[ dobio_7 @ 13.08.2005. 16:09 ] @
Ljudi pogledajte ovaj post:

http://www.sportnet.hr/stranic...27000&vr=2:50:43&brp=0

pa rvati poblesavili, izgleda da im je kinematografija gora od fudbala, pa sem sto uzivaju u Ziginim bravurama moraju i nase filmove utorkom gledati !

Tako je ona stara, SRBIJA do TOKIJA dobila na znacenju, gde god krenuo, na zapad ili istok u smo i mi !!!
[ Beltrammi @ 13.08.2005. 16:15 ] @
poblesavili jer gledaju nase filmove ?!
[ simonzec @ 13.08.2005. 16:22 ] @
Mislim da nisi lepo pogledao postove,jer ima mnogo ljudi iz Srbije,a osim toga najvise se vodi polemika o kategorizaciji sta je srpski a sta jugoslovenski film.definitivno si pogresio naslov teme......
Al ajd kad smo tu,najvece njesra koje sam video na tv u zadnjih 20 godina su reprize na BK - kapelski kresovi!!!! i u registraturi,tako da moze se reci da je stanje i ovde isto kao i tamo
[ dobio_7 @ 13.08.2005. 23:45 ] @
Citat:
Beltrammi: poblesavili jer gledaju nase filmove ?!

Pa nek sta nek su poblesavili, ustvari oni su luda nacija!

Citat:
simonzec: Mislim da nisi lepo pogledao postove,jer ima mnogo ljudi iz Srbije,a osim toga najvise se vodi polemika o kategorizaciji sta je srpski a sta jugoslovenski film.definitivno si pogresio naslov teme......
Al ajd kad smo tu,najvece njesra koje sam video na tv u zadnjih 20 godina su reprize na BK - kapelski kresovi!!!! i u registraturi,tako da moze se reci da je stanje i ovde isto kao i tamo

Ma daj, pa ko je jos pohvalio te naslove sa BK. A ko raspravlja na foru8mu kod njih nije vazno sta su, sto ti ne postujes tamo?
[ S_Kid @ 14.08.2005. 00:46 ] @
Zasto bi neko bio lud jer gleda srpske filmove?
Nasa kinematografija je par klasa iznad bilo koje od ex republika, mada smo u poslednih 10 godina napravili previse djubreta...
[ simonzec @ 14.08.2005. 09:59 ] @
]
Citat:
dobio_7: A ko raspravlja na foru8mu kod njih nije vazno sta su, sto ti ne postujes tamo?

Kao prvo hvalis drugi forum a onda kad ti kazem da nisi u pravu,onda nesto se opet busas??? nema veze?!?!?!? opet nisi lepo procitao.nazivaju se ustasama cetnicima i raspravljaju uz film bogorodica dali su Srbi stvarno porusili pola Hrvatske?@!??!?@?wow kakva rasprava o nasoj kinematografiji.....
Citat:
dobio_7:Ma daj, pa ko je jos pohvalio te naslove sa BK. ?

Ne razumem.Ako nisi primetio a mislim da nisi,posto si pokrenuo pitanje kinematografije,naveo sam primer sta se od hrvata pusta kod nas(nisam naveo muziku jer bi to pokrenulo politiku koja je uzgred receno zabranjena na es-u).
Jos nesto ja se ne kacim na te balkanske gluposti,ne secam se Tita i ostalih jugo gluposti,nezanima me kako zive u okolini i sta misle o meni,to dobro znam,nemam vremena da se preganjam sa lokalnim maloumnicima,pa da se postujem na takve nazovi "forume" kao ti.Radim svoj posao ,odlicno mi ide a na Mad Zone dolazim da se nasmejem ili vidim nesto zanimljivo.
Citat:
dobio_7: Pa nek sta nek su poblesavili, ustvari oni su luda nacija!

Jel to pohvala ili gramaticka greska?????
[ dalibord5 @ 14.08.2005. 11:51 ] @
Kako izgleda,nisu Hrvati poludeli za nasim filmovima,vec je dosta "nasih"poludelo za (losim)hrvatskim forumom...
[ Deda_Mraz @ 14.08.2005. 11:53 ] @
Pa onaj gore njihov post na forumu tačno opisuje koliki su oni kompleksaši.
Znači oni još i razmatrju dal je dobro ili ne prikazativati, srpske filmove na njiohovoj televiziji....

STRAŠNO....