[ miki3 @ 17.08.2005. 06:24 ] @
Iskrenost?A,ne -dvolicnost?Pitanje je -sad? |
[ miki3 @ 17.08.2005. 06:24 ] @
[ dr.NPN @ 17.08.2005. 07:16 ] @
Za depresiju nije, ali iskrenost se u principu ceni, mada, ove danasnje, nijma je samo kinta iskrena.
Ne kazem sve, ali dobar deo. [ Deda_Mraz @ 17.08.2005. 10:31 ] @
Citat: dr.NPN: nijma je samo kinta iskrena. E vaka čast na ovome. U današnje vreme stvarno je malo pravih i iskrenih devojaka kojima nije glavna stvar, koliko para imaš, šta voziš i gde živiš. [ Asrai @ 17.08.2005. 10:52 ] @
Citat: dr.NPN: Za depresiju nije, ali iskrenost se u principu ceni, mada, ove danasnje, nijma je samo kinta iskrena. Ne kazem sve, ali dobar deo. :) hmmm...iskrenost zasigurno nije lek za depresiju, ali u slucaju da iskrenost od pocetka postoji, depresije nece ni biti :) sto se mene tice, iskrenost je uvek bila na prvom mestu. potpuna iskrenost. kinta - nisam jedna od tih, ali ih zaista ima mnogo. mada ni momcima to nesmeta, jer iste te kojima je kinta iskrena imaju plave kosice, duge noge i sandalice, a momci se bar nikad nisu zalili na to. mada cast izuzecima. ma rekoh ja odmah da je svet poludeo. poremecen sistem vrednosti. pozdravica [Ovu poruku je menjao Asrai dana 17.08.2005. u 11:53 GMT+1] [ Milos niks @ 17.08.2005. 11:42 ] @
sistem vrednosti je oduvek bio isti , samo se kako se vreme menja i on se menja sa njim
Ljubav je isto stvar trgovine, e sada neko nezeli to da vidi na ovaj nacin ali je jednostavno istina ... ( ima izuzetaka medjutim jako retko 1/2500 ) poz. [ miki3 @ 17.08.2005. 15:29 ] @
'...Iskrenost?A,ne -dvolicnost?Pitanje je -sad? ..." Mozda je potrebno samo malo hrabrosti?Ili...?
[ Hefestionlove @ 17.08.2005. 19:22 ] @
Posto imam zaista mnogo depresivnih prijateljica znam da one depresiju lece kupovinom u Rimu gde kao mahnite kupuju i po nekoliko pari cizama za zimu,cipela,jakni,torbica,itd.. Po povratku u Beograd vise nisu depresivne jer su kupile sve sto im je neophodno za jesen-zimu. Znaci najbolji lek za depresiju je mnogo novca , a jos ako imate sposobne,vredne i bogate muzeve koji vas redovno filuju lovom iscupacete se iz depresije garantovano!
Savetujem svim muzevima cije su zene depresivne da im daju 500 evrica i da im kazu:"Draga,idi kupi sebi svilenu bluzu i italijanske cipele!" [ miki3 @ 17.08.2005. 20:46 ] @
Uz obavezno:"Lepo se provedi i ...budi dobra."Samo,sta od svega toga da izabere?I kojim redosledom?
[ simonzec @ 17.08.2005. 20:55 ] @
Citat: Hefestionlove: Savetujem svim muzevima cije su zene depresivne da im daju 500 evrica i da im kazu:"Draga,idi kupi sebi svilenu bluzu i italijanske cipele!" A sta tebi kupi decko(ili devojcica,izvini ne znam ko je gde) kad si deprevivan? [ Hefestionlove @ 17.08.2005. 21:17 ] @
Pokloni mi osmeh. Meni je i osmeh dovoljan da se iscupam iz depresije.
