[ Acika @ 24.08.2005. 22:13 ] @
Interesuje me da li neko zna kako, kada, gde je nastala techno i trance muzika? Dali postoji neki opis, knjiga ... (na srpskom, naravno)??? I gde moze da nadje sto vise setova, mixeva i sl???

Pozdrav
[ berserk @ 24.08.2005. 23:02 ] @
Techno kao pravac elektronske muzike nastao je u Detroitu!
Zachetnici TECHNO-a su Belleville Three tj. Juan Atkins,Derrick May i Kevin Saunderson!
Inspirisani ranim radovima Kraftwerk-a i Jean Michel Jarre-a!Prva stvar koja se moze nazvati technom je Strings of Life od Derrick May-a!
Techno je podosta evoluirao pa ima vishe pravaca:
1.pure techno
2.pumping techno
3.solid techno
4.detroit techno
5.ghetto-tech
6.schranz
7.progressive techno
8.minimal techno
9.electro-tech
10.hard techno itd.
E sad ,ljudi greshe kada kazu za svu elektronsku muziku da je to techno!Voleo bih da se ljudi informishu i prestanu da lupaju kojekakve gluposti(znash ono tipa Scooter- su techno ili ono -kakva ti je to muzika samo "zdc.zdc.zdc..."i!

O trance-u nemam pojma(i ne zelim da znam bilo shta o trance-u),jer ga ni ne slusham(tj. prestao sam da ga slusham)!

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 25.08.2005. u 11:22 GMT+1]
[ Fuzz @ 24.08.2005. 23:33 ] @
Ajd` nemojte opet....

http://www.elitesecurity.org/poruka/836708
http://www.elitesecurity.org/poruka/687371
[ berserk @ 24.08.2005. 23:48 ] @
@Fuzz

Pa dobro Fuzz, pusti lika da pita,nece valjda da pretura po mrtvim temama(sa josh mrtvijim odgovorima)!

pozz
[ Acika @ 25.08.2005. 09:56 ] @
Brate procitao sam oba dve teme, ali nije to to! Na tim temama je puko raspravljanje sta je bolje elektronska muzika i ili narodnjaci! Sto se mene tice mene ta vrsta muzike (hard techno i progresive trance) interesuje, znaci zeleo bih da nekad postanem pravi producent i naravno dj, e sad ja idem licno vise idem na techno zurke (i to hard tipa umek, nastic, kazyani ...) a volim isto toliko i trance (ali nazalost nikad nisam bio :-( jer u nisu nikad nije bio organizovan neki takav dogadjaj/. a sto se droga tice, nikad ali NIKAD nisam probao ni jednu vrstu droge, i na zurajama mogu lagano da izdrzim ceo set, sto znaci od 23 - 06, 07 h ujutru, i uzivam u toj vrsti muzike, a sto se tice nastanka trenca mislim da nije nastao od mesanja housa i techna, jer ima puno melodicnih delova, te stoga nikad je ne bih poredio sa housom (house ima najvise 30-34 bpm-a a trance moze da ide od 140 pa cak i 150 bpm-a). U svakom slucaju hval vam na odgovorima! Poz
[ acebzan @ 25.08.2005. 10:58 ] @
Setove mozes naci ovde: http://electronics.vizio.biz/
[ Backy @ 25.08.2005. 11:26 ] @
pisao sam nešto o trensu i drogama, pa ako nadjem daću ti.
[ sheep @ 25.08.2005. 11:33 ] @
Trance ti je podvrsta elektronske muzike koja se razvila 1990. Prvo se poceo lagano odvajati od tehna u Njemačim klubovima. Prve labeli su izdali Harthouse, Platipus, MFS... Neki početak trancea. To je grubo rečeno spoj techna i housa. Rani trance se mješao više s technom u smislu tempa i ritma ali je imao postepene melodične djelove koji su bili više stil housa koji se puštao u Europskim klubovima u to vrijeme. E onda je u ranim '90 došlo do revolucije u Indiji pokrajina Goa, tamo se razvijo goa trance koji je sličan psy trance ali ima arzlike. Prvi "goisti" bili su Goa Gil, Man With No Name...

Ja više preferiram trance i ali najviše gou, mogu poslušat i techno ali pretežno Industrial, Hard Minimal i možda nešto od Hardcora. Što se tiče partija malo je trance partija u odnosu na techno i house partije.
[ Acika @ 25.08.2005. 13:33 ] @
Pa da u pravu si, ja vise slusam techno (preciznije hard techno), ali volim i progresiv trance, kod koga je mnogo vise zastupljena melodicna muzika, (pretezno sa klavijaturama, mislim da je to pretezno nemacki i holandski trance, i dosta brzim bpm-om oko 145). A goa trance sam imao prilike da cujem, ali nemam gde da nadjem tu vrsu muzike, pa je malo manje zastupljena kod mene!
[ Backy @ 25.08.2005. 19:19 ] @
dobar goa su Astral Projection, njih sigurno možeš da nadješ
[ Deda_Mraz @ 26.08.2005. 11:19 ] @
Jel može neko iskusan da mi kaže koju vrstu techna pravi:

1. Goa, Miranda
2. Rush, Umek, Nastić
[ Backy @ 26.08.2005. 11:41 ] @
goa je vrsta sama po sebi
miranda - psyhedelic
nastić - ja mislim da se to zove dream trance
[ Deda_Mraz @ 26.08.2005. 11:47 ] @
Izvini mislio sam na GMS a ne na GOA... Čito sam post iznad pa sam se nešto prebacio.
Nešto mi neide da je to dream trance!?
[ sheep @ 26.08.2005. 12:46 ] @
ne znam sta nastić pušta ali dream trance ti ima podlogu kao klavira, npr. robert miles - children (euro trance).
Rush sad pušta hard techno ali kada je počeo puštao je neki disco of '80
[ sheep @ 26.08.2005. 13:00 ] @
Citat:
Acika A goa trance sam imao prilike da cujem, ali nemam gde da nadjem tu vrsu muzike, pa je malo manje zastupljena kod mene!

Astral Projection možeš lako naći ali od goe su mi najbolji Infected Mushroom meni njihova muzika drukcija od ovih ostalih goa izvođača, imam i Astral Projection, Man with no name.... ali oni su mi najbolji. Probaj skinut neke stvari od njih pa mi reci (Disco Mushroom, Mamooshka, Twisted, LSD...
[ Acika @ 26.08.2005. 13:12 ] @
Za trance ne znam, ali ja mislim da umek i nastic pustaju cist techno (po meni) i svidja mi se kako rade, a sto se tice skidanja zike sa neta, to ce malo teze da ide, posto nemam ni jedan vid brzog interneta (adsl, kablovski, bezicni...)vec puki dial up, sinoc sam skidao neki set koji ima 43 mb i skidao se sigurno nekih 2 2,5 sata! Inace kad ste vec spomenuli euro trance, ne znam da li ste culi za Misiju Helslouta, covek pusta nenormalno dobar euro trance, znaci bukvalno da izludis!
[ berserk @ 26.08.2005. 15:48 ] @
Umek pushta pure techno,minimal techno i electro-techno
Nastic pushta pure,minimal techno i tech-house!
Rush pushta pure techno,schranz(hard minimal techno na vishe od 145 BPM-a) i VEROVALI ILI NE house(to je nekada pushtao ,ali i dalje gaji ljubav prema toj muzici i slusha je privatno)

@Backy

Kakav crni "dream trance" pushta Nastic,da li si normalan????? Reci mi da se shalish!!!!

pozz
[ boccio @ 26.08.2005. 17:32 ] @
Goa i psy trance definitivno preferiram. Astral je majka, njih dvojica stvarno prave neverovatnu muziku.

Pored njih meni licno su aplolutna prva liga MFG (Message From God) i Hallucinogen (pogotovo 'The Lone Deranger' album - sumanuto dobar). Ko god moze da nadje od MFG-a "When we dream" nek obavezno poslusa, nesto najbolje sto sam cuo zadnjih 6 godina (ukljucujuci i bilo sta od Astrala :)). Jebiga, jekote su stvarno bez premca kad je psy u pitanju :)

Citat:
Acika: A goa trance sam imao prilike da cujem, ali nemam gde da nadjem tu vrsu muzike, pa je malo manje zastupljena kod mene!

Imas Goa Head 1-6 kompilacije, ne verujem da je poseban problem naci...
[ Acika @ 26.08.2005. 19:15 ] @
E naso sam nesto od muzike jedno 4, 5 diska (mislim da ima nesto od toga, sto si mi naveo), videcu veceras da to preslusam pa cu sutra da kazem prve impresije!
[ Backy @ 27.08.2005. 09:21 ] @
Citat:
berserk:
Kakav crni "dream trance" pushta Nastic,da li si normalan????? Reci mi da se shalish!!!!

bio sam malo blbl pa sam tražio "nastic" umesto "nastić" i dobio nešto levo... inače taj dj nastic (valjda se čita nestik) stvarno ima neke dream trance setove koji se meni sviđaju.

@boccio
nadji d-tek - who is it, to je na sličnu foru
[ trodon @ 27.08.2005. 09:44 ] @
Od euro trance-a obavezno odslushati hard trance mania kompilacije, jer je ono bolesno dobro. Shto se tiche astrala, njih slusha svaki jebeni klinac koji kad ga pitaju shta slusha, on kaze s ponosom tehno. Mnogo su dechiji, imaju par odlichnih pesama kao burning up i axis, ostalo chak i nije vreeedno pomene. We are contolling transmission im je ok. Poslushajte astrix-a, Yahel-a za cooliranje, Silicon Sound itd... Manite se tih astrala i mirandi.
[ boccio @ 27.08.2005. 14:09 ] @
e, jebiga sad... eto, vec se nasao neko za flame-bait akciju :)

sad ja treba da kazem "astral za decu? ma nemas pojma..." i sl. i eto, ode lepa tema u pi**u materinu :)
Citat:
trodon: Od euro trance-a obavezno odslushati hard trance mania kompilacije, jer je ono bolesno dobro.

Jel slusao neko Live @ Trance Energy (jos iz 2001.), da budem precizniji set Johana Gielena sa Safri Duom? DJ + 2 perkusionista, dosta je "mekano" ali vrlo, vrlo zanimljiv zvuk...
Citat:
trodon:Shto se tiche astrala, njih slusha svaki jebeni klinac koji kad ga pitaju shta slusha, on kaze s ponosom tehno. Mnogo su dechiji, imaju par odlichnih pesama kao burning up i axis, ostalo chak i nije vreeedno pomene. We are contolling transmission im je ok. Poslushajte astrix-a, Yahel-a za cooliranje, Silicon Sound itd... Manite se tih astrala i mirandi.

Kabalah? Mahadeva? nije vredno pomena? ok, vazi...
[ Deda_Mraz @ 27.08.2005. 14:14 ] @
Upravo to što malopre napisa @trodon da svaki fucking klinac sluša Astaral i kada ga pitaš on kaže pa tehno brate. Više mi je postalo muka kada neko kaže da od techno-ze sluša te glupe Izraelce. Mislim volim i ja ponekad da odslušam neke njihove pesme (Life on Mars, Mahadeva, Poiss...) mada u zadnje vreme jako retko. Kada sam bio klinac na njih sam se ložio 100 na sat, tek kada sam uvideo i odslušao par i te kako kavlitetnijih pravaca i izvodjača, tek sam onda shvatio koliko sam se ja blamirao pred ljudima. Ali dobro mladost ludost što bi se reklo.

Inače kao što sam napisao pre sam slušao Astral, pa sam onda od neke tamo 2000-1 slušao do pre godinu dana, baš teški techno tipa GOA pa njihovih GMS, Astrala, Talamasca (ebem li ga kako se piše, ma znate koji izvodjač)... A od skoro sam počeo da slušam baš neki čist techno, što prave Umek, Nastić, Marcus....pa onda malo predjem na extra prženje i odslušam par setova od po 150 mb ( sat-dva) od Rusha i maximalno se naložim.... Tako da i dalje ne znam koji mi je pravac i vrsta techno-a OK Za sada su tri vrste Nastić, GMS, Rush znači tri izvodjača sa totalno različitim pristupom technu ali su mi ok. Tako da u poslednje vreme kombinujem ta tri pravca i zadovoljan sam time.

Inače ukoliko neko želi da skida neke pesme (pogotovu techno) neka se javi meni na PP i daću mu LimeWire PRO najnoviju verziju i tu ima da skine šta god poželi od techno muzike.

Tehnokratija :P
[ Acika @ 27.08.2005. 16:05 ] @
Ljudi nemojte da se svadjate za to ko sta slusa! Samo nek se vrti techno i trance, i sve ce bude u redu! A ja isto volim hard techno i hard euro trance (sa izvodjacima slabije stojim, ne zamerite, interesuje me samo gruvanje), ali stvarno obozavam ovu vrstu muzike, sto bi se u Nisu reklo PRZENJE! I neka svako slusa od ove vrste zike sta se njemu svidja, nemojte samo ala grand production!

Ima li neka dobra techno (ili trance) zuraja skoro???

[ `and @ 27.08.2005. 16:27 ] @
Koliko dugo slusate elektronsku muziku ? Izgleda mnogo kratko kada tako pricate ... kao GMS je techno i Astral je los ... ajde ne przi te se nego devojku za ruku i na plazu ili park !

Astral, Miranda, MFG, i slicni su ocevi u trance muzici ( GOA ) i zato nemoj da ih pljujete ako vec to niste znali ! Sada su kod nas vise popularni pravci Psychedelic Trance-a ( FULLON, PROGRESSIVE i sl ) pa zato su takvi kao vi u mogucnosti da pricaju da je ASTRAL s***** ( a ne bi vam bio da ste poceli sa tranceom pre jedno 6-7 god ) ... sada se jednostavno slusa nesto drugo : ovi vec odavno sprzeni slusaju PROGRESIVE a klinci i oni verni zezanju slisaju FULLON :)

Za techno ne znam kako to ide jer ga ne slusam jer mislim da je to losa muzika ( sve jedno isto ), ali vam mogu reci da uopste se ne morate toliko tripovati da saznajete korene trance muzike i slicne stvari jer atmosvera i cilj te muzike se odavno promenio na nasim zurkama i sada su zurke mesto nenormalnog drogiranja i nasilja, dok je pre bio mesto opustanja i izliva emocija ;)

Naravno uvek postoje izuzeci a ja cekam njih :)

edit: korigovan recnik

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 10.09.2005. u 18:54 GMT+1]
[ trodon @ 27.08.2005. 17:32 ] @
Slusham elektroniku od 8. razreda, i naravno pocheo sa astralom. Imam i dalje bukvalno ali bukvalno sve od njih, i mogu sa pravom da tvrdim da imaju bash dechije pesmice. Nikada ja nisam rekao da su s*****, naprotiv, skroz su ok, i jesu pravili muziku medju prvima, ali jednostavno su toliko isfurani da je to strashno. Ljudi (u ovom sluchaju klinci) za njih tvrde da su i tehno i psihodelija i minimal i sve shto postoji, upotrebljavaju ih u bukvalno svakom kontextu. A vecina pochinje sa njima jer su blagi i stvarno vrlo lako ulaze u ushi. No, njihovo vreme je odavno proshlo, kod nas je to odavno "bacheno niz reku". Mozda ovaj njihov "Ten", ali i to su samo obrade drugih izvodjacha...
Shta ja znam, meni je gotivan i alien, i 1200 mg, i talamasca, i marco bailey, i darren, i carrola, i felix, stvarno mogu slushati svashta, ima tu dosta dobrih pesama.
[ berserk @ 27.08.2005. 18:07 ] @
@trodon

Druze ne meshaj Marco Bailey-a i Marco Carola-u sa trance-om!
Bailey i Carola pushtaju techno(dobro Carola se malo promangupirao pa smara sa electro-m i micro-house-om,ali je i dalje ostao veran techno-u )!

E da i:
Felix Da Housecat->electro i house
Darren Emerson->tech-house,electro,techno itd.(ma Emerson pushta sve,svaki set mu je drugachiji)
[ trodon @ 27.08.2005. 18:11 ] @
A evo i mojih omiljenih od astrala, takodje mozda i jedinih vrednih pomene:
Pure NRG, mahamudra (sit&relax fazon), another world sa svim svojim obradama, burning up, axis, andromeda, electric blue, heaven's gate, nilaya i to je to. Mahadeva i kabalah obichno prve stignu do ljudi tako da se onda prave stereotipi tipa "astral je bog" itd, mislim ok su pesme, ali nishta vrhunski.
Za postavljacha teme bilo bi veoma korisno da odgleda film liquid crystal vision, mnogo zanimljiv dokumentarac o indiji, zurkama, i trance festivalima shirom zemaljske kugle, a muzika je extra. Ali je ujedno i zapanjujuce shto ovu muziku svi vezuju za drogu. Zashto morash biti narkos da bi ovo slushao, ja iskreno ne znam i ne shvatam tu tvrdnju ochigledno neupucenih. Jeste da se tu konzumira gudre i gudre, ali meni bi trebalo 10kg trave i koksa kako bi pritisnuo 9-ku na daljincu na kome je inache memorisam pink.
[ trodon @ 27.08.2005. 18:14 ] @
Citat:
berserk: @trodon

Druze ne meshaj Marco Bailey-a i Marco Carola-u sa trance-om!
Bailey i Carola pushtaju techno(dobro Carola se malo promangupirao pa smara sa electro-m i micro-house-om,ali je i dalje ostao veran techno-u )!

E da i:
Felix Da Housecat->electro i house
Darren Emerson->tech-house,electro,techno itd.(ma Emerson pushta sve,svaki set mu je drugachiji)

Ne mesham ih ja sa trance-om, nego samo spomenuh kako mogu slushati razlichite fazone...
[ berserk @ 27.08.2005. 18:21 ] @
@trodon

Izgleda da sam pogreshno protumachio tekst!
Skroz je OK shto slushash razlichite pravce elektonske muzike(tj. nisi ogranichen kao ja,koji slusham iskljuchivo techno)!

pozz
[ Acika @ 27.08.2005. 19:39 ] @

Citat:

''Za postavljacha teme bilo bi veoma korisno da odgleda film liquid crystal vision, mnogo zanimljiv dokumentarac o indiji, zurkama, i trance festivalima shirom zemaljske kugle, a muzika je extra. Ali je ujedno i zapanjujuce shto ovu muziku svi vezuju za drogu. Zashto morash biti narkos da bi ovo slushao, ja iskreno ne znam i ne shvatam tu tvrdnju ochigledno neupucenih. Jeste da se tu konzumira gudre i gudre, ali meni bi trebalo 10kg trave i koksa kako bi pritisnuo 9-ku na daljincu na kome je inache memorisam pink''.

Trodon, skroz si u pravu, mislim stvarno mi nije jasno zasto ovu vrstu muzike vezuju za narkotike i narkomane (mislim prevashodno na techno i trance), Ja sam poceo da slusam ovu muziku negde pre 4, 5 godina, i to prvo preko TECHNO-RAVE-a i technotrenca (njihovih raznih dj mixeva - vol 1 pa sve do ... koji su mogli da se nadju na bilo kojoj pijaci), a tek posle godinu dana sam poceo sa pravim technom, znaci dj-evi, zuraje, skupljanje muzike i sl. Znaci opet kazem nisam vezan nesto za imena (grupe, dj-evi isl.), jer me to toliko i ne interesuje, za mene je najbitnija muzika (hard)!!!

Gde da nadjem taj film liquid crystal vision???

PS> Recite mi koji je internet najbrzi za skidanje muzike sa net-a (adsl - mislim da jos nije stigo do Nisa, kablovski, ili nesto trece)?
[ Acika @ 28.08.2005. 01:05 ] @
Nocas sam preslusao sledece stvari: Yahel_&_Infected_Mushroom_live_@_Japan_[GOA], Umek - Time Warp.04, Patatapagoa, Misja Helsloot Live at Asta (Freshfm) 02-21-2004, pierre_frataux_detroit_techno, DJ Tiesto - Nyana CD1 - Outdoor, Talamasca. Ima tu i trance-a i techna, meni bas svidja (i jedno i drugo), a vi dajte svoj sud!

Pozzzzzzzzz....
[ berserk @ 28.08.2005. 01:24 ] @
Umek @ Time Warp '04 ->ocena 8/10 (umixovani su sve sami hitovi '04/'03)

pierre-ov mix-> ocena 7/10 (do jaja pogan, u nekim delovima mrachan set-bolesna DETROITAZZA )
[ trodon @ 28.08.2005. 02:51 ] @
Yahel & Infected je do jaja, mada ni umek ne zaostaje. Acika, ako hocesh, ostavi mob pa da se dogovorimo da ti narezem film...
[ Acika @ 28.08.2005. 09:13 ] @
Poslao sam broj fona preko privatne poruke! Jel neko bio u Banovinu sinoc?
[ `and @ 28.08.2005. 11:37 ] @
Ma daj preko Yahel-a do Infected-a pa onda jmp na Umeka ... jao zalosno !
[ trodon @ 28.08.2005. 11:55 ] @
'And, brate, zashto bih se ogranichavao na samo jedno? Od sva tri izvodjacha imash bruka pesme, jesi li ikada pokushao da slushash vishe vrsta muzike?
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 13:24 ] @
Ja sam pokušao da se ograničim na jedan pravac techno muzike, ali mi nešto neide.
Tako da sam odlučio (kako to glupo i amaterski zvuči da slušam ona tri pravca, gore sam napisao koja, i meni je za sada dobro i OK.

Samo da se nadovežem za ovo polemiku oko Astral-a, pošto sam i ja pisao o njima u blago negativnom kontekstu. Ja nemam ništa protiv Astrala, oni su meni dragi jer su oni bili ti zbog kojih sam i počeo da slušam elek. muziku, tako da ću im uvek biti zhvalan na tome. Inače da vam uporedim, da bi bilo lakše o ovome što kažemo da je Astral isfuran. Mene mnogo nervira AC Milano (fk iz italije) jer skoro svaki napljeni klinac nosi milanov dres. E tako je isto i sa Astralom (stim što ne mrzim Astral), znači svaki napaljen klinac sluša astrala i kao što je neko fenomenalno objasnio, poredi ga sa svim techno pravcima, tj ne poredi ga nego ga svrstava u sve pravce. Tako da tu smo se razumeli, niko ovde od nas ne mrzi Astral nego jednostavno konstatovali smo činjenicu da je Astral Projection toliko isfurana krupa da je to nenormalno. Ja njih i dan danas gotivim (a i pisao sam u rpedhodniom postu o tome) slušam ih privatno, pošto mi stric živi već 15 godinu u Tel Aviv-u (Izreal) tako da mi je on donosio i originale od Astrala i one diskove (zaboravih kako se zovu takvi diskovi) od njih gde ima samo jedan pesma na celom CD-u (nešto slično kao što jre Prodigy izdavao početkom '90-tih) tako da i sada imam pa sigurno jedno 5-6 originala od Astral-a. Tako da hteo sam (vama ljubiteljima Astral-a) da vam skrenem pažnju da niko ovde ne mrzi Astral nego jednostavno smo konstatovali da je isfuran i to je to. Nećemo više o Izraelcima

Inače neko spomenu malopre GMS! A što to njima fali?

Inače ja malopre skidao neke pesme od matorog Radze i skinuo neke dve debilne pesme, kada sam ih preslušao došlo mi da se ispeglam na tastaturu.

Ukoliko naidjete na netu na ove pesme, ni slučajno ih ne skidajte zvuče kao one muslimanske molitve.

Bhajans-Aarti-Raghu Pati Ragahv Raja Ram
Budda Bar - Anup Jalota - Raghu Pati Ragahv Raja Ram

Inače šta mislite o ovoj numeri, za sada je meni to naj naj naj set koji sam čuo u poslednje vreme od Raja Ram-a:

DJ Raja Ram-Raja Ram's Stash Bag -13- Shpongle - Crystal Skulls II (Dance Mix)

Stvarno je pesma baš odkidajuća
[ `and @ 28.08.2005. 13:27 ] @
Pa u pravu si da postoji mnogo dobrih pesama u ostalim pravcima ali te pesme za koje ja mislim da su dobre uvek imaju onaj bass koji "okrece" ako razumes :)

Bass i Drum\Kick linija su kod trance i techo muzike potpuno razlicite, Techno je samo Kick i Drum sa nekim ne melodicnim basom, sto mene uopste ne moze da pokrene. Dok kod trance muzike Bass uvek vodi glavnu ulogu daje ritam i melodicnost !
[ LyoShi @ 28.08.2005. 14:29 ] @
Nikada nisam voleo deljenje muzike na zanrove ili pravce (iako je zbog same klasifikacije bilo korisno definisati iste), a ni shvatao ljude koji slusaju samo jedan ...
... jer samim tim sto autor komponuje pesmu koja ce zadovoljiti standarde odredjenog zanra - on u stvari gubi makar 50 % umetnicke slobode...
Ali, ovde se recimo moze napraviti klasifikacija, jer je muzika o kojoj se govori "DANCE"-muzika (muzika za ples,prvenstveno), pa samim tim autor vise paznje obraca na (nazovi)potrosaca...

Sto se tice prve poruke ove teme.... Pa, nemoj uzimati svaku poruku zdravo za gotovo. To, sto se zacetak nekog pravca pripisuje odredjenom pojedincu, samo DELOM moze biti tacno... Niko TACNO ne zna gde, kako i kad je sve nastalo... Mnogo ljudi je ucestvovalo u tome... Nastajalo je spontano.. mozda su bazicni ritmovi uzeti od nekog Africkog plemena - ko zna...

A sto se tice preporuka za ove pravce :

psy: Juno Reactor (album: Bible Of Dreams) old school,still alive :P

techno: ne mogu da se setim ni jednog koji odskace, jer se pojam techno izvodjaca vise vezuje za DJ-a, a manje za autora, iako u vecini slucajeva rade i jedno i drugo:

Richie Hawtin
Laurent Garnier
Sven Vath
Marko Nastic - live@Volcano(Valkana) Beach
...iako nisam ljubitelj pomenutog, mix je Xtra
Jeff Mills

a za maaaalo skretanje sa teme :

The Orb
Future Sound Of London
LFO
Aphex Twin
Aril Brikha mixes
Orbital

[ Acika @ 28.08.2005. 14:49 ] @
Ja sam ovde postavio temu "techno i trance muzika"! Znaci nisam se ogranicio na jedan, nego na dva pravca elektronske muzike, ja podjednako gotivim i techno i trance (mada mozda za nijansu vise techno). E sad stvarno filozofiram!

Da budem iskren ja za Astral nikad nisam ni cuo (sorry), ali sta da se radi!

[ Floyd @ 28.08.2005. 16:03 ] @
Ne slusam trance, nikad ga nisam ni slusao jer mi se uopste ne svidja. Ali sto se tice techno muzike, pa slusam dosta stvari od shranza do minimala. I od svega toga sto sam cuo moram priznati da je detroit techno ubedljivo najbolji. Jeff Mills, Claude Young i Richie Hawtin su kraljevi elektronske muzike.
[ berserk @ 28.08.2005. 16:07 ] @
Citat:
`and: Ma daj preko Yahel-a do Infected-a pa onda jmp na Umeka ... jao zalosno !

Shto,jel' to kao Umek ne valja?!?!?!?Kao, samo je trance do jaja?!?!??!

Znash kako, o muzichkim ukusima ne treba s*ati,reci samo shta slushash i umukni!
Kaze se: "Ne slusham techno,ne slusham Umeka,volim trance i kraj!"

btw. Umek je super!Malo je usporio sa lichnom produkcijom(tj. sada trazi nove talente i daje shansu drugima da uspeju u onome shto je on ostvario odavno),ali uskoro izlaze nove ploche!

pozz

EDIT:pravopis

[Ovu poruku je menjao berserk dana 28.08.2005. u 18:40 GMT+1]
[ Acika @ 28.08.2005. 16:58 ] @
Umek je do j*ja! Svaka cast decku kako radi!
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 17:22 ] @
Zar Raja Ram pravi trance???

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 28.08.2005. u 18:22 GMT+1]
[ berserk @ 28.08.2005. 17:33 ] @
Da,RR pravi trance.

Da li neko zna koliko RR ima godina(poshto je star k'o biblija )?
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 17:39 ] @
Raja Ram: 60-ih sam poceo da sviram flautu, i tada sam otishao na konzervatorijum u Australiju, gde sam stekao klasicno obrazovanje, zatim sa otishao u Nju Jork gde sam poceo da ucim da sviram jazz. I posle negde '68-'69-e sam doshao u Englesku. Tamo sam oformio bend Quintessence, to je bila meshavina rock, indy zvuka, vrlo uvrnuto i experintalno, ali smo postigli znacajan uspeh za to vreme snimili smo dosta i prodali takodje dosta materijala. Imali smo dosta nastupa, ne toliko naravano kao Rolling Stones, ali kao sto sam rekao za to vreme i tu muziku, bili smo izuzetno uspeshni. Zatim ide period kada sam dobio cerku, i dalje sam ostao u muzickoj industriji, ali malo sa strane. Tokom sledecih 10 godina sam se brinuo o njoj i njenom podizanju. Kada su doshle 80-e poceo sam da kupujem sintisajzere, kupio sam prvu 303. Imao sam bukvalno sve sto je moglo da se nadje, ali problem je bio sto nisam uspeo nikog da nadjem sa kime bi to svirao. To je trajalo sledecih 6 godina kada sam otishao prvi put na Gou, negde 88-e, cini mi se da je bila Nova godina.

