[ tantor @ 09.09.2005. 09:51 ] @
ko zeli, moze dati glas preko neta za naseg ziku na: www.jameson.ie/peopleschoice [url] |
[ tantor @ 09.09.2005. 09:51 ] @
[ noviKorisnik @ 09.09.2005. 10:00 ] @
Citat: We are committed to responsible drinking. We must therefore ask you to complete the 2 questions above to ensure you are legally allowed to visit the website. ? [ ton_majstor @ 09.09.2005. 11:04 ] @
Kratko:
Pre nekoliko godina sam pričao sa Kusturicom i rekao mi je:"... videćeš, mali je bolji glumac od oca!" Koliko god mi to teško palo da kažem, bio je u pravu. Ovim ne želim da proglasim Boru za lošeg, nipošto! Pozdrav! [ superbaka @ 09.09.2005. 12:45 ] @
uh, ja bas imam utisak da je on los glumac... nema bas neki spektar koji moze da pokaze, nesto kao Svarci koji moze samo da se namrsti ili nasmeje, sve ostale izglede face ne mozes da definises...
[ iNCUBUs @ 09.09.2005. 17:53 ] @
Citat: ton_majstor: Kratko: Pre nekoliko godina sam pričao sa Kusturicom i rekao mi je:"... videćeš, mali je bolji glumac od oca!" Koliko god mi to teško palo da kažem, bio je u pravu. Ovim ne želim da proglasim Boru za lošeg, nipošto! Ovo je više izgledalo kao "E upoznao sam Kusturicu i..." :) Žika je bio dobar u svakoj svojoj ulozi, još od one prve, pre 20ak godina. A da li je bolji od oca, to ćemo moći da procenimo za jedno 30ak godina. Citat: superbaka: uh, ja bas imam utisak da je on los glumac... nema bas neki spektar koji moze da pokaze, nesto kao Svarci koji moze samo da se namrsti ili nasmeje, sve ostale izglede face ne mozes da definises... No comment :D [ Zikka @ 09.09.2005. 17:55 ] @
Cenim to sto je Kusturica rekao za mog imenjaka. Definitivno "mali" ima stofa (ko bi rekao). Samo treba da potraje kao tata. A tata traje preko cetrdeset godina.
[ ton_majstor @ 09.09.2005. 19:54 ] @
Citat: Ovo je više izgledalo kao "E upoznao sam Kusturicu i..." :) Hmmm, radio sam na muzici za njegov film. Da li mislis da ako nekoga, ma koliko bio poznat i medijski eksponiran, vidjas neko vreme na dnevnoj bazi na istom poslu, i dalje tretiras kao zvezdu ili se osecas inferiorno? Ne, naravno. Emir je ok lik, ne pati od nadmenosti i sa njim se da pricati prilicno ravnopravno, pogotovo ako mu trebas i vredan si. Inace, mislim da je bas Emir kompetentan da kaze ko je bolji glumac, otac ili sin, jer je sa obojicom radio vise puta! Zika je moderan glumac, ne bi on mogao da glumi partizanske filmove. One scene gde se dvojica gledaju i puse pa cute po pet minuta, nisu za njega. Nije mu ni otac to mogao. Pozdrav! [ Goran Mijailovic @ 09.09.2005. 20:39 ] @
Citat: Thank you for voting in the Jameson People's Choice Awards 2005. Your choices were: Best European Actress: CHARLOTTE RAMPLING: LEMMING Best European Director: ÁLEX DE LA IGLESIA: FERPECT CRIME Best European Actor: SRDJAN TODOROVIC: RED COLOURED GREY TRUCK [ tantor @ 09.09.2005. 22:01 ] @
jel zna neko nekog kineza iz blokova, da prosledi ovu temu u svoju postojbinu, pa da nam zika pobedi???
nisam ni ja neki ljubimac zike, al nas je co`ek. Jel gledao neko ove ostale filmove koje pominju na sajtu, osim onog sa orlandom? [Ovu poruku je menjao tantor dana 09.09.2005. u 23:03 GMT+1] [ dralle @ 11.09.2005. 08:35 ] @
Emir je ok lik, ne pati od nadmenosti i sa njim se da pricati prilicno ravnopravno, pogotovo ako mu trebas i vredan si. Inace, mislim da je bas Emir kompetentan da kaze ko je bolji glumac, otac ili sin, jer je sa obojicom radio vise puta!
NEMANJA. [ drdrksa @ 11.09.2005. 08:47 ] @
Dralle, tako je, Emir je sada Nemanja, prekrstio se
[Ovu poruku je menjao drdrksa dana 11.09.2005. u 09:48 GMT+1] [ tantor @ 12.09.2005. 13:47 ] @
Citat: drdrksa: Dralle, tako je, Emir je sada Nemanja, prekrstio se :) [Ovu poruku je menjao drdrksa dana 11.09.2005. u 09:48 GMT+1] jel ti to ozbiljno? Nisam cuo za to.Svaka mu cast ako je tako. Mislim da nikad vise nece napraviti film kao Otac na sl. putu i doli bel. Ubacio je suvise letecih objekata i curki i sta ti ja znam. Malo je poceo da fantazira,....pa moze mu se :))) poz [ ton_majstor @ 12.09.2005. 14:59 ] @
Alo, bre!
Nije ovde to tema! Ako je glasanje završeno, doviđenja! Lock! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|