[ simonzec @ 17.09.2005. 15:01 ] @
| jos jedan primer zaludjivanja ovog jadnog i napacenog naroda!!! Kazu,narod je kriv,narod los,ja tvrdim da je narod sistematski zaludjivan zadnjih 20 godia ako ne i vise!!! pustaju nam latino serije,trac rubrike su prve po gledanju,idoli mladih su da povracas,zaludjuju sa ekonomijom......jos i danas se secam kad je za vreme ovih nesrecnih i jadnih ratova postojala rubrika pitajte vidovitu vanu ili tako nesto. neka jadna zenica pita tu kretenku jer nije sigurna da li je dete koje je sahranila njeno jer je decko bio unakazen i neprepoznatljiv,a onako sludjena pta kretenku za misljenje a ona odgovara "nije !!!" Pa gde ce im dusa.Ja mislim da ovaj zakon sto su svojevremeno ga doneli nije dovoljno ostar i efikasan, ja bih sve njih sabane po kratkom postupku.....
[Ovu poruku je menjao simonzec dana 17.09.2005. u 18:05 GMT+1] |
[ ujsorom @ 17.09.2005. 15:29 ] @
Po kratkom postupku?Onako kako je ona žena odgovorila majci?
Btw,jel neko "vidi" šta je sa Dzunom...sećate se?
[ berserk @ 17.09.2005. 18:09 ] @
Njih sve treba tupom,zardjalom kashikom-da vishe boli!
E da, seca li se neko ovoga:
Neki lik je neke '97 ishao kod one Kleopatre!Nestale su mu velike pare,pa je otishao po savet kod one mushkarchine(da da mushkarchine)!"Otela" mu je oko 500 dem,shto je u to vreme bilo dosta para!Rekla mu je da su to uradili njegovi najblizi i chovek(chitaj dement),je otishao od kuce ,odrekao se svojih najblizih(?!?!?!) i dan danas ga nema!A znate li shta je bilo sa parama,ostavio ih je u kuci na selu(u nekom shteku) i njegova zena ih je nashla '99 ,kada su otishli na selo zbog bombardovanja!
...mis'im koja zalost
pozz
[Ovu poruku je menjao berserk dana 17.09.2005. u 19:10 GMT+1]
[ OffShore @ 17.09.2005. 18:24 ] @
najjaci je bio Trgovcevic (onaj sto vrti prsten):
Javlja mi se, vasa kcerka je zensko:)
da,da,....
[ Milos niks @ 17.09.2005. 19:59 ] @
mamlaz , secam se jedne emisije , gde sam se celo vreme otkidao od smeha .. dok jedna zena nije pitala : " najvise se brinem za sina itd " kada ovaj moron odgovara "Da li me cujete ? Vas sin ima da postigne mnogo na sportskom planu , nemogu samo da vidim da li kosarka ili fudbal " Tek zena : ali moj sin je invalid od rodjenja nepokretan .... posle toga mi vise nista nije bilo smesno ....
fuck the sistem
poz
[ simonzec @ 17.09.2005. 20:29 ] @
ma primer za malo starije:da li se secate onog Cumaka sto je lecio preko slike u novinama???
[ Corey @ 17.09.2005. 20:39 ] @
Ti što su na tv-u i ostalim govnima su najveći prevaranti mada moram da priznam da stvarno ima ljudi koji imaju neke vidovnjačke sposobnosti i lično sam se u to uverio ali ne zanima ih novac.
[ BytEfLUSh @ 17.09.2005. 20:44 ] @
Corey, možda je tako nešto i moguće (ako se uzmu u obzir radovi Albert Einstein-a, Stephen Hawking-a i sl.) ali ne znam zašto neko ko bi ovladao krivljenjem prostor-vreme kontinuuma to ne bi i unovčio? ;)
PS. naravno, ne mislim da su ove TV proročice i ostali ikad čitali Hawking-a ili se bavili teorijom putovanja kroz vreme...