Pa ti sam prosudi

Znači oko 50-60 hahahahaha
[ berserk @ 28.08.2005. 17:42 ] @
Svaka chast RR-u(iako ga ne slusham),pravi trance dekica! :D
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 17:50 ] @
Dekica koji prži 8.000 ljudi na žurkama

[ `and @ 28.08.2005. 19:17 ] @
berserk aj ugasi se ! Nisam rekao da ne valja vec da se meni ne svidja i naveo sam razloge za to ... a drugo ona tri dj koja su navedena rade poptuno razlicitu muziku pa mi zato dolazi na pamet da to moze samo neki lamer ( citaj: pocetnik koji se jos nije pronasao ) ili neki lik*speed*extazy*ocu_da_budem_u_fazonu, i postoje izuzeci a to su ljudi koji ide na raznorazne zurke ( a vole samo jednu ) cisto da malo prozuje !

Inace Umek je ok, svidja mi se ona komercijala Lanicor ili kako vec ;), a RR-a sam slusao prosle godine na rosama u cg i odusevio me je ... ugasio je GMS !
[ Acika @ 28.08.2005. 19:33 ] @
Jel se JA to ovde prozivam, ja opet kazem da sam za temu postavio TECHNO I TRANCE muzika, i da sam 100% streit, i da slusam i techno i trance, i nisam pocetnik, vec slusam ovu vrstu muzike vec punih 5 godina. A posto u Nisu nema trance zurki, prinudjen sam da idem na techno dogadjaje!
[ `and @ 28.08.2005. 19:39 ] @
Ne ja te ne prozivam ... i posle tvog posta mogu da zakljucim da ti je tehno "drazi" ! U Nisu postoje trance zurke ( stalno ) i to su ilegali na koje idu odabrani ljudi ( citaj : odabrani tranceri ) ... tako da ... :>
[ Acika @ 28.08.2005. 19:57 ] @
A gde se to odrzavaju trance zurke u Nisu, i koji su to "odabrani ljudi"? Ja do sada nisam cuo ni za jedan club, caffe, (posto diskoteka u Nisu ne postoji) ili nesto trece gde se vrti trance muzika! Ako nesto znas o tome, molim te da mi kazes, jer ja zivim za to da odem na neki trance dogadjaj!!! Dobio sam jedno 5, 6 puta karte od Intelecta i Experimenta za zuraje po BG-u! Ali posto nemam drustvo za tu vrstu zike propale su mi! Inace bi rado dolazio i u BG-u na te zurke!
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 20:04 ] @
E rekao sam sebi kad porastem pošto sam još maji Da ću da pozajmim neki keš i sa par ortaka da otvorim neki undergorund club na boga-pitaj-koliko kvadrata i tu samo da rokama kvalitetan techno, trance, psy i ostalu elketroniku. Više mi je pun ku**c splavova, novice zdravkovica i likova u D&G majicama

Kada bude bilo otvaranje članovi ES-a će imati dvomesečni pristup VIP zoni za Dž

Inače da se malo vrnemo na temu (jeste da je tema techno i trance ali dobro) Malopre me lik iznad podseti na rosse prošle godine bilo je nevidjeno čiča je bukvalno skupstio GMS vs RR

A pošto ste bili na rossa-ma predpostvljam da ste bili i na Stjena-ma kada su radili Umek i Nastić? I tu je bila ludnica samo je malo smor bio što je svaki čas murija uletala u hvatala narkomane Inače sve ostalo je bilo superiška.

Malo mi je krivo što kod nas nema nekih diskoteka ili većih klubova koji puštaju elektroniku. Mislim da bitrebalo da bude više takvih mesta i da se održava više techno party-a kao npr Lucky Strike Urban Experience ili Smirnoff Experience...
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 20:06 ] @
Citat:
Acika: Ali posto nemam drustvo za tu vrstu zike propale su mi! Inace bi rado dolazio i u BG-u na te zurke!

E pa batice od sada imaš
Slobodno se javi rado bi otišao na takve žurke.

Ozbiljan sam...
[ `and @ 28.08.2005. 20:31 ] @
Dok sam isao na zurke, mogao sam i sam da odem ako je dovoljno kvalitetna muzika, tako da to nije izgovor :), za zurke ne mogu da ti kazem iz dva razloga : prvi je taj da i ako znas mesto i vreme neces moci da udjes a drgi razlog je da vec ~godinu da na ne idem na zurke pa se nisam ni cuo sa ljudima iz drugih gradova, ali budi siguran da u nisu ima trance zurkica ;)

Sto se tice BG-a, moj savet je da se ne cimate ako nije bas neko ime, jer nije atmosvera kao pre, malo je prljava ...
[ strojac @ 28.08.2005. 20:44 ] @
e moj floyd mirand je goa trance a ne tehno a ti tamo sto govoris za umek umek
nije tehno hehe. :)
[ Deda_Mraz @ 28.08.2005. 23:13 ] @
Dobro bre nemoj te se svadjati, pogotovu jer je tema top.

Nego jel zna neko neki sajt bilo šta odakle mogu da skidam neke techno žurke?
[ Acika @ 28.08.2005. 23:40 ] @
Deda Mraze, znaci ti bi iso na zuraje, ok, onda bicemo u kontaktu pa da odemo na neku extra zurku!

Vi mislite da se zezam sto se tice drustva a? Pa nije bas tako lako otici sam na zurku, pored onoliko nadrogiranih morona, i koji te na svkih pola sata pitaju imas rizlu, imas neki ekser da mi prodas (meni se to stvarno desava, jer sam gotovo celav, visok 1,90) i svi misle da sam neki diler, a ja doso da se lepo provedem :-)!

Imas ovaj sajt www.electronics.vizio.biz, extra stvarno ali samo mp3-ke (mixevi i setovi).

A ti 'and kazi gde je to raspitaj se kod tih likova, misim kako to ne moze da se udje, pa jel to neka sekta mozda, neki klan, ili mesto gde ljudi treba da se zabavljaju i uzivaju!
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 00:00 ] @
Citat:
Acika: Deda Mraze, znaci ti bi iso na zuraje, ok, onda bicemo u kontaktu pa da odemo na neku extra zurku!

Ufff levo jaje bi dao za neku dobru žuraju :)
Javiću ti se na PP ukoliko bude bila neka dobra žurka pa red bi bio da se nadjemo i odemo na žurkuuuuu:)

Citat:
Acika: A ti 'and kazi gde je to raspitaj se kod tih likova, misim kako to ne moze da se udje, pa jel to neka sekta mozda, neki klan, ili mesto gde ljudi treba da se zabavljaju i uzivaju!

Mislim da je @'and hteo da kaže da su to žurke zatvorenog tipa (nešto kao samo za članove VIP-a...) tako da valjda samo ljudi sa pozivnicama mogu da prisustvuju tim žurkama. A pozivnice se valjda teško dobijaju.
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 00:09 ] @
Citat:
Acika: Imas ovaj sajt www.electronics.vizio.biz, extra stvarno ali samo mp3-ke (mixevi i setovi)

Auuu brate hvala ti puno
Našao sam jednu žurku od 2 gb

Preko ovog foruma sam našao ovaj sajt http://www.brique-rouge.com/goodies/
Neću ništa da vam pričam samo kliknite na njega

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 29.08.2005. u 01:12 GMT+1]
[ berserk @ 29.08.2005. 00:30 ] @
Citat:
`and:

Sto se tice BG-a, moj savet je da se ne cimate ako nije bas neko ime, jer nije atmosfera kao pre, malo je prljava ...

Malo vishe(to se odnosi na sve zurke u nashoj zemlji)!Organizacija je takva, da se svaki put kada udjem na zurku osecam kao svinja u oboru!Nema klimatizacije(zbog toga im klinci na ivy-ju umiru od toplotnog udara),deru za pice,deru za kartu,prodaju nX vishe karata nego shto ljudi moze da stane!Na ljude ne mogu da se ljutim( iako su OCHAJNI),jbg dali su pare za kartu(ma koliko da su ruzni,prljavi,iskrivljeni,pokocheni...)!
Strashno!!!

Sakupite malo parica(ne mnogo),pa u Budimpeshtu na Mayday ili se malo vishe iscimate za cash,pa na I Love Techno i Dance Valley!Ili chekajte godinu dana da dodje novi Exit,pa se molite da dodje neko vredan paznje!

pozz

EDIT:pravopis

[Ovu poruku je menjao berserk dana 29.08.2005. u 01:57 GMT+1]
[ Acika @ 29.08.2005. 08:54 ] @
Nemam pojma sto se tice tih pozivnica i to VIP, mislid to stvarno nije fer uopste (ono mozda su u pravu, da se ne bi skupljala razna bagra u stilu d&g, diesel, a pogotovu sto sam na jednoj zurci cuo jednog tipa koji pita KAD CE SEKA ALEKSIC?).

Inace zivim za dobru zurku (recimo koja traje od 23.00 do 07, 08 ... ujutru!

@berserk pa kako to da cekamo samo exit, sto se mene tice, nu zurci mi je bitno da nije preterana guzva (najbitnije), da bi moglo da se djuska (u prevodu luduje do zore), a sto se tice pica ja se pre zurke malo zagrejem sa crnim vinom (zdrepceva krv, vranac i sl.) a na zurci popijem neki sok, eventuano guaranu i cooliram celu noc ispred zvucnika!
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 10:47 ] @
berser reci mi u kom gradu se održava I LOVE TECHNO?
Mi smo (nas 4) planirali nešto da sledeće godine idmo u holandiju na parade, pa tako da ono u tom smo tripu samo da odemo negde. Pa nebi bilo loše da ti kao iskusan u tome postaviš ovde info o tome u kom gradu, državi početak itd itd počinju neke žurke koje su najbolje, na koju dolaze najviše ljudi i tako to.

Jel bi mogao to da uradiš molim te puno bi mi/nam značilo?

BTW Evo malopre sam skinuo neki kratak isečak sa žurke Talamasca u nekoj šumi u sred bela dana i ima oko 100-ak ljudi ne više, a i u taj prostor ne može da stane više, tako da vidi se d aje žurka samo za neke odredjene ljude, jer kada je kamera prelazila preko publike svako je sa svakim pricao, što proizilazi da se već znaju. I po meni je to glupo ali šta da radim

A ovo za Seku Aleksić pao sam sa stolice od smeha
[ berserk @ 29.08.2005. 11:57 ] @
@ Deda_Mraz

I Love Techno je u Briselu,Belgija.Zurka se odrzava na oOOOooogromnom sajmu!I Love Techno je najveci,najbolji i najkvalitetniji jednodnevni festival ovog tipa!
Ove godine je u novembru(e sad nemam pojma koji datum)!

Ostale zurke(vredne paznje):
Mayday- ima vishe edicija(Madjarska,Nemachka,Austrija,...)
Awakenings-Holandija(Amsterdam)
Dance Valley- takodje Holandija
Nature One-Nemachka

Najbolje zurke su u Holandiji(ekspertski su odradjene)!
[ `and @ 29.08.2005. 12:25 ] @
Ako hocete da se druzite sa ostalim trancerima i da sazanjete korisne informacije idite na irc.krstarica.com #psychedelictrance ( ovaj kanal sam ja osnovao pre par godina, naravno pod drugim nickom, ali ne dolazim vise ... )
[ Acika @ 29.08.2005. 14:23 ] @
Ako ima nesto dobro ovde kod nas, u redu! Ja za strane zurke iskreno nemam kintu! A ovde sam spreman da platim kartu za sve sto je ispod 1000 dindzi! Za mene je bitno samo da je dobro ozvuzenje (sto znaci da se sve trese, da ne cujes ni kad ti se neko dere na uvo) i neko osvetljenje (neki laser, strob ...) i to je to!

Jel zna neko gde ima da se kupi polovna dj oprem (znaci dva cd playera i mixeta)???
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 15:12 ] @
HJa sam gledao neke mixete i to neke "sirotinjske" su negde oko 607€ a one profi sa dva grmofona, EQ, pojačivačem, služalicama ext su oko 2.500 € pa nadalje.

Inače HALO OGLASI su ti puni ljudi koju prodaju, iznajmljuju dj opremu, tako da tamo možeš sve da nadješ.
[ berserk @ 29.08.2005. 15:30 ] @
@Acika

Nemoj da kupujesh polovnu opremu,to ti je kao da kupujesh polovnu lizalicu ili polovne gace!Shtekaj cash(ako treba nekoliko godina) i kupi neshto shto ce da ti traje!
Ili se istali sa nekim ortacima pa nabavi!Kupuj opremu u inostranstvu(ovde cepaju po ushima)!
Moja dva druga i ja smo kupili mixetu i dva gramofona pre godinu (i po) dana!Pa smo ushtekali josh para(i odrekli se svega)i sada imamo 4 gramofona,2 mixete(funkcionalne tj. nisu im pokidani fader-i ) i CJ-eve!

EDIT: Pobogu kako sam pokocheno formatirao tekst

[Ovu poruku je menjao berserk dana 29.08.2005. u 16:51 GMT+1]
[ Acika @ 29.08.2005. 16:43 ] @
Sta kazete da malo prosirimo temu na dj opremu, nabavku ploca, muzike, sta je najbolje za mixanje, (ploca, disk, ili mp3-ke preko onog uredaja - na zalost ne znam kako se zove), dalje, kako poceti dj-ing, kako ugovoriti nastupe....

Ma to najvise mrzim, polovna oprem (nikad do sad nisam kupio nista polovno, osim prvog kompa, Pentium I). Ja bi brate uzeo kredit za sve to (naravno novo, i ne najjeftinije), ali se plasim da mozda necu da uspem, pa sve eto tako odlazem, ili trosim kintu na neke druge gluposti (tipa pc kompopnente, ozvucenje u autu, ne znam pojacalo, zvucne kutije, diskmen, dvd................................). Inace pokusavao sam na kompu da miksujem, cak sam ubacio dve zvucne, i ide fino, ali nije to to (razumes sta hocu da kazem).

[ trodon @ 29.08.2005. 16:50 ] @
Berserk, reci mi znash li koji su datumi tih festova koje si iznad nabrojao? Tachnije, znash li da li se neshto odrzava u Amsterdamu u oktobru, a da je vredno pomene, ili neki dobar sajt na kome se mogu informisati o tome? Naime, od 1. do 10. oktobra sam tamo, pa bi bilo lepo ako bih mogao upasti na tako neshto. Joj, propishao sam majchino mleko dok nisam skupio kintu za taj put... Mesec dana fizikalija, mesec dana transportovanja, ***ote na shta je chovek spreman kad su u pitanju trava, kurve i muzika:)
[ berserk @ 29.08.2005. 17:08 ] @
@trodon
Awakenings (mislim da je october edition)

Datum: 07-10-2005
Vreme: 22:00 - 07:00
Prodaja karata od 3.septembra(mozesh ranije da rezervishesh preko net-a)
Cena: 35e (jbg to im je standard za ovakav event)

Line-up:
Gayle San
Oliver Kucera
Eric Sneo
Cristian Varela
Arkus P & Robert Natus
Bas Mooy & Vincent de Wit (live)

[ berserk @ 29.08.2005. 17:15 ] @
Citat:
Acika: Sta kazete da malo prosirimo temu na dj opremu, nabavku ploca, muzike, sta je najbolje za mixanje, (ploca, disk, ili mp3-ke preko onog uredaja - na zalost ne znam kako se zove), dalje, kako poceti dj-ing, kako ugovoriti nastupe....

Ugasice nam temu(ponavljanje), jer sve to vec ima na forumu Muzicka Produkcija! :(

Citat:
Acika:Inace pokusavao sam na kompu da miksujem, cak sam ubacio dve zvucne, i ide fino, ali nije to to (razumes sta hocu da kazem).

Naravno!Nema onaj shmek,eleganciju,ali i funkcionalnost(u nekim domenima)!
Analogno je uvek bilo(i uvek ce biti) bolje od digitalnog!

pozz
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 18:03 ] @
Citat:
berserk: @trodon
Awakenings (mislim da je october edition)

Datum: 07-10-2005
Vreme: 22:00 - 07:00
Prodaja karata od 3.septembra(mozesh ranije da rezervishesh preko net-a)
Cena: 35e (jbg to im je standard za ovakav event)

Line-up:
Gayle San
Oliver Kucera
Eric Sneo
Cristian Varela
Arkus P & Robert Natus
Bas Mooy & Vincent de Wit (live)

Ufff ovde vredi otici.
Jel znaš možda koji je to sajt preko koga mogu da se kupe/rezervišu karte?

P.S. Cristian Varela, Arkus P & Robert Natus samo zbog njih bi otišao
[ Acika @ 29.08.2005. 18:16 ] @
OK! Hvala svima na iscrpnim odgovorima, ako ima neko nesto da doda ... neka samo izvoli!

Sto se tice one teme koju sam naveo u svom prethodnom postu, informisacu sa na forumu muzicka produkcija!

Ko ode na ove silne party-e zelim mu lep provod i sve najbolje! A za nas ostale valjda ce doci neka lepsa vremena pa da i mi odemo na neki takav dogadjaj (bar jednom u zivotu)!!!

Pozzzzzzzzzzzz.....
[ trodon @ 29.08.2005. 19:23 ] @
Uh, jebeno dobro, tako reci savrsheno. Berserk samo mi reci sajt ako nije frka, i jel to mesto shto si mi naveo, jel to neshto u okviru amsterdama ili bar u nekoj blizin?
[ Deda_Mraz @ 29.08.2005. 22:48 ] @
Obavezno poslušajte ovog di džeja tomashgeelivepromo2005 extra je
[ berserk @ 30.08.2005. 00:23 ] @
@trodon
www.awakenings.nl

@Deda_Mraz

Rekoh ti da SHURI!!! :D

[Ovu poruku je menjao berserk dana 30.08.2005. u 01:24 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 30.08.2005. 00:29 ] @
Citat:
berserk:
@Deda_Mraz

Rekoh ti da SHURI!!!

Znači nisam verovao dok nisam preslušao set (e sada bi trebao ovde da ide ona smajlić za šook)
Čovek svih 82:02 min prži kao u najboljem delu DJ Rush onda možete da zamislite šta radi !!! Skinuo sam njegova dva seta jedan je 82:02 a drugi je oko 60-ak minuta oba seta (ja se stvarno izvinjavam ali....) jebu kevu kako su odradjena

Znači sve što nadjete o Tomash Gee obavezno skidajte, verdi svaki skinut mb
[ berserk @ 30.08.2005. 15:17 ] @
@Deda_Mraz

Obavezno poslushaj i:
1.Frank Kivitta -u
2.Mario Ranieri -ja
3.Dj Amok -a
i na kraju ludake nad ludacima -PET DUO(Ana i David su inache muz i zena)!Nemam rechi koliko kidaju!
[ Floyd @ 01.09.2005. 07:51 ] @
Pre par godina sam kod drugara poslusao neki Rushev mix, na CDu je pisalo "Ultimate mix" - to je sve sto znam o ovom mixu. Ono je najludji mix koji sam cuo na svetu. Da li iko zna o cemu pricam i da li slucajno zna kako se zove mix/gde mogu da ga nadjem?!?!?! Znaci mix je majka svih mixeva, vredi ga imati, posto lik uopste ne spusta, samo razbija mozak.
[ `and @ 01.09.2005. 10:47 ] @
Slusao sam taj mix odavno ali i jeste za pohvalu ali ima puno boljih ... Da li je neko od vas bio na zurci u KG-u na pravnom po onoj kisi i hladnoci kada TALAMASCA ( dj Lestat ) ubija !!! 2000 ljudi u blatu a on covek ne staje !!! Da cujete taj mix !!!

ha :)
[ Deda_Mraz @ 01.09.2005. 11:28 ] @
Pa daj da ga čujemo

AW Obavezno skinuti i odslušati:

1. waldi_vs_weichi_at_usb_camp_N1_Live_Act_2005
2. infected mushroom mix hallucinogen goa - psy trance - gamma goblins
3. arkus_p_-_liveact_at_hardtribe,kashmir_21.08.04
4. DJ Rush & Umek - Live @ Convex, Prag

Bruka dobri setovi.

Juče sam skinuo dva giga raznoraznih žurki i mixeva

edit: izbacen nepotreban citat

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 10.09.2005. u 19:03 GMT+1]
[ berserk @ 01.09.2005. 14:22 ] @
@Floyd
Rush-Ultimate mix!Klasichna schranz-ina!
Set je iz 2000-te godine!Mogao je da se kupi u slobodnoj prodaji(preko naravno)!

@Deda_Mraz
Skidaj Mario Ranieri-ja,F.Kvitta-u,Pet Duo vec jednom(ne mogu da ti to pominjem svaki dan ) i videcesh da postoje ljudi ludji nego Rush!Pa dobro on ih je probio ,ali su mnogo, mnogo agresivniji i mrachniji od Major-a!

@ all

Skinite(ako vec nemate) Rush @ Timewarp 2005 (set konstantno ima 160 bm )!

pozz
[ Deda_Mraz @ 01.09.2005. 15:36 ] @
Citat:
berserk: @Deda_Mraz
Skidaj Mario Ranieri-ja,F.Kvitta-u,Pet Duo vec jednom(ne mogu da ti to pominjem svaki dan ) i videcesh da postoje ljudi ludji nego Rush!Pa dobro on ih je probio ,ali su mnogo, mnogo agresivniji i mrachniji od Major-a!

@ all

Skinite(ako vec nemate) Rush @ Timewarp 2005 (set konstantno ima 160 bm )!

pozz

Brate ne mogu nigde da nadjem te izvodjače. Tražio sam na LimeWire i preko http://www.mp3.qo.pl/ sajta ali nema.....

Please help ....
[ berserk @ 02.09.2005. 00:19 ] @
Deda site radi normalno,ali stvarno nemam pojma zashto tebi nece da se prikaze!

Ranieri-jeve setove skidaj sa njegovog official site-a www.marioranieri.com
[ Floyd @ 02.09.2005. 10:36 ] @
Skinuti:
Cari Lekebush - Live @ tresspasser (05-05-01) ("Hello, my name is Oliver...") :)
DJ Johan Bacto - ne znam tacno koji je set, pocinje "you're entering the forbidden zone...", brutalan set
The Advent Live @ Lethargy 09-08-02
Jeff Mills - Live @ Sonar 2005 Barcelona [18-06-2005] (http://rapidshare.de/files/247...coPP-RokZZ_aka_donnie.mp3.html)

I ko bi malo da odmori ushi od pilanja, najjaca muzika

http://aabtek.com.nyud.net:809...Booth_-_Movement_Demf_2004.mp3

i Joris Voorn - live @ I love techno 2004 (ovo je malo brze, ko je ove godine bio na exitu prvi dan, to je onaj sto je radio oko 6 ujutu, nov extra dobar dj)

uzivajte
[ Floyd @ 02.09.2005. 10:45 ] @
jos jedan hard set koji vredi skidati
hardsignal_presents_-_june_2004_(mixed_by_dj_pauze)
[ Deda_Mraz @ 02.09.2005. 11:40 ] @
Ajde ukoliko ostavljate predloge da skidamo i preslušamo setove, pored njih ostavite i link ili sajt odakle ste ih skinuli, ukoliko ste ih skidali sa neta. Mnogo znači to.

Citat:
Floyd: Jeff Mills - Live @ Sonar 2005 Barcelona [18-06-2005] (http://rapidshare.de/files/247...coPP-RokZZ_aka_donnie.mp3.html)

Druže ne radi ti link, tj radi i učita on onih 40-ak sek da bi mi izbacio link sa download-om ali taj link ne radi.
[ Deda_Mraz @ 02.09.2005. 11:42 ] @
Citat:
berserk: Deda site radi normalno,ali stvarno nemam pojma zashto tebi nece da se prikaze!

Ranieri-jeve setove skidaj sa njegovog official site-a www.marioranieri.com

Ma radi i meni normalno sajt nego nema njega tj njegovih setova na tom sajtu.
Ali nema veze ovaj njegov sajt radi OK i skidam upravo sve setove.
[ berserk @ 02.09.2005. 12:43 ] @
@Floyd

Odlichan izbor !
Joris Voorn nije bash tako nov(samo je manje poznat nashoj publici)!Ima najbolji liveact posle Alexander Kowalski-og(po nekom mom mishljenju)!Izuzetno je mrachan i sirov(a Kowalski veseo i melodichan)!

@Deda_Mraz
Link sigurno radi (tj. nije ukinut/premeshten) chim ti se pojavio! Mozda je problem ako koristsh FlashGot,ReGet itd. ,jer onda blokira pristup(dl-uj uobichajeno,bez dl-client-a)!Client-e mozesh koristiti samo ako si premium user na rapidshare-u(a to se naravno placa)!

Za skinuti:

Cave-Spilo-Rec_demomix-June2005 (imate na Cave-ovom official site-u,bez muke sa DC++ ili ostalim p2p client-ima)
Kammy@Vivaldi_After_Club_(Fortaleza-Brasil)_08-01-2005
OBI Live @ OPLockdown 27.05.05
SteelGrooves-RhythmResearch-v.2
inigo_kennedy_techno_mix_2005_02_05

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 02.09.2005. u 13:54 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 02.09.2005. 13:10 ] @
Berserk ma koristim FireFox-ov downlaod manager (onaj integrisani najobičniji). ma nema veze snaćiću se nekako.

Malopre sam skinuo i upravo slušam Christian_Bloch_-_Live_Pa_At_The_Nefarious_Booth_-_Movement_Demf_2004 onako nije loš set, baš onako dodje opuštajuće posle Rusha, Tomash Gee & Co :)
Nekako set je baš (tim rečima) opuštajući, nema puno melodije i efect's sound-a po neki abs tu i tamo... i ja isto preporučujem da skinete (62,3 mb).

Takodje veoma dobar mix Techno Trance Dj Tiesto - Live @ Cream Amnesia Ibiza 2005 možete ga skinuti sa LimeWire-a ili nekog drugog p2p programa (20 ljudi ga share-uje i uvek vuče punom brzinom). Inače ovo je Live verzija, čuju se i zvižduci, urlanje, dranje ljudi na plaži :) Mix je težak 139 MB ali ga vredi imati.

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 02.09.2005. u 14:10 GMT+1]
[ trodon @ 02.09.2005. 13:15 ] @
Deda mraze, fire fox-ov integrisani download manager je malo shit, u stvari je do jaja, ali neki sajtovi jednostavno nece da ga podrze. Gomila sajtova na koje odem sa njim nece normalno da mi se uchita, dok sa shugavim IE uchitava bez problema.
[ Floyd @ 02.09.2005. 13:57 ] @
Ko hoce da cuje nesto zanimljivo (meni se licno jako svidja) neka skine Ricardo Villalobos - Miami - 10 minuta traje (nov album). Stvar je totalno luda, nema ni p od pilanja, ali nista slicno ovom nisam cuo.
[ Deda_Mraz @ 02.09.2005. 15:20 ] @
Citat:
Floyd: Ko hoce da cuje nesto zanimljivo (meni se licno jako svidja) neka skine Ricardo Villalobos - Miami - 10 minuta traje (nov album). Stvar je totalno luda, nema ni p od pilanja, ali nista slicno ovom nisam cuo.

Extra je, ja imam live verziju od 70 mb oko 60-ak minuta :)
Za sve ljubitelje dobrog trance-a Max Alien - Hard Trance pesmu možete skinuti http://www.mp3.qo.pl/index.php...se&by=style&by2=Trance set je pri dnu stranice.

Uživajte.
[ Deda_Mraz @ 04.09.2005. 10:12 ] @
Evo ovde imate dosta video žurki.
[ `and @ 04.09.2005. 12:54 ] @
@Deda_Mraz -e u tome je i fora ne moze svako da nabavi muziku, snimke, slike itd ... ako hoces da cujes, potrudi se ;)

poz tranceri
[ Deda_Mraz @ 05.09.2005. 11:54 ] @
Sensation White 2005

Sinoć sam je skinuo...onako nije baš nešto. Ambijent i ljudi, atmosfera itd od 1-10 je 11 stvarno vrhunski odradjeno. Malo je smor zbog DJ-eve jer su sve dance-ri tako da je muzika smor bar za mene. Inače šta vi mislite o ovom dogadjaju?

Jel ima neko Black Sensation jer sam čuo da tu cepa baš techno dobar i poznata imena mixuju!?
[ berserk @ 05.09.2005. 23:59 ] @
'05-cu Black nemam,ali imam sve od ranije!Pushtaju svi renomirani techno dj-evi(ali i neke EURO-techno/trance/dance gnusobe)!Mnogo pogana zurka(u josh poganijem gradu )!

pozz

EDIT: pravopis

[Ovu poruku je menjao berserk dana 06.09.2005. u 01:00 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 06.09.2005. 20:20 ] @
Rush_Apokalypsa20

O V O N E S M E T E D A P R O P U S T I T E
[ Acika @ 06.09.2005. 20:57 ] @
A gde to moze da se skine??? Poz
[ Deda_Mraz @ 06.09.2005. 21:06 ] @
http://www.electronics.vizio.biz/showthread.php?p=19098#post19098

Morate da se registrujete i da napravite 5 postova da biste videli link za download.
Požurite još samo dva dana je dozvoljen download. A kada čujete set i sami cete prosuditi da li bi ga vi davali nekome da skine
[ Floyd @ 06.09.2005. 23:12 ] @
DJ Rush & Chris Liebing live @ U60311, Frankfurt - 12.03.199x jebiga ne znam koja je godina - profi mix, stvarno

deda_mraze, ajd ako imas dobru vezu okachi to negde majke ti, na dial up-u sam jos 4-5 dana
[ Deda_Mraz @ 06.09.2005. 23:25 ] @
hmmm hmmm ajde videcu sutra uvece da up-lodujem negde, jer nocas i sutra prepordne i poslepodne skidam neke live setove (oko 15) od dj Rusha i Arkus P. (10-ak). Pa ima dosta da se skida. Tako da dutra uvece stavlja da se uploduje pa cu prekosutra ujutru rano ostaviti link ovde na ovoj temi pa možete da skidate.

