[ AlexanderTheGreatest @ 25.08.2005. 19:05 ] @
| Koja je idealna vrsta psa za cuvanje u stanu? Da je druzeljubiv, da se malo linja, da moze da se nauci nekom redu.
A da li zna neko kako se zove vrsta pojavljuje na reklami za kremu za ucvrscivanje koze? Onaj mali sa naboranom kozom oko vrata?
[Ovu poruku je menjao AlexanderTheGreatest dana 25.08.2005. u 20:08 GMT+1] |
[ superbaka @ 25.08.2005. 19:36 ] @
sar pei
[ broker @ 25.08.2005. 21:46 ] @
Nadji nekog plisanog :)
Macke su ipak pogodnije za kucu, mada je greota bilo koju zivotinju drzati zatvorenu.
[ zveckoo @ 25.08.2005. 22:05 ] @
Citat:
broker: Nadji nekog plisanog :)
Macke su ipak pogodnije za kucu, mada je greota bilo koju zivotinju drzati zatvorenu.
Hehe :o) Definitivno se slazem za plisanog.
Po meni je drzanje pasa u stanu zlocin. Pas mora da ima dvoriste, da moze da jurca... itd... Zamisli kako bi se ti osecao da u najboljem slucaju dvaput dnevno mozes ici na WC...
Bilo koji pas (osim plisanog) definitivno nije za stan ili kucu bez dvorista.
[ Mesecar @ 25.08.2005. 22:37 ] @
Idealan pas za stan( po meni) ti je patuljasti snaucer, ima ga u vise izdanja, sivi ( biber-so), crno-beli, crni, i najnovije izvedena rasa, skroz beli.
Dobri su, pametni, imaju odlike vecih srodnika, sisaju se vise puta godisnje, pa se uopste ne linjaju.
Sto se tice predhodnog posta za dvoriste, delimicno se slazem, ali to je vec filozofsko pitanje, uostalog tema je koji je najbolji pas za stan, a ne da li drzati psa u stanu.
Svim kratkodlakim psima je dlaka koja odpadne jako ostra, i zavuce se svuda ko iglice od jele, tesko je odstraniti.
Dlaka od dugodlakih pasa se vidi, ali se da pokupiti.
Potrazi po netu karakteristike, pa vidi sta ti odgovara.
Ili, jos traje sezona izlozbi, poseti neku i pogledaj pse.
[ HoT_Steppa @ 25.08.2005. 22:54 ] @
Ja imam macke, moja devojka psa ( ne zivimo zajedno), oboje zivimo u stanu.
Da vam kazem:
Ne valja ni pas ni macka za stan.
Puno posla, malo ljubavi, a tu ljubav koju osecate prema psu (macki) usmerite prema voljenoj osobi i sve ce biti mnogo bolje.
Jos jedna glas za plisanog psa.
[ bkaradzic @ 25.08.2005. 23:24 ] @
[ fade @ 25.08.2005. 23:40 ] @
za kucnu upotrebu ,brate to je pas a ne neka mashina ili sta vec
[ flylord @ 25.08.2005. 23:53 ] @
aibo
[ WinterMute @ 26.08.2005. 07:19 ] @
Slažem se sa kolegom:
http://www.aibo-europe.com/
...i to model ers7. Ima osećaj za dodir, ličnost se izgrađuje vremenom a moguće je i narediti mu da potraži vašu devojku u stanu (prepoznaje lica), da je uslika i pošalje vam mms...
[ AlexanderTheGreatest @ 26.08.2005. 12:20 ] @
Ma ljudi imam ja malo dvoriste, mozda bih i mogao da mu izmislim nesto, ali ide zima.
[ Leftist @ 26.08.2005. 12:43 ] @
Imam ortaka sa vucjakom i ortaka sa biglom, pri cemu i jedan i drugi vaza da nisu "za po kuci" - prvi jer je velik i linja se i sl, a drugi jer ga je nemoguce nauciti nekom redu. Pored svega toga, i jednom i drugom ide dosta dobro, tako da moze bilo koja rasa, ako se dobro pazi, izadje to na dobro.
[ DaChaS @ 26.08.2005. 14:30 ] @
moj predlog zbog licne pristrasnosti je bulldog i to engleski spava 2/3 dana miran je mrzi ga da se sheta ma milina nesto ovako
ili ovako
a sada de ne bih zatrpavao josh u obzir dolazi neki mops ....to je onaj pas sto se pojavljivao u Men in black 2 ....to bi bio neki moj predlog
pozdrav
[ MrLimeni @ 26.08.2005. 16:00 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.