[ fade @ 04.09.2005. 18:27 ] @
stalno neke nove pesme od njega ,to nikako ne kontam ,sta ,jel kao neki lik imitira njegov glas ,sta ,nikako ne kontam?
[ mijatovic_86 @ 04.09.2005. 19:11 ] @
Njegova keva posthumno izdaje albume, mislim da je izdato 5 ili vise za sada!
[ fanfon @ 04.09.2005. 19:16 ] @
I sve neobjavljene dosad? Koliko ih ima?
[ Boki4u @ 04.09.2005. 19:35 ] @
Ja sam jos ranije cuo pricu, da dok je bio ziv, svaki dan je u studiu snimao bar po jednu novu pesmu.
Tako da bi trebalo da ima dosta neobjavljenih, koje kao sto kazete, izdaje njegova majka!
[ MileG @ 04.09.2005. 20:10 ] @
Da sam ovo negdje drugo cuo mislio bi da je zajebancija neka...
[ random @ 04.09.2005. 20:23 ] @
To je čest slučaj sa preminulim muzičarima, John Coltrane i Jimi Hendrix su dobri primeri muzičara koji imaju više posthumnih albuma nego albuma koje su izdali za života. Tu se onda kopaju razni demo snimci, saradnje sa drugim muzičarima (posebno u slučaju Koltrejna koji je dugo godina bio podrška drugim muzičarima pre nego što je stekao slavu i probio se kao solista — kasnije su diskografske kuće te snimke objavljivale kao njegove).
[ berserk @ 05.09.2005. 01:10 ] @
Sempluju glas iz pesama dok je josh bio ziv!To prochitah negde!

pozz
[ skijash @ 05.09.2005. 12:16 ] @
Uvek pri snimanju albuma bude brdo raznih varijanti i odbacenih (a snimljenih) pesama. Sada uzmu te snimke, naprave moderan aranzman, ubace jos nekog aktuelnog repera i eto ti novog albuma.
Ja sam inace pisao kao maturski rad u gimnaziji 2Pac: "The rose that grew from concrete" i jos dosta posle toga sam bio ubedjen da je Pac ziv i da ladi jajca na nekom ostrvu sa uradjenom plasticnom operacijom... Ni sad nisam potpuno odustao od te teorije, ali mi je mnogo verovatnija ova gore :)
"May 2Pac rest in piece, and may the rest of us live in it."
[ Boki4u @ 05.09.2005. 12:18 ] @
20 razloga zasto je 2Pac jos uvek ziv:

http://www.ewsonline.com/2pac/alive.html
[ Corey @ 05.09.2005. 15:02 ] @
Citat:
Boki4u: 20 razloga zasto je 2Pac jos uvek ziv:

http://www.ewsonline.com/2pac/alive.html

Oh bože.
[ vertex @ 05.09.2005. 19:09 ] @
Corey prichaj ti shta god ocesh... Ima tu neshto... Previshe stvari se uklapa...

THAT NIGGA IS ALIVE

zadnji izdat album je Loyal 2 The Game, izdat 2004 godine...

ma dajte ljudi, zar za ovih 10 godina ne bi vec sve objavili...

[Ovu poruku je menjao vertex dana 05.09.2005. u 20:10 GMT+1]
[ ToXiTy @ 05.09.2005. 22:25 ] @
Citat:
vertex: Corey prichaj ti shta god ocesh... Ima tu neshto... Previshe stvari se uklapa...
]

Al najjace je ono za pantalone i patike!!!!!!!
[ S_Kid @ 05.09.2005. 23:29 ] @
Ja sam cuo da je 2Pac vidjen proletos u Marinkovoj bari kako prodaje polovne gume, i dan danas se prepricavaju rime koje je tada bacio...

gume gume nove
gume gume polovne
slon ima kljove
konj kopita olovne

Dakle, bez dileme, ziv je.
[ berserk @ 06.09.2005. 00:03 ] @
Idite na rotten.com i vidite koliko je Tupac ziv(pogotovo sa onim Y-rezom za vreme obdukcijei)!

pozz

EDIT: pravopis

[Ovu poruku je menjao berserk dana 06.09.2005. u 01:05 GMT+1]
[ SZDZ @ 12.12.2006. 20:04 ] @
Ne znam da li je mrtav,ali pre par dana je izasao novi 2pac-ov album "Pacs life" sa novim pesmama :)))

Stvarno je cudno,covek mrtav 10 godina,izdao 8,9 posthumnih albuma,i jos najavljuju par njih.....a imao 25 godina...i plus ono vreme sto je bio u zatvoru,ne znam kako je mogao da stigne da snimi toliko pesama
[ mrkidivx @ 12.12.2006. 20:19 ] @
Ma sve ti je to čist marketing...
Sad će uskoro i elvis da izdaje nove albume
[ RAMBRAKER @ 12.12.2006. 20:40 ] @
Citat:
S_Kid: Ja sam cuo da je 2Pac vidjen proletos u Marinkovoj bari kako prodaje polovne gume, i dan danas se prepricavaju rime koje je tada bacio...