P.S. Ako neko zna još neki free servis (može i registracija ali da je free) osim megaupload-a nek mi pošalje link na PP.
[ berserk @ 07.09.2005. 11:41 ] @
@Acika
Mislim da moze da se skine sa officialnog site-a zurke "Apokalypsa"(www.apokalypsa.com)!
@Deda_Mraz

Odlchan je i www.rapidshare.de(dodushe upload je ogranichen na 50MB,ali je veoma koristan) !

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 07.09.2005. u 13:33 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 08.09.2005. 10:51 ] @
Znam za taj rapid. ali ovaj set ima oko 140 mb.
AW pošto sada još malo idem u školu, pa kada krenem stavicu da se uploduje tako da vam veceras objavljujem link pa ko hoće može da skida
[ berserk @ 08.09.2005. 17:17 ] @
Samo mi reci koji je set, ja cu ga postaviti(izdeljenog) na rapidshare!
[ Deda_Mraz @ 08.09.2005. 18:00 ] @
Rush_Apokalypsa20

ebi ga ja uplodovao na megaupload.cm i ono mora da se plati.... :(
[ berserk @ 08.09.2005. 21:11 ] @
@Deda_Mraz

Nemoj ga upload-ovati,svko ko hoce da skine ovaj set ,moze to da uradi sa site-a sponzora zurke "Apokalypsa" -> ExclusiveBytt-a!

evo ga i link http://www.exclusivebytt.cz/Rush_Apokalypsa20.mp3

pozz (i bar se neces muchiti tj. ushtedeh ti malo vremena)

Edit: pravopis(jbg u brzini )

[Ovu poruku je menjao berserk dana 08.09.2005. u 22:12 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 08.09.2005. 21:27 ] @
E super brate...
Taman da se ne cimam jer sam vec uplodovao bezveze
[ berserk @ 08.09.2005. 21:54 ] @
Bedaq(za nepotreban upload)!

pozz
[ Floyd @ 09.09.2005. 08:23 ] @
e hvala, skidam cim sidjem s jebenog dial upa

pogledajte http://www.ump3.de/sites/audio.html
ako do sad niste videli, ima dobrih novih setova
ja sam odatle skinuo adama beyera, odlican set, ali sad ne mogu da ga nadjem tamo
[ boki @ 10.09.2005. 19:08 ] @
Acika, evo nesto sto se ne srece svaki dan i za sta mislim da vredi doci u beograd. Ja inace ovo cekam vec 2 godine i tamo sam 100% :

IntellecT 7`th Birthday Party
Vlada & Aki - IntellecT
Simon Posford - UK

Barutana - Belgrade od 22 - 07 h

Line Up:
- Magnetic - Live
- DJ Max - XperimenT
- DJ Vlada - IntellecT
- DJ Aki - IntellecT

LIVE ***
- DJ Buca - XperimenT
- DJ Stole - XperimenT

INFO about party:
Ticket presale : 700 din. ( 9 eur..)
Place for presale : Bilet Servis & Mamut

VAZNO !!!
... cena ce se povecavati sa brojem prodatih karata ...
... na vratima ce cena biti veca ??? din ...
... ukupan broj posetilaca limitiran je na 1000 ...
... broj karata u pretprodaji je ogranicen na 400 ...

__
Inace Simon Posford je covek koji stoji iza projekata kao sto su Hallucinogen, Shpongle, younger brother itd. Za svakoga ko i malo poznaje psytrance i ambijent psy dovoljno sam rekao, a za ostale dodacu jos jedno: Covek sa ubedljivo najboljim LIVE ACT-om u psytrance-u. Koliko ja znam najskuplji psytrance DJ.

Ko zeli uzorak kako to zvuci nek pronadje ove setove:
HALUCINOGEN Live at DNA Lounge (San Francisco 07. Dec. 2001)

01-simon_posford_and_raja_ram-live_in_eilat_desert_israel_24-10-2002-1real.mp3
(nesto najbolje sto sam cuo od ambient-a! Vrh Vrhova!!)
[ Deda_Mraz @ 10.09.2005. 19:11 ] @
Baš sam hteo malopre da postujem ovo. Video sam plakate po Kenz Mihajlovoj ulici.

Ajde ljudi ko hoće da ide nek mi se javi na PP (pošto ću i ja ići) pa da se nadjemo da idemo zajedno :)

Ne zajebavam se....
[ boki @ 10.09.2005. 19:29 ] @
Vec plakati ? To ne valja...

Cim se pojave karte moramo da trcimo do bileta...
[ Acika @ 10.09.2005. 19:29 ] @
Pa ja bih stvarno doso (mislim ne zezam se ni ja), samo mi recite kog datuma je ta zurka, jer sledece nedelje imam 2 ispita, pa ne znam kako da se uklopim, ako mi datum slucajno ne odgovara, inace sam bas prosle nedelje bio na jednoj od psytrance zurrki u niskoj tvrdjavi ali, to ne moze da se uporedi sa nekim vecim dogadjajem, puno je bilo napaljenih i nadrogiranih balavaca, ali sam ja srecom bio sa nekim dobrim drustvom i fenomenalno sam se proveo, a i ozvucenje je bilo sheet (2 prcavca, mogo si ispred zvucnika da cujes sta drugi prica)!

PoZzZzZzzzzz
[ boki @ 10.09.2005. 20:02 ] @
Prvog oktobra je zurka...
[ Deda_Mraz @ 10.09.2005. 20:07 ] @
Jaooo ne seri da je prvog žurka ???
Jao fuck tada idem na ex... U p.m. moram nešto da smislim da ne odem
[ berserk @ 10.09.2005. 20:24 ] @
Samo chekam redaljku: :D:D:D

*23. Septembar*
Barutana , Bgd
Underground Forces #1

> Mark Eg < pumping do zore(na njegovim zurkama mi se chini ,kao da ljudi provedu vishe vremena u vazduhu,nego na zemlji-shto se odnosi na djuskanje,naravno)

*15. Oktobar*
Underground Forces #2 - Vinyl Vixens

> Brenda Russell (f-fact izgleda da ima stan u Beogradu :P)
> Rachel Rackitt
> Lusinda (njihovo vreme tek dolazi)

*4. Novembar*
Undergorund Forces #3 - [4 Turntables Battle]

Chris Liberator + D.a.v.e The Drummer (old skool,bice svega od pure do acid techno-a)

*10. Decembar*
Underground Forces #5

>Oscar Mulero< (po meni jedan od najjachih i najboljih producenata i DJ-eva,ujedno i najistripovanjiji!Skinite "Anakonda"-u izdatu za Ben Sims-ov Theory)

pozz
[ Acika @ 10.09.2005. 20:50 ] @
Pa ja se uklapam u te datume, meni je u skripcu sledeca nedelja, i to sto si reko da si vise u vazduhu nego na zemlji me posebno interesuje, u svakom slucaju ja sam ZA ZURKU!!!
[ Deda_Mraz @ 10.09.2005. 21:47 ] @
@berserk i te plakate sam video u Knez M. ulici.

BTW koliko sam uspeo da pročitam onako u hodu čini mi se da je ulaz besplatan!?
[ berserk @ 10.09.2005. 22:34 ] @
Nije ulaz free,ali ce sigurno biti povoljno(tj. ne deru Concrete-ovci po ushima k'o Nasta :D)!

pozz
[ Acika @ 10.09.2005. 23:03 ] @
Cuo sam da pocetkom oktobra ce da se desi neki dogadjaj u Nisu, ucestvuju sledeci dj-evi:
Concept Session * Night * Show

Mark Williams / Ingoma; Real Session; Macumba; Primate / London - Uk

Goran Kan /real Session; Primal Force; Dark House/ Skopje - Mk

Vladimir Vujichic [ Pionir Rec / Tomahawk ] - Bg

Ivika [ Pionir Rec / Tomahawk ] - Bg

Pa me sad interesuje da li neko zna sta oni vrte (mislim na muziku naravno)?!

PoZZzzZZzz

[ berserk @ 11.09.2005. 00:36 ] @
Mark Williams vrti techno(pure,funky i hardgroove)!Odlichan je!Njegovi stalni saradnici su Ben Sims,Mark Broom i Billy Nasty!

pozz

EDIT: opet mashim slova

[Ovu poruku je menjao berserk dana 11.09.2005. u 01:37 GMT+1]
[ Acika @ 11.09.2005. 09:37 ] @
Hvala na informaciji, pozzz
[ Deda_Mraz @ 11.09.2005. 18:01 ] @
Ukoliko neko želi 100 najboljih hitova pravca GOA-e, neka mi se javi na PP za više informacija.
[ boki @ 11.09.2005. 18:32 ] @
Ajd daj listu plz koje su to pesme da vidim da mi neka ne fali....
[ Deda_Mraz @ 13.09.2005. 19:04 ] @
Jel zna neko da li se kojim slučajem održavaju neki veći techno/trance festivali u Grčkoj i kada?
[ `and @ 13.09.2005. 21:44 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Ukoliko neko želi 100 najboljih hitova pravca GOA-e, neka mi se javi na PP za više informacija.

lol ...

Ajde ako neko zeli 30 dana ( ako hocete mogu da vam ovo prevedm u sate ili u stotine pesama, ili bese hiljade :) psychedelic\goa\ambient\euro\progresive\fullon\... trensa neka se javi na pp i neka spremi kesh ;)
[ Deda_Mraz @ 13.09.2005. 22:40 ] @
heheheh eeee brate pa zar ti prodaješ sve svoje setove ???

Ja sam neke mukotrpnim radom na 14.400 skidao preko modema.... te nema šanse nikome da dam, a retkos e nalaze na netu

BTW to što sam objavio radi moj ortak....tako da ja nemam baš neke veze sa njim. Inače čisto da se zna ja moje nedam ni za živu glavu
[ iz0t0p @ 14.09.2005. 00:46 ] @
Goa gil - Karmaggedon (2005 mix) znaci extra extra, par stvari kindzdze nesto malo nommosa i surie... extra
[ iz0t0p @ 14.09.2005. 00:49 ] @
i da za ljubitelje 1. oktobra intelectov rodjendan... HALLUCINOGEN LIVE!!!!
[ boki @ 14.09.2005. 00:54 ] @
Pa imam i ja 45 dana trance-a pa sve delim za dz iako sam dobar deo skidao i modemom.
[ Acika @ 14.09.2005. 10:04 ] @
A ko to deli muziku za DZ?
[ boki @ 14.09.2005. 11:31 ] @
Citat:
Acika: A ko to deli muziku za DZ?

?

Pa ja...
[ Deda_Mraz @ 14.09.2005. 12:07 ] @
Citat:
IntellecT 7`th Birthday Party
Vlada & Aki - IntellecT
Simon Posford - UK

1.10.2005
Barutana - Belgrade od 22 - 07 h

Line Up:
- Magnetic - Live
- DJ Max - XperimenT
- DJ Vlada - IntellecT
- DJ Aki - IntellecT

LIVE ***
- DJ Buca - XperimenT
- DJ Stole - XperimenT

INFO about party:
Ticket presale : 700 din. ( 9 eur..)
Place for presale : Bilet Servis & Mamut

VAZNO !!!
... cena ce se povecavati sa brojem prodatih karata ...
... na vratima ce cena biti veca ??? din ...
... ukupan broj posetilaca limitiran je na 1000 ...
... broj karata u pretprodaji je ogranicen na 400 ...

E ajde ko hoće da ide na ovu žurku nek mi se javi na private jer i ja hoću da idem, ali nemam trenutno sa kim da idem, ejr su me ortaci neki ispalili ua to To da ko hoće nek mi se slobodno javi.

Ko je iz drugog grada možemo da se dogovorimo da mu ja uzmem kartu pa da mi da kintu kada se vidimo

Pozzz

P.S. Ovaj dogadjaj ne smemo propustiti
[ Deda_Mraz @ 14.09.2005. 13:25 ] @
http://www.shpongle.com/hallucinogen/frame-main.htm

Odličan oficijalni sajt hallucinogen-a, dosta slika i mnooooštvo vide zapisa za njegovih žurki.
[ snipa @ 14.09.2005. 21:25 ] @
Citat:
Mark Williams vrti techno(pure,funky i hardgroove)!Odlichan je!Njegovi stalni saradnici su Ben Sims,Mark Broom i Billy Nasty!

si to na google-tu video a? lol ...

[Ovu poruku je menjao snipa dana 14.09.2005. u 22:26 GMT+1]
[ berserk @ 15.09.2005. 11:55 ] @
@snipa

Ne nego imam 4 njegove ploche,jedna sa Billy Nasty-jevog Tortured-a i 3 sa Ingome!
U ostalom ukucaj na Google-u Mark Williams i vidi shta cesh dobiti!

tj lazem imam 5 plocha , imam i jednu sa Primate-a.

p.s. Ono stvarno deluje googleovski(mnogo je jadno :P)!

bez vredjanja

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 15.09.2005. u 20:49 GMT+1]
[ berserk @ 15.09.2005. 16:45 ] @
Lista:
Sa Ingoma rec.:
Dupli LP "A point in time"
"Burkina Faso" Atsushi Yano-va plocha ima jedan njegov i Ben Sims-ov rmx(plocha je inache dupla,medjutim imam samo prvu)

Sa Tortured rec.:

"Low Force EP"

Sa Primate rec.:

"Just one more EP"

+ zaboravih da na Anaconda remixes ima i njegov rmx(opet sa Ben Sims-om )!

Odlichan je(to i dalje tvrdim),ali ne kao njegovi saradnici(koji su mi drazi,po zvuku naravno)!
Znam da te ovo ne zanima ,jer ti slushash trance(ako se ne varam) i vecinu svoje muzike skidash sa net-a,dobijesh na CD-ovima,medjutim trenutno nekih 35% muzike koju posedujem dolazi direktno sa plocha!U tokovima sam sa svim podvrstama
techno-a(oko 10 godina,iskluchivo samo TECHNO bez ostalih pravaca elektronske muzike),tako da mi ime kao shto je Mark Williams nikada ne bi promaklo.
pozz

EDIT: o5 pravopis

mod edit: bez napadanja... :|

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 15.09.2005. u 20:51 GMT+1]
[ iz0t0p @ 16.09.2005. 01:47 ] @
ja idem sigurno na hallucinogen, sutra tj danas u 9am karte se pustaju u prodaju po ceni od 700din (prva emisija karata), ko propusti simona taj je lood!!!!
btw imam ja mnogo mnogo trancea pa... ko je za exchange nek se javi na pm :D
[ Deda_Mraz @ 16.09.2005. 08:57 ] @
24.09.2005.

barutana.

beograd .

WIZZY NOISE live
PION live

MANIBUS live

Sale vs. Dushan B2B Progressive set

Stomas Psychedelic set

http://www.stsmusic.org/forum/
[ Floyd @ 16.09.2005. 10:21 ] @
Anthony Pappa sutra u Lifci u Subotici, nije neka muzika, al ce biti fina zurkica.
[ snipa @ 16.09.2005. 18:45 ] @
@ berserk: ma u redu je brale, vido sam jedan tvoj raniji post, gde si trazio na Google-tu sta vrti nastic, pa si se zajebo, kad ti izbacio za nekog nastiK-a ..a sad mi tu spoinjes neke ploce ... btw tortured je za mene shit label, posebno posle mumps izdanja .. omrzo sam ga .. ko me ter'o da kupim tu plocku, respect za wiliamsa i simsa ...
[ Deda_Mraz @ 16.09.2005. 19:32 ] @
Jel zna neko gde mogu da se kupe majice sa nekim obeležjima techno trance, tribali, technokratia, neki tripovi, kugle itd itd ???

Dana sam bio do Felixa i lik mi je rekao da oni više to ne drže, ranije su držali ali više ne... Tako da ako neko zna bilo bi super da mi javi ili ovde ili još bolje na PP.
[ iz0t0p @ 17.09.2005. 01:15 ] @
na wizzya idem samo ako mi neko iz stsa dodeli kartu... inace tesko, cekam simona :D
posle toga mozda na altoma (STS & L&S)

imas neke tripove da kupis u goart-u, valjda i dalje imaju tezgu na zelenjaku... cesto su na zurkama pa ono, bili su i na exitu... bice na skaziju veceras provereno
[ Deda_Mraz @ 17.09.2005. 11:12 ] @
17.septembar 2005
Top Night

Dj Dino Psaras
Skazi Live !
Dj Wolland
Dj Aquapipe

Gde se nalazi ovo gde gostuje skazi? Hitno ljudi hitnoooo
[ berserk @ 17.09.2005. 14:04 ] @
@snipa

To nisam bio ja(tj. nisam ja to napisao),ja sam onaj koji je posle napisao da Marko Nastic pushta pure,funky,minimal techno,kao i tech-house(to preko jer t-h publika kod nas manje gotivi)!

Tog NastiKa ne znam!

Bolje bi bilo da pochnesh da chitash postove,kao i da mi se izvinish zbog tvog baljezganja po meni!
A za Tortured rec. , ukusi su razlichiti(verovatno postoji neshto shto ti volish ,a ja mrzim) !

pozz
[ Acika @ 17.09.2005. 16:14 ] @
Tranceri, ja sam razocaran! Na sinocnoj tzv. Nisomniji je bilo katastrofa lose, prvo su bole neke svirke, a onda su nastupali isto tzv. dj-evi (dj funky junkie (Ni)
dj eye (eye deal production-Bg) dj fakir (noise destruction-Ns)) i smarali su masu od preko 2000 ljudi dosadnim house hitovima celu noc!!! Cak nisu pustali ni techno a kamoli trance.

Strasno ...
[ `and @ 17.09.2005. 19:26 ] @
ACIKA idi veceras na Skazija i vidi sta je energija !!! I nemoj da slusas sta ti pricaju kao Skazi je komercijala, przenje i slicno ... covek jednostavno radi muziku koja je mocna i agresivna, pa ako zelis da osetis sto sam pre isao stalno na zurke idi da vidis kakva je energija na Skaziju !!!

Progresive suck, Chemical crew * 3D Vision rules !
[ Deda_Mraz @ 17.09.2005. 21:09 ] @
Citat:
`and: ACIKA idi veceras na Skazija i vidi sta je energija !!! I nemoj da slusas sta ti pricaju kao Skazi je komercijala, przenje i slicno ... covek jednostavno radi muziku koja je mocna i agresivna, pa ako zelis da osetis sto sam pre isao stalno na zurke idi da vidis kakva je energija na Skaziju !!!

Progresive suck, Chemical crew * 3D Vision rules !

Ja se taman spremio da odem i stiže mi poruka da ortak ne može da ide hteo sam da ga zakolje života mi.....šrmc šmrc....
[ boki @ 17.09.2005. 21:57 ] @
Citat:
u kao Skazi je komercijala

Jeste. Stalno radi remixe hitova u svom fazonu. To me nervira...

Citat:
covek jednostavno radi muziku koja je mocna i agresivna

Da je mocna ne bih rekao a da je agresivna jeste! Zato na Skazolike zurke idu sabancine da se biju, drogiraju, guraju, gaze, guraju itd. Prave od zurke navijacke tribine.

Ideologija trance-a je totalno suprotna. Trance nije muzika koja treba da izaziva agresivnost.

Citat:
Progresive suck

To sto se neki muzicki pravac tebi ne svidja ne znaci da je s*****. Ni ja nesto bas ne obozavam progresivu al ne kazem da je s*****.

[Ovu poruku je menjao boki dana 17.09.2005. u 22:59 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 17.09.2005. 22:42 ] @
Ajde bre dosta više.... Ima da vam se brišu psotovi jer je zabranjen falme.

Inače nismo ovde da raspravljamo ko je bolji pravac Techno ili Trance, već da raspravljamo o njima koji set je dobro slušati koji ne, techno i trance žurke i ostalo...
[ `and @ 18.09.2005. 02:19 ] @
To za progresive je moje misljenje pa tako batali ... a sto se tice skazija ja stojim iza toga da je njegova muzika MOCNA jer kada njega slusas dovoljno ti je samo da pijes sokice ( bar meni ) tako da od nasilja nema nista !

Opet kazem nisu zurke kao sto su nekada bile ...
[ boki @ 18.09.2005. 10:19 ] @
Uz njegovu muziku ne mozes da igras, mozes samo da skaces i da se guras - ko na rock koncertima.

Citat:
dovoljno ti je samo da pijes sokice ( bar meni ) tako da od nasilja nema nista !

1. Lepo si rekao "( bar meni )"
2. To sto neko pije samo sokice treba da znaci da nije nasilan ?

@Deda_Mraz:

Svaka cast za potpis! Unisticemo se prvog oktobra! :)

[Ovu poruku je menjao boki dana 18.09.2005. u 11:22 GMT+1]
[ Acika @ 18.09.2005. 17:10 ] @
Sto se tice Skazija nisam mogo sinoc da odem, jer nisam imao skim :-( da dodjem i smarao sam se ponovo na Nisomniji, a i kad bi doso sam, opet ne znam kako bi se proveo SAAAAM! Inace sto se tice muzike mene bas pali agresija przenje (+140 bp-a), ali ne u tom smislu da se bijem i izazivam nerede, naprotiv, podize me kako da sam na necemu, i tacno je to da se moze djuskati celu noc uz par sokica, bar sto se men tice.

Jel ste culi za neki veliki dogadaj koji se odrzava u Belgiji, samo ulaznica kosta 40 eurica, a sve ukupno sa smestajem i prevozom oko 300???

PoZz
[ berserk @ 18.09.2005. 17:35 ] @
Naravno da jesmo - I LOVE TECHNO
12-og novembra tekuce godine!
Zurka je ,naravno u Briselu!

Shto se tiche karte i aranzmana kod domacih agencija,ne postoje(bar proshle godine nije bilo),ali se moze otici preko slovenachkih agencija!Cena je malkice skuplja.

pozz
[ Deda_Mraz @ 18.09.2005. 18:11 ] @
Citat:
Acika: Sto se tice Skazija nisam mogo sinoc da odem, jer nisam imao skim :-( da dodjem i smarao sam se ponovo na Nisomniji, a i kad bi doso sam, opet ne znam kako bi se proveo SAAAAM! Inace sto se tice muzike mene bas pali agresija przenje (+140 bp-a), ali ne u tom smislu da se bijem i izazivam nerede, naprotiv, podize me kako da sam na necemu, i tacno je to da se moze djuskati celu noc uz par sokica, bar sto se men tice.

Jel ste culi za neki veliki dogadaj koji se odrzava u Belgiji, samo ulaznica kosta 40 eurica, a sve ukupno sa smestajem i prevozom oko 300???

PoZz

pa ludaku jel sam ti rekao da me zoveš ukoliko hoćeš da ideš u BGD na neku žurku :( Joooj ubicu te ni ja nisam mogao da odem jer su me moji klošari ispalili i otišli na spalv :(
Sledeći put zovi bre :)

javi mi se sada na PP ako hoćeš da ideš na Mark Eg-a 23. u barutani. Odavde sa foruma idemo berserk i ja možda i trodon bude hteo, pitaću ga.

EDIT: Inače naravno da smo (bar oni pravi fanovi techna) čuli za najveći svetski techno festival I LOVE TECHNO u briselu. To je najveći techno festival koji postoji, i sve sama dj imena dolaze tamo. Ove godine I LOVE TECHNO slavi 10 godina postojanja, amda im je muzički program malo krš :( Nije kao 2003 i 2000 kada je biloooo EXTREEEEMNO PRŽENJE. Inače taj festival se odvija na samom ulasku u brisel na nekom OGROOOOMNOM sajmu u velikim halama. Bruka je.

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 18.09.2005. u 19:15 GMT+1]
[ Acika @ 18.09.2005. 19:22 ] @
Ok brate. Doci cu sigurno ali sam stavrno sad trenutno opterecen nekim silnim obavezama, tako da ovo sto sam reko da sam sam, je bukvalno receno, u globalu! Znaci ozbiljno radim na tome da dodjem 1. oktobra (sam ili sa nekim, nije bitno, ti i ostali ste tamo), ali jos uvek ne mogu da ti kazem da mi kupis kartu!
[ Floyd @ 18.09.2005. 22:27 ] @
Citat:
berserk: Naravno da jesmo - I LOVE TECHNO
12-og novembra tekuce godine!
Zurka je ,naravno u Briselu!

Shto se tiche karte i aranzmana kod domacih agencija,ne postoje(bar proshle godine nije bilo),ali se moze otici preko slovenachkih agencija!Cena je malkice skuplja.

pozz

ej, koliko je karta? ja cu najverovatnije ici
[ Deda_Mraz @ 18.09.2005. 22:29 ] @
To je jednodnevni festival karte je 35 € min.
[ Floyd @ 18.09.2005. 23:09 ] @
Odlicnost, idem 100%, valjda ce biti dobar line-up. Da mi ne pustaju Sven Vatha tamo :)
[ Deda_Mraz @ 19.09.2005. 10:22 ] @
Brate samo da te obavestim da je ove godine (mada ne znam kako, jer su trebali da pozovu sve moguće DJ-eve zbog proslave njihovog rodjendana??) malo krš line-up
Ja sam se isto nešto razmišljao da ide, skupljao kintu vamo tamo.... Kada sam video ko sve dolazi... pravo da ti kažem ni ne idemi se

Inače evo ti njihov oficijalni web sajt sa super forumom, većina ljudi sa tog foruma su i sami organizatori i vecina ljudi odatle je živi i radi u Briselu, tako da od njih možeš direktno da se informišeš i dobiješ info iz prve ruke http://www.ilovetechno.be
[ snipa @ 20.09.2005. 11:53 ] @
@ berserk, u stvarno vidim tek sad, sorry najiskrenije :)

Btw, sto se ILT tice, postoji inicijativa od nas nekoliko da se organizuje nesto .. nasli su se neki prevoznici, polazi se iz Nisha i usputna stanica je BG ... karta je onako, pristojne cene (100 evra povratna, 90 iz bg-a) + ulaznica ... ako neko hoce detaljnije informacije nek me cima na sniperyu at yahoo dot com ... sve zavisi od broja prijavljenih ...

btw2 , line up ...

Dave Clarke
Miss Kittin
Speedy J Vs. Chris Liebing - Collabs (Live)
Tiga
T. Raumschmire (Live)
Marco Bailey
Matthew Dear (Live)
Sven Vath
Nathan Fake (Live)
Robert Hood
Dj Bone
Magda
Dj Naughty
Tony Rohr (Live)

ko to reche da je jadan line up ? :)
[ Deda_Mraz @ 20.09.2005. 12:26 ] @
Citat:
snipa: ko to reche da je jadan line up ? :)

Ja.

Sobzirom na 2003 i 2001 i '99, ovo im je do sada najjadniji lin-up, veruj mi :)

Ali i pored toga ja bi opet išao jer sam fan tog I LOVE TECHNO festivala :)

BTW možeš li mi dati malo više inforamcija o toj vašoj kombinaciji na [email protected] hvala unapred :)
[ Acika @ 20.09.2005. 19:12 ] @
Ljudi jel zna neko kojom muzikom se bave sledeci dj-evi (naso sam neki dvd disk pa me intereuje vredi li sta od toga, nijednog jos nisam preslusao):

Adam Beyer
Armin Van Buuren
Bad Boy Bil
Billy Nasty
CHRISTIAN VARELA
DJ Allien
DJ Ciacomix
DJ Esquille
Dj Ferry Corsten
DJ Goonie
DJ Irish
DJ Shocksy
Edemski
Jel_Ford
Jer0me
Kevin Saunderson
Joel Mull
Matt Darey
Mauro Picotto
Paul Oakenfold
Paul van dyk
pierre_frataux
Ricco_Equilibrium
Robbie Rivera
Scorpio
Stenny Frenssen???

Hvala
[ Deda_Mraz @ 20.09.2005. 22:54 ] @
Svi se bave čistim technom.
[ Acika @ 20.09.2005. 23:04 ] @
da da uverio sam se i sam, hvala
[ Floyd @ 20.09.2005. 23:41 ] @
Richie Hawtin, Dave Clarke, Adam Beyer, Chris Liebing su majstori svog zanata. Line-up bi jos jedino bio bolji da dodju Jeff Mills, Varela i Rush.
[ berserk @ 21.09.2005. 17:15 ] @
@Acika
Adam Beyer

Billy Nasty
CHRISTIAN VARELA

DJ Shocksy (da nije nash Shoxy(?),ako jeste onda techno)!

Jel_Ford
Jer0me
Kevin Saunderson
Joel Mull
Matt Darey
Mauro Picotto(kada se malo unormali pushta pravi pravcati techno,vecina ljudi znaju za njegove euro-shit izlete)

pierre_frataux(detroit TECHNO)

Robbie Rivera(mesha dosta pravaca)
Scorpio
Stenny Frenssen

Pushtaju techno,za ostale ne zelish ni da znash!
@snipa
Prihvatam izvnjenje
I ja sam otjoravio neke postove par puta!

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 21.09.2005. u 18:28 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 24.09.2005. 20:19 ] @
Ko sinoć nije bio na Mark Eg-a u barutani.....ne zna šta je propustio

Berserk ko je bio onaj drugi DJ što je radio pre i posle Mark-a u sivoj majici i ko je DJ u žutoj majici onaj mali?

