[ tdjokic @ 20.08.2005. 16:46 ] @
E bas im svasta padne na pamet http://www.b92.net/info/vesti/..._id=175025&nav_category=12 |
[ tdjokic @ 20.08.2005. 16:46 ] @
[ bojan_bozovic @ 20.08.2005. 17:04 ] @
S obzirom kol'ke pare naplacuju (narocito 063) za slanje SMS to nije nekomercijalna stvar... Dobra ce para tu nekome da kapne...
[ fanfon @ 20.08.2005. 17:13 ] @
Pa ovo je na zapadu odavno moguce. Ne treba se cuditi...
[ Pici man @ 20.08.2005. 17:13 ] @
Lepo, lepo, zanimljiv projekat taj "elektronski dnevnik"!
Ali ovo ipak zasmejava: "SMS provera ocena"?!? Dok put kroz pracenje "stanja na tabeli" vaseg deteta kroz elektronski dnevnik tj. internetom i nije tako los projekat i zavredjuje paznju, ovo sa SMS proverom ocena me ipak podseca na otimacinu para kako bi skola(a bogme i nasi operateri) dosla do ekstra dzeparca:-)! Smesno i zanimljivo u isto vreme. Ko nema sta da radi moze i na taj nacin da se obavestava o uspesima svog deteta. Nadam se samo da ce istaci i "tarifu" tj. 20 din/min. ili svaka deseta besplatna, ili,... :-). Ma, cudo jedno postase ovi mobilni aparati:-)!!!!! Pozdrav! [ dinke @ 20.08.2005. 22:49 ] @
A koja prava dece su na ovaj nacin ugrozena ? Roditeljima ce biti jedino omoguceno da elektronskim putem dobiju one informacije za koje bi inace morali ici u skolu.
Svojevremeno su isto ovako kukali profesori na PMF-u (svaka cast izuzecima) kada smo napravili servis za provere rezultata ispita preko Interneta i sl. Welcome to Serbia :( [ vertex @ 20.08.2005. 23:02 ] @
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
netju da mi moji gledaju ocene usranim SMSom.... ne mozhe to da uvedu, ne dam [ ton_majstor @ 20.08.2005. 23:57 ] @
Sjajna ideja da mi na SMS stigne informacija da mi je cerka ili sin dobio/la abera, ili da nije bila/bio juce u skoli!
Da sam zimus/proletos imao tu mogucnost, ne bi mi cerka pala godinu... Naravno, ne opravdava me sto nisam isao u skolu da se sam uverim u stanje, nego sam njoj verovao. Mislim da je lakse reagovati na vreme, nego se razocarati u dete i njegovu iskrenost. Naravno, ostaje krivica roditelja, koji u poteri za novcem imaju sve manje vremena za decu... Elem, da se ne rasplinjujem... ako to postane praksa, necu zaliti tih par desetina dindzi za dobrobit i porodicnu srecu! Ozbiljan sam. Pozdrav! [ bojan_bozovic @ 20.08.2005. 23:59 ] @
tonmajstore, na to i racunaju... silne pare ce da zarade....
[ tdjokic @ 21.08.2005. 00:13 ] @
Jadna deca, totalno ce da polude. Postace neuroticna, depresivna, mozda ce morati i da uce, uffff.... Sreca moja sto sam se rodio odavno, ovo ne bih preziveo nikako. More, mene keva citala ko bukvar - dodjem kuci snuzden, a ona pita "Sta je bilo?". Naravno, ja nasednem: "Kako znas?" "Rekla mi ptica." Tada ptica, sada SMS, samo da decica nemaju mira. Ja bih ukinuo ocene uopste. Prodjes kroz skolu (prisustvo obavezno i ispitivanje obavezno, ali bez ocena), onda znas koliko znas, radis sta radis, umres ili prezivis - demokratija, sloboda, milina. E, onda, kad dobijes decu, ti ih licno preslisavas da vidis koliko znaju matematiku, hemiju, fiziku, jer su to vazne stvari u zivotu i MORAJU da znaju i bez ocenjivanja. Period tranzicije bi malo bio tezak, ali bi posle islo ko po loju. Recimo, Zapad. Pitaju te sta znas da radis, ti kazes, onda oni kazu: "Radi." i ti radis - ako znas... Ako ne - shut karta.
[ Backy @ 22.08.2005. 10:52 ] @
Citat: tdjokic: Recimo, Zapad. Pitaju te sta znas da radis, ti kazes, onda oni kazu: "Radi." i ti radis - ako znas... Ako ne - shut karta. i da posle ne možeš NIKAD više da se zaposliš u toj struci koju si naveo a nisi znao. u početku bi stvarno bilo problema, ali posle najviše godinu dana bi se sredilo. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|