gume gume nove
gume gume polovne
slon ima kljove
konj kopita olovne

Istina , i ja sam to cuo !
[ Vole Domu @ 12.12.2006. 20:49 ] @
Citat:
skijash:
"May 2Pac rest in piece, and may the rest of us live in it."

valjda peace?
[ su27killeryu @ 12.12.2006. 23:26 ] @
Citat:
S_Kid: Ja sam cuo da je 2Pac vidjen proletos u Marinkovoj bari kako prodaje polovne gume, i dan danas se prepricavaju rime koje je tada bacio...

gume gume nove
gume gume polovne
slon ima kljove
konj kopita olovne

Care :D
[ M-84 AB1 @ 13.12.2006. 18:22 ] @
:-D
E, al najjace je ovo
Citat:
S_Kid i dan danas se prepricavaju rime koje je tada bacio...

[ VladaSu @ 13.12.2006. 20:08 ] @
Eto da otkrijem tajnu...
Nisu me platili nista od zadnjeg albuma.
Ja pisem sve te pesme i to je moj glas na zadnjih 5 albuma.
Vezbao sam preko 6 meseci kako bih potrefio boju njegovog glasa.
[ Boki4u @ 14.12.2006. 02:36 ] @
Znam za ovaj novi album "Pac's Life".
Imam pesmu pod istim nazivom, koja je sa Ashanti...Izvlaceni su delovi iz starih pesama, i tako je nastala ova nova :D
[ SZDZ @ 14.12.2006. 14:06 ] @
Citat:
Boki4u: Znam za ovaj novi album "Pac's Life".
Imam pesmu pod istim nazivom, koja je sa Ashanti...Izvlaceni su delovi iz starih pesama, i tako je nastala ova nova :D

Ne......To je stara neobjavljena pesma koja se i u originalu zove Pacs Life.....Pesma je potpuno "nova',u smislu da nisu "izvlaceni delovi" nego je jednostavno postojala od pre,samo je malo promenjen beat.....Pre je refren pevao za tu pesmu Tupak,a sada Ashanti.... I umesto dela koji je imao Kurupt,sad je ovaj IT.....Tebi mozda lici na stare pesme,ali potpuno je nova i neobjavljena....

E zato sam i pitao kako je moguce da imaju toliko pesama,koje ocigledno nikada pre nisu objavljivane....Cudno da Tupak koji je toliko bio po zatvorima i sve,da je stigao da napise i snimi toliko pesama,a samo za 25 godina....

Npr. Notorios BIG i Eazy E su imali samo po jedan posthumni album,i to jedva skrpljen......A Pac vec 8,9 posthumnih
[ Neythan @ 14.12.2006. 16:53 ] @
Korishceni su i delovi iz starijih pesama, jedan deo pred kraj pesme je i "I want money in large amounts my garage full of cars that bounce movin' my tapes in major ways...", a to je deo pesme "This Life I Lead" sa albuma "Better Dayz"
[ Floyd @ 14.12.2006. 23:52 ] @
2pac is dead as a dodo.
[ SZDZ @ 15.12.2006. 11:34 ] @
Citat:
Neythan: Korishceni su i delovi iz starijih pesama, jedan deo pred kraj pesme je i "I want money in large amounts my garage full of cars that bounce movin' my tapes in major ways...", a to je deo pesme "This Life I Lead" sa albuma "Better Dayz"

Dobro to,ali evo prvi deo pesme je neobljavljen,i hteo sam da kazem da da vecina albuma neobjavljena,recimo "Untouchable" pesma cela i vecina drugih....A "Pacs Life" u originalu ju drugaciji,ceo refren su izbrisali,u originalu refren peva 2pac tako da je opet cudno otkud toliko neobjavljenih pesama...
[ Boki4u @ 15.12.2006. 12:23 ] @
Citat:
SZDZ: A "Pacs Life" u originalu ju drugaciji,ceo refren su izbrisali,u originalu refren peva 2pac tako da je opet cudno otkud toliko neobjavljenih pesama...

Pa eto, taj refren ce da iskoriste za neku drugu pesmu, i tako u krug...
[ SZDZ @ 15.12.2006. 13:41 ] @
Citat:
Boki4u: Pa eto, taj refren ce da iskoriste za neku drugu pesmu, i tako u krug...