[Ovu poruku je menjao BytEfLUSh dana 17.09.2005. u 21:46 GMT+1]
[ zorg @ 17.09.2005. 21:08 ] @
Ma oni su ovladali samo tehnikama krivljenja uma i to su dobro unovcili. Gde god ima plodnog tla virus se shiiiiiiriiiiiiii.
[ Zikka @ 17.09.2005. 22:10 ] @
To su opasni ljudi i vrlo vesti na recima. na pocetku su goli prevaranti a kasnije se izvezbaju tako da cim te vide on zna proceni kakve te otprilike muke muce i teraju samo u tom pravcu. Nesto slicno kao carinici koji vrlo lako vide svercera ili bogatasa ili kriminalca.
[ Predrag Gajic @ 17.09.2005. 23:08 ] @
Moramo priznati da nečeg tu ima ...
[ BytEfLUSh @ 17.09.2005. 23:12 ] @
Na primer, prevare?
[ NickS @ 18.09.2005. 00:42 ] @
Citat: simonzec: ma primer za malo starije:da li se secate onog Cumaka sto je lecio preko slike u novinama???
Jao, kako da ne. Slika u TV-novostima bese? To je bio lik. :)))))
[ zaraza @ 18.09.2005. 11:37 ] @
za opste dobro:
[ dollar @ 18.09.2005. 14:37 ] @
Sto posto postoje pravi u sta sam se uverio.
Znaci zena necu da imenujem odakle i sta pogadja imena ukucana familije , kad se zaposlio kakva je osoba , gde ko zivi ma sve sve nebiste verovali da vidite .
[ biotech @ 18.09.2005. 14:47 ] @
gledao sam jednom prilikom lika sto vrti prsten.zove neki lik i kaze mu da ima veeeeeeeliki problem-ima mnogo smegme :-) i ovaj mu na to kaze,nema problema da se javi kod njega bice potrebno dva-tri termina da se sve to sredi
LOL!!!
[ berserk @ 18.09.2005. 14:53 ] @
Citat: simonzec: ma primer za malo starije:da li se secate onog Cumaka sto je lecio preko slike u novinama???
Dadada,on je najjachi!Isechesh sliku iz novina i valjda je stavish ispod jastuka!I tako reshish sve probleme(zdravlje,novac,ljubav itd.)!
STRAHOTA
@Biotech
LOOOOOL@ >smegma<
Od sada tu rech koristim umesto rechi-SHARENA LAZA!
pozz
[Ovu poruku je menjao berserk dana 18.09.2005. u 15:56 GMT+1]
[ OffShore @ 18.09.2005. 16:22 ] @
Cuvena KleoPatra :) u narodu poznatiji kao Dusan Ilic, pa nakon sto mu je Brena platila ugradnju grudi-Dusica Ilic pa na kraju KleoPatra (sa muskim organom:)
ima original recept (maznuo-la od studenata-bubice)
posto je u cekaonicama velika guzva (vjestacki napravljena) uvjek postoji ubaceni elemenat koji se jada ostalima i naravno pita koji su njihovi problemi-i jadni ljudi otvore dusu-naravno da se sve pomno slusa i biljezi:) i kad doticni udje unutra kod Kraljice:) ona mu sve isprica-dosli ste radi toga i toga i to vam je i to:) ljudi frapirani plate i odu sa laznom nadom da se kupaju sa flasom vode, ili da stavljaju ranorane stvari na raznorazna mjesta:)
[ payge @ 18.09.2005. 16:47 ] @
Kad su cuvenu Kleopatru ojadili lopovi u Sapcu 90-ih, otisla je pravo u MUP da prijavi slucaj.
Elem, odmah su joj ponudili efikasno resenje slucaja -> posto je "ona" Kleopatra jel'te, da im kaze ko je to uradio a oni ce ga naci... blah ... blah :) ))))
[ BillyTheKid_79 @ 18.09.2005. 16:54 ] @
Citat: Predrag Gajic: Moramo priznati da nečeg tu ima ...
Citat: BytEfLUSh: Na primer, prevare? :)
Slazem se!
Ali kad coveku ne ostane nista drugo on ce i lepu rec platiti papreno!
