[ ClocEr @ 30.07.2005. 21:10 ] @
Danas mi stize poziv od neke "drugarice" preko nekog servisa povezanog sa MSN-om, gde je potrebno da upisem svoje podatke. I tako ja lepo izaberem Yugoslavia, pa kad sam hteo da izaberem mobilnog operatera, imao sam sta i da vidim. Pogledajte sliku i sve ce vam biti jasno.

[Ovu poruku je menjao flylord dana 30.07.2005. u 22:33 GMT+1]
[ Sunjalo @ 30.07.2005. 21:12 ] @
Nema slike

edit- sorry sad ima :o)

[Ovu poruku je menjao Sunjalo dana 30.07.2005. u 22:13 GMT+1]
[ Marko_L @ 30.07.2005. 21:33 ] @
Citat:
Pogledajte ovo ludilo!!!!

Misliš na sliku "drugarice" ili...?
[ Virked @ 30.07.2005. 22:05 ] @
Bilo je nesto oko toga u novinama ali ne mogu da se tacno setim price.
Btw staje tu cudno?
Ljudi napreduju dok mi idemo unazad.
[ BillyTheKid_79 @ 30.07.2005. 22:22 ] @
Citat:
ClocEr: "drugarice"

Neka si je i pokazao!
Dobra je-bar u toj vel.!
[ ClocEr @ 31.07.2005. 10:06 ] @
@Marko_L
Nije stvar u slici drugarice.

Stvar je u tome da se ne moze izabrati mobtelova, telekom, promonte ili monet mreza, nego samo neka albanska. Nemam nista protiv toga, ali hej, ljudi... Pa oni nemaju ni struju 50% vremena. Stvarno smo pali nisko kad nas ne cene ni toliko. Strasno. Pa sta nas farbaju ovi majmuni (ne smem da upotrebim jaci izraz jer ce mi izbrisati post kao politicki nekorektan :) ) sa vlasti? Kosovo je otislo, a mi ostadosmo iza. Jbg. Nisam nacionalista, ali kako da mi ne bude krivo kad vidim ovako nesto.
[ Ivan Dimkovic @ 31.07.2005. 10:54 ] @
Zasto ne bi ste obavestili webmastera tog sajta da nedostaje jos nekoliko mreza iz SCG (Mobtel, Telekom Srbija, Monet, Pro Monte).

Razlozi za ovo mogu biti mnogostruki:

- Neobavestenost vlasnika sajta
- Mozda je vlasnik sajta neko sa Kosova, pa je logicno da je prvo stavio svoju mrezu
- Nepovoljne SMS tarife ili ugovori sa drugim mrezama u Srbiji
- Nedostatak volje, zapustanje odrzavanja sajta
- Posao sa nekim drugim SMS provajderom koji iz nekog od ovih gore razloga ne podrzava druge mreze u SCG

itd... tek neki 1000-ti razlog moze biti "razvijenost" (sic... pa to nije ni njihova mreza vec lease) a 1001-vi neka jos grdja glupost (politika i sl...)

Zasto odmah krecete po politici, odvajanju Kosova i sl? Get the facts first.

I, da, nekoliko obavestenja webmastera o nedostatku SMS gateway-a ka drugim operaterima SCG, a mozda i jos nekih drugih - ce sigurno vise uroditi plodom nego jadikovanje na forumu "vidite... ovi nas ne postuju... kosovo otislo... i sl..."

Mogu da se kladim da je neko sa Kosova to tako inicirao, i zato se i mreza koja tamo operise i nalazi na listi.

Mislim da je za to potreban jednak trud kao radnjenje print-screena i kacenje slike na sajt :( Da probate to, a?

[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 31.07.2005. u 11:58 GMT+1]
[ Boki4u @ 31.07.2005. 12:53 ] @
Ja sam bio pozvan davno na taj sajt, od strane caleta.
Registrovao sam se, sli mi nista ne vredi, kad nema nijedne nase mreze (mislim na Telekom i MTS).
Koliko sam shvatio jos tada sa sajta, vlasnik nije nikakav albanac , nego neki tamo iz Kalifornije.
[ SashaM @ 31.07.2005. 13:15 ] @
A mozda je nekada samo potrebno odabrati drugu opciju pod Country, kao recimo "Serbia and Montenegro"...

[Ovu poruku je menjao SashaM dana 31.07.2005. u 14:20 GMT+1]
[ Boki4u @ 31.07.2005. 13:37 ] @
Citat:
SashaM: A mozda je nekada samo potrebno odabrati drugu opciju pod Country, kao recimo "Serbia and Montenegro"...

E Sasha, care

Nisam znao da su uveli i nase provajdere. Sto me nisu obavestili na mail kao sto su rekli da hoce, majku im.....
Treba se sad setiti passworda za svoj nalog
[ HoT_Steppa @ 31.07.2005. 13:43 ] @
Ovo znachi da je Kosovo josh uvek u srbiji :)
[ nikola87 @ 31.07.2005. 14:17 ] @
ali svejedno taj servis nemozes koristiti...
[ Boki4u @ 31.07.2005. 14:26 ] @
Ja sam se malo pre ulogovao na svoj nalog....
Ima problem. Nisam uspeo u informaciji o nalogu da promenim polje "Country", iz Yugoslavia u Serbia and Montenegro, tako da sam morao da brisem nalog.

Bas je zesca glupost to, sto ne moze da se promeni. A i oni su ludi, sto uopse drze Yugoslavia u spisku. trebalo bi automatski da uzmu i promene sve koji su iz Yuge u Serbia....
[ Hefestionlove @ 31.07.2005. 14:51 ] @
"Yugoslavia" je apstraktna,nepostojeca drzava koju hitno treba izbrisati. Najkasnije do maja 2006. postojace dve nove drzave: Serbia,i (Nezavisna Republika)Montenegro.
[ Nabukodonosor @ 31.07.2005. 15:51 ] @
Da ti to nije rekao Tadic kada ste kupovali jogurt?
[ Deda_Mraz @ 31.07.2005. 16:13 ] @
Ja sam se malopre registrovao. Ono šta znam nije loš servis.
[ pctel @ 01.08.2005. 03:31 ] @
Citat:
Hefestionlove: "Yugoslavia" je apstraktna,nepostojeca drzava koju hitno treba izbrisati. Najkasnije do maja 2006. postojace dve nove drzave: Serbia,i (Nezavisna Republika)Montenegro.

Cini mi se da je negde potpisano da je Kosovo unutrasnje pitanje Jugoslavije i da iz nje ne moze istupiti. Postujuci ovo pravilo, eto do cega se doslo :-)