Ipak,nije realno da je neko snimio vise od 200 neobjavljenih pesama
[ Neythan @ 15.12.2006. 17:21 ] @
Citat:
A "Pacs Life" u originalu ju drugaciji,ceo refren su izbrisali,u originalu refren peva 2pac tako da je opet cudno otkud toliko neobjavljenih pesama...

Apsolutno se slazhem...
[ SZDZ @ 05.01.2007. 15:56 ] @
Citat:
Neythan: Apsolutno se slazhem...

Pa da...
[ Nibble @ 05.01.2007. 16:48 ] @
Ma koga briga za mrtvog crncugu...
[ STIR @ 22.03.2007. 15:28 ] @
Morate Znati da je tokom jednog dana radio i po 5 pesama,pa izracunajte to kad se pretvori u albume>>>!!!!
uostalom vise je njegovih remix pesama nego novih objavljenih.....a da li verujem da je ziv Da.
jer nikakav snimak iz bolnice i sahrane nije objavljen u javnos ama bas nista,tako da se misr=terija oko njegove smrti vesto ali vesto krije
od strane izdavackih kuca, i lica koji su navodno umesani u to>>>>>
2PAC 4 LIFE>>>>>>>>>
[ aceall @ 22.03.2007. 21:40 ] @
Kako nema, pogledaj na rottenu slike autopsije.

http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/
[ DJ0RDJ0 @ 22.03.2007. 22:11 ] @
snimili su mu glas i sada prave pjesme sa njegowim glasom to je jedino ili ako nije mrtav mozda je lazirao smrt :))))))))
[ JankoNIS @ 22.03.2007. 22:17 ] @
Negde sam cuo da ce za par nedelja da mu izadje i novi spot
[ ton_majstor @ 22.03.2007. 22:29 ] @
Citat:
Morate Znati da je tokom jednog dana radio i po 5 pesama,pa izracunajte to kad se pretvori u albume>>>!!!!

U mom sistemu muzičkih vrednosti, to se vrlo lako pretvara u TEŠKO sr*nje! Barem prema odnosu količina-kvalitet.

Jedini koji u Srbiji rade 5 pesama dnevno su harmonikaši-orkestri koji snimaju "kola narodne muzike", za sopstvene-promotivne svrhe. Otprilike ide 8-10 kola (ne automobila!) na CD, završi se programiranje, snimanje i miks za DVA dana!

Baš 2UPA-čki... priznaćete.

Pozdrav!
[ Nabukodonosor @ 23.03.2007. 11:52 ] @
Slazem se 100% sa tobom. 5 pesama dnevno?!?! Mlacenje prazne slame, nista drugo.
[ Mister_rap @ 23.03.2007. 16:33 ] @
Zanimljivo (kavih gluposti ima)...

Ajde molim te nas prosvetli i reci odakle ti to da je pac snimao po 5 pesama dnevno?
[ M.O.D. @ 23.03.2007. 20:38 ] @
Ma nije on snimao 5 pesama kao da su to gotove pesme, nego je pravio dosta tekstova i snimao glas preko nekih obicnih bitova koji sad ovi eskploatisu do zadnje njegove raci koje je izgovorio. Sve sto je valjalo je izdao dok je bio ziv i jos mozda sledeca dva-tri albuma. Ostalo je s*****. Ovaj zadnji ima najmanje njegovog teksta, a i to sto su sklapali verujem da su vadili iz kante koje je on hteo da baci.
[ daniilo @ 17.01.2008. 02:31 ] @
EJ TON MAJSORE! nemas ti pojima i ne pravi se pametan kad nisi
postoji nesto sto se zove kreativnos! i zato i ja moga da pise i po 5 pesma sto da ne,i ti kad mi to moga sigurno bi bio negde drude a ne bi ovde kakio.cisto sumljam da razumes engleski i ono o cemu on prica zato,zato ne kaki
[ abishai @ 17.01.2008. 02:40 ] @
Gde te dirno u 2pac-a :))
[ milke @ 17.01.2008. 19:44 ] @
Citat:
daniilo: EJ TON MAJSORE! nemas ti pojima i ne pravi se pametan kad nisi
postoji nesto sto se zove kreativnos! i zato i ja moga da pise i po 5 pesma sto da ne,i ti kad mi to moga sigurno bi bio negde drude a ne bi ovde kakio.cisto sumljam da razumes engleski i ono o cemu on prica zato,zato ne kaki
A tebi ni srpski baš ne ide :-) Inače, poruka na koju reaguješ na način kao da je juče napisana, napisana je pre skoro godinu dana, a čovek kome je upućen odgovor (odnosno gomila uvreda) ne posećuje forum već šest meseci. A baš bi bilo lepo da si mu skresao u brk (tj. bradu), a?
[ loodweeg @ 07.02.2008. 18:37 ] @
Pevao, pevao, dok nije umro. I sad eto.