[ Hefestionlove @ 15.08.2005. 11:30 ] @
Dragi prijatelji,
Iako je ES moj omiljeni FORUM zahvaljujuci kome sam upoznao mnogo zanimljivih osoba od Kalifornije do Australije,resio sam da postavim novi FORUM na mom sajtu. Svi ste dobro dosli,i uopste nije vazno kakvi su vam sexualni afiniteti. Na mom FORUMU nece biti diskriminacije,a ni cenzure, tako da svi mozete da kazete ono sto mislite.

Dobro dosli,dragi prijatelji! :))))))))))

[ neca @ 15.08.2005. 12:37 ] @
Sto bre :) bvas jew zanimljivo :) evo ja cu da idem odmah tamo da se regujem :p
[ Silencer @ 15.08.2005. 12:40 ] @
Ovo cu da pokazem tvojoj devojci koja je isto gledala taj sajt i rekla e ova vest me podseca na necu :)))))) Moram taj log da ti pastam sa chata ako dignem server veceras .
[ mmirilovic @ 15.08.2005. 12:41 ] @
Biće ti dosadno tamo.
[ Downforce @ 15.08.2005. 13:45 ] @
A hoces li i dalje svracati na ovaj forum?Ne bi voleli da izgubimo tako konstruktivnog i smislenog sagovornika.
[ Hefestionlove @ 15.08.2005. 13:53 ] @
ES i dalje ostaje moj omiljeni Forum i necu vas napustiti.
Samo cu imati vise obaveza oko mog Foruma.
Zelim da se zahvalim i mojim "simpatizerima" koji su mi javno ponudili novac za kreiranje mog Foruma kako bih se konacno preselio tamo. Razume se nisam prihvatio njihove donacije. Ali iz toga sam shvatio da ce vam nekada najvise u zivotu pomoci upravo vasi protivnici.

U svakom slucaju ja bez mog ES ne mogu i dragih ljudi koje sam zahvaljujuci njemu upoznao. :))))))
[ Downforce @ 15.08.2005. 14:06 ] @
Citat:
ES i dalje ostaje moj omiljeni Forum i necu vas napustiti.

E jbg.Taman smo se ponadali...
[ Nabukodonosor @ 15.08.2005. 14:15 ] @
Citat:
necu vas napustiti

Damn!
[ simonzec @ 15.08.2005. 14:29 ] @
Citat:
Hefestionlove: U svakom slucaju ja bez mog ES ne mogu i dragih ljudi koje sam zahvaljujuci njemu upoznao. :))))))
ma neka idi,ne okreci se sine.......