[ dinke @ 29.09.2005. 20:20 ] @
| Molim moderatore da mi ne brisu ovu temu. Iako je prividno vezana za sport, mislim da nema mnogo veze sa sportom.
Partizan je uprkos činjenici da je već bio viđen u "UEFA Ligi" jer je branio dva gola prednosti (prvu utakmicu dobio 2:0 i to u gostima) izgubio na svom terenu sa 2:5 i na taj način ispao iz kupa Uefa.
Sasvim slučajno, danas sam listajući dnevne novine došao do sledeće informacije, citiram:
Citat: ZVEZDA PRE PARTIZANA
IAKO je Partizan praktično već obezbedio mesto u ligi Kupa UEFA, a Zvezda to tek treba da učini, najveće svetske kladionice daju veće šanse crveno-belima da na kraju trijumfuju u Kupu UEFA! Zvezda se kotira 101:1 (na svaki uloženi evro zaradilo bi se 100), a Partizan 201:1.
Izvor: Večernje Novosti
Već nakon ovo članka pribojavao sam se večerašnje utakmice, a sada nakon ubedljive pobede Makabia, bojim se da je u pitanju velika prevara! Da li neko može da mi kaže koje su bile kvote na svetskim kladiocama za ovu utakmicu ?
[Ovu poruku je menjao dinke dana 29.09.2005. u 21:25 GMT+1] |
[ dalibord5 @ 29.09.2005. 20:22 ] @
Nikada mi nije jasno kako jedan ozbiljan tim moze da primi pet golova na svom terenu,u situaciji kada vec ima prednost od dva gola.PET KOMADA!!!
[ boccio @ 29.09.2005. 20:36 ] @
iiiijujujujujujujujujujujuju :)))) evil and reverse (u prevodu: zlo i naopako:)))))
[ Acika @ 29.09.2005. 20:44 ] @
Katastrofa .......
[ sasa022 @ 29.09.2005. 21:08 ] @
Sve je u ovoj zemlji otislo u q****,pa tako i sport.
Nista me vise ne moze iznenaditi....
[ Srdjan_ts @ 29.09.2005. 21:41 ] @
Zvezda je prosla!!! :)))) A ovo za Partizan ne mogu da razumem, pa oni imaju veci budzet od Zvezdinog trenutno, kolika je to lova ako su se odrekli premija u Ligi Kupa UEFA? A sta bi falilo i da su oba tima prosla, ne kapiram?
[ Nabukodonosor @ 29.09.2005. 21:50 ] @
Ma kakva crna namestaljka?! Cim izgube vade se na neke namestaljke! Sto nisi postavio ovu temu PRE utakmice?! aha! I ovo je deseti put da vam neko daje 5 ili 6 komada. Opste ste pozati po tome. Ali najgore od svega sto su poceli na vama da se izivljavaju neki klubovi koji su na novou nase 3. lige.
[ DrJekyll @ 29.09.2005. 22:10 ] @
Citat:
Cim izgube vade se na neke namestaljke! Sto nisi postavio ovu temu PRE utakmice?! aha!
A sto ti nisi odgovorio ovo PRE vase utakmice?
Samo se vi radujte, ali dogodine cemo opet svi u pretkolo pretpretkvalifikacije.
[ neca @ 29.09.2005. 22:18 ] @
Ma daj..koja prodaja i namestaljka...uzmi u obzir da su oni mogli da prodju kvalifikacije i da osvoje kup UEFA. Zamisli koliko bi para taj neko morao da da, da bi ih naterao da tek tako izgube...po meni..samo previse opustanja...i vermezovicevih "ja se ne secam kada je partizan kuci izgubio sa 3 razlike"... mnogo su oni to olako shvatili.
[ dinke @ 29.09.2005. 22:28 ] @
@Nabukodonosor
Smesan si. Ja sam okoreli zvezdas, ali ne mogu da kazem da mi je drago sto je Partizan ovako nisko pao. Ako nista drugo, sledece sezone bi imali dva predstavnika u kvalifikacijama za ligu sampiona, ali sada male sanse za to.
Anyway, ovo je otislo u totalni offtopic. Hoce li neko molim vas da mi kaze kvote za vecerasnju utakmicu Partizana sa neke od kladionica u svetu ? Ja sam jos danas posumnjao da ce biti ovako zbog onog teksta u novostima, o tome se radi.
[Ovu poruku je menjao dinke dana 29.09.2005. u 23:32 GMT+1]
[ DrJekyll @ 29.09.2005. 22:31 ] @
@dinke
To sam mu i ja porucio kao partizanovac.
[ miamilanche @ 29.09.2005. 22:35 ] @
ma ovo su klasicna srpska posla
mi smo najjaci i niko nam nista ne moze
jedine utakmice koje smo gubili na ovakav nacin su utakmice koje smo vec vidjeno dobili pa se zato sada i pribojavam sta ce na kraju da ispadne sa reprezentacijom
smatram da je ovde najveca krivica uprave i trenera partizana jer su igracima dopustili da se opuste ili sto je jos gore da nisu u stanju da ih kontrolisu(vec vidjeno na basketu)
inace ovo je tragedija pre svega za srpski fudbal pa smatram da nema mesta likovanju sto je nasim komsijama krava - i to stelna
[ Željko Obradović @ 29.09.2005. 22:46 ] @
Citat: dinke: Anyway, ovo je otislo u totalni offtopic. Hoce li neko molim vas da mi kaze kvote za vecerasnju utakmicu Partizana sa neke od kladionica u svetu ? Ja sam jos danas posumnjao da ce biti ovako zbog onog teksta u novostima, o tome se radi.