Mislim da su zene depresivne zato sto niko nema vremena da saslusa njihove probleme. Vecina muskaraca vodi monolog i nikada se niko od njih ne seti da pita:"Draga,kako izgleda tvoj zivot? Kakvi problemi tebe muce? Da li ja mogu da ti pomognem i kako? Pokusajmo zajedno da resimo tvoje probleme!" Zenama treba cvrst oslonac,a kada to kazem mislim na zrelog i stabilnog muskarca u pravom smislu te reci koji je sposoban da joj pomogne u svakom pogledu. Nase drustvo je zenomrzacko drustvo i zene se tretiraju kao "niza rasa". Njihova misljenja,stavovi,i pogledi na svet se unapred odbacuju kao nezreli ili nedovoljno promisljeni. Nije ni cudo sto je svaka druga zena u Srbiji depresivna! Vecina njih je nezaposlena i ekonomski zavisi od svojih muzeva koji ih prakticno drze u nekoj vrsti "kucnog ropstva". Ako niste ekonomski nezavisni vi niste slobodni! [ Ilic Igor @ 17.08.2005. 21:36 ] @
"Pare, pare okrecu svet, politiku, nogomet..." -Zabranjeno pusenje
Kada mi je zena bila u debresiji (tad smo se jos zabavljali), odveo sam je u jedan zenski manastir blizu Svilajnca i tamo su joj procitali molitvu za zdravlje i hvala Bogu sada je sve ok. Ne kupuje 100 pari papuca, nismo isli na odmor i nema problema sa depresijom. [ simonzec @ 17.08.2005. 21:37 ] @
Pricas gluposti kao i uvek(zato te i pitamo,da nam ne bude dosadno).Prvo kazes da niko zene ne slusa,potom kazes da im trebaju pare.Znaci treba da sednemo i da ih slusamo,a one da nam kazu,tj.kukaju da im trebaju pare????
Ajd sad mi kazi molim te,posto svako zensko celjade ovde na forumu u svakoj slicnoj temi kaze da trazi uglavnom ljubav i iskrenost,kako se to uklapa u tvoju tezu o parama,ekonomskoj nezavisnosti(koliko znam svaka familija u Srbiji, (pise se veliko slovo za nepismene!!!) ukoliko ne rade oba odrasla clana je pukla finansijski,znaci samo kreteni ostavljaju zenu kuci) i kako bi tvoje depresivne prijateljice komentarisale tu pojavu??? [ mida5 @ 17.08.2005. 22:50 ] @
Nisam u toku, ko je postavio temu sa ovim naslovom, pa samo da pitam: da li to postoji "zenska" depresija, i ako postoji, kakva onda jos depresija postoji?
[ Floyd @ 18.08.2005. 12:51 ] @
muska
[ Deda_Mraz @ 18.08.2005. 12:53 ] @
Citat: Floyd: muska To je još zajebanije :) [ djordje @ 18.08.2005. 14:07 ] @
Citat: dr.NPN: nijma je samo kinta iskrena. Kupovao sam neko cvece pre par dana. Dok je prodavacica pravila buket, pricala mi je kako devojke vise ne traze cvece, vec auto, motor... I kao primer je dala svoju cerku! [ Nabukodonosor @ 18.08.2005. 14:18 ] @
Ali interesantno, o cemu god se prica, on to ima (Pandora). Da pricamo o astronautima bilo bi "Posto imam zaista mnogo prijatelja astronauta...." hehe
[ miki3 @ 18.08.2005. 17:33 ] @
"...Nisam u toku, ko je postavio temu sa ovim naslovom, pa samo da pitam: da li to postoji "zenska" depresija, i ako postoji, kakva onda jos depresija postoji? ..."
.. "...@ Nabukodonosor-1 i 1 nisu uvek 1.ponekad su i dva,pa makar na istoj makini...' - sa www.elitesecurity.org/tema/121717/3 .Izgleda da postoji i "dvolicnosti".Ili je u pitanju -dualizam? Na profilu clanova ES-ea ,u pretragama,ima zaista interesantnih brojeva ... -i poruka.Zaista....zaista ....interesantnih... Posebno kod nekih - "koji nisu u toku"!Cas su u "Jezevoj kucici",a ,cas u " Dream landu". Mora da imaju interesantan pogled, na ... ostatak sveta?!Sa svojih 9 ili 10 poruka? Ukupno...kad se saberu "...1i1 nisu uvek..."? [Ovu poruku je menjao miki3 dana 18.08.2005. u 18:39 GMT+1] [ simonzec @ 18.08.2005. 18:38 ] @
Citat: Nabukodonosor: Ali interesantno, o cemu god se prica, on to ima (Pandora). Da pricamo o astronautima bilo bi "Posto imam zaista mnogo prijatelja astronauta...." hehe [ cicika @ 18.08.2005. 18:49 ] @
Djordje, ja volim da dobijam cveće... makar i maslačak u proleće :)
A sad dosta... Tema je totalno idiotska. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|