Večeras u SKC-u Raja Ram, Lucas...

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 24.09.2005. u 21:19 GMT+1]
[ boki @ 24.09.2005. 21:29 ] @
Kako je kralj przio... znaci bruka!
I jos ona slaba kisica koja te vraca svesti dok ti ovaj pomera mozak, ko da je bila namestena! Mark pojaca - kisa pojaca, mark spusti - kisa prestane.

Sve bi bilo savrseno da oko 4 nisam probusio nogu na flasu. Sva sreca nije mi staklo duboko uslo tako da uopste nije bolelo, ali zato mi bila puna patika krvi :(
[ Deda_Mraz @ 24.09.2005. 22:01 ] @
De ste vi bili jbt nestali? Rekli smo da se nadjemo kod ulaza.... jbg
[ berserk @ 25.09.2005. 13:30 ] @
@Deda_Mraz

Ono je bio Luka(koljach )! siva majica

Najbolje pushta od svih Concrete-ovaca(malo pumping,malo schranz,etc.)!Kidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Filip Xavi je nosio zutu majicu!

best moment zurke: "Tube-Tech RAW 1 & 2 EP

@ Lukina "siva" majica

Sad videh pic-ove!Majica mu je zapravo bela,samo shto nam se uchinilo da je siva(zbog onog grdnog osvetljenja i b-lighta-a)!

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 28.09.2005. u 23:50 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 29.09.2005. 14:39 ] @
Šta mislite koliko će koštati karta na ulazu za Intelect?

pošto ukoliko bude išao planiram da je uzmem na ulazu (još da vidim sa kim da idem...milina)
[ Acika @ 29.09.2005. 18:46 ] @
Pa nece sigurno da bude ispod 1000 dindzi, vec sad je 800, u pretprodaji!!!

A ja definitivno ne dolazim =(, izvini, ali 06.10 mi rodjendan, 07.10 ima techno zurka u Nisu, a 08.10 imam ispit =(!!! Pa cu da vidim da dodjem na neki dogadjaj posle 15.10!!!

Ako ides zelim ti najbolji provod!!!
[ Deda_Mraz @ 29.09.2005. 19:24 ] @
A meni baš to veče rodjendan

Šteta što ne možeš da ideš

Hvala ti
[ Acika @ 29.09.2005. 20:41 ] @
Epa onda srecan rodjendan, i sve zelje da ti se ispune. I naravno dobio si feonomenalan poklon za rodjenndan, a mozda te puste i besplatno, naravno zbog rodjendana!!!

Puno pozdrava i nadam se da cemo da odemo na neki dogadjaj zajedno.
[ berserk @ 02.10.2005. 23:40 ] @
AAAAAAAAAAaaaAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa

I lelek se rashiri brdima,dolinama i kotlinama!

Derrick May 15-og novembra u SKC-u!
Joooooj

I lel... Ej zashto ova tema nije u TOP-u!
Hmmm... Sigurno flylord-ovo delo!Sram da te bude!

pozz
[ CAMILI @ 03.10.2005. 02:05 ] @
pa ako je veceras Raja Ram u skc-u,onda je X-Dream nece ni dolaziti u BGD.A treba da dodje u Novembru!!!!!Bwwwe
[ CAMILI @ 03.10.2005. 02:11 ] @
ja se izvinjavam.bila je greska,a ja pod utiskom od sinocne zurke ,pa sam sva poludeaa!!jel iso neko u Barutanu ili skc??
[ Acika @ 03.10.2005. 14:59 ] @
Kad smo vec kod zurki, jel bio neko na b-day intelcta 1. oktobra? I naravno kako se proveo-la? I jel bila dobra zika???

POzzzzzZZZ
[ Deda_Mraz @ 03.10.2005. 15:27 ] @
Ja nisam išao jer OPET nisam imao sa kim da idem Ubiću se....

Inače Raja Ram i Lucas (ne seljac,i nije aca lukas) su 8.10.2005 u SKC-u.

Citat:
Acika: Epa onda srecan rodjendan, i sve zelje da ti se ispune. I naravno dobio si feonomenalan poklon za rodjenndan, a mozda te puste i besplatno, naravno zbog rodjendana!!!

Puno pozdrava i nadam se da cemo da odemo na neki dogadjaj zajedno.

Iskreno hvala brate na čestitkama

Pa možeš (ako budeš bio free) da dodješ 15.11.2005 na Derrick May u SKC-u, jer ću i ja najverovatnije ići a i Berserk sigurno

Noćas (tj sutra rano ujutru u 5:30) idem na ekskurziju u Grčku... nadam se da u Solunu ima neki DJ
[ CAMILI @ 03.10.2005. 17:49 ] @
pa ovako!!iskreno znaci,meni se vise islo u barutanuul nije bio dovoljno kesa,pa sam u neku ruku bila primorana da odem do skca.u pocetku sam bila nesto smorena,pa i zurka,,ali je vremenom bilo sve bolje..sto je zavisilo do muzike-znaci nije bilo lose!!!!ali sam posle otisla i do barutane,naravno kada je pala kasa,i tamo je bilo super!!!i onda chill!!!!naravno chill u 99% bude bolji od zurke!!!!! sta vi mislite o tome????????
i naravno ----celo vece u globalu i nije bilo tako loshe!!!!!!!!!sta vishe - SUPERRR!!

[Ovu poruku je menjao CAMILI dana 03.10.2005. u 22:09 GMT+1]
[ berserk @ 03.10.2005. 18:10 ] @
Citat:
CAMILI: naravno chill u 99% bude bolji od zurke!!!!! sta vi mislite o tome????????

Hmmm...ne bih se slozio sa tobom!Teshko da se after-party-ji kod nas mogu nazvati "chill",iz jednog prostog razloga zato shto performeri(obichno support dj-evi) nastavljaju da kidaju kao u peak-u zurke(jeste da najvishe volim kada neko shuri,ali treba mi odmor majka mu stara,pogotovo u 5h ujutru)!Treba to malkice opustiti!A shto se tiche ljudi koji idu na "chill",njima je faca 99% pokochena(kao i telo) od silne sintetike koju na zurci uneshe u sebe!
ZLATNO PRAVILO:
Sa zurke se ide pre nego shto svane,da ne bi gledao/la pokochenu armiju zombija/stoke/shabana/itd.("Dawn of Ravers" -naslov zanovi Romerov film)!

pozz
[ Acika @ 03.10.2005. 18:35 ] @
@Deda Mraz> Pa možeš (ako budeš bio free) da dodješ 15.11.2005 na Derrick May u SKC-u, jer ću i ja najverovatnije ići a i Berserk sigurno

Noćas (tj sutra rano ujutru u 5:30) idem na ekskurziju u Grčku... nadam se da u Solunu ima neki DJ<

E blago tebi sto ides u Grcku bio sam i ja pre dve godine, ali sam se razocarao sto se provoda tice=(. Misim izvini sto ti to kazem ali kad su nase ekskurzije u pitanje, bar kad sam ja iso, u diskotekama pustaju nas domaci turbofolk shljam, ali je sve ostalo ekstra, pogotovu meteori, i naravno atina (ako idete i tamo, sto se iskreno nadam), lep provod

A shto se tice zuraje nadam se da cu moci da nadjem vremena i dodjem novembra,

inace u petak ima neka techno zurka u Nisu (07.10) pa cemo videti shta ce biti, uglavnom najvljeni su sledeci dj-evi:
Mark Williams / Ingoma; Real Session; Macumba; Primate / London - Uk

Goran Kan /real Session; Primal Force; Dark House/ Skopje - Mk

Vladimir Vujichic [ Pionir Rec / Tomahawk ] - Bg

Ivika [ Pionir Rec / Tomahawk ] - Bg

a sho se tice zike na zurajama, meni bash godi kad je celu noc przenje, znaci od pocetka do kraja=) bez spushtanja i opushtanja!!!

PozZz svima
[ CAMILI @ 03.10.2005. 20:25 ] @
pa sto se tice chill-ova kod nas,slazem se sa tobom!!i sasvim si upravu da se treba otici pre zore.ali sam htela da kazem da uvecini pustaju bolju muziku na chill-u,nego na zurci ,barem ja tako mislim.a obicno pred kraj chilla stanu sa przenjem i pustaju dark still.kao i na svakoj zurci.hehehehehehe!!! joj-a najgori su mi zalutali matorci koji neznaju ni gde su bili ni gde su trenutno......zasto na zurke neidu likovi koji stvarno vole tu muziku!!!!!??? e pa to je najveci problem kod nass!!!!

pozz
[ Acika @ 03.10.2005. 20:39 ] @
E bas si u pravu! Na takve dogadjaje treba da idu iskljucivo likovi koji stvarno gotive tu muziku, a ne oni sto se nakljokaju sa razne supstance pa im posle sve jedno gde se nalaze. I bas me nervira sto ovu muziku vezuju za razne supstance!!!
[ Deda_Mraz @ 03.10.2005. 22:57 ] @
CAMILI pa pazi, mora da si išla na neke krš DJ-eve kada su od njih bili bolji support-eri!? Inače to after party je s*****, bar meni... Slažem se sa Acikom, i ja isto volim prženje od 00:00 pa do jedno 7 pola 8 ujutru
Ali ajde to sa chillout-om se radi obično svuda u svetu pa i kod nas, jer se zna da se na techno, trance (bla bla bla) žurkama uzima najviše sintetičkih droga, stoga se ljudi nekih 4-5 sati zabadaju i skaču ko nenormalni (do yaya ) a onda posle se ko što Berserk kaže ukoče, vilica im mrtva ne mogu da govore da se kreću, žendi toliko da bi sisali ptičije mleko Tako da u neku ruku i taj chill doje kao olakšanje, e sada da li je ta vrsta muzike bolje od one "prave" koja se pušta tokom većeg dela žurke, to je sada stvar ukusa.

A što se tiče ovo što ljudi uzimaju sve i svaša na žurkama.... Hmmm opet stvar ukusa. Mislim ja idem na tu kombinaciju..... TREBA SVE PROBATI Ne ozbiljno što da ne!? Nije to ništa bog zna šta opasno, samo ne treba preterivati u tome. Inače to što ljudi koji idu na techno žurke u stvari zapravo neslušaju techno već zabodu eks. speed, lsd šta ti ja znam više.... mislim da je to ipak netačno. Jer ko bi lud dao soma i kusur kinte da udje negde samo da bi se drogirao?? Pa to može i u gajbi zra ne?
Mislim da je opet to (po ko zna koji put) stvar ukusa, imaš ti 80% ljudi koji vole techno više od keve i ćaleta oa opet uzimaju neke opijate, čisto da bi izdržali celu noć na nogama. Jednostavan zaključak

Inače CAMILI dobrodošla na forum i ovu super temu. (stavite opet ovu temu u TOP)

P.S. Koje je omiljena narkomanska igrica? ---------- need for speed

@CAMILI šta slušaš ti?
[ CAMILI @ 04.10.2005. 01:47 ] @
Koje je omiljena narkomanska igrica? ---------- need for speed
haha-sto bi rekli novosadjani,onako sa naglaskom-dobra fora!!!
da=iskreno sto se mene tice ja sam 2put u zivotu bila na chill-u,i oba puta mi je bilo do jaja,jer ipak mislim da je sve do raspolozenja.
zurke na koje idem su naravno one odabrane-neidem bas na svaku i necu tamo gde ce svi zivi doci...najvise volim tip zurki za koje malo ljudi zna i to naravno nemoraju biti stranci..skoro je bilo par desavanja tog tipa odnosno 2...prvi trip je bilo nepoznato-meni-ostrvo,a nije lido,a druga zurka je bila u nekoj uvali kod avale-beli potok!!gde naravno treba i mapa,koju ne moze svako da dobije..naravno domacini su pustali!!!i bilo je negde 30ak ljudi.po mojoj proceni a mozda i vishe!! E TO JE PRAVA STVAR!!! nego-sto se tice sintetickih supstanci,nisam toliki protivnik,jer se i meni desi nekad da prekrsim svoju rec,ali naravno U GRANICAMA NORMALE!!!!! znaci nikako KRIVLJENJE!!!!
da da jos nesto..sto se tice tih ljudi koji "vole muziku" pa bar 70%ljudi kada se vrate sa zurke nezapamte nijednu stvar koju su culi.to za mene nije voleti muziku.meni bar jedna stvar a nekad ni jedna ,mora da udje u usi gde cu ja sa zeljom da je jurim dok je nenadjem.ili je pak mozda i imam.ali nebitno!! i jos-najgori su mi oni likovi kojima kad pustis jenu stvar kazu dojaja je,i pustis istu jos jenom ali od nekog drugog dela ,neizvale da je to ista stvar nego kao e do jaja su ti OVE stvari!!
ali sta je tu je ja volim elektronsku muziku i idem ka tome da sto vise naucim i dozivim.a ljudi koji su u fazonu -funky g-nek idu na narodnjake ili gde vec,a ne na techno ili trance!!!
ps.za srpsku novu godinu u domu omladine-prilazi mi lik mrtav izdrogiran,jedva prica,i krene neku spiku ,kao ja sam prvo bio na aci pejovicu ,pa sam doso ovde sa ortacim...bio je onaj fazon.....aj sad idi VARELA radi!!!!

pozzzzzzzz
[ berserk @ 04.10.2005. 03:12 ] @
@Deda_Mraz

Sve si u pravu sem za igricu!

Omiljena narkomanska igrica je PAC-MAN!
Pitash se zashto?

Pa, jednostavno "kljuch" je samo okruzenje Pac-Man-a!
1.Krecesh se po mrachnim prostorijama
2.Jedesh pilulice
3.Slushash repetativnu muziku

Jesam li u pravu?

pozz

EDIT: pravopis

[Ovu poruku je menjao berserk dana 04.10.2005. u 04:13 GMT+1]
[ pajaja @ 04.10.2005. 11:36 ] @
molim ucesnike da se drze teme i da ne raspravljaju o igricama...
[ Acika @ 05.10.2005. 22:07 ] @
Ljudi, imam veliki problem,

nemam (na zalost) s kim da idem na techno zurku, pitao sam njih 10-ak, ali niko nece!

Pa vas pitam, da ste na mom mestu, da li bi isli sami i coolirali celu noc???

Imam preveliku zelju da odem, samo se plasim da ne ispadnem kreten ako odem sam...

Puno pozdrava
[ berserk @ 06.10.2005. 00:30 ] @
Idi,nema zbog chega da te bude blam.
Nishta ti ne fali!Plus uvek se nadje neko(najbolje neka maca )!

pozz i furaj(bez razmishljanja)
[ CAMILI @ 06.10.2005. 00:43 ] @
pa ovako.naravno da neces ispati kreten ako odes sam,.meni se to jednom desilo i moram ti reci da sam se mnogo dobro provela....srela brdo ljudi...ma problem je samo otici do tamo,posle lako upoznas nekog.....nego popi ti malo absenta pa da vidis...ima da odleprsas!!!!!
i ako oces aj samnom i mojom ekipom na neku zuju..cisto da se usemis,a mozda si i gotivan lik pa te pustimo u nasu sektu!!!!
jesi li uopste bio nekad na techno zurci????????

pozzzzz
[ Acika @ 06.10.2005. 09:12 ] @
Pa naravno da sam bio (minimum na 10-ak, ali onih pravih), i uvek se ekstra provedem, a da sam gotivan lik - jesam, i rado bih doso, samo mi sad se sad nesto ne ide samo zbog toga sto sam sam, ali skupicu snagu i danas idem da nabavim kartu i palim na party,

samo mi kazi sta je to absent? I gde da ga nadjem, mada meni i ne treba nista posebno da se opustim,

i u pravu si ti kad kazes da je bedara samo dok dodjes, a onda ludovanje...

Hvala vam na podrsci,

Pozozozozzzzzzzzzzzzzzz

PS: a uzgred danas mi i rodjendan, pa cu sebe da pocastim jednom dobrom zurkom!!!

[Ovu poruku je menjao Acika dana 06.10.2005. u 10:13 GMT+1]
[ CAMILI @ 06.10.2005. 13:23 ] @
pa srecan ti rodjendan!!!!!!!!

absent ti je alkoholno pice,koje je ukusa kao neki liker!!i ima 55%alkohola..bolje absent nego neka sintetika!!!!!zar ne!!a mozes ga naci u bgdu!!!
a mozes doci u skc na raju rama..
ja cu tamo biti u subotu..
pa ti sam dodji..to je ipak zurka.....tamo ti ionako nece niko trebati....
aj pa pozzzzzzz
[ electrobuka @ 06.10.2005. 13:45 ] @
Nije to vise kao sto je nekad bilo. Ako covek ne poznaje nikog na zurkama ne vredi mu sam da ide. Za pocetak mu je potrebnija gotivna ekipa koju naravno poznaje, nego absinthe ili nesto jos gore. Inace absinthe po pravilu treba da ima 68% i 78% alkohola u sebi , naravno to zavisi od porekla. Samo nemacki ABSINTHE ima 55% jer u nemackoj je to max. kolicine alk. u nekom picu. I mislim da su vazniji biljni sastojci nego kol. alkohola.
Ali naravno nemoj da ga pijes ako nisi sa svojim ljudima jer mozes da preteras vrlo lako.

[Ovu poruku je menjao electrobuka dana 06.10.2005. u 16:40 GMT+1]
[ Acika @ 06.10.2005. 16:41 ] @
Ne ne nije da ja bukvalno ne poznajem nikog, znam mnogo njih al samo sa tih zurki i iz vidjenja, inace se ovako nikad ne vidjamo, a ni cujemo, ali od ovih koje znam niko nece sad da ide, a nece ni da mi kazu koji je razlog, karta je 400 kinti, sto cini mi se i nije tako mnogo, s obzirom da se u Nisu ionako slabo organizuju bilo kakve zurke ovog tipa,

Ja sam danas kupio kartu i otici cu pa sta mi bude, ali se nadam da ce dobro da bude, pitao sam onog prodavca karti, cist tehno ce bude,

a i necu moci da ostanem celu noc iz razloga sto u subotu imam ispit..........

PS: A i da odem sa nekim tamo je toliko jaka muzika da ne cijes ni samog sebe sta pricas, a kamoli nekog drugog, i sta ti drugo preostaje nego da djuskas celu noc.

Poz
[ Acika @ 08.10.2005. 14:09 ] @
E hvala vam jos jednom na podrsci, zurka je bila ekstremno dobra, przenje, celu noc techno!

Mnooooooooooooooooooogo dobro bilo!!!!

PozZz
[ boki @ 08.10.2005. 23:01 ] @
Jako cesto sam isao sam i jedina je razlika dok odes do tamo, onda je sve isto...
Ja na zurci non-stop igram tako da mi je svejedno stajao neko pored mene ili ne....

P.S. Bejah na Hallucinogenu i ono je najbolji live koji sam do sada cuo! Znaci covek je 3 kilometra iznad svih ostalih.
Posle zurke sam otisao kuci, uzeo torbe, i otisao na exkurziju :)
[ berserk @ 08.10.2005. 23:23 ] @
Kako ti se potrefilo!Sa zurke na "zurku"!
Milina!

pozz
[ Deda_Mraz @ 09.10.2005. 11:13 ] @
Uhhhh evo i mene...
Rasp'o sam se na eks. :(

Dok smo bili u Solunu bio sam na nekoj psy žurci, i toliko je bilo loše da samo odmah izašli napolje (ulaz je bio free??) jedva dočekali do stignemo do sobe, lagano otvorili Bavariu i do 10-ke odvrnuli na stubu Tomash Gee Live from Kashmir :D Pržanija batooo...

Inače upoznao sam nekog našeg lika koji rai u jednom music šopu u Litohoru, i igrom slučaja lik isto sluša techno... Ali mi je napomenuo da je ovde techno stanje ravno katastrofi, znači u prevodu jedan DJ godišnje ih poseti. Oni su isto u fazonu Seka, Ceca, Jeca.... Tako da baš sam mislio d aodem negde na neki dobar detroit ili minimal kad ono prcko oraščić :)

Jel bio neko sinoć na Raja R.? Ja sam hteo da idem ali pošto sam sinoć došao oko 12 sa eks. extra sam bio umoran da odem.... mada sam se razmišljao.
[ CAMILI @ 10.10.2005. 00:06 ] @
ma bolje sto nisi.guzva-katastrofa.....
sat vremena sam cekala da udjem...uzas,..
a kad sam usla ne moze da se dise..
meni strejt bilo lose..
sva sreca pa sam otisla na balkon skroz gore...pa sam stajala na prozoru...kakva sreca.......inace
raja.....hm...opasan je matori
nema sta!!!!!!!!
[ Deda_Mraz @ 10.10.2005. 12:18 ] @
Ne znam...onako Raja Ram je extra mator i takoreći "isfuran" nema nešto mnogo hitova iza sebe, poneki dobar ali u suštini krasi ga to što je star ko biblija I zbog toga ga većina ljudi gotivi. Meni je u početku bio OK, sada je već izlapeo.
Ima toliko boljih psy, trance.... izvodjača od njega!

Nije me on toliko smorio koliko me je smorio trance pravac, počinjem polako da se odlepljujem od njega i prelazim isključivo na čist techno, hradtechno, shranz, minimal...
Polako pronalazim svoj prava I drago mi je zbog toga.

Inače šta se dešava sa GMS-om su živu oni?
[ boki @ 10.10.2005. 12:35 ] @
Citat:
nema nešto mnogo hitova iza sebe, poneki dobar

Far from it...

[Ovu poruku je menjao boki dana 10.10.2005. u 13:36 GMT+1]
[ Acika @ 10.10.2005. 15:06 ] @
Citat:

Deda_Mraz@Nije me on toliko smorio koliko me je smorio trance pravac, počinjem polako da se odlepljujem od njega i prelazim isključivo na čist techno, hradtechno, shranz, minimal...
Polako pronalazim svoj prava I drago mi je zbog toga.

Da Da i ja isto, ma techno je najbolja muzika na svetu, jao kako je samo przenje bilo pre par dana, stravicno...

PozZz

[Ovu poruku je menjao boki dana 10.10.2005. u 21:22 GMT+1]
[ CAMILI @ 11.10.2005. 01:50 ] @
joj pa ja sam sa tehna krenula kao na trance....a zasto????pa nema toliko techno dogadjaja...a trence toliko aktuelan..pa reko aj malo sa onom decom da skakucem i uzivam u tom pravcu....hahaha....ma super je...meni je iskreno mnogo gotivan trip........zurka!!!!!

pozzz!!!!!!!!
[ Deda_Mraz @ 11.10.2005. 07:29 ] @
NEMA MNOGO DOGADJAJA???????

Jel si sigurna?
[ Deda_Mraz @ 11.10.2005. 12:03 ] @
http://rapidshare.de/files/6142017/------.mp3.html

Uplodovao sam samo minut jednog extra set-a :) Neću vam reći ko je u pitanju :p
Set je bruka dobar i traje 90 minuta ovo je samo prvi minu, tj sam početak. Ima oko 1.5 mb.
[ Floyd @ 11.10.2005. 12:43 ] @
RichieHawtin-Timewarp-Live-03-28-2004

odlican mix!
[ Acika @ 11.10.2005. 19:04 ] @
Jel neko cuo da Chris Liebing dolazi u BG, i ako jeste kad i kolko ce da bude karta za njega???

Poz
[ berserk @ 11.10.2005. 23:06 ] @
Dolazi (valjda) 3. decembra!
Josh nije potvrdjeno!

pozz
[ Acika @ 11.10.2005. 23:43 ] @
ok, ako neko sazna neka javi ja bih iso, covek razbija!!!

poz
[ Deda_Mraz @ 12.10.2005. 13:26 ] @
Acika pa naravno da će neko da javi ovde zato i služi ova tema

Citat:
Floyd: RichieHawtin-Timewarp-Live-03-28-2004

odlican mix!

Jel ovo odgovor na moj predhodno postavljeno pitanje? Ili si samo onako dao dobronamerni post ?
[ markolazarevic @ 12.10.2005. 18:39 ] @
deda, ajde posalji mi ceo set postom :D javi mi se preko PP-a
[ berserk @ 13.10.2005. 13:42 ] @
Evo link sa brdom setova(najvishe techno)!
Da ne bude da se shtekam!

http://web.axelero.hu/boldi3/nellenorzott.html

pozz i ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Deda_Mraz @ 13.10.2005. 20:21 ] @
Ajde da se nadovežem i ja na Berserk-a

http://www.mp3.qo.pl/
http://www.ump3.de/sites/audio.html
http://www.techno.pl/
http://www.skoften.net/comments.php?id=486_0_1_0
http://djmixes.ipbhost.com/ind...=74329b320f3a8a8cddea758d233c7
http://www.psyks.com/Media.html

Uživajte
[ Acika @ 13.10.2005. 20:50 ] @
E momci svaka cast za ove linkove sa muzikom, stavrno ste izuzetni!

Puno pozdrava!!!
[ Deda_Mraz @ 13.10.2005. 23:01 ] @
Acika nema na čemu

Tu je i dobri stari srpko-engleski forum o Elektronskoj muzici http://www.electronics.vizio.biz
Tu imate gotovo sve moguće setove i linkove ka oficijalnim sajtovima nekih poznatih DJ-eva!

P.S. Potrebna je registracija i potrebno je da napravite 5 postova da bi mogli da skidate muziku.

P.S.S. Ove linkove koje sam dao, odatle ja uglavnom (80%) skidam techno muziku, a ovo ostalo skidam sa nekih p2p programa (uglavnom LimeWire) i ostalo koje nadjem od društva ili mi neko da tako nešto....

Msilim da je ovaj link što je Berserk postavio, stvarno extra i ima svega....
[ Deda_Mraz @ 13.10.2005. 23:11 ] @
Sada sam nešto čačkao po računaru i nešto razmišljao...
Imam oko 100-ak raznoraznih video žurki (svih mogućih pravaca od elektro do psytrance-a) uglavnom su to klipovi od po 10-ak minuta, ima i dužih i kraćih. Tako da ako nekog zanima da mu (naravno free) pošaljem taj jedan DVD sa svim ti žurkicama nek mi se javi na PP oko adrese i ostlog.

Takodje imam i I Love Techno 2003 oko sat ipo, snimano originalnom i profesionalnom Sony kamerom, znači snimak je profesionalan nije neki amater snimao, isto tako imam i Senstaions White (čini mi se iz 2004) muzika i nije nešto koliko je extra uradjena atmosvera, stvarno vredi pogledati, imam i jedan dokumentarni film o tome kako je nastala trance muzika i u tom dokumentarcu pričaju velika imena DJ-eva i njihovi rani početci, sve se odvija u indiji i budisti (verovali ili ne) pričaju o nastanku trance muzike kao i o (podržanom???) konzumiranju LSD-ja na takvim žurkama, stvarno edukativan dokumentarac, tako da i to je isto na jednom CD-u. To je sve što imam od tih žurki i dokumentaraca. Pa ko je zainteresovan nek mi se javi na PP da mi ostavi adresu i nek mi kaže šta hoće da mu pošaljem.

pozz
[ boki @ 14.10.2005. 00:25 ] @
Citat:
imam i jedan dokumentarni film o tome kako je nastala trance muzika i u tom dokumentarcu pričaju velika imena DJ-eva i njihovi rani početci, sve se odvija u indiji i budisti (verovali ili ne) pričaju o nastanku trance muzike kao i o (podržanom???) konzumiranju LSD-ja na takvim žurkama, stvarno edukativan dokumentarac, tako da i to je isto na jednom CD-u.

Liquid Crystal Vision ?
[ Deda_Mraz @ 14.10.2005. 09:35 ] @
Da
[ Deda_Mraz @ 14.10.2005. 12:40 ] @
Obaveštenje: Svi vi koji ste mi se javili na pp oko žurki i ostalog što sam nudio, imam malih problema sa manjkom diskova, te moram da idem u kupovinu Da bi to sve ispalo kako treba i kako sam ja to zamislio, svima diskove šaljem u ponedeljak ujutru pre nego što podjem u školu. Tako da znate
[ berserk @ 14.10.2005. 16:39 ] @
Ide li neko sutra na Vinyl Vixens?

[Ovu poruku je menjao berserk dana 14.10.2005. u 17:42 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 14.10.2005. 18:22 ] @
Da se nadovežem na berserk-a

15.10.2005 Skc

Underground Forces #2 :: Vinyl Vixens
Brenda Russell [on_test] Uk

Rachel Rackitt [stay Up Forever /vinylvixens /kinetec ] Uk

Lusinda [vinyl Vixens / Victim Rec. / Raw] Uk

Concrete Djz:::::

Mita
Luka ---- legenda
Filip Xavi
Matsura

Ja bi išao naravno ali nemam skim
Možda navatam ove moje blejače da izadju iz Zemuna, mada teško
[ Acika @ 14.10.2005. 19:12 ] @
Koliko je upad??? Ja mozda sutra navartim do bg-a ali mnogo rano, trebao bi da budem oko 9 ujutru tamo! Ali ne znam sta cu da radim celo popodne, do pocetka zurke, kad bih eventualno doso?!

Pozzz
[ Deda_Mraz @ 14.10.2005. 19:25 ] @
Pa pazi ovako.... ja bih poneo negde oko 800 kinti za kartu... za svaki slučaju.
E sada koliko će biti ne znam
[ berserk @ 15.10.2005. 03:36 ] @
Karta je max 600 din!
@Deda_Mraz

Imash,imash majka mu stara!

