[ giger @ 15.09.2005. 13:46 ] @
Ne znam da li je "MadZone" pravi forum, ali moram ovo da napisem... Ima li kraja ludilu u ovoj smesnoj drzavi. Evo sada uhvatih "mladog genija" u najnovijoj epizodi "Polarotor"-a kako predstavlja neki svoj revolucionarni programski jezik rezonujuceg imena "JARPPE"...Elem programski jezik predstavlja revoluciju u IT-u. Momak predstavlja programski jezik kao da govori o frejmvorku...moze se pokretati na svim masinama itd....mozete kombinovati vise programskih jezika u jednom fajlu (!!!!???)...znaci pisete redu u C-u pa jedan red u Javi pa jedan red u C#...i tako dalje...MAJKO MILA!!! Dalje ovaj revolucionarni jezik podrzava govorne komande na svim jezicima (!!!???). Sta je to??? I tako dalje stvarno nemam zivaca vise da pisem o ovom besramnom prevarantu! btw. Naravno kada odete na njegov sajt tamo imate samo par polu praznih stranica napisanih u plain HTML-u.... Elem to cak i nije najstrasnije. Najstrasnije u celoj prici je sto takva jedna kreatura moze da se pojavi na DRZAVNOJ televiziji da dalje operise sa svojim prevarama i dalje spusta nivo cele struke. Neko mora ovo da zaustavi. Molio bih, ako na ovom forumu postoji neki casni novinar, da uradi sto je u njegovoj moci da raskrinka ovog idiota jednom za svagda. Da pokrene pitanje odgovornosti svih koji su u ovoj prevari ucestvovali. Ja ne znam, ali ako je tacno da je dobio neki novac u obliku neke "nagrade", mora taj novac da vrati i jos krivicno da odgovara zbog prevare i krivotvorenja....Takodje moraju da odgovaraju i oni koji su mu tu nagradu dali i svi ostali ukljuceni u ovaj vid organizovanog kriminala. Pozdrav |