[ van t hoff @ 25.09.2005. 12:39 ] @
Ovo sam zamislio kao temu koja bi mogla biti vrlo korisna. Mene (svijet) je prije neki dan napustio moj majstor, auto mehanicar, koji mi je radio sve na kolima. Njega sam jako tesko nasao, i prije njega sam se opekao 100 puta kod raznih mutivoda, cesto preplacivao, a cesto mi nisu zavrsavali posao. Tako da znam sta naci dobar auto majstor, i znam kako ga je tesko pronaci. Pa sam se sjetio da bi ovdje mogli da razmjenimo iskustva. Oni koji imaju dobre majstore ili iskustva da ih preporuce drugima. Evo meni ce na primjer uskoro trebati dobar auto limar jer sam odlucio da sredim limariju, i ne znam gdje bih u Beogradu to OK uradio. Tako mi je prije neki dan trebao i elektricar, ali posto sam se smorio sa trazenjem i moljenjem ko ce da mi uradi (posto uglavnom nisu htjeli da se bakcu i odlagali me za nedelju dvije), sam sam se prihvatio lemilice. Mozemo ovo prosiriti i na druge majstore, sta znam, vodoinstalatere, elektricare, bravare, parketare. Ali prvenstveno sam mislio na auto mehanicare, limare, elektricare. da napravimo neku bazu dobrih majstora, da znaju ljudi kome da se obrate, a da ih ne obrlate! npr. Preporucujem mog majstora Miku, sredjuje mi auto vec 5 god. i covjek zna posao, posten je, jednom recju car ;). Radi tu i tu... |