@Acika

Samo cimni na mobilni(mislim da sam ti ga poslao na PP)!Pa cemo se naci!

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 15.10.2005. u 04:36 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 15.10.2005. 09:28 ] @
Čuo sam se sinoć sa Acikom i on neće nažalost moći da dodje.

@berserk jel ti ideš?
[ Acika @ 15.10.2005. 10:27 ] @
Jel slucajno cuo neko da Marko Nastic veceras dolazi u Nis???

Tacnije u hotelu NAIS!!!

Ako neko ima vise informacija neka kaze, ne bih da propustim taj dogadjaj!!!

PozZzZ
[ Deda_Mraz @ 15.10.2005. 11:55 ] @
Po mojim statistikama i kalendarima on neće gostovati nigde do 23 oktobra.
[ Acika @ 15.10.2005. 13:15 ] @
OK! Tebra hvala!

Nista onda, ali cuo sam neku informaciju o tome, e sad da li se neko provalio, ili je istina, videcemo.

Inace on je dolazio i letos jedno vece, ali nije bila nikakva najava, vec je samo banuo u Nisku tvrdjavu, i pustao muziku za dz!

A najave nema ni danas,

mada i ja licno mislim da nece doci!!!
[ berserk @ 15.10.2005. 13:22 ] @
Citat:
Deda_Mraz:
@berserk jel ti ideš?

Idem(osim ako me ne sprechi metak,boles',itd. )!

pozz
[ Deda_Mraz @ 15.10.2005. 19:16 ] @
Ok lep provod večeras
[ Deda_Mraz @ 17.10.2005. 19:17 ] @
Jel ima neko da mi preporuči dobre setove od Christian Varela-e ?
[ berserk @ 17.10.2005. 20:06 ] @
(kratko i jasno) DA.

Pozovi!
[ Abstract @ 18.10.2005. 22:01 ] @
Varela nema dobrog seta :), shalim se jako mi se ne svidja kako covek radi al imam par stvari, btw ako ovde ima neki ljubitelj eurotrancea Tiesto dolazi u Madjarsku 12og novembra, za sebe mogu da kazem da cu sigurno ici http://www.tiestoceetour.com , eto covek ce ici po celom komsiluku a nece nas zakaciti ccc...
[ Acika @ 18.10.2005. 22:07 ] @
Ja obozavam eurotrance, ali necu moci da idem ):!!!

A tiesta obozavam, stvarno covek razbija, jel imas neki dobar eurotrance mix sa mnogo onih melodicnih ritmova???
[ Abstract @ 18.10.2005. 22:13 ] @
01-dj_tiesto_-_live_at_club_relaks_leszno-(23-07)-tdmlive
01-tiesto-partynight_(538)-cable-11-09-2005-1king
201-va-dj_tiesto-nyana-cd2-2003-esc
Dj Tiesto 2003
DJ Tiesto - tranceenergy
Dj Tiesto - Forbidden Paradise 09 - Waves
Dj Tiësto - Live @ Sensation A'Dam 2002.mp3
Dj Tiësto - Live @ Smirnoff Experience 538 (08-02-2004)
Dj Tiesto Live Amsterdam 01.01.2004 Maxima Fm
dj_tiesto_live_on_damsquare_amsterdam-(01-06-2005)-kalbarmp3
DJ_Tiesto-Live_at_Club_Space-08-18-02-xds-
DJTiesto-Magik-LiveAmsterdam
Tiesto^Essential-from Cream
Tiesto_-_Cream_Amnesia_Ibiza_538_Partynight_07-2002
Tiesto_-_Dance_Department_Live_on_Radio_538 _10-07-2004
Tiesto-Homelands2002
DJ Tiesto - In Search Of Sunrise 2
Armin van Buuren - ASOT 209 11-08-2005
01-armin_van_buuren-live_at_armada_night_(amnesia_ibiza)-cable-07-12-2005-
01_mysteryland_2005_-_paul_oakenfold_live-cable-08-27-2005-hsalive
01-paul_oakenfold-partynight_(538)-cable-21-08-2005
01-creamfields_uk-paul_van_dyk_live-sat-27-08-2005-1
Paul Van Dyk - Partynight 10-24-2004
01-gabriel_and_dresden-plattenleger-sat-21-08-2005-1

Biraj shta hocesh :)
[ `and @ 19.10.2005. 21:48 ] @
Kada je Eskimo ?
[ AcaNDr @ 19.10.2005. 22:40 ] @
jel nekog interesuje ovako nesto :

the_best_of_tiesto_(mixed_by_dj_russian)_(www.club11.hu)
01_armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_209_(di.fm)_08-11-2005-tt(1)
VA-Sensation_2005_White-2CD-2005-DDS
sensation_white_2005_-_david_guetta_live-cable-03-07-2005-4choon by ZoR FOR LSO
Fatboy Slim Live @ Glastonbury 2005
01_sensation_black_2005_-_the_prophet_live-cable-10-07-2005-4choon
Dj Tiesto - Forbidden Paradise 09 - Waves
dj tiesto - magik 5 heaven beyond
DJ_Tiesto_-_Live_in_the_Mix_(N-Joy)-06-18-Cable-2005-QMI_INT
Mayday_Polska_2004-Marco_Bailey
Deep_Dish_-_live_at_Oxygen-Ireland-10-07-2005-www.facufiles.com
Deep Dish - Live from the new Space Terrace, Ibiza (08-14-2005)
Carl Cox - Live @ Sensation Black 2003
Carl Cox - Live @ Sensation Black 2003
01-carl_cox-global_sessions_(radio_fg)-08-18-2005-nyd
Deep_Dish_-_Live_at_House_Club_Hottest-SAT-07-08-2005-4CHOON uploaded by witlyboy
Cosmic Gate - Live @ Club Fresh (Fresh FM 25-04-2005)
Junior Jack_lets_start_the_summer_[www.phatbass.com.pl]_04.05.2005
Mauro Picotto Studio Mix july 2005
Megamix-Live @ Sensation White 2005 (02-07-2005)-www_tfproject_ru
01_sensation_black_2005_-_megamix_live-cable-10-07-2005-4choon
Carl Cox Dance Valley 05.08 2005
Underworld_Live_@_Exit05
Carl_Cox_Live_Exit_05
Umek - Love Parade 2003

I video clipovi :

Atb - Live At Trance NRG 146 mb
black_2005_compilatie 90 mb
clipsensationblack2004 32 mb
Carl Cox 2 klipa ukupno 130 mb
Deep Dish 3 klipa ukupno 125 mb
Marco Carola 9 klipova 80 mb
2005-01-27_Armin_van_Buuren_Live_at_The_Club_on_Spike_TV_(USA) 45 mb
DaveClarke_DJs 180 mb
dj Rolando @ One 17-03-05 37 mb
Dj_Lucca_LIVE_2005 71 mb
Dj Rush 83 mb
Joachim Garraud & David Guetta - Red Light Paris 2005 50 mb
Marco_V_and_Ferry_Corston_Global_Gathering_2005 113 mb
Melicia_Live.with_singer_sister_odeliya_ Dream.Dimension_12.03.2005_Div-x.Goa.Trance 100 Mb
Paul_van_dyk_global_gathering_2005 115 Mb
Svan Vath 5 Klipova 200 mb
Trance Energy Nekoliko dj 323 Mb
White Sensations 2 Klipa 233 mb.Od toga 1 192 Mb
Dj Fresh Live @ Viva Polska 400 Mb
Carl Cox - Live At Dance Valley 362 mb
Marco V And Others - Live At Innercity 307 Mb
Carl Cox katowice 2 cd i jos toga dosta!
=================================================
No1 Dj Of The world DJ Tiesto Poseban set video klipova!!
3 klipa 130 mb
Tiesto_live_@_Fortezza_da_Basso-Firenze_(11-06-2005) 2 cd Ukupno 1236 Mb
Tiesto 1 klip 100 mb
Tiësto - Live @ TMF 6.1.2005 Voor Azië 675 Mb!

[ Acika @ 20.10.2005. 16:34 ] @
Mene interesuje sve to samo ako je DZ, ili ako nije mnogo SKUPO!!!

[ AcaNDr @ 20.10.2005. 22:17 ] @
Nije skupo,a nije ni dzabe :)Ako imas sta da ponudis menjacemo se ,a ako nemas dogovoricemo se!
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 10:21 ] @
ja se još jednom izvinjavam što ostalima nisam poslao diskove jer mi je trenutno rezač u kanti za smeće da da da vrisnuo je
Tako da kad kupim novi (vrlo uskoro za par dana) nastavljam da šaljem.

Stvarno izvinite imao sam dosta muka sa njim i na kraju je crko....jbg.
[ Deda_Mraz @ 22.10.2005. 17:16 ] @
Video sam danas po gradu (u glavnom kod slavije i LUKOIL zgrade) plakate LIVE ESKIMO.
Samo nisam uspeo (u busu sam bio) da pročitam gde i kada, pa ako neko zna neka napiše, bilo bi dobro da napiše i cenu karte.
[ Acika @ 22.10.2005. 17:55 ] @
ESKIMO LIVE

22.oktobar u 22:00
velika sala

Protoculture DJ set John Phantasm DJ set. Samo osam dana nakon što se prvo od 3 CD izdanja za Phantasm records našlo u prodaji, publika u SKC-u zaploviće i po Eskimovim Balloonatic oblacima. Sletanje garantuje Protoculture...

Samo ne znam cenu karte!!!

PozZ
[ boki @ 22.10.2005. 17:58 ] @
Ja mislim da je veceras....
[ Acika @ 22.10.2005. 18:03 ] @
Mislim da je 700 kinti bilo u pretprodaji, a koliko ce biti veceras ne znam...
[ Deda_Mraz @ 22.10.2005. 18:05 ] @
Jel to onaj bioskop 22 oktobar?
[ Acika @ 22.10.2005. 18:09 ] @
Ej nije 700 kinti i ne znam koliko je!!! Greska

sorry, a za to sto pitas stvarno ne znam jer nisam iz BG-a!

Poz i ko ode nek se lepo provede!!!
[ g@rfild @ 22.10.2005. 19:00 ] @
Ovo se ne treba propustiti, cale techno muzike 18/11/05 u SKCU
Derrick May- Detroit Techno
600 kinti pp
[ snipa @ 24.10.2005. 05:36 ] @
^^ poslusajte coveka :)
[ Deda_Mraz @ 24.10.2005. 14:28 ] @
Citat:
g@rfild: Ovo se ne treba propustiti, cale techno muzike 18/11/05 u SKCU
Derrick May- Detroit Techno
600 kinti pp

Čovek zaista odkida Jedan od mojih omiljenih!

Njegov set možete preuzeti odavde http://www.electronics.vizio.biz/showthread.php?t=292 morate biti reg. korisnik i imati najmanje 5 postova.
[ Floyd @ 24.10.2005. 22:19 ] @
Ljudi, skinite DJ Rush Live at I love techno(ne pise koja je godina, dobio sam CD od druga, ali kontam da je mix dosta stariji) od 75 minuta. Covek ne spusta! Samo pilanje. Najbolji Rushev mix koji sam cuo do sada (a cuo sam ih stvarno dosta)

[Ovu poruku je menjao Floyd dana 24.10.2005. u 23:20 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 24.10.2005. 22:35 ] @
Pa naravno da je najbolji mix kada ga radi na najpoznatijoj i najjačoj TECHNO žurci na svetu

Inače ja imam I LOVE TECHNO 2003 video i lik prži masu od 25.000
[ Deda_Mraz @ 24.10.2005. 22:59 ] @
Evo konačno da vas i obradujem.

Upravo režem i poslednji DVD sa video žurkama. Sutra oko 13-13:30 šaljem poštom svima onima koji su mi se javili na PP i izražili VEEEEELIKU želju da dobiju DVD od mene

Na oči ne vidim koliko mi se spava, a režem
[ Deda_Mraz @ 25.10.2005. 16:32 ] @
Cetvrtak 27. Oktobar
Club Andergraund
"voodoo Revenge"

Marko NastiĆ //teshka Mashineria //recon Warriors //recon Light //traffica //recycled Loops
Dejan MilićeviĆ //teshka Mashineria //recon Warriors // Wet Musik//
Marko MilosavljeviĆ //teshka Mashineria //recon Light // Traffica
Nemanja JehliČka //teshka Mashineria
[ Deda_Mraz @ 25.10.2005. 16:32 ] @
Petak 28. Oktobar
Plastic
Idemo Na Mars!

Prototip Live!

Flip & Mkdsl Na 4 Gramofona!

Ovo će biti jebeno
[ Deda_Mraz @ 25.10.2005. 21:42 ] @
http://www.eeelektro.szm.sk/techno.htm

Mnoštvo technoze
[ g@rfild @ 25.10.2005. 21:43 ] @
Skinuo sam jedan setic sa SoulSikom
Da cujem ovu kombinaciju pa mogu i u privremenu penziju:)
Jeff Mills, Richie Hawtin, Cristian Varela, DJ Rush, Dave Clarke, Chris Liebing,Garnier
Inace u poslednje vreme vracam se (slusam) Garnieru:"astral dreams","the force","Crispy Bacon"
Znam da je jos rano ali ni Chris Liebing se nesme prpustiti (3/12/2005, mislim SKC)

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 25.10.2005. u 23:48 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 25.10.2005. 21:47 ] @
Dave Clark je moj prvi (verovali ili ne) dj koga sam slušao

Varela je sjajan, a Rush (kralj) je priča za sebe
[ Deda_Mraz @ 25.10.2005. 21:52 ] @
SLEDEĆE DOGADJAJE NE SMETE/MO PROPUSTITI:

Petak 4. Novembar
Skc
Undergorund Forces #3 :::: [4 Turntables Battle]

Chris Liberator + D.a.v.e The Drummer

[ Stay Up Forever / Hydraulix/maximum Minimum / Aphex] Uk

Concrete Djz

Luka (on je bio podrška Mark Eg-u pre mesec ipo dana u barutani, čovek šuri)
Filip Xavi
Matsura
Dj Mita

-----------------------------------------------------------------------------

Subota 26. Novembar
Skc, Beograd
Fussion
Stage One:
X Dream Live!
[g Plus Rec::germany]

:::::::::::::::::::::::::::::

Stage Two:
Dj Murphy
[definition::brasil]

Stage One Dj Support::

Nikola [synaesthesia::stsmusic::exposure]
Dushan [sonictribe::stsmusic]
Boris [sonictribe::stsmusic]

:::::::::::::::

Stage Two Dj Support::
Concrete Djz
Mita
Matsura
Luka (opet luka koljač )
Filip Xavi

Dobro upamtite ova dva datuma
edit: bez boldovanja cele poruke ubuduce

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 29.10.2005. u 12:00 GMT+1]
[ Floyd @ 25.10.2005. 23:32 ] @
Citat:
g@rfild
Jeff Mills, Richie Hawtin, Cristian Varela, DJ Rush, Dave Clarke, Chris Liebing,Garnier

Znaci ne bi mogao da sastavim bolju kombinaciju. Jedino sto bi mozda ubacio Beyera na kraju, cisto da se cuje.
[ berserk @ 25.10.2005. 23:57 ] @
Ja bih(shala )

Ali evo neka moja idealna kombina(pa dobro nije bash moguce napraviti event sa ovakvim lineup-om kod nas,al' eto kao neki top n^784 ):
(SWEDISH STEEL )
Glenn Wilson
Patrick Skoog
Adam Beyer
Hertz
Thomas Krome
Jel Ford
Devilfish
Hardcell & Grindvik
Lenk
----------
(pa dobro ne mora da bude skroz shvedski zvuk,aj da dodam josh neshto )
Cave
Alexander Kowalski
Chris Liebing
Advent
W.J.Henze
Marco Bailey
Dave Clarke
Rush(njega sam mogao i dole da navedem )
----------
(schranz gospoda i dame)
Pet Duo
Frank Kvitta
Michaela(Misa) Salacova
Arkus P
Mario Ranieri
Sven Wittenkind
Tomash Gee

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 26.10.2005. u 01:02 GMT+1]
[ Acika @ 26.10.2005. 14:01 ] @
E blago vama kad cete da odete bar na jedan takav dogadjaj koje ste nabrojali!!! A ja mozda tek sledece godine :(((, eventualno odem negde za novu godinu!!!

U svakom slucaju ko ide neka se lepo provede i

neka ostavi neki komentar na ovom forumu o tim zurkama!!!

Pozdrav
[ Deda_Mraz @ 27.10.2005. 12:23 ] @
Citat:
berserk:----------
(schranz gospoda i dame)
Pet Duo
Frank Kvitta
Michaela(Misa) Salacova
Arkus P
Mario Ranieri
Sven Wittenkind
Tomash Gee

CCC pa zar Tomu na zadnje mesto Sram te bilo :P
[ berserk @ 28.10.2005. 00:08 ] @
Deda,niko ih nije poredjao po redu(svi zasluzuju prvo mesto-ako je to ikako moguce odraditi)!

pozz
[ Deda_Mraz @ 28.10.2005. 00:48 ] @
Pa dobro ali ipak mislim da bi makar trebao da bude ispred Ranier-a i njegovog čuvenog tunel LINZ
[ berserk @ 28.10.2005. 01:18 ] @
@Deda_Mraz

Pa dobro moz' biti(jer je sigurno kvalitetniji od Ranieri-ja, po ~zvuku~ naravno,a i radi u 90% sluchajeva live-act)!

Dabogda zazivela schranz scena u Srbiji(evo kod Hrvata i Slovenaca prodefilovashe Pet Duo,S.Wittenkind,Frank Kvitta,itd.)!

pozz
[ Deda_Mraz @ 28.10.2005. 09:23 ] @
Daće bog daće bog
Više su smorili po klubovima, neki haus i dance
Još mi fali da ove godine dovedu onu komercijalu Tiesta i da se ubijem ravno
[ Acika @ 28.10.2005. 13:12 ] @
Sto bre tako za Tiesta, meni se svidja kako covek radi, mada sam cuo samo nekoliko njegovih mixeva, ali sve u svemu svidja mi se njegov zvuk, a sto se tice house-a i dance-a skroz si u pravu, mnogo bre smaraju sa time!!!

Poz
[ Floyd @ 28.10.2005. 13:29 ] @
Njegov "zvuk" smara. Cuo sam 2-3 puta na radiju, odma sam se smorio.
[ Acika @ 28.10.2005. 13:36 ] @
Dobro, ok tebe smara, volim (u stvari ja obozavam agresiju, przenje i hard techno zvuk) ali volim da slusam i tu vrstu zvuka (znaci tiesto, ciacomix, esquille, fery crosten, goonee, irish, paul van dyk, misja helslout, i slicni njima), ali kome se sta slusa neka slusa, smo neka ide u smeru elektro muzike!!!

PozZ
[ Abstract @ 28.10.2005. 15:15 ] @
Citat:
Još mi fali da ove godine dovedu onu komercijalu Tiesta i da se ubijem ravno

Ovako moze samo da pricha neko ko nije nikada cuo neki njegov set ili video neki video, covek gazi, a naravno da ce imati par komercijalnih pesama koje cak nisu ni zazivele neshto posebno, kod nas nece doci u njegovoj turneji po istocnoj evropi samo ce nas zaobici...
[ Acika @ 28.10.2005. 16:50 ] @
Ja sam postavio temu Techno i trance muzika, a ne samo techno, i na pocetku smo rekli koliko podvrsta ovih pravaca postoji, a postoji i tema koja glasi: Koju muziku slusate?

I po kozna koji put kazem, OBOZAVAM hard techno i agresiju i przenje, znaci to mi je pod 1, ali isto tako volim i psy, progresive, kao i euro trance.

Ne bih zeleo da se ogranicim(o) na samo jedan pravac,

Ok, to je tvoje misljenje i ja nemam nista protiv toga, ali postoje i druge teme za izrazavanje svog misljenja (ovog puta za muziku)!

A ne da se sad tu nesto raspravljamo (i vredjamo),

nego jednostavno najavimo neku zurku, neki dogadjaj, naravno nabrajali ste i toliko sajtova za skidanje muzike, i to su teme kojima bi trebalo da se ovde bavimo!

I trebalo bi da se razvija sto vise pravaca!

[ pajaja @ 29.10.2005. 11:12 ] @
Molim korisnike da procitaju pravilnik MadZone foruma posebno berserk
Sledeci ovakav ispad i zakljucavam temu.

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 29.10.2005. u 12:13 GMT+1]
[ Acika @ 29.10.2005. 14:38 ] @
A sta je sa dj-evima koji naplacuju veoma velike cene za ulaz, i sto je za taj festival I love techno samo ulaz 40 eura, jer to nije komercijala, neka dodju na tu zurku 10000 15000 ljudi (lupam) pa puta 40 eura + sponzori, pa ti vidi koja se tu kinta vrti, i to kao nije komercijala, nemam ja nista protiv toga samo mislim da ste malo preterali sto toliko napadete pomenutog dj-a, ja mu nisam nista niti cu ikada da ga upoznam, a koliko ce da bude ulaznica za criss libinga tek cemo da vidimo... U svakom slucaju svi oni rade za kintu, i to veoma veliku, a mi ovde ispravljamo krive drine ko je komercijala a ko nije, pa nemojte tako bre, pa zar se na ovom svetu ne vrti sve oko proklete kinte!!!???

Mislio sam da mogu da racunam na nekog sa ovog foruma da odemo na neku veliku zurku, ali sam se duboko razocarao!!!

U svakom slucaju ja cu nastaviti da slusam techno i nesto manje trance,

ali brisem sa ove teme!

[ Deda_Mraz @ 29.10.2005. 17:40 ] @
Acika tu dodje jedno 5 puta više ljudi nego što si ti napisao
Inače samo mi reci jedan podatak...jel znaš ti koliko košta jednog oragnizatora da dovede vrhunskog DJ-? Govorimo samo jednog ne 50 njih!

EDIT: pajo PRESTANI DA MI BRIŠEŠ PORUKE VIŠE! SAD SI ME BAŠ NALJUTIO ]:

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 30.10.2005. u 16:05 GMT+1]
[ milantrax2005 @ 29.10.2005. 22:50 ] @
Pa valjda Chris Liebing trazi 5K evrica da dodje.Ali i da donese 4 gramofona,3 efektora,2 miksete i da rasuri gomilu.Mozda su to samo glasine,ko zna ?
[ Acika @ 30.10.2005. 17:36 ] @
Ja iskreno ne znam koliko kosta dovodjenje jednog svetskog dj-a, a ako neko zna neka kaze, posto me jako interesuje, jer ja racunam recimo u nisu kada dodje neki dj sa strane ulaznica je max 400 500 kinti i nikad ne dodje ne vise od 200 max 300 coveka, a to mu dodje nekih 150000 din, a organizator treba da pokrije sledece troskove: dj-eve (jer niko nije lud da radi za dz), ozvucenje, osvetljenje, obezbedjenje (min 5 coveka), sankere, pice (dobro i tu ima neku zaradu), dopunite me ako sam nesto izostavio i naravno da nesto i njemu ostane!!!

Znaci mene interesuje koliko kosta organizovanje neke vece zurke sa stranim dj-evima?!
[ Deda_Mraz @ 30.10.2005. 20:07 ] @
Pazi mi smo pričali o vrhunskim i svetskim poznatim imenima kao što su Rush, Gee, Arkus, Ranieri, Raja Ram, Varela, Dave Clark, Tiesto (grrr), Boxer, Astral, Cox, dave Adui... oni ne rade ispod 4-8.000 € (verujte mi znam iz pravih izvora) e sada oni toliko na ruke dobijaju od organizatora. A koliko dobijaju ovi lokalni i amnje poznati to stavrno ne znam obično ide max do 800 € možda 200-300 +/-.

Inače osvetljenje i ozvućenje je samog organizatora, njega košta samo ulaganje u njegovu kupovinu... takodje i rasveta, sem ako neki DJ ne izrazi želju da sam donese svoje ozvučenje i svoju rasvetu (a dešavalo se....cox recimo). Tako da ako organizator stavi npr 1000 karta, to je batice dva miliona = 24.000 € Tako da pokriju oni jako brzo te troškove DJ-a

EDIT: pravopis.

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 31.10.2005. u 09:42 GMT+1]
[ berserk @ 30.10.2005. 20:52 ] @
Citat:
Acika: pice (dobro i tu ima neku zaradu)

Ne mozesh ni da zamislish koliku tu zaradu imaju!

Ozvuchenje,rasveta i prostor(shto se tiche Beograda)...hmmm...,tu postoji odredjen (dobro poznat) lobi koji je zaduzen da ti uvali ovo troje,tako da je potrebno samo da dovedesh "ime",oni sve placaju(ne pitaju za cenu,samo da se napuni) i uzimaju veci deo(90%) zarade!
Znachi ti samo treba da dovedesh ime,da supporter-i budu dobro poznati publici(ili da se dokazu),da napravish dobru reklamu,medju krugovima ljudi koji slushaju tu muziku(flyeri i plakati su posao "sponzora")!

pozz

[Ovu poruku je menjao berserk dana 30.10.2005. u 21:55 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 10:24 ] @
9.12.2005 (SKC)

Astral Projection
[ Astral Projection @ 31.10.2005. 22:02 ] @
To se ne smije propustiti ;)
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 22:10 ] @
Za tebe sam siguran da se neće propustit....ali ja ću jevreje zaobići u širokom luku

Znači ovo im je jubilarni 85687 put da dolaze u bgd
[ R A V E N @ 01.11.2005. 03:43 ] @
Citat:
Deda_Mraz: 9.12.2005 (SKC)

Astral Projection

Opet dolaze u Srbiju?Isto kao Chris Liebing jedno vrijeme u BiH...

Inače,javile su se dosta ""jake" glasine da Tiesto dolazi u Zagreb.

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 01.11.2005. u 04:55 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 02.11.2005. 19:38 ] @
R A V E N glasina je sitinita

Inače astral skoro svake godine radi za NOVU GODINU, prošle su bili u hali sportova na NBG, sada ovde...počeli su da dolaze svaki mesec kao skazi jbt
[ Floyd @ 04.11.2005. 12:26 ] @
Trebao bi Umek uskoro da bude u Senti (Bali), a valjda negde u Februaru dolazi Dave Clarke u lifku (Subotica). Kontam da su za Davea samo prazne price, ali za Umeka kontam da dolazi verovatno. Da, i bice Nick Warren u lifci u novembru.
[ g@rfild @ 04.11.2005. 23:32 ] @
Citat:
Inače,javile su se dosta ""jake" glasine da Tiesto dolazi u Zagreb

Ja sam cuo da ce 17.12.2005 bita na Beogradskom Sajmu. BTW sutra je u Skoplju
[ Deda_Mraz @ 05.11.2005. 10:37 ] @
Ljudi Umek vam je večeras u Undergroundu, a podrška mu je Nastić.
[ Acika @ 05.11.2005. 13:11 ] @
Jao ne pricaj, covece Umek Nastic, to ce biti razbijanje sigurno...

UH sta bih dao da dodjem, jbg

Poz
[ Deda_Mraz @ 05.11.2005. 14:48 ] @
Prosle godine akda sam bio na moru na Stjenama su radili zajedno umek i nastić.... smorio sam se.... :)
[ AcaNDr @ 06.11.2005. 14:25 ] @
E kad bi tiesto doso u bg,to bi bilo ...............

Tiesto the BEst
[ Deda_Mraz @ 06.11.2005. 14:48 ] @
Citat:
AcaNDr:Tiesto the BEst

BTW ja se stvarno izvinjavam umek i nastić nisu sinoć bili u Underground već su 9 novembra tamo znači u sad ovu sredu.
[ Dvaal @ 06.11.2005. 17:05 ] @
zapravo:

Cetvrtak 10. Novembar

Club Andergraund
"voodoo Revenge"
Umek //recycled Loops //consumer Recreation //earresistible Musick

Main Stage :

Umek //recycled Loops //consumer Recreation //earresistible Musick

Dejan Milićević // Teshka Mashineria //recon Warriors // Wet Musik

Marko Milosavljević //teshka Mashineria //recon Light // Traffica

Nemanja Jehlička //teshka Mashineria

Bar (mali Stage):

Marko Nastić //teshka Mashineria //recon Warriors //recon Light //traffica //recycled Loops

Gordan PaunoviĆ //escorteaze //b-92

karte samo na ulazu po ceni od 500 dinara

----------------

najbolji kalendar dogadjaja nacicete na
http://www.chillout.co.yu/calendar.php
[ Deda_Mraz @ 06.11.2005. 17:18 ] @
Citat:
Dvaal: karte samo na ulazu po ceni od 500 dinara

Extra...
[ electrobuka @ 07.11.2005. 01:46 ] @
al zasto bas andergraund
[ g@rfild @ 08.11.2005. 22:01 ] @
Citat:
E kad bi tiesto doso u bg,to bi bilo ...............