Hocu da kazem da su ti likovi("vidovnjaci") samo slatkorecivi prevaranti,
kojima treba neko da stane na zulj,npr:Ozvaniciti ih i poslati im Dinkica!
[ Zikka @ 18.09.2005. 17:15 ] @
Citat: BillyTheKid_79: Slazem se!
Ali kad coveku ne ostane nista drugo on ce i lepu rec platiti papreno!
Hocu da kazem da su ti likovi("vidovnjaci") samo slatkorecivi prevaranti,
kojima treba neko da stane na zulj,npr:Ozvaniciti ih i poslati im Dinkica!
U tome i jeste stvar. Oni vrlo brzo nauce da prepoznaju osobu kojoj je potrebno da je neko ohrabri i podrzi .
[ H@usto® @ 18.09.2005. 23:54 ] @
Ma Mile Budzonja je zakon, ako ga znate. :)))))
[ abishai @ 19.09.2005. 00:15 ] @
Ima ljudi koji stvarno imaju neku "moc", ja licno verujem da svi mozemo dosta toga samo ne znamo, ali te ljude (prvo malo ih ima) nikada necete videti na tv-u, niti ce vam neko ovako pricati o njima.
E sada sa druge strane ima brdo prevaranata koji se bogate na tudjoj nesreci.
[Ovu poruku je menjao abishai dana 19.09.2005. u 01:16 GMT+1]
[ milanche @ 19.09.2005. 01:09 ] @
Sta ocekujete da vidite u zemlji u kojoj vise gotovo niko vise nije pravi u elementarnom
smislu te reci - pocevsi od vlade i ministara, vojske, policije, medicine, prosvete,
umetnosti....
To sto nekolicina ocajnih jadnika u Yu pribegava cirkusu ne bi li izmamilo pare od istih
takvih ili jos gorih jadnika ne znaci da nigde na svetu ne postoje ljudi koji zaista imaju
neke sposobnosti u tom pogledu.
Cinjenica je da se daleko najbolji drze dalje od publiciteta ("sujeta je u korenu svih
grehova") kao i da ne traze niti ocekuju materijalnu dobit.
Kao sto ne treba suditi o medicini zato sto lekari po provinciji kradu pare, tako ne treba
suditi o vidovitosti (ili kako to zove pravoslavna crkva "prozorljivost") na osnovu par
prevaranata.
[Ovu poruku je menjao milanche dana 19.09.2005. u 02:09 GMT+1]
[ BytEfLUSh @ 19.09.2005. 01:20 ] @
Citat: milanche: Kao sto ne treba suditi o medicini zato sto lekari po provinciji kradu pare, tako ne treba suditi o vidovitosti (ili kako to zove pravoslavna crkva "prozorljivost") na osnovu par prevaranata.
Ja mogu da nađem gomilu pravih lekara koji zaista mogu da leče ljude. Koliko vidovnjaka možeš navesti koji zaista mogu da gledaju u budućnost?
Ne kažem da je nemoguće - možda je i moguće (možda), ali to ne bi trebalo da zavisi od toga ko gleda u budućnost, već kako to radi. Po mom mišljenju, potrebno je još dosta naučnih istraživanja da bismo imali tehnologiju potrebnu za tako nešto (ako je uopšte ikad budemo i imali).
[Ovu poruku je menjao BytEfLUSh dana 19.09.2005. u 02:21 GMT+1]
[ milanche @ 19.09.2005. 06:26 ] @
Citat: BytEfLUShKoliko vidovnjaka možeš navesti koji zaista mogu da gledaju u budućnost?
Ne kažem da je nemoguće - možda je i moguće (možda), ali to ne bi trebalo da zavisi od toga ko gleda u budućnost, već kako to radi. Po mom mišljenju, potrebno je još dosta naučnih istraživanja da bismo imali tehnologiju potrebnu za tako nešto (ako je uopšte ikad budemo i imali).
Ne mogu da navodim ni jednog od ovih sto ih znam da su fenomenalni, tako da je mozda
najbolje da ipak sacekamo da naucna istrazivanja dovedu tehnologiju do potrebnog
nivoa.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|