 50 ako si tanak sa kintom
[ Marko_L @ 30.07.2005. 18:06 ] @
Komplet noževa.To se u braku uvek lepo iskoristi, na ovaj ili onaj način :)
[ Zikka @ 30.07.2005. 19:36 ] @
Pitaj je prvo da li zeli novac ili poklon. Ako zeli novac onda daj 100 e i resen problem. Ako zeli poklon onda je pitaj sta otprilike hoce. Recimo za u kuhinju ili za dvoriste ili ko zna sta jos. Ako bas neces da je pitas ili je ona bas neodlucna onda kupi sliku i resio si problem.
[ Virked @ 30.07.2005. 20:01 ] @
Vecita dilema.Po meni najbolja varijanta ti je da das kesh.Izbeci ces mogucnost da joj jos neko pokloni istu stvar sto ume da jako nervira.Mozda neki multipractic,lepa lampa,komoda... ma nemam pojma.
Sad se setih kolege i njegove price kad je pravio svadbu. Inace lik je tezak na parama.Dosao na posao i kuka kako je dobio 6 ventilatora 3 miksera itd .Najveci crnjak je to sto on kod istih ljidi na svadu nosio ventilator i jos pricao kako je to super poklon. [ Shadowed @ 30.07.2005. 20:04 ] @
Citat: Virked: Po meni najbolja varijanta ti je da das kesh.Izbeci ces mogucnost da joj jos neko pokloni istu stvar... Ne bih rekao da ces izbeci tu mogucnost. Zapravo, mislim da povecavas sanse da joj das isto sto i neko drugi ;). [ Djomloun @ 31.07.2005. 00:44 ] @
Pitaj pandoru, on zxivi za takva pitanje i odgovore, mada bi se verovatno bolje snasxao da je u pitanju ortak ;>
[ jorga @ 31.07.2005. 01:10 ] @
Slika.
Ja sam kao kum jedan od poklona bila i slika(neke standardne gluposti) a sa slikom svi su se odusevili. [ superbaka @ 31.07.2005. 06:41 ] @
mikrotalasnu... zaje*i "originalne" poklone, njima su sad potrebne prakticne stvari...
[ Virked @ 31.07.2005. 07:19 ] @
Citat: Shadowed: Ne bih rekao da ces izbeci tu mogucnost. Zapravo, mislim da povecavas sanse da joj das isto sto i neko drugi ;). U pravu si ali ako joj svi daju kesh nece dobiti 3 miksera,5 ventilatora,101 set tanjira i soljica kafu... [ Ave @ 31.07.2005. 07:45 ] @
Ma najbolje je da se da kesh, pa neka oni sami odluce kako da potrose.
Mada je to i najteze jer ne znas koliko da das, uvek se plasis da nije premalo. [ fosil @ 31.07.2005. 08:05 ] @
Spust kajakom po nekoj divljoj reki, ako nije do vraga sve zaminirano. Vjeruj, da takvu avanturu neče zaboraviti!
[ Hefestionlove @ 31.07.2005. 13:32 ] @
Zene su vrlo prakticne osobe tako da ti savetujem da joj kupis nesto funkcionalno sto joj je neophodno za domacinstvo. (Muskarci "lebde" i fantaziraju sa glavom u oblacima tako da njima mozes da kupis nesto originalno,ali zenama uvek poklanjajte prakticne stvari!).