Info potvrdjen i na zvanicnom sajtu http://www.tiesto.com/content/tpl_events.asp?pid=100
Ja bas i nisam nesto odusevljen ali nije lose.
Poceo sam da brinem za zurku Derrick-a May jos nema karata u pp i nisu znali da mi kazu na blagajni SKCa kada ce biti a blizi se 18-i. Zna li neko?
Inace 29/12 isto u Andergraundu Kanzyani sa Nasticem i ekipom
[ Deda_Mraz @ 09.11.2005. 11:29 ] @
Citat:
electrobuka: al zasto bas andergraund

A šta fali tom mestu? Jeste da je malo sektaško ali ok je!!
[ R A V E N @ 09.11.2005. 17:40 ] @
Evo ga,Tiesto u Ex-YU:

http://www.tiestoceetour.com/index.html

Uživajte!
[ snipa @ 10.11.2005. 15:51 ] @
Tiësto C.E.E. Tour
Belgrade Fair Hall 1 Belgrade Serbia http://www.tiestoceetour.com
[ Deda_Mraz @ 10.11.2005. 21:53 ] @
Citat:
snipa:Belgrade Fair Hall 1 Belgrade Serbia http://www.tiestoceetour.com

Jaooo neeee...već vidim likove u D&G, Diesel, Armani uskim majicama i gube se uz komercijalni dance :D
[ g@rfild @ 10.11.2005. 22:37 ] @
Citat:
Jaooo neeee...već vidim likove u D&G, Diesel, Armani uskim majicama i gube se uz komercijalni dance :D

i Ferrari i motoristi, ma cobani budale. Nego Deda_Mraze ispuni mi zelju pa me prebaci u Gent :) a ja obecavam da cu biti dobar cele godine.
btw jer imas neki info za Derricka May

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 10.11.2005. u 23:38 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 10.11.2005. 22:42 ] @
Citat:
g@rfild: Nego Deda_Mraze ispuni mi zelju pa me prebaci u Gent :) a ja obecavam da cu biti dobar cele godine.

:D

Pa ništa samo stoji i dalje da je 18. ovog meseca i ništa drugo. Karata još u prodaji nema...
[ Deda_Mraz @ 10.11.2005. 23:22 ] @
Ahhh sutra 12 novembar 10. po redu I LOVE TECHNO festival u briselu, a ja nisam tamo

Inače do sada je prodato 33.000 karata za festival, i očekuju organizatori još minimum 2-3.000 na ulazu će biti kupljene, naravno po dva puta većoj ceni!
[ Acika @ 12.11.2005. 17:24 ] @
Jel ce neko sa foruma da ide na Chris Liebinga 3. decembra???

Koliko ce da bude karta, ja bih iso!

Pozdrav
[ snipa @ 12.11.2005. 20:42 ] @
Citat:

jel ti neko drzi glavu i tera te da ih gledash ? :D
[ Deda_Mraz @ 13.11.2005. 13:51 ] @
pa....da!
[ Acika @ 13.11.2005. 16:22 ] @
Ne mogu da verujem da se vi jos uvek raspravljate oko Tiesta?!?!?!

Pa sta vam je bre ljudi, ej bre, gde vi zivite, imate toliko dogadjaja koji ce se desiti sledecih dana i nedelja u bg-u, a kao kruna Chris Liebing 3. decembra, a vi tiesto pa tiesto, pa kome se ide ce da ode, kome ne nece i daj da zavrsimo jednom sa njim!!!

Nego dajte da se mi organizujemo za Chris Liebinga! Meni se mnogo ide i mislim da bi se uklopio za taj datum....!

Ako neko hoce da ide nek se javi na pp pa da se o svemu dogovorimo!!!

Pozdrav
[ g@rfild @ 14.11.2005. 20:34 ] @
Citat:
Koliko ce da bude karta, ja bih iso!

650 kinti
pp pocela
Mozda ako preskocim Circulation 25/11 i ako nemam ispit 4/12
[ Deda_Mraz @ 15.11.2005. 01:01 ] @
Ne znam da li da se smejem ili da počnem da plačem!?

Pročitajte (od prve do zadnje strane) sve postove na jednom forumu u ovoj temi! Ja sam ih pročitao sve (oko sat vremena čitanja)

Zaista je tužno i žalosno koliko su neki ljudi elektro muzikom obrazovani, a povrh toga daju ovakve "smrtonosne" zaključke u vezi Dj-inga, techno života, slušanju muzike i uzimanju droge!
[ sheep @ 15.11.2005. 19:47 ] @
Al sam se iznerviro citajuci one "filozofe" (mada nisam sve ni procitao) nemam živaca.
[ g@rfild @ 15.11.2005. 19:58 ] @
Da citao sam, cak imam i jedan post, mislim.
Ovo mi je najjace
Citat:
Uz današnju jeftinu tehnologiju, ne moraš ni da imaš sluha. Kompjuter sve radi za tebe, pa čak i te lepe i neprimetne prelaze

Prosto mi je zao da trosim ruzne reci na ovakve likove i to sto njih ne zanima ova muzika ja to razumem kao sto mene ne zanima njihova
Karte za Derricka su veceras pustene u pp (skc i bilet)
Deda_Mraze kad vec nismo bili u Belgiji za vikend pokusaj ovo da skines:
Marco Bailey - Live @ I Love Techno 12.11.2005
http://rvr.neostrada.pl/Marco_...12-11-2005)_raverworld.net.mp3
kopiraj ceo link, ja kopam za ostale ali jos uvek nista uglavnom mrtvi linkovi
pozz
[ boki @ 15.11.2005. 19:59 ] @
Ne vidim u cemu je problem sa tom temom ? Procitao sam prve 2 strane i vidim kako neki ljudi koji ne slusaju elektronsku muziku komentarisu istu. Sta tu ima za smejanje /plakanje ?
[ g@rfild @ 15.11.2005. 20:14 ] @
Citat:
Ne vidim u cemu je problem sa tom temom ? Procitao sam prve 2 strane i vidim kako neki ljudi koji ne slusaju elektronsku muziku komentarisu istu. Sta tu ima za smejanje /plakanje ?

pa i nema, upravu si
[ Deda_Mraz @ 16.11.2005. 20:44 ] @
Garfilde skinuo sam dosta setova sa ovogodišnjeg ILT-na!

Inače Boki čitaj pa ćeš videti, poenta što sam ostavio taj link tu, je ta da ima XXX ljudi koji vole da komentarišu i da ocenjuju šta je dobro a šta ne, a nemaju pojma o elektronskoj muzici, to je bila poenta, da se vidi kakvi sve ljudi postoje, a tema ima ima skoro pa 10 strana!
[ g@rfild @ 16.11.2005. 21:54 ] @
Citat:
Karte za Derricka su veceras pustene u pp (skc i bilet)

Dezinformacija
Nazalost zurka je otkazana, valjda.
[ Deda_Mraz @ 16.11.2005. 23:39 ] @
Na chillout piše da je žurka otkazana :(((((
[ Deda_Mraz @ 17.11.2005. 00:12 ] @
trenutno radim jedan blog o techno muzici prvenstveno o čistom techno, hard techno, minimal techno, progressive, schranz, techno, trance, tribal techno, detorit techno.

tako da ako imate neke dobre i podugačke, zanimljive članke o tim pravcima da mi pošaljete na pp ili na mejl! Takodje ako imate neke informacije o ranim počecima detorit techna, kako je nastao zbog čega, prvi DJ-evi itd itd znači bukvalno sve je dobrodošlo!
[ Deda_Mraz @ 17.11.2005. 22:42 ] @
Party na kome je trebalo da nastupi DJ Derick May (SKC, 18. novembar) je otkazan do daljenjeg. Kako su organizatori saopštili, problem je nastao komunikaciji sa Derick-ovim menadžerom.
[ Deda_Mraz @ 17.11.2005. 23:02 ] @
Zvanično.

Tiesto 17. decembar 2005
Beogradski sajam hala 14

P.S. Karte u pretprodaji od 1 dec.

Evo vam tiesto 'ste srećni?
[ Acika @ 17.11.2005. 23:21 ] @
Ok tebra!!!

E jel znas slucajno koju muziku pustaju sledeci dj-evi:

Dj Dex, Los Hermanos, Detroit, Usa???

Najavili su neki party u Nisu sad u subotu 19.11, pa me zanima vredi li da se ide, jel ce ulaz biti ok 150 200 dindzi!

Pozdrav
[ Deda_Mraz @ 17.11.2005. 23:36 ] @
Los Hermanos pušta Minimal techno, a za ovu trojicu nikad nisam ni čuo.

Ma čim je to 150-200 kinti karta to su krš DJ-evi, ili puštaju tudju muziku pa je nešto premixuju i to je to.

Pozzz
[ Acika @ 18.11.2005. 00:24 ] @
Ok, hvala.

Ovi ostali pustaju smoreni house (nikakvi su, slusaoo sam ih par puta i ocajni su)!!!

PozZ
[ R A V E N @ 18.11.2005. 10:44 ] @
Citat:
Acika: Ok tebra!!!

E jel znas slucajno koju muziku pustaju sledeci dj-evi:

Dj Dex, Los Hermanos, Detroit, Usa???

Najavili su neki party u Nisu sad u subotu 19.11, pa me zanima vredi li da se ide, jel ce ulaz biti ok 150 200 dindzi!

Pozdrav

Probaj naći neki sample od njih na www.juno.co.uk . Tu uvijek tražim da čujem koji stil određeni DJ pušta,i tako spoznam šta (ne)propuštam.
[ R A V E N @ 18.11.2005. 10:47 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Zvanično.

Tiesto 17. decembar 2005
Beogradski sajam hala 14

P.S. Karte u pretprodaji od 1 dec.

Evo vam tiesto 'ste srećni?

Kmeee...samo je zaobišao ovu jadnu BiH,gdje je jedino anoniman i koju vjerovatno i Istočni Zambezi tuče po kulturi i urbanom mentalitetu.

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 18.11.2005. u 11:48 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 18.11.2005. 12:52 ] @
veruj mi da je anoniman i u Srbiji, jer u srbiji se više fura neki undergorund techno, sa manje popularnim scrhanz DJ-evima. Mislim dolaze i velika imena kao što su Carl, Rush, Nastić... Više se ljudi loše na EG-a, Derrick-a, oni su ovako extra kod ans i mi mislimo (tj vecina) da su oni exkstra popularni preko, ali nisu veruj mi, preko retko ko da je jedva čuo za njih, jer tako ti DJ žele da bude, žele da ostanu "pode zemljom" da prave najgori i najrmačniji šranc (najgori u + smislu), zbog toga su u nekim zemljama Mark EG, Boxer, Gee, Rainer... daleko i više popularniji od tamo nekog Christian Varele ili Chris-a.
Što je meni izuzetno drago zbog toga, jer na zakve žurke dolazi odabran broj ljudi i ljudi koji slušaju tu vrstu muzike, nema seljaka i ostalih paćenika da pitaju "A kad će Seka Aleksić" kao na Urban-u! Strašno....

Čuo sam sinoć dosta se vrti reklama/najava na radiju (Venus 101.1 techno stanica) u vezi Tiesta...

E sada mimo po strani te reklame i ostalo, polja ljud, ma kakvi pola 80% nije ni čula za Tiesta....Pa kada vide reklamu, bilborde, tv reklame, radio stanice i ostalo, onda će da se nalože i da dodju u masovnom borju, pa će to ispasti kao neka velika žurka gde su svi čuli za njega, a pojma nemaju. Zbog toga nebih nikada ni otišao na Tiesta, jer dosta ljudi se folira da ga sluša a ne znaju ni kako se čovek zove i preziva, o čemu mi onda dalje da pričamo. Mislim ne osporavam ja njegov rad, nego me nervira muzika koju on pušta, samo da bi privukao pažnju i ljude....
[ Acika @ 18.11.2005. 21:04 ] @
Za ova dva dj-a sto sam pitao (Dj Dex, Los Hermanos), saznao sam na www.juno.co.uk da pustaju techno (ali neki sporiji, meni lici na neki brzi house), ali ne zvuce mi nista posebno!!!
[ R A V E N @ 18.11.2005. 23:50 ] @
Ipak imaj na umu da je tamo dat lo-fi preview.

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 19.11.2005. u 00:51 GMT+1]
[ Acika @ 19.11.2005. 00:05 ] @
Ma ok je to, meni ce biti drago ako pustaju neki razbijacki techno, samo da ga ne smore sa nekom vrstom house-a i komercijale!!!
[ R A V E N @ 19.11.2005. 00:51 ] @
Citat:
Deda_Mraz: veruj mi da je anoniman...

Ma slabi smo mi generalno(popularna uzrečica ).Mislm na Ex-YU elektronsku scenu.Godinama se vrte dva stila:techno(onaj klasični) & house.Ostali stilovi i izvođači su nama potpuno nepoznati,a po svojim postignućima predstavljaju svijetove za sebe,npr.:psytrance,hardstyle,hardcore,eurotrance,hardtrance,drum`n`bass,hardhouse,...

Srbija ima veoma jaku psytrance scenu,najjaču od svih Ex-YU država zajedno,Hrvatska se nešto pomalo otvara nabrojanim stilovima,BiH ima 7 ravera itd. ...takav je neki moj utisak koji sam dobio.No valjda će i ovo otvaranje prema Evropskoj Uniji pomoći da i ovdje zapušu neki novi vjetrovi.

I još nešto:underground ima svojih čari,ali bez komercijalnijih stilova nema jake scene.

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 19.11.2005. u 01:53 GMT+1]
[ R A V E N @ 19.11.2005. 01:07 ] @
Evo kad već spominjem neku raznolikost,interesuje me da li ko poznaje ovog tipa-Yoji Biomehanika iz Japana.Kako osoben image,tako osoben i muzički stil:hardtrance+hardhouse:

Ove godine broj 32. na Top 100 DJ listi,za jedno mjesto iznad Chrisa Liebinga.

Npr.:
Yoji Biomehanika-A Theme From Banginglobe(original mix)

Yoji Biomehanika-Hardstyle Disco(exclusive hard bass edit mix)

(samo previewi)

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 19.11.2005. u 02:09 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 12:02 ] @
Vidjao sam na par drugih foruma njegove slike, ali nikada nisam čuo za njega. Malopre sam prošvrljao po netu o njemu, i logično da nisam čuo za njega jer ne slušam tu vrstu muzike... On pravi nešto izmedju techna (čistog) i minimal, stim što u poneki hint ubaci schranz sample?? Mislim totalno ne logično, al ajde kad može čika Tiesto da mažnjavam što nebi mogao on
Ne zezam se, stvarno nisam čuo za njega.

@Raven slažem se ja da bez komercijale i marketinga nema ništa. Čisti primeri su ti Carl Cox (kraljčina koja radi na tri gramofona u isto vreme, + mix.+ cj....), Dj Rush (bez komentara...CAR) i ostali... Ali i pored njih postoje xx drugih DJ-eva, koji opušteno mogu da pariraju njihovoj muzici (hardtechno, schranz, detroit, techno) i u nekim segmentima čak bolji od njih. Ali pazi ovako, da ću ti jedan podatak, u Madjarskoj i Srbiji je underground scena najjača u evropi i šire. Možda i više kod nas nego kod madjara. I to mi se veoma svidja, jer kao što sam ti u predhodnom postu napisao, te undergorund žurke su javne ali ne dolazi svako! Ako me razumeš....jer kao prvo ne postoji ni jedan jedini DJ koji želi da ostane "pod zemljom" a da recimo pušta dance (kako odvratno zvuči to ime...) hous (pihhh), trance i ostale. Znači tačno se zna šta se pušta pod zemljom, to su najteži i najmračniji schranz-ovi, izuzetno dobar i težak hard techno. Ljudi koji vole tvrde stvari, prženje i kidanje. Recimo da si bio na MARK EG-u u barutani pore dva meseca...znao bi o čemu pričam A može i @Berserk da ti potvrdi (trenutno mu je rikno komp) jer smo zajedno bili. Bilo je oko 200 ljudi, ali 200 odabranih.... ne pamtim kada sam se bolje proveo nego tada, čovek je otkinuo i baš mu je dobro išlo, a posle ga je Koljač zamenio i bilo je još bolje

Što se tiče trance scene, tu uveliko dominira Srbija na balkanu i malo dalje (sem možda Rusije jer Rusija je trance zemlja ). Pogledaj samo par godina unazad (i ovu godinu) koliko je poznatih trancera dolazilo (po više puta zaredom u jednoj godini) u Srbiji!? Raja ram, Infected Mushroom, Skazi, Eskimo... i još mnogi drugi. Mnogi seru skazi ovo skazi ono...jeste to stoji, ali brate Skazi ima ime. Jeste da ne slušam, tu vrstu muzike ali ih poštujem.

Jedino mi je krivo što nema baš puno kod nas u srbiji čistog techna, što recimo prave Varela, Clarke, Aduie, Adam Beyer, Dj bold.... Sada po prvi put da dolazi Chris Liebing. Ali mislim da će se sa njegovim dolaskom malo poboljšati ta scena u Beogradu i taj pravac techna, jer je izuzetno dobar i kvalitetan. Recimo poslušajte par setova od Liebing-a Live in Beograd i videćete kako je dobro.

Poz
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 12:04 ] @

Chris Liebing
[ Acika @ 19.11.2005. 12:49 ] @
Imam jedno 4 5 mixa od Chris Liebing-a i stvarno covek razbija! Inace za njega sam cuo pre par meseci kad mi je drugar doneo neku muziku, izmedju ostalog i Chris Liebing-a. Ako sve bude kako treba doci cu SKC 3. decembra!!!

PozZ
[ Floyd @ 19.11.2005. 14:27 ] @
Liebing je tata.
Koliko ce biti ulaz?
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 14:42 ] @
Floyd još uvek se ne zna....nisu još počele karte u PP, ali neće biti ispod 800 sigurno!
[ Acika @ 19.11.2005. 15:42 ] @
Neko se ovde provalio da ce da bude 500 max 600 kinte!
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 15:50 ] @
DJ Maverick, rodom iz Malezije je 29 decembra, uspeo da obori svetski rekord u neprekidnom mixovanju, provevši za gramofonima 79 sata i pet minuta, što je za pet sati više od postojećeg. Za tri dana mixovanja, Maverick je pustio na stotine techno & hardhouse ploča. Posle završenog seta odvežen je u bolnicu u vrlo lošem stanju na pregled. Interesantno je da Mavercik nije uspeo da potuče nezvanični svetski rekord koji drži , Buddy Love (USA) sa 80 sati.
[ Dvaal @ 19.11.2005. 16:38 ] @
Citat:
FloydLiebing je tata.
Koliko ce biti ulaz?

te karte su pustene u pp jos krajem oktobra po ceni od 650 dinara

Citat:
Deda_Mraztako da ako imate neke dobre i podugačke, zanimljive članke o tim pravcima da mi pošaljete na pp ili na mejl! Takodje ako imate neke informacije o ranim počecima detorit techna, kako je nastao zbog čega, prvi DJ-evi itd itd znači bukvalno sve je dobrodošlo!

nije se citala lektira :) pravac u Plato po electrochoc
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 17:01 ] @
Citat:
Dvaal: nije se citala lektira :) pravac u Plato po electrochoc

Šta si time hteo da kažeš? da sam ne obrazovan po pitanju elektro muzike ili? Ja imam dota toga ali neću da stavljam sve ono što ja imam, jer možda neko ima bolje, ili dopunjenije! I kao zadnje ne pada mi na pamet da onim lopovima iz platoa dam 54547 dinara za neki piošljivi cd koji je pisao neki novinar!

P.S. Ja kada sam pre par dana bio do mamuta da pitam za Liebinga rekli da još nema u prodaji!? Ko koga ovda laže ja stvarno ne znam....
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 17:11 ] @
Ajmo tranceri nešto i za vas za Novu godinu :)))

INFLUENZA PROGRESSIVE FRIDAYS
@Virus Club, (next to Trezor Club), Belgrade
December 05

02.12 opening nite .:: STS djs ::.

N i k o l a .:: synaesthesia ::.
A c a .:: synaesthesia ::.
D u s h a n .:: sonic tribe ::.

09.12 .:: Kinetic Vibe & STS djs ::.

B o k e e .:: kinetic vibe ::.

16.12 .:: Kinetic Vibe & STS djs ::.

D a c h a .:: kinetic vibe ::.

23.12 forum party productions nite .:: Kinetic Vibe & STS djs ::.

A l e x a n d a r .:: kinetic vibe ::.

30.12 new year warm up .:: STS djs & friends ::.

+ many more

welcome to pure progressive fridays @ virus club

info:
www.stsmusic.org
www.stsmusic.org/forum
[email protected]
+381(0)643772760
Reply With Quote
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 17:14 ] @
Evo vam video Tiesta na senzaciji dve'iljadite

[url=http://www.headstrong-hq.com/music/MIXES/Dj%20Ti%ebsto%20-%20Live%20@%20Sensation%20A'Dam%202002%20wma.wma]Donwload[/url]

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 19.11.2005. u 18:16 GMT+1]
[ Dvaal @ 19.11.2005. 19:17 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Šta si time hteo da kažeš? da sam ne obrazovan po pitanju elektro muzike ili?

...samo da mozda nisi procitao knjigu...nista strasno, nije jos stigla do svih, a nije ni izasla pre 5 godina. Knjiga nije pisljiva i ima puno interesantnih stvari u njoj, a narocito je relevantna jer sve "cujes" iz prve ruke od Garnier-a. David Lambert nije narocito znacajan u celoj stvari. Ne moras da je kupis u platou, mozes i drugde, a ako nema mogu ja da pozajmim svoju. Ne znam o kom cd-u pricas, ali na www.pedrobroadcast.com imas online trekove sa playlisti iz knjige.

Citat:
Deda_Mraz:P.S. Ja kada sam pre par dana bio do mamuta da pitam za Liebinga rekli da još nema u prodaji!? Ko koga ovda laže ja stvarno ne znam....

Niko nikog ne laze :) Mozda oni stvarno nemaju ali posto ce parti biti u skcu, onda oni prodaju sigurno, kao i uvek. Svima a i sebi zelim ludnicu, makar kao u martu :)

Poz svima
[ Deda_Mraz @ 19.11.2005. 20:15 ] @
Pazi imam ja film koji je radio raja ram i rush (pazi ovaj teški trancer a ovaj okoreli technozaš) i oboje pričaju o nastanku techna i tranca u ranim počecima. Izuzetno je poučno i dosta dugo traje. Taj film sam ranije imao, sada mi je diks upropašten a film nisam snimio na komp :( CD se zove "techno is the life" nema kod nas da se nabavi samo "preko".

Inače ako ti kažeš da je dobra knjigica onda ću je uzeti, ali nije poenta u tome, poenta je da od što više ljudi sakupim po nešto da bi bilo različito i za svačiji ukus i stranu gledišta!

Pozzz

Dopuna: Ma to za karte, ja čuo na Venus radiju da ima u mamutu (verovatnos e oni zajebali) pa ja otišao i pita, rekli nema. Ićiću ove nedelje do SKC-a da se raspitam tamo o kartama!

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 19.11.2005. u 21:17 GMT+1]
[ Acika @ 20.11.2005. 01:43 ] @
Ja sam se definitivno razocarao u Niskuu techno scenu, bio sam sinoc na zurci u nocnom klubu nais koji se nalazi u hotelu nais na autoputu bg-nis i u 00.00h nije bilo ni 15 coveka, ulaz je prvo bio 150 din a kasnije besplatan, muzika je bila fenomenalna, a takodje i osvetljenje i ozvucenje, ali na zalost prazana ogroman prostor!!! Pice je isto dosta skupo, recimo coca cola je bila 125 kinte!!! a za ostalo i da ne govorim. Inace po gradu nije bilo nikakve najave, vec samo na netu kolko sam mogo da primetim.

Kazu da je tek pocetak, a moje neko misljenje je da ako na pocetku ne sakupe malo vise ljudi, sta ce biti kasnije, inace ima zurka i sledece nedelje, pa cu ponovo da odem da vidim kako ce biti...

a za diskoteku studio i da ne govorim, najavili su da ce od sledece nedelje da pocnu da dovode narodnjake :((((((((((((...

S T R A S N O...
[ R A V E N @ 23.11.2005. 10:51 ] @
Evo još jednog čovjeka,no ovaj put ima srpsko ime i prezime:Slobodan Petrović Jr.,iako mislim da cijeli život živi u Njemačkoj.Jako dobar hardtrance DJ i producent,sa masom izdanja i osobenim stilom produkcije,tako da možete njegove radove prepoznati među desetinama drugih.Mislim da je najpoznatiji pod pseudonimom Pulsedriver,između ostalih.

Više informacija o njemu na http://www.discogs.com/artist/Pulsedriver .
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 15:07 ] @
Oće još neko da ide na Liebinga sem acike i berserk-a, da znam da mu uzmem kartu?
[ R A V E N @ 23.11.2005. 15:48 ] @
Za ono što si se raspitivao o potrebnim člancima za tvoj blog,Deda_Mraz,pogledaj englesku Wikipediju,ona ima odlične resurse!
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 17:04 ] @
Pogledao sam ima dosta stvari, ali ja bih hteo to sve na srpskom....malo mi je mučno da prevodim sve ono...
[ R A V E N @ 23.11.2005. 17:44 ] @
No pain-no gain!Hajde,uz dovoljno entuzijazma...
[ R A V E N @ 23.11.2005. 17:58 ] @
Underground...

Njegova definicija je različita,zavisno s koje tačke se gleda(pišem ovo potaknut onim što je naprijed Deda_Mraz govorio o čistom technu).Taj klasični techno i ne može biti ništa drugo do underground za muziku kakvu pušta Tiesto naprimjer.Tiestova muzika možda jeste "slušljivija" širim masama ljudi od muzike kakve puštaju Liebing&Co.,i on je u stanju napuniti stadion što mislim da može poći za rukom tek cijeloj ekipi pure techno zvijezda.S druge strane,ne vjerujem da svakome od njih nije stalo do toga da napune stadion,samo vjerovatno nalaze ličnu satisfakciju u muzici kakvu puštaju i produciraju.

S druge strane ni i u "obojenom" tranceu(tako imenujem ovdje svaki trance koji nije psy) ima raznih stepenaca:npr hardtrance izgleda "komercijala" sa pozicije techna,dok istovremeno mislim da je taj isti hardtrance možda nesvarljiv ljudima kojima su Tiesto,Armin Van Buuren,Paul Van Dyk cijela definicija elektronske muzike.

Onda imamo hardcore,mislim one mračnije žanrove,prema kojima su techno i trance kao balade u usporedbi sa žestinom predstavljenom kroz muziku.Hardstyle je tu negdje,rame uz rame sa schranzom možda,iako je podložniji komercijalizmu(kad kažem komercijalizmu ne mislim automatski nešto loše,jeftino,iako ima i onog bljutavog komercijalizma).("Obojeni" trance je jako osjetljiv na komercijalizam,s druge strane mislim da u pure technu ima malo umjetničke ekspresije.)

Konačno,na kraju imamo jedan osoben žanr pod imenom speedcore,za kojeg mislim da po svom "undergroundizmu" tuče jako dobro sve pobrojano:redovno na partyima je maksimalno oko 200 ljudi,a ekstremizam predstavljen kroz tu muziku može se mjeriti sa nacrnjim idejama iz black metala.Npr.:www.komprex.it .

Ja lično slušam skoro sve od pobrojanih stilova i u svakom nalazim neki element koji nema u drugom.
[ R A V E N @ 23.11.2005. 18:34 ] @
I još jedan reply...sorry,ali ne "otvaram" internet po sedmicu dana,pa onda dobijem sve odgovore u mailbox...što se tiče stila kojeg naprijed spomenti Yoji Biomehanika svira/producira,ne bih rekao da je to schranz(možda im je samo silina i energija ono zajedničko)...kažu da je njegov stil hardhouse i nešto što se naziva Nu-NRG,iako bih ja to nazvao,a na osnovu onoga što sam čuo,hardtranceom,sa tipičnim "yojievskim" sintisajzerom i upotrebom sampleova,što inače rade mnogi producenti tako da su njihovi radovi odmah prepoznatljivi(tipični bassdrum,handclap,synth,itd.).
[ Acika @ 23.11.2005. 18:44 ] @
Ovde se nekoliko puta spomenuo schranz techno, pa me interesuje sta je to, kakav je to techno i koji dj pusta takav techno (nemoj da mi se smejete ali stvarno ne znam)???

Hvala i pozdrav

[Ovu poruku je menjao Acika dana 23.11.2005. u 19:45 GMT+1]
[ Floyd @ 23.11.2005. 21:41 ] @
Shranz je jako brz, jak tehno. Arkus P, DJ Pauze..
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 21:50 ] @
Acika bre nemoj tako, pa niko ti se ovde neće smejati ukoliko pitaš nešto a perthodno ne znaš. Bolje tako lepo pitaj nego da izvaljuješ gluposti pa da se ceo forum smeje. Veruj mi nema ništa loše u tome što se pita nešto u vezi electro muzike, jer ova vrsta muzike je daleko komplikovanije i šira od metal i rock muzike, stoga i malo je naporno znati sve, i ja mnogo stvari ne znam pa su mi drugi objašnjavali i govorili....da ne tupim dalje ;)

Schranz (po meni) je najbolji pravac techno muzike, pored mene i @berserk se loži na to možda i više nego ja :)
R A V E N je malopre spomenuo hradtechno.... e schranz pravac iliti muzika ti je najmračnija od svih podpravaca elektronske muzike. Čak mogu da se zakunem da ima snažnije desjtvo od progresivtrance ili psyhodelic pravca, čak i od onog najtežeg tranca.
Ljudi koji ti puštaju schranz muziku su uglavno udergorund DJ-evi, a pod zemljom su jer su to jako teške žurke za izdržati bez sintetike... zato se i puštaju uglavnom na udergorund mestima. To ti je najmračnija i najteža strana techno muzike, baš ono teško prženje i gruvanje. Malo ljudi koji slušaju electro muziku mogu da slušaju i schranz, jednostavno jako je teško za sluh, ukoliko nisi naviknut na tu vrstu ili ne voliš.
Mark EG je jedan od best udergorund DJ-eva, sećaš se da sam te onda zvao jednom da idemo na "njega", pre ejdno dva meseca...e tada smo berserk i ja išli zajedno.... čovek je rasturio od prženja, mene su uši dva dana bolela (bukvalno) koliko je čovek pržio, još najjača stvar radio je live sve setove.
Jedan od poznatijih Dj-eva šranc muzike jesu Tomash Gee, Boxer, Arkus P, Mario Raineri, pa i u neku ruku Rush počinje da radi šranc, ne stalno ali da se primetiti neki oblici šranca, što mi je izuzetno drago.

Ne mogu ti dobro objasniti kakav je to pravac dok ne čuješ, nadji na netu i poslušaj.

Evo skratio sam ti mix od Tomash gee-a Liveprom (ima oko 85mb i 100 minuta, pa sma ga ja skratio na 2mb i oko 2.50 minuta, čisto da osetiš pravac) pa ga poslušaj pa nam onda javi utisak, i šta misliš o tom pravcu!?

Download
[ Floyd @ 23.11.2005. 22:00 ] @
Ne bi rekao da je najmracniji. Jeff Mills i neki Hawtinovi mixevi su mnogo mracniji. Mozda sporiji, ali definitivno mracniji.
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 22:50 ] @
Mislio sam na šranc. Pravac techna najmračniji, ne na izvodjače!
[ CAMILI @ 23.11.2005. 23:19 ] @
ljudi pa oce li neko ici na x dream!!!!ajmo malo o deliji psy!!!
pozzzz
[ R A V E N @ 24.11.2005. 06:08 ] @
Evo jedan koristan info o schranzu:http://en.wikipedia.org/wiki/Schranz .

Što se tiče koji je najmračniji pravac,mislim da ima više vrsta "mračnjaštava" i njihovih modela(npr. darkcore,podpravac hardcorea,između ostalih,itd.).

Inače,kad se u Srbiji kaže trance misli se na onaj psy tipa za razliku od ostalih "trensova",čija se scena u balkanskim državama svodi tek na šačicu DJ-a(ja znam samo za 3-4).

Pošto je već pomenut Skazi i X-Dream...slušao sam album od po svakoga(Irritant od X-Dreama i Storm od Skazija) i nisam bio nešto naročito oduševljen.Meni zvuče kao techno producenti koji su radili sa psytrance sampleovima.

Pohvalio bih prepoznatljivu grčku psytrance produkciju,jako melodična i "čista" muzika,odnosno bez mnogo nabacanih zvukova.

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 24.11.2005. u 07:13 GMT+1]
[ R A V E N @ 24.11.2005. 06:33 ] @
I još jedno pitanje:ima li ovdje onih kojih su čitali knjigu Laurenta Garniera "Elektrochoc"?Da li se može naći na nekom od "naših"(Ex-YU) jezika ili postoji samo u izdanju na engleskom?Interesuje me još jedna stvar:da li je pominjao u knjizi hardcore scenu?To me je ovako dosta zaintrigiralo i jako sam znatiželjan da saznam prije svega.

Nešto razmišljam...u zadnje vrijeme čitam samo knjige iz elektrotehnike i programiranja.Ako mi dopadne do ruku,biće to prva "normalna" knjiga koju ću pročitati u dugo vremena.
[ Floyd @ 24.11.2005. 12:16 ] @
Da li neko zna gde mogu da skinem ceo Richie Hawtin & Ricardo Villalobos @ Tresor 17-04-2005 mix???
[ Acika @ 24.11.2005. 15:16 ] @
Epa ovaj pravac techna, ili ti "schranz" apsolutno razbija, i bas mi se svidja, skinuo sam sledecu stvar Tomash Gee - Rapid Fuck sa njegovog sajta (nekih 5 mb, posto nikako nisam uspeo da skinem ono sto je Deda Mraz postavio), i ima bas dosta muzike na njegovom sajtu za skidanje, inace brzina ove pesme je neverovatnih 149 BPM-a, i bas bih voleo da prisustvujem nekom dogadjaju sa ovakvom muzikom, stvarno je fenomenalna, ja mislio da cris libing pusta neki hard techno ali ovo je stvarno bas TESKO!!!

Inace mislim da bi mogo da izdrzim celu noc uz ovakvu muziku bez ikakve sinetetike, uz par coca cola ili neke guarane!!!

Secam se samo jedne zurke kada je ozvucenje a i muzika bila toliko jaka da su meni 3 dana zujale usi, a to je bio nastup OXIE!!! Znaci bilo je fenomenalno, ne ovoliko brzo kao Tomash Gee, ali dovoljno brzo da te pokrene i tera da skaces i djuskas!

Pozdrav

[Ovu poruku je menjao Acika dana 24.11.2005. u 17:36 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 24.11.2005. 18:23 ] @
Ma na njegovom sajtu (tomash-a) nema dobrih stvari da se skine, to što daju su obične studijske reprodukcije, trebaš čuti live set, da vidiš šta čovek radi publici, on je njihov bog u tim trenutcima.

Inače moraš da ideš na free pa sačekaš 15-ak sekundi i onda ti se pojavi link za download.

Skini od Gee-a Kasmir, njegov set koji ga je i proslavio....u neku ruku, ono što je Astralu Mahadeva to je Gee-u Kasmir.
[ Acika @ 24.11.2005. 19:42 ] @
E skinuo sam onaj deo mixa koji si postavio na netu, i svidja mi se, stvarno razbija, i mnogo je bolje nego ono sa njegovog sajta,

sad znam sta je schranz techno, i nastavicu da ga slusam,

ali sve dok ne ubacima neki brzi internet nista od skidanja muzike sa neta :(.

Pozdrav
[ Deda_Mraz @ 25.11.2005. 14:38 ] @
Brate taj live prom nije ništa u odnosu kako je čovek sagoreo publiku na žurci kada je puštao Kasmir Pfffff sjebo ih je sve!
[ Deda_Mraz @ 02.12.2005. 15:36 ] @
Ljudi bre pa sutra je Chris :)))) Jeeeeee
Ide li neko?

Ja nisam uzeo kartu, jer sam extra lenj da se otkotrljam do mamuta, ali ću je uzeti sutra na ulazu :)
[ g@rfild @ 05.12.2005. 23:51 ] @
Liebing extra, kako nas je provozao ufff. Objasnio je neke stvari
Citat:
I još jedno pitanje:ima li ovdje onih kojih su čitali knjigu Laurenta Garniera "Elektrochoc"?

Lektira za svakog rejvera. Garnier je preneo pricu sa podijuma i etra na papir. Remek delo. U pisanoj formi sigurno je ima na svim EX YU jezicima
[ g@rfild @ 05.12.2005. 23:55 ] @
Extra mix Richie Hawtin live at Essence Flex Vienna 11-11-2005
[ Deda_Mraz @ 05.12.2005. 23:57 ] @
Jao ljudi jel ima neko melodiju ili isečak od nekog seta (techno, trance) u mp3 ili wav formatu, treba mi za zvono na telefonu!?

Poludeo sam ne znam šta da stavim...
[ Dvaal @ 06.12.2005. 00:30 ] @
Citat:
g@rfild: Liebing extra, kako nas je provozao ufff. Objasnio je neke stvari

same here
[ snipa @ 06.12.2005. 02:43 ] @

poz iz Sofije :)

[ 50para @ 06.12.2005. 21:18 ] @
Citat:
g@rfild: Liebing extra, kako nas je provozao ufff. Objasnio je neke stvari

slazem se. covek je pummpao tvrd techno i odusevio me. samo onaj dundov je malo smarao kasnije valda da sto pre zavrsi.

na linku ima dosta slika sa zurke.

http://www.blejanje.com/liebing/liebing.htm

ako se neko prepozna nek kaze :)
[ g@rfild @ 07.12.2005. 22:05 ] @

Koji je to Rave u Sofiji?

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 07.12.2005. u 23:06 GMT+1]
[ markolazarevic @ 07.12.2005. 22:27 ] @
Da li sam ja lud ili sam video reklamu za Tiesta na pinku?
[ fanfon @ 07.12.2005. 22:43 ] @
Nisi jos lud Dobro si video. Najavili su ga jos pre neki dan. Procitao sam negde...
[ Deda_Mraz @ 08.12.2005. 12:45 ] @
Znači ne da su jadno odradili reklamu nego strašno!
Ali dobro i to neko mora da radi...
[ Acika @ 08.12.2005. 20:21 ] @
Epa stvarno je katastrofa kad Tiesta reklamiraju na pinku! Nemam komentara...

Nasao sam neki mix od njega: Techno Trance Dj Tiesto - Live @ Cream Amnesia Ibiza 2005

i jeste da je, kao sto vi kazete komercijala, ali meni se svidja (sta cu privlaci me i ta vrsta muzike tipa tiesto ili paul van dyk)!

Inace sigurno necu da odem 17.12 na sajmu!

Poz svima
[ g@rfild @ 09.12.2005. 14:37 ] @
Citat:
Da li sam ja lud ili sam video reklamu za Tiesta na pinku?

Verovatno da nisi :)
Mediski pokrovitelj zurke je Pink i KURIR a organizator Raka Maric (to vam je neki ljadza -menadzer ovim nasim "zvezdama")
Pre neki dan sam gledao intervju sa Tiestom na MTV-iju i snimke sa zurke u Skoplju. skupina pacijenata okicenih onim svetlecim glupostima, znaci atmosvera je bila fluorescentna i podsecala je na vasar.
[ Acika @ 09.12.2005. 21:11 ] @
Zna li neko neki link za neki live set Brende Russell (ali manji 30-40mb, posto sam na dial-upu)???

Cuo sam da za Docek nove 2006 ona dolazi u Nis, a posto nemam ni jedan njen set, zeleo bih da je malo slusam i cujem!!! Jer sigurno necu da propustim taj dogadjaj!

Hvala i pozdrav
[ Deda_Mraz @ 11.12.2005. 02:20 ] @
E ovako....
Pravim, tj već sam napravio forum o elektronskoj muzici, prioriteti su Techno i Trance (kao ova tema).
Forum je za sada napravljen u phpbb a može kasnije da se prebaci u IPB ili neki drugi bolji forum. Znači ima zamisao da se ovaj forum razlikuje od drugih, da se na njega ne stavlja previše linkova za download i da je isključivo na srpskom jeziku (sem možda 1-2 sekcije odvojene bi bile na engleskom ili nemačkom), znači da se forum ne pretvori, kao onaj .biz gde ljudi dolaze samod a bi skidali nešto, a nema skoro nikakve priče, diskusije, svajde, pozitivne atmosfere o technu i elektro muzici.
Tako da sam mislio da napravim takav jedan forum, jer baš i nema kod nas takvih foruma.

Što sve ovo ja pišem ovde? Zato jer su mi potrebni par ljudi (3-4) da krenemo sve ovo, da sredimo teme, rubrike, nabavimo potreban i prateći materijal, dizajn foruma itd itd znači ima dosta stvari a ne mogu ih ja sam raditi.

Ko hoće da mi pomogne u radu i da bude član Techno & Trance tim-a na forumu neka mi se javi na PP i sve ću mu detaljnije objasniti, ako je zaista zainteresovan i ima želju da radi, jer baš imam pozitivan osećaj povodom ovoga!

Poz
[ boki @ 11.12.2005. 16:24 ] @
Citat:
Tako da sam mislio da napravim takav jedan forum, jer baš i nema kod nas takvih foruma.

Da, nema ih ni 50...
[ Deda_Mraz @ 12.12.2005. 11:46 ] @
Takav kakav ja hoću da napravim NEMA kod nas.
A pošto ne znaš kakav hoću da napravim onda bolje....
[ Deda_Mraz @ 22.12.2005. 19:56 ] @
Alo technomani ide li neko sada u subotu na Smirnoff Eperience?

Ja sam popunio on-line prijavu tako da ćubiti na listi gostiju

Pozz
[ Deda_Mraz @ 02.01.2006. 21:53 ] @
Da oživimo malo temu!

Pokrenut je sajt o clubingu i elektro muzici!

www.blejanje.com
[ Acika @ 25.02.2006. 22:56 ] @
Alo!!! Narode ima li kakvih novih dogadjaja, jeste bili skoro na nekoj zurci?

U Nisu je opsti smor, Bice tek nesto oko 20.03.2006.

Pozdrav
[ Floyd @ 26.02.2006. 22:53 ] @
Pre nedelju dana (ili dve, ne secam se) je u lifci (Subotica) bio Dave Clarke i bilo je Ekstra. Sad 4-og marta dolazi Christian Varela.
[ Deda_Mraz @ 18.04.2006. 11:57 ] @
Za ljubitelje HT i šranc zvuka

Razbijanje sada u subotu!

SKC Subota 22h

Www.concretedjz.net - oficijalni forum!
Www.stsmusic.org

Concrete Djz [betamax #2] Promocija Vinila

Dj Filip Xavi
Dj Luka
Dj Matsura
Dj Mita

Vidimo se u SKC-u
[ Floyd @ 18.04.2006. 13:12 ] @
Umek 29og u lifci (Subotica), upad 900 dinara
[ boki @ 18.04.2006. 15:56 ] @
@deda

Kakve veze ima STS sa concrete-om ?

btw. Kakva zurka (Atmos) je bila u subotu... 6 sati igranke :)
[ swdn-unltd @ 18.04.2006. 16:30 ] @
Al je Atmos objasnio!
Skoro nisam bio na boljoj progresivi

jedino sto je ozvucenje bilo krsh, al nema veze drugi put
poz
[ Deda_Mraz @ 18.04.2006. 21:52 ] @
Citat:
boki: @deda

Kakve veze ima STS sa concrete-om ?

btw. Kakva zurka (Atmos) je bila u subotu... 6 sati igranke

Isto znam koliko i ti, samo sa kopirao sa njihovog foruma

Inače onako nije bilo loše na Atmos-u...mada nije trance za mene pa možda zbog toga....ali će sada u subotu mnogo stvari biti ajsnije posle concretovca
[ Deda_Mraz @ 19.04.2006. 00:42 ] @
KONAČNO ! ! !

27.05.2006.
Basta Sava Centra

DIAMOND LIFE

Line up:

DJ RUSH //Kne`Deep-Berlin

MICHAELA SALACOVA //Kne`Deep-Berlin

MARKO NASTIC //Recycled Loops //Recon Warriors //TeshkaMashineria

Dejan Milicevic // Recon Warriors // Teshka Mashineria

Marko Milosavljevic //Recon Light //Traffica //Teshka Mashineria

Party info : [email protected]

Na ovo svaki komentar je suvišan!

-----------------------------------------

Na Atmosu sam snimao 3 klipa telefonom (nokia 6680) kvalitet je dobar, a zvuk onako...

http://vlada87.com/atmosklipovi.rar (tri klipa oko 1.2 mb potreban player koji pušta 3gp klipove, mrzelo me da prebacujem u dvix format)
[ Floyd @ 19.04.2006. 00:50 ] @
Na Rusha bi vredelo otici. Znas koliko ce biti upad?
[ Deda_Mraz @ 19.04.2006. 01:02 ] @
Ispod 1.500 sigurno neće...

A i vredi dati za Rusha i 2 soma
[ Floyd @ 19.04.2006. 01:09 ] @
Aufff...zaboravio sam koliko te zurke mogu da kostaju. Jos plus prevoz iz Subotice, pice itd. Ja cu ipak za sad na Umeka, pa ako krene, vidimo se na Rushu :). Jos plus Exit, krenula je sezona uveliko cini mi se.
[ Deda_Mraz @ 19.04.2006. 01:16 ] @
Znači na Rusha moram da odem pod stavkom razno
Ne pitam za cenu karte, ima da ne jedem 15 dana samo da skupim za kartu, ne moram ni da pijem ni ništa samo da ga ugledam uživo i osetim kidalicu kada bude šurio masu ljudi

Ahhh prolazi me jeza
[ boki @ 19.04.2006. 13:43 ] @
Ova godina se mnogo dobro primila sto se tice zurki...
Narocito progressive...

Son Kite
D Nox
Anti
Jaia
Ticon
Atmos

I rush je naravno pod obavezno.. Kao i speedyJ
[ swdn-unltd @ 19.04.2006. 17:25 ] @
Spidi konacno i u Bg.pa jos u Barutani ! vrh

A sudeci po opremi koju potrazuje ne moze da bude lose

Speedy J
2005/2006†technical rider v1.0

please copy this rider to the following personnel:

-sound technicians
-light technicians
-stage managers
-stage hands

it is important to understand that a speedy j's current set is a hybrid between traditional dj-ing and playing live. the set is an improvisation built from fragments of records, soundbites, loops and effects. it essentially a live set, and the only remaining element of traditional dj-ing is that some fragments may be taken from recordings produced by other people. the technical requirements for this set are therefore in some aspects different from those for traditional dj sets.†

technical notes:
as†this is not a traditional dj show, 6x turntables . the artist will use a system consisting of laptops,†controllers, drummachines, mixers and effects.

the artist will bring the entire backline , including†the mixer, and all cabling needed within the setup. all†cabling which carries the signal from the artist's mixer to both the pa system and monitoring system needs to be provided.

stage requirements:
all stage requirements below are intended for use by speedy j only. the setup, including the monitoring system and the†desktop space can not be used by other acts or dj's. once the equipment has been set up, it cannot be disconnected or moved.

for shows in clubs: the setup incl backline, monitoring and room to†move takes up appox 250 cm x 200 cm. dj-booths will in most cases†be insufficient as a location to set up. a separate stage spot which†can accommodate the setup as described in this rider is preferred.†for shows at festivals: in case there will be other acts playing on†the same stage, the use of rolling risers or mobile stage elements is†advisable to ensure positioning and space as required.

space for equipment:
a riser or stage element with 200 cm x 100 cm of desktop space is sufficient.†preferred working height is 110 cm. actual risers are strongly†preferred over a setup with tables. the desktop surface should be†flat and without gaps or ditches. these risers should be sturdy, and†resonance free, and positioned in the centre of the front of the†stage. in case there are more bands / acts using this position, a†rolling riser should be provided.

it is important this space is available exclusively to the artist†from sound-check till the end of the night. speedy†j likes to play close to the audience, but it is essential that there†is enough room between the working space and the audience to make it†safe from people touching the equipment, or spilling drinks.

stage monitoring:
speedy j requires a top class, full range monitoring system, run in†stereo. it is important the monitors are capable of producing SPL of†up to 120db without distortion. side-fills or multi-way systems are†preferred; floor wedges are not acceptable. ideally the system on†stage is made up from elements that make up the front of house system†the artist essentially creates the front of house mix from the stage,†so it is important the monitoring system is capable of representing†the front of house sound as closely as possible. good sound on stage†will result in good sound in the venue. it would be helpful if the monitoring system is†easy to move around and/or re- directed. a system on wheels is†preferred. as noted before, it is important the system is available†exclusively to the artist from sound-check till the end of the night.

power requirements:
the artist will bring the backline equipment. this equipment†runs on 220/240 volts. if the voltage in your area is not 220/240,†voltage conversion is required. please be sure to provide a stable†professional step-up converter capable of running 1000 watts.†voltage convertors with built in regulators are preferred. the use of†a number of seperate inferior smaller convertors combined to meet the†1000 watts requirement is not acceptable. 4 european / german†compatible power sockets are required on the tables on stage,†preferably in the middle of the desktop.

set-up and sound-check:
the artist requires 90 minutes for set-up and sound-check. for shows†at festivals where sound-checks are not possible, a line- check is†sufficient, however a 90 minute slot for set-up is still required. it†is essential that during this time the following personnel is†present: -a sound technician (including the technician who will be†present during the actual show) -the monitoring technician -the light†technician who is responsible for stage light -stage hands

audio routing:
the artist will provide 2 stereo signals from the mixer on†stage. 1 x stereo signal for the front of house (mix out 1) 1 x†stereo signal for the monitoring system (mix out 2 or booth out)

it is advisable to have the cabling which carries the signal from the performance space to the pa already in place and tested before the artist arrives for soundcheck.

it is essential that the signals provided for the front of house are†routed to the PA system direct, or via a decent quality front of†house mixer. IN NO CIRCUMSTANCE can the audio signals be routed thru†equipment used for other acts / dj's such as dj mixers!

this mixer is an allen&heath xone:92, specifications below: MIX OUT 1†L,R (XLR) Servo Balanced XLR male 47 ohm 0dBu MIX OUT 2 L,R (jack)†Impedance balanced TRS jack 47 ohm† 2dBu (XLR male and female†connectors : Pin 2 = hot (+) Pin 3 = cold (-) Pin 1 = GND) BOOTH OUT††Impedance balanced TRS jack 47 ohm -2dBu (TRS input and output†connectors : Tip = hot (+) Ring = cold (-) Sleeve = GND)

sorry ako sam nekog smorio sa ovolikim postom,al ko zna zna
[ Floyd @ 20.04.2006. 13:30 ] @
Jel zna neko gde ima da se cuje nesto novo od speedy J. Stari setovi su dobri, ali nisu nista posebno po meni. Ovo bi voleo da cujem/vidim.
[ g@rfild @ 22.04.2006. 11:14 ] @
Citat:
Son Kite
D Nox
Anti
Jaia
Ticon
Atmos

Da jbt, sve Extra projekti, ma da nisam bio na Atmosu ali meni je bilo najace na Jaia. Dodao bih tu i house progressivce:
Digweeda,Sashu i ove nase Kinetice momci me odusevljavaju.
Veceras obavezno na Concerte DJS :) . BG-u stvarno fali dobrog Techna, Rush ce da nas razvali. Ne verujem da ce karta biti vise od soma ali nevermind, kao sto kaze Deda Mraz jescu imaginarne sendvice :)
[ Deda_Mraz @ 23.04.2006. 14:06 ] @
Ko sinoć nije bio na koncrtovcima (tako ja zovem concrete) može ladno da skoči kroz prozor!
Kakav Rush kakav Sasha..... CONCRETE DJZ RULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Svaka čast Xaviu, Luki, Miti i Matsuri....objasnili su mnogo stvari sinoć od sada pa nadalje.

Uskoro cu da okačim klipove sa žurkice!
[ boki @ 23.04.2006. 19:31 ] @
Zaista svaka cast momcima... bas su se potrudili
Multicolor laser se na nasim zurkama nazalost retko vidja.

Taman oko 4 kad sam se malo gore smorio cujem da u malom klubu ima trance, sidjem kad ono Nikola Prosper... i onda iz pocetka :)

[ g@rfild @ 24.04.2006. 10:39 ] @
Concretovci mi razmrdali mozdane celiji. Extra party
Fotke www.blejanje.com/gallery.htm
[ Deda_Mraz @ 24.04.2006. 12:19 ] @
Hehehe eno i mene na slici
Super si sličice garfilde

Uskoro concretovci treba da okače svoj set za ove promocije, pa čim okače stavljam ovde link za donwload, da vidite šta ste propustili vi koji niste bili!

Cenim da bi se @Acika ovo dopalo maximalno
[ Floyd @ 24.04.2006. 12:51 ] @
Samo da podsetim, Umek u subotu u Subotici (lifka). Garantujem 60% gostiju madjarske nacionalnosti (ukljucujuci i Madjarice naravno) :)
[ Deda_Mraz @ 24.04.2006. 13:19 ] @
Madjarice su prljave i ne kupaju se

Ma jel ti ideš da slušaš Umeka ili damuvaš madjarice???
[ Acika @ 24.04.2006. 20:26 ] @
Barte obavezno postavi link, ali samo ako je nesto hard, skrancz ili slicno!!!!

Jedino me takva muzika trenutno zanima, sve ostalo mi je smorno.

A uz put da pitam sledece:

Ovih dana sam cuo da u Nis dolazi neki DJ Bando, pa me zanima da li neko zna kakvu muziku pusta i vredi li otici na njegov nastup!!!

Pozdrav

PS. Eh sta bih dao da odem na Velikog U M E K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Deda_Mraz @ 24.04.2006. 22:27 ] @
Ma nije Umek toliko VEEELIKIII koliko ti misliš ;)

Inače taj Dj Bando i nije nešto 3570 je na listi svetskih dj-eva onda možeš da zamisliš :D
Inače nema baš puno svojih radova, obično su to Varela i Sims remixi i tako...
Muzika eto možeš i sam da prosudiš!
[ Acika @ 24.04.2006. 22:49 ] @
Ne pricaj da je tek 3570!!! Pa ovi nisu normalni koga bre dovode, covece koliko je Nis propao sto se tice clubinga, a po gardu izlepili plakate i najave kao da dovode Prvog DJ-a sveta.

Malopre sam skinuo neki mix ovod DJ Bando-a, od decembra 2005 godine, gostovao je u Banja Luki, i nije bas toliko los, bar po meni, znaci dosta energican techno... Ali ako sigurno cu da odem na tu zurku, jel i onako se u Nisu organizuju techno zurke jednom u 3 meseca!!!

Poz

[ Floyd @ 25.04.2006. 22:46 ] @
Citat:
Deda_Mraz:
Ma jel ti ideš da slušaš Umeka ili damuvaš madjarice???

Umek i Madjarice se dobro miksuju :)
[ g@rfild @ 26.04.2006. 17:31 ] @
Citat:
Ovih dana sam cuo da u Nis dolazi neki DJ Bando, pa me zanima da li neko zna kakvu muziku pusta i vredi li otici na njegov nastup!!!

Poslusaj ga nije los, u martu je bio u Lifci. Trebao je da radi sa Varelom ali posto ovaj nije dosao debeli Bando je bio zvezda veceri :). Drugar je bio i kaze da je bilo ok. Sto se tice Umeka voleo bih i ja da ga poslusam ali jbg kad niko iz ekipe nece na sever
[ Deda_Mraz @ 27.04.2006. 00:17 ] @
------------------------------------------------

O T K A Z A N O

------------------------------------------------

Ko nema šta da radi sada u subotu uveče neka skokne do Indjije, radice Concrete Djz ponovo u full sastavu!

Ja idem 100% tako da vidimo se tamo

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 29.04.2006. u 20:16 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 29.04.2006. u 20:16 GMT+1]
[ g@rfild @ 29.04.2006. 18:18 ] @
Utisci sa sinocne zurke Dj Marky&MC Stamina Poseydon
Puno pozitivne energije u prepunom Poseydonu, Marky super picio neki latino d'n'b a Stamina dodavao gas do 200.Dosta veselo. Ekipa odlicna, vidim da su ljudi uzivali. Poseydon ogroman i racionalan prostor ali kao i ostali klubovi problem sa ventilacijom. Meni je ipak (sto se tice muzike) bilo najbolje u maloj sali na galeriji gde je radio Dacha Kinetic svoj fazon (progress).
Dobar party
Fotke
[ Deda_Mraz @ 29.04.2006. 19:17 ] @
Garfilde super su ti sličice
Čujem od ortaka da je isto bilo super i da se proveo strava, ali jbg šta ću kada ne slušam taj žanr muzike
[ g@rfild @ 01.05.2006. 12:59 ] @
Evo fotki sa trance/progressiv festivala Total Solar Eclipse
27 mart - 1 april 2006 (TURKEY). Priroda,kisa trance,zezanje. Nisam ja bio nego drugari,kazu da je bilo extra.Pozz za ekipu

Ostale fotke pogledajte OVDE
[ unnamed_nes @ 06.05.2006. 12:00 ] @
sta mislite kakva je buducnost techno muzike? Da li je tacno kad neko kaze da je techno rekao svoje???
[ unnamed_nes @ 07.05.2006. 00:58 ] @
A jel cuo neko za Dj Gayle San???
[ boki @ 07.05.2006. 02:33 ] @
Napokon nesto i za ljubitelje mracnog psihodelicnog zvuka :)

20.5.2006.
Club Gradiliste NS

Line up:
Bojan [eMPLI]
KINDZADZA
Kizza

[Ovu poruku je menjao boki dana 07.05.2006. u 03:34 GMT+1]
[ IT_DooX @ 07.05.2006. 05:08 ] @
Karte se mogu od 12.05. kupiti u preprodaji u Novom Sadu,Subotici i Beogradu u IPS-u,cena 500 dinara,na ulazu 700.
[ Floyd @ 07.05.2006. 13:36 ] @
Citat:
unnamed_nes: A jel cuo neko za Dj Gayle San???

Bila je u Subotici (u Lifci) jednom. Odlicno radi devojka, tvrd zvuk, pilanje.
[ g@rfild @ 08.05.2006. 09:20 ] @
Pobice nas Rus :), ako je neko gledao neki snimak sa njegovih zurki zna o cemu pricam
[ Zoran Rašković @ 08.05.2006. 09:54 ] @
Nadam se dobroj žurci :-)
[ Deda_Mraz @ 08.05.2006. 11:25 ] @

TESHKA MASHINERIA PREDSTAVLJA
SUBOTA, 27.05.06. 21-06h
DIAMOND LIFE #1
Bašta SAVA CENTRA

PRETPRODAJA KARATA:
A) PO EKSTRA POVLAŠĆENOJ CENI OD 750,00 din.
08.-14.05.2006. ISKLJUČIVO U BUKA BARU I MOVIE BARU
B) PO POVLAŠĆENOJ CENI OD 850,00 din. 15-21.05.2006. I NA OSTALIM PRETPRODAJNIM MESTIMA
C) PO POVLAŠĆENOJ CENI OD 950,00 din. 22-26.05.2006. I NA OSTALIM PRETPRODAJNIM MESTIMA

PRETPRODAJNA MESTA:
BUKA BAR, Pozorište «Boško Buha», Trg Republike 3, 011 262 88 73
MOVIE BAR, Dvorana Kulturnog Centra, Kolarčeva 6, 011 262 38 18,
BILET SERVIS, Trg Republike
SUBOTICA, Viktor, 064 211 56 61
NOVI SAD I OSTALI GRADOVI, Rezervacije na telefon: 065 6550066 od 18.05.-24.05.06 svakog dana od 12-20h.