Poseti sajt http://www.neckermann.co.yu Ovih dana sam primio njihov fantastican katalog za jesen/zimu koji vazi do 28.2.2006. Sta bih joj ja izabrao i porucio iz tog kataloga? Na primer,16-delni komplet kuhinjskog posudja "Eurostar" koji sa popustom kosta samo 3.995 dinara. (Veruj mi svaka zena ce te poljubiti u ruku ako joj poklonis komplet posudja jer zenama je to prioritet!!!). Ili mozes da joj kupis Servis za rucavanje "Verona",30-delni komplet. Beli porcelan sa plavom bordurom. Kombi dostava. Cena je samo 1.975 dinara. Jeftinija varijanta Servisa za rucavanje "Mona Lisa" kosta samo 1.495 dinara i u pitanju je 20-delni komplet koji moze da se pere u masini za sudove. Ako zelis da je impresioniras savetujem ti da joj poklonis 2 servisa za rucavanje:"Verona" od 1.975 i Servis "Mona Lisa" od 1.495. Ta dva servisa kostaju ukupno 3.470 dinara,ili oko 41 euro. Ako te bude pitala zasto si joj kupio 2 servisa objasni joj da je jedan servis namenjan svakodnevnoj upotrebi,a drugi servis je "rezervisan" za proslave rodjendana i slavu! (Sve zene koje ja poznajem imaju minimum 3 servisa za rucavanje. Jedan servis koriste svakodnevno,drugi je "rezervisan" za svecane ruckove i vecere kada imaju goste,a treci najkvalitetniji i najbolji servis cuvaju za slavu. Koliko god da zeni kupite servisa za rucavanje ona ce se uvek zaliti prijateljicama kako nema ni jedan pristojan servis za "posebne" goste??? ). [ superbaka @ 31.07.2005. 19:49 ] @
batali bre servise, soljice za kafu i ostale gluposti, to ce svaka matora rodjaka da joj kupi... moji su svojevremeno dobili za poklone brdo tanjira, serpi, lonaca, soljica za kafu i sl. gluposti sa kojima nisu znali sta da rade... predlozi joj (ako se vec toga nisu setili) da se upisu u knjigu u Metro-u, jer tamo ljudi napisu sta su im kupili za poklon, tako da mozes da izbegnes dupliranje...
[ adenis @ 01.08.2005. 08:59 ] @
kesh ili pitaj ih sta zele a ogranici se sa iznosom.
[ MegiS @ 01.08.2005. 09:32 ] @
Izvini ako sam indiskretna, ali koliki si budzet predvideo za poklon?
Da li sve imaju, ili im sve treba? Ja sam jednom za vencanje poklonila Enciklopediju - sto nije bas svakidasnje kao svadbeni poklon. [ Hefestionlove @ 01.08.2005. 13:33 ] @
Ja sam jednom posao u posetu kod najboljeg prijatelja na veceru i pitao sam ih sta da im kupim? Cuo sam njegovu zenu kako mu sapuce:"Kazi mu da nam kupi pelene za bebu!". To vam je zenska psihologija i nacin razmisljanja. Njima nisu neophodni nikakvi originalni pokloni,vec iskljucivo prakticne stvari koje imaju upotrebnu vrednost u domacinstvu.
Moje iskustvo sa zenama je sledece. Ako bi im kupio neki originalni poklon koji sluzi samo za ukras gledale bi me kao da sam tezak retard,ali ako bi im kupio nesto prakticno sto im je zaista neophodno beskrajno bi me se zahvaljivale. Znaci poklanjajte im ipak komplete posudja,servise za rucavanje,i slicne stvari za domacinstvo jer zene uzivaju u ulozi "Gospodarice Zamka" koja sve drzi pod kontrolom. P.S. Posto imam mnogo zenskih prijateljica njihova glavna tema konverzacije je gde kupiti kvalitetan tiganj za palacinke? U stanju su o tome da pricaju satima. I mene su "zarazili" tom pricom pa sada obilazim prodavnice u potrazi za vrhunskim tiganjem za palacinke. Mozes da joj kupis najkvalitetniji tiganj za palacinke koji budes uspeo da pronadjes! Odusevice se,veruj mi! :)))))) [Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 01.08.2005. u 14:34 GMT+1] [ Hefestionlove @ 01.08.2005. 13:41 ] @
Takodje zene su opsednute kupovinom peskira. Koliko god peskira da imaju njima je malo. Kao sumanute trce na rasprodaje i kupuju desetine peskira,kuhinjskih krpa,kompleta posteljine,jastucnice,maramice. Znaci kupi je tuce sarenih peskira+tuce kuhinjskih krpa+2 kompleta posteljine+tuce maramica.
[Ovu poruku je menjao Hefestionlove dana 01.08.2005. u 14:41 GMT+1] Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|