MOLIMO VAS DA ULAZNICE KUPUJETE ISKLJUČIVO NA OVLAŠĆENIM PRETPRODAJNIM MESTIMA
BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN...U SLUCAJU LOSEG VREMENA,KONTAKTIRAJTE PARTY INFO TELEFONE!!!

INFORMACIJE O KARTAMA ZA V.I.P ZONU 065 6550066

TESHKA MASHINERIA PARTY INFO POINTS:
BUKA BAR, Pozorište «Boško Buha», Trg Republike 3, 011 262 88 73
MOVIE BAR, Dvorana Kulturnog Centra, Kolarčeva 6, 011 262 38 18
[ Floyd @ 11.05.2006. 23:20 ] @
25og maja Dave Seaman u Subotici (prvi put u Srbiji). Samo gledam, 25i je cetvrtak. Kontam da nisu valjda toliko retardirani da naprave zurku na radni dan pa kontam da je neki praznik?
[ g@rfild @ 14.05.2006. 13:53 ] @
nije praznik ali izgleda da su retardi. Karta za Rusha je u dzepu. Pripremam mozak za teror :)

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 14.05.2006. u 14:54 GMT+1]
[ Floyd @ 14.05.2006. 15:11 ] @
Rekla mi je ova u IPSu da je Dan Mladosti.
[ Deda_Mraz @ 14.05.2006. 16:28 ] @
Ja juče bio u barutani na otvaranju
Šta da vam pričam nego da sam pre sat-dva ustao

Iako ne slušam trance, Aki i Eli su sjebali playere najstrašnije Svaka čast našim momcima!

A sada... prepare for the ultimate dark, evil, detroy, hard, insane sound of schranz...prepare for the OVERDOSE...prepare for the RUSH
[ Floyd @ 14.05.2006. 17:02 ] @
Smislio sam program, 25i Dave Seamen,26og odem ujutru vozom u BG, odem na onaj porno sajam, pa malo obidjem grad s drugom tamo i 27og Rush. Jos samo da opljackam banku.
[ unnamed_nes @ 17.05.2006. 13:27 ] @
Rush ce da nas pobije 27, a marko taman da nas dobro ukopa(sahrani)
Jedva cekaM TOOOOOOOOOOOOO
[ g@rfild @ 29.05.2006. 20:46 ] @
I sta kazete za Rusha?
U prvih sat vremena njegovog seta nisam znao sta me je snaslo, covek je toliko napumpa da sam morao da skacem kao majmun kako bih istrosio svu tu energiju. Misu nisam puno slusao, zapalio posle dve stvari. Mare odlican taman me razdrmao i pripremio za zlo. Zvuk po meni najbolji u posledne vreme
[ boki @ 29.05.2006. 22:06 ] @
Uh.. otprilike sve isto kao i garfild.

Igras, skaces, treses se i smejes se ko lud. Jednostavno ne znas sta te snaslo, a rush sve jace i jace, sve teze i teze.
Posle svake pesme kazes sebi "ne, ne moze jace" i za koji minut shvatis da si se prevario... Moze!
[ Floyd @ 29.05.2006. 22:48 ] @
Seaman je fino radio, sasvim sam bio zadovoljan. Mislio sam da ce da smori lik... Izgleda da DJ klase Seaman-a ne moze da smori, bez obzira sta ja mislio pre zurke.
[ unnamed_nes @ 02.06.2006. 00:14 ] @
A sta kazete za Salacovu?
[ boki @ 02.06.2006. 00:20 ] @
slatka je ;)
[ Acika @ 09.06.2006. 19:55 ] @
Gde da nadjem propusnicu za Tuborg green zurku???? Naime sutra bi trebalo da bude promo zurka u Niskoj tvrdjavi, ali sam cuo da treba neka propusnica??? Pa bih najlepse zamolio nekog da mi kaze gde bih mogao da nadjem tu propusnicu???

Inace gostuju sledeci dj-evi: john creamer, stephan ka i behrouz!

H V A L A!!!
[ Deda_Mraz @ 11.06.2006. 16:24 ] @
Hehehe nikako, naćiće ona tebe

Zapravo promoterke se šeću kako bi "braća" 'rvati rekli, po gradu i dele te flajere/propusnice!

Enjoy
[ Acika @ 11.06.2006. 17:27 ] @
Ma ok, ionako na tim zurkama uglavnom dolaze ljudi koji ne slusaju elektronsku muziku, cini mi se da su takve zurke mnogo iskomercijalizovane, ali posto u Nisu nema mnogo takvih desavanja, mora da se ide i tamo.

Ja nazalost nisam naso propusnicu pa nisam ni bio na zurci.

Planiram da idem na exit ove godine, pa posto bih otiso samo na jedan dan, preporucite mi koje je po vama najbolje vece??? Koliko sam video na exit-ovom sajtu po meni bi trebalo da je najbolje da se ode 4 dana?!?!

Poz
[ Deda_Mraz @ 11.06.2006. 19:19 ] @
Ne znam, ne volim EXIT

Inače za to da na takve žurke dolaze likovi koji nemaju nikakvih dodira sa electro muzikom, to si u pravu 101%
Da samo znaš kakvi su likovi bili na Marllboro pre par meseci Joooj bože...
[ boki @ 11.06.2006. 19:59 ] @
Na exit najbolje da ides svih 7 dana :)

U kamp se ide dva dana ranije i odlazi dan kasnije i tad je najveca
zajebancija :)
[ Acika @ 11.06.2006. 21:16 ] @
Rado bih ja otiso i svih sedam dana, samo kad bih imao toliko slobodnog vremena, ako tamo izgubim 10 dana, pa na more 15, nema nista od posla i davanja ispita na faxu, zato i hocu da odem na samo jedan dan.
Pa iz tog razloga pitam koji ce dan biti najbolji po pitanju elektronske muzike (mislim pre svega na techno i trance - ako ga uopste i bude).

Poz
[ Deda_Mraz @ 12.06.2006. 00:22 ] @
Tranca teško da će biti, a pravog techna će biti samo 2-3 sata i ćaos!

Nego batali ti taj EXIT pripremaj se ti sada za Lucky Strike Urban Experience To će biti ludovanje po kališu!
[ boki @ 12.06.2006. 00:37 ] @
Citat:
Lucky Strike Urban Experience

Opet urban ???

Odakle ti info ?
[ Floyd @ 12.06.2006. 08:51 ] @
Citat:
Acika: Rado bih ja otiso i svih sedam dana, samo kad bih imao toliko slobodnog vremena, ako tamo izgubim 10 dana, pa na more 15, nema nista od posla i davanja ispita na faxu, zato i hocu da odem na samo jedan dan.
Pa iz tog razloga pitam koji ce dan biti najbolji po pitanju elektronske muzike (mislim pre svega na techno i trance - ako ga uopste i bude).

Poz

Ista mi je scena, idem 4og dana definitivno. Bice dva kralja Jeff Mills i Derrick May i odma posle njih Umek.
[ apex @ 12.06.2006. 09:25 ] @
Citat:
Tranca teško da će biti, a pravog techna će biti samo 2-3 sata i ćaos!

Izvinjavam se ali nisam mogao ranije da odgovorim, posto mi je crkla tastatura, ali evo sad:

Prosle godine je bio trance stage, tako da ce verovatno biti i ove neki stage sa trance muzikom, a sto se tice techna, interesuje me sta je za tebe techno ako ne ono sto rade Dave Clark, Jeff Mills, Derrick May, Umek - u cetvrtak i nedelju ima sve da se trese od detroita, a tek Technasia Live - sto oni tek rade mocne stvari

[ Deda_Mraz @ 14.06.2006. 17:24 ] @
Citat:
boki: Opet urban ???

Odakle ti info ?

Plavuša sam?!

Citat:
apex: Izvinjavam se ali nisam mogao ranije da odgovorim, posto mi je crkla tastatura, ali evo sad:

Prosle godine je bio trance stage, tako da ce verovatno biti i ove neki stage sa trance muzikom, a sto se tice techna, interesuje me sta je za tebe techno ako ne ono sto rade Dave Clark, Jeff Mills, Derrick May, Umek - u cetvrtak i nedelju ima sve da se trese od detroita, a tek Technasia Live - sto oni tek rade mocne stvari

Pa prošle da a sada pričamo za ovu, ovi sa EXIT-a stalno najvljuju nešto i dan pre Exit im neko otkaže, već vidjeno!

Dobro 7-8 sati

A detroit da može da trese...hmmm baš bi voleo da vidim to!
Umesto da dovedu Rush-a, Natusa, Eg, Tomash gee da baš tresu i pokidaju oni dovode već svuda vidjena imena!
Mislim oni koji dolaze su vrhunski i 105% kvalitetni dj ali neka unesu malo novine jbg gde god odeš oni rade.

Svi se dobro sećamo ne prežaljene žurke (otkazane) kada je u SKC trebao May da dodje šmrc šmrc..

Imam njegov video set sa ILT 2005 i čovek je super radio!
[ Acika @ 14.06.2006. 18:13 ] @
Ma vi u BG-u i imate gde da odete i na hard i na scrancz techno, eto sad je bio Rush, a ja u Nisu mogu retko kad da odem i na neki "obican" techno, a o trancu i hardu mogu samo da sanjam. U Nisu su ljudi totalno nezainteresovani za bilo kakva desavanja, osim za uzivo muziku i turbo SLJAM!

Pozdrav
[ Atos @ 07.07.2006. 15:34 ] @
Ajde, treba mi pomoc!
Shamanic Trance Vol.1 (Mixed By Tsuyoshi Suzuki) , gde naci, jel ima neko, itd...?
Znaci legendaran je mix mislim da je iz 1996. sto se mene tice nista bolje nisam cuo od tada, ko nije slusao, obavezno da nabavi.
Hvala, Atos.
[ Deda_Mraz @ 15.09.2006. 19:24 ] @
Ljudi bre...

Ide li neko sutra na Talamascu u SKC ili Umeka u bašti SC ili možda do Barutane na Xperiment Dj?

Ludilo će sutra da bude.... ja overio karte za Umeka i Nastića a posle palim malo na goa-u u SKC

Vidjemo se!

P.S. Mislim da većina rejvera zna čileta u sredini

[ boki @ 16.09.2006. 03:00 ] @
Citat:
a posle palim malo na goa-u u SKC

Goa u SKC-u se moze reci da je bila samo par puta. :)
Talamasca je od goa-e udaljen za jedno poluobim zemlje :) (i realno i u prenesenom znacenju)

Citat:
P.S. Mislim da većina rejvera zna čileta u sredini

I u sredini i desno i levo :)
[ Deda_Mraz @ 16.09.2006. 08:19 ] @
Citat:
boki: I u sredini i desno i levo

Znači učila se literatura "lekova", ako ako i treba tako..

Dobo figurativno značenje Goa u SKC-u

P.S. Jes majku mu daleko je france od Goa-e
[ Deda_Mraz @ 27.09.2006. 20:00 ] @
Ljudi sada u subotu je ova žurkica:

Subota 30. Septembar
Plastic Jam - Letnji Plastic

September Noise
Wizzy Noise Live [exposure Productions, Greece]
Micky Noise Dj Set [wizzy Noise, Greece]

Dushan [sonictribe::stsmusic]
Nikola Prosper [synaesthesia::exposure::stsmusic]
Aca [synaesthesia::stsmusic]

---------------------------------------------

Jel zna neko gde se nalazi "Letnji Plastic"?

P.S. Ulaz je 500 kinti u pretprodaju na ulazu će biti sigurno 600-650-700...
[ boki @ 27.09.2006. 21:11 ] @
Odes do 25.og maja i onda picis levo uz reku....

Meni je klub totalni raspalitet...
[ boki @ 27.09.2006. 21:27 ] @
'bes wizzy-a.. ovo je najava : :)

Petak 13 Oktobar 2006 ::: POSEYDON event hall
......................................................................................................
BASS INSTINCT ::: magazine tour
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Stage 1 > Techno Rebels

MARK EG
The Anxious . Blackout audio .Planet rhythm / UK

CONCRETE DJz
Betamax. Blackout audio. Mastertraxx. Hardsignal / SERBIA

DANIEL KILLA Techno set!
Bass instinct / UK

KICK THE DRUM Featuring DISTEK Liveset!
Kick the Drum rec. / UK

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Stage 2 > DnB Heroes

CODEX
Full Force . Sinous. Metaphor / SERBIA

DANIEL KILLA DnB set!
Bass instinct / UK

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ Deda_Mraz @ 29.09.2006. 18:04 ] @
Citat:
boki: Odes do 25.og maja i onda picis levo uz reku....

Meni je klub totalni raspalitet...

Jel mogu sa kališa da se spustim do barutane pa peške od barutane... jel daleko??

verujem da je raspad ali idem zbog Eg-a i Noise-a ne zbog mesta gde se održava

P.S. Jel otvoreno ili zatvoreno?
[ boki @ 29.09.2006. 19:12 ] @
Pa valjda moze al nikad nisam isao tuda tako da nista ne garantujem :)

EG je valjda u poseydonu koliko ja znam

Zatvoreno je...
[ Deda_Mraz @ 30.10.2006. 20:21 ] @
Petak 3. Novembar
SKC (Beograd)

Adam Beyer // Truesoul, Mad Eye, Drumcode

Support:
*Alex Jovanovic / Serbia
*Vlada Janjic / Serbia

-----------------
Cena Za Prvi Kontigent Karata U Pretprodaji Ce Biti 600 Dinara U Skc-u, 650 Dinara Na Ostalim Prodajnim Mestima (bilet Servis, Ips Prodajna Mesta, Ticketline)
-----------------

Znači na ulazu ~750-800 sigurno....

Idete li!? Ja sutra uzimam karte... nadam se da ću uzeti po ceni od 600 kinti...

Bićeee looodoooo !!! yeeee
[ boki @ 30.10.2006. 22:03 ] @
a ne, ne... 3. je nesto mnogo korisnije:

- DJ D Nox // Cologne,Germany // Electribe Rec, Sprout Rec, Baroque Rec //
- DJ Aki // Belgrade, Serbia // IntellecT
- DJ Dovla // Belgrade, Serbia // PION

btw. ne spomenusmo Varelu... covek je napravio zlo u domu...

[Ovu poruku je menjao boki dana 30.10.2006. u 23:51 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 30.10.2006. 22:10 ] @
Ma Aki-a možeš da slušaš svaki 3 dan u nedelji

ovaj jednom dolazi i nikad više...

Ahhhh varela varela..... (adolfe ustani )
[ boki @ 30.10.2006. 22:52 ] @
akcenat nije bio na akiju i mislio sam da je to ocigledno ;)
[ Deda_Mraz @ 31.10.2006. 09:36 ] @
Ozbiljno? Znam brate...

Bedak je to što redovno stave dve nekada i tri dobre žurke u istom danu. Kao pre mesec i više kada je bila Talamasca i Mark Eg... jebaga morao sam na dve lokacije da budem u isto vreme čas vamo čas tamo...
[ Deda_Mraz @ 31.10.2006. 10:30 ] @
Overite ljudi ovaj link
http://sabe.x-plose.be/ILT/ilt.htm ko ima brzu vezu, i gotivi I love techno festival neka krene da skida sve setove
[ Acika @ 23.11.2006. 17:43 ] @
Jel ide neko na ovoj detroit techno zurci???

Citat:
NOKIA MUSIC GETS YOU TALKING
25.NOV/ DJ DAVE ANGEL & DJ MICHAEL DE HEY - EXPO Centar (kod Vera)

Posalji SMS na 2990 i preuzmi pozivnicu!!!
20 din + pdv

Postupak je sledeci:

Ukucas MGYT (skracenica za MUSIC GETS YOU TALKING) , posaljes - primis povratni sms koji sadrzi jedinstveni nick name i koordinate za preuzimanje karte.
Nick name dobro upamtiti jer uz pomoc njega mozes postati vlasnik jednog od 3 potpuno nova modela iz edicije MUSIC RANGE:
nokia 5300 , nokia 5200 , nokia 3250
[ Lord Stark @ 25.11.2006. 17:14 ] @
...E.. hoce li biti nesto za novu u kragujevcu? Prosle god. sam bio na Space Cat-u i bilo je fenomenalno.... Nesto pricaju d ce da dodje Jeremy ali niko nije siguran... Ajde ako neko moze da proveri ovo....
Intersuje me takodje gde mogu da skidam electro, progresive... Bio sam u "stone" u kg-u gde pustaju ovo preko vikenda i extra sam se naprzio....
Inace ako neko hoce, imam veoma pozamasnu kolekciju psytrance-a ( negde oko 30 Gb) na HD pa ako neko hoce mogu da mu posaljem na dvd-u.... Samo neka trazi preko pp....
Isto bih zamolio, ako neko ima electro... ili zna neki sajt za download set-ova neka postavi url....
[ Acika @ 25.11.2006. 17:41 ] @
http://electrosets.forumactif.com/viewforum.forum?f=19

http://www.electronics.vizio.biz/electro-links/

Evo ti ova dva foruma, imas tu i ostale pravce elektronske muzike (ako te zanima) inace ovi forumi se stalno azuriraju i non stop izlaze novi mixevi i setovi.

Napomena: Registracija (besplatna) je obavezna!!!
[ Deda_Mraz @ 25.11.2006. 22:15 ] @
Znaš kako sajtovi za skidanje techno setova su kao blago, čuvaš ih samo za sebe

Imaš na news serverima šta god ti volja traži pre neki dan sam skinuo neke Rushove setove iz naftalina neke stara škole mixove raniji njegovi počeci početak 90-tih. Ludilo...

Inače ljudi kako bilo na Astralu?

meni je bila gotiva a verujm i Hex-u da nije bilo loše...

Poz poz
[ boki @ 25.11.2006. 22:34 ] @
astrali uradili super... ostali... boze me sacuvaj..
[ Deda_Mraz @ 26.11.2006. 18:31 ] @
Ja sam malo poranio, preračunao se u vremenu i prostoru :) ušao sam u SKC oko 11 sati...

Oni debili na početku što su puštali...ne znam ni ja šta, koji pravac, ono je katastrofa, mrtvom čoveku nebi pustio ono s*****... ubilo me u mozak, strašno. Bljak..

ostalo je za pohvalu :)
[ zkajis @ 15.12.2006. 09:42 ] @
Oh ljudi, nije valjda da na niste znali za ovaj link, ne treba registracija iako je ima:

http://www.mp3.qo.pl ---mnogo download mixeva po pravcima

a i ovo je zanimljivo,devojka iz bg koja pravi hard techno mjuz, ima i demo-a

www.ivee-tech.com

underground will live forever

pozdrav
[ Spite @ 22.02.2007. 11:34 ] @
Opet tuborg zurka u nisu, i opet ne mogu da nadjem promoterke (karte) po gradu.
Inace ovo je progresiv zurka, pa i ne znam bas da li da idem uoste :)
U svakom slucaju, Nis je ovo, bar malo da cujem neke stvari koje nisu sa MTV-a ili PINK-a :)
ako neko sazna nesto za karte neka javi.

INFO:
TUBORG GREEN- Progressive žurke u Nišu i Beogradu
Martin Garcia
Aćim i Pookie
Klub Studio, Niš 9. mart

TUBORG GREEN- Progressive žurke u Nišu i Beogradu
Martin Garcia
Bokee i Dacha (Kinetic vibe)
Klub Andergraund 10. mart

[ Deda_Mraz @ 22.02.2007. 11:47 ] @
Citat:
zkajis: Oh ljudi, nije valjda da na niste znali za ovaj link, ne treba registracija iako je ima:

http://www.mp3.qo.pl ---mnogo download mixeva po pravcima

a i ovo je zanimljivo,devojka iz bg koja pravi hard techno mjuz, ima i demo-a

www.ivee-tech.com

underground will live forever

pozdrav

ccc kako nisi znao za našu šranc cicu ? Extra devojka pušta imam par setova od nje...

Inače taj link prvi što si postavio, sam ja postavio pre odprilike godinu dana

Ljudi ide li neko na Tiga live?
[ Deda_Mraz @ 01.03.2007. 17:28 ] @
AJAAAAOOOOOO IMA DA SE PONOVI SKC OD PROŠLE GODINE

Beograd >> PETAK 9. MART 2007. @
Club Planet BIGZ

CHRIS LIBERATOR // Stay up forever / Maximum minimum / Cluster // UK

CONCRETE DJz // Betamax / Mastertraxx / Hardsignal / Blackout Audio // SERBIA

Tickets Avalaible through
www.biletservis.co.yu

Ticket Price 5 euro
Ticket Price on the door + 20%

www.planetbigz.com
www.xperiment.org

kakva H.T. night ima da bude leeeeleeee

[ Marko Medojević @ 01.03.2007. 19:27 ] @
Takođe svratite i ovde :

Psychedelic Trance boom Party
Subota 17.03.2007 @ ClubPlanetBIGZ
DOMESTIC // HomMega // Israel

Ulaznica je 500 din.
[ boki @ 01.03.2007. 20:13 ] @
ili DARKPSY sad u subotu u bigzu
[ boki @ 01.03.2007. 20:15 ] @
i da,
21.4.2007.

HALLUCINOGEN LIVE !!!
[ Marko Medojević @ 01.03.2007. 20:49 ] @
Citat:
i da,
21.4.2007.

HALLUCINOGEN LIVE !!!

To obavezno! Veliki sam ljubitelj svih Posfordovih projekata (Hallucinogen, Shpongle, Celtic Cross, Younger Brother).
[ Marko Medojević @ 01.03.2007. 21:30 ] @
Kad smo već došli do Shpongle evo spot u flash formatu za Divine Moments of Truth pa pogledajte ako niste: http://www.shpongle.org/video/flashback1.swf
[ Deda_Mraz @ 02.03.2007. 17:03 ] @
Citat:
boki: i da,
21.4.2007.

HALLUCINOGEN LIVE !!!

EXTRA...samo da nisu experimentaši, letos su svake subote radili u barutani smoriše i boga oca

Ali za Liberatora ima da bude brutalno...jeeee jedva čekam
[ davidkovacs2 @ 07.04.2007. 19:10 ] @
DJ TIESTO
05.26.2007
ulaznica 7000ft - oko 30 evra. (za sada!!! Kako se blizi datum kocerta , tako se poskupljava cena ulaznice!!!!! )
Madjarska - Budimpesta.

Ulaznice mozete naruciti na www.tiesto.com preko kreditne kartice!

Vredi otici!!!
[ Deda_Mraz @ 24.04.2007. 13:35 ] @
Ko ode na Tiesta ..... keva Kakv bre crni šaban Tiesto... ajde pravi technomani obratite pažnju na sledeća imena koja dolaze u milu nam presotnicu

Kartko i jasno
-------------------------

Pleasures Gold Edition
Jeff Mills
25.05.2007.
Posejdon

--------------------------
Zatim>>>>

TRAFFICA SPECIAL PARTY @ Club BIGZ 27-04-2007

Guest DJ's :

Valentino Kanzyani
Matthew Hoag
Aneuria
Mexx

Home DJ's :

Marko Nastic
Dejan Milicevic
Marko Milosavljevic

Idemoooooooo tuc tuc tuc

Da bi na kraju svega ovoga došao neprejebivi ludak marčnog sabijačkog techna legenda tvrdog zvuka i brutalnosti jačine pesama

Pozdravimooooo legendu DAVEEEEEEEEE THE DRUMMEEEEEEERRRRRRR JEEEEEEE

P.S. i 6000 dinara spremite za karte

p.S.S. Boki izvini što se nismo videli na hallucinogenu jbg kasno sam ušao još sam se motao sa ovim mojim pajtosima i zaboravih totalno, nadam se da ćemo se videti sl put na nekom od ovih perverznjaka techno zvuka LOL
[ boki @ 24.04.2007. 13:46 ] @
na drummeru :)
i mozda na valentinu...
[ Deda_Mraz @ 24.04.2007. 13:49 ] @
A tu si tico...živ i normalna si došao ćiku poske skuca?

Idem na jeffa legendu i na drumera sigurno, a prvo ću da vidim sa concretovcima šta će Dave da pušta pa ako bude nešto dobro ićiću jer u protivnom će smoriti publiku kao što vrlo dobro zna da uradi

P.S. Nadjite na netu od Dave-a BBC radio mix burtalnost techno muzike...ako ovo bude mogao i uspeo da ponovo daću i 100 evra za kartu jer vredi
[ boki @ 24.04.2007. 14:05 ] @
ma meni su 2 dana posle hallucinogena bila lepa :)
Kako i ne bi kad dobijes SHPONGLE set koji nije ni bio najavljen :)

A i live mi je bio bolji nego u barutani...
savrsenstvo od zurke.
[ Deda_Mraz @ 24.04.2007. 14:11 ] @
Da stim što je recimo u barutani prošle godine bila karta 500 a sada je bila 1000

Pa nebi bilo iznenadjenje da su rekli šta će biti od setova, ma live matrica je keva svih žurki to je naučno dokazano
[ boki @ 24.04.2007. 14:24 ] @
u barutani je bila 1000 u pp.
a ovde je bila 600 u pp na pocetku.

a simon je placen 7 kiloevra
[ Deda_Mraz @ 24.04.2007. 18:45 ] @
Kako li sam samo ja platio te godine kartu 500? Nemojte piti kad idete na kalemegdan

Rush je plaćen letos oko 11.000 koliko mogu da verujem mojim izvorima koji su mu bila podrška te večeri (pored one ribe čije ime ne mogu već 2 sata da se setim)
[ Deda_Mraz @ 27.04.2007. 17:21 ] @
Sutra ako vas ne mrzi iscimajte se do Hidrocentrale u Užice nastupaju naši najbolji hard techno dj-evi. CONCRETE !

Zabetoniraće još malo centralu

Inače jel zna neko gde i kada nastupaju Infected Mushroom? Videh danas iz busa plakat al sam ćorav pa ne pročitah gde i kada!?
Verovatno će promovisati novi album Becoming Insane (pogledaj potpis moj)!

Jeste da je daleeekooo ali mala Miss Kitten u bašti sava centra 8 juna Biće luuudoooo jeee jedva čekam!!!
[ boki @ 27.04.2007. 17:50 ] @
1 jun na kalisu
by sts
[ Marko Medojević @ 27.04.2007. 18:04 ] @
Citat:
p.S.S. Boki izvini što se nismo videli na hallucinogenu jbg kasno sam ušao još sam se motao sa ovim mojim pajtosima i zaboravih totalno, nadam se da ćemo se videti sl put na nekom od ovih perverznjaka techno zvuka LOL

A šta će ti ovo SE?!
Ne mogu da verujem da si izradio ortaka! :(
[ Deda_Mraz @ 27.04.2007. 18:09 ] @
Pokvareni dečače :)

ja to u životu nebih...a možda ni tad 8)

Mi volimo pivo i pivo voli naaaaaaas!
[ Deda_Mraz @ 14.05.2007. 17:00 ] @
Ja mlopre overio karte za drummera

Karta je 500 dinara betoniranje počinje u 23:00 Bigz, a ovo je zadnja žurka u Bigzu ove sezone biće brutalno!!!
[ Deda_Mraz @ 19.05.2007. 13:25 ] @
Kako je sinoć bilo brutalno na Drummer-u

Jedva smo živi ostali kada je kralj zapalio ploče i live matricu....čovek je ubio, po mojoj slobodnoj proceni bolje sam se proveo ovde nego na Rushu u bašti Sava Centra pre godinu ipo kad je već bilo...

Stvarno čovek je objasnio tematiku Hard tekno zvuka, jbg nije džabe jedan od osnivača ovog tvrdog zvuka i nije džabe iz UK-a
Dok su momci iz Concrete Djz poptpaljivali vatru uz "Square tunnel", Dave je bacio flašu ulja na vatru

Deda_Mraz playing: Dave the Drummer - Slightly Hard Techno Dj Mix at 256kbps <Winamp 5,33>
[ Deda_Mraz @ 24.05.2007. 23:05 ] @
Aloo bre ljudi u ponedeljak svi u Mamut ili IPS ili Bilet Servis:

Vi: Dobar dan!
Oni: Dobar dan izvolite!?
Vi: Jednu kartu za Infected Mushroom 1 juna na Kališu u rovu ispred vojnog muzeja!?
Oni: 600 dinara...
Vi: Evo izvolite...Doviđenja
Oni: Prijatno!
[ borika 333458 @ 23.12.2007. 12:03 ] @
ljudi molim vas da mi neko kaze koja je vrsta muzike""NewOrder-Confusion Pump Panel Reconstruction Mix"" i gde mogu da nadjem slicne stvari. unapred hvala
[ Marko Medojević @ 24.12.2007. 13:54 ] @
Citat:
borika 333458: ljudi molim vas da mi neko kaze koja je vrsta muzike""NewOrder-Confusion Pump Panel Reconstruction Mix"" i gde mogu da nadjem slicne stvari. unapred hvala

http://www.last.fm/music/New+Order

[ bachi @ 04.07.2009. 18:30 ] @
Postoje li neki kafići/klubovi u Beogradu gde se pušta Trance muzika u stilu Paul Van Dyk-ea, Tiesta, Above and beyound i slično?