Nisam narocito iskusan u kladjenju, ali opste je poznato da se za 7+ daje kvota 20 nevezano ko igra. Mislim da je to sasvim dovoljno. :)))))
Inace, neke me neko ispravi ako gresim, mislim da ne moze da se kladi na to ko ide dalje, vec samo u vezi sa rezultatom.
[ Lunatic @ 29.09.2005. 23:23 ] @
cekaj.. kolko se ja razumem, ako je vec tolko velika kvota, vise se isplati makabiju da proda utakmicu nego partizanu??
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 29.09.2005. 23:24 ] @
Jos jedna bruka Partizana u evropi.. da se razumemo ja sam Zvezdas ali mi je krivo iskreno zbog partizana i prosto mi nije jasno kako su toliki slepci da su mogli da izgube.. stvarno sramota da izgube od ekipe koja ne znam dal je ikad igrala evropsku utakmicu.. a to za namestaljku ne pije vodu.. pa preracunajte koliko bi Partizan zaradio da je prosao dalje ulaznice, tv prenosi, sponzori, stvarno ne znam ko je mogao da da tolike pare i zbog cega da izgubi Partizan... a iznenadjenja se desavaju.. pa jel neko mogao da veruje da ce mrtva Petrazalka da dobije Porto u sred Portugala???? Pa verujem da svako ko igra kladionicu je sinoc odigrao 1 na Porto.. ja iskreno nisam verovao da ce oni ikome dati gol..
[ dinke @ 29.09.2005. 23:45 ] @
Nema tu mi sta da racunamo sta im se vise isplati. Ako su kladionice dale nerealne kvote, ili jos crnje povukle ovu utakmicu sa liste onda je time sve receno. Mene je cisto interesovalo da li je neko to pratio.
[ vlada01us @ 29.09.2005. 23:47 ] @
Pa ne prodaje se utakmica samo tako-posto pobeda? Ukljucena su 2-3 igraca, po mogucstvu golman, obicno jedan iz uprave, a ostali nemaju pojma o tome. Da sve ovo smrdi dokazuje reakcija onog crnca kod cetvrtog gola, kada je pustio tipa da ladno da gol. Ma, dovoljno je bilo da su se par njih iz odbrane dogovorili da uplate velike sume na kladionicama preko, tako da niko ovde ne posumnja. Nikoga mi nije zao, a ponajmanje navijaca koji nikako da se osveste da je ovde sport maksimalno truo, pa i dalje idu na utakmice.
[ Nabukodonosor @ 29.09.2005. 23:59 ] @
Citat: uzmi u obzir da su oni mogli da prodju kvalifikacije i da osvoje kup UEFA
a?!?!!
Citat: A sto ti nisi odgovorio ovo PRE vase utakmice?
A sta to?! Ne razumem te. Sta sam to trebao da kazem?! Kako da kazem pre utakmice kada je covek malopre postavio temu?! I sta sam to trebao da kazem, ajde bas me zanima?!
Citat: Samo se vi radujte, ali dogodine cemo opet svi u pretkolo pretpretkvalifikacije.
I ja se prijatelju uopste ne radujem vasoj pobedi, ali mi je vise dosta vasih velicanja nekih sitnih uspeha. Usli u LS i kao da su istu i osvojili i vec par godina samo tome sere*e! Uvek ste imali srece kod zreba i kod forme timova sa kojima igrate. Zvezda od mogucih 5-6 uvek izvuce najtezeg. Vi uvek dobijete neke anonimuse i opet vam daju 5-6 komada. E toga mi je vise dosta. Malo i vama sreca da okrene ledja. Da ne k*****e vise.
A sto se malo ne pozabavimo analizom vaseg tima umesto ovim sranjima? Igra vam UVEK onaj operisani od fudbala koji nosi broj 1 i zbog toga verovatno misli da zna da igra fudbal. Neko hoce da ga progura po svaku cenu jer je ocigledno sin nekog mudon*e. Izvodi SVAKI prekid, bilo da je to korner ili slobodnjak. A VEZE NEMA. Svaka korna mu ide po zemlji i jedva dodje do 16. I kao trenet to ne vidi?! Pa to sam slep ne vidi. Decko operisan od fudbala a igra. Na klupi partizan ima barem 3-4 igraca koji su za klasu bolji od njega. A sto oni ne igraju?! To se zapitaj. A vama su ONI utuvili u glavu da je on igrac, i sada ga vi gledate kao boga. Jos sam ove godine negde procitao "Vukcevic je najbolji nas fudbaler". ?!?! Pa on nije ni za trecu ligu. E kada kakvi igraci odu da igraju gde treba a puste one koji znaju mozda vas tim nesto i uradi. Ovako...
[ Arrow @ 30.09.2005. 01:19 ] @
Jes jes.
Nabuko je u pravu.
Arrow
[ Zikka @ 30.09.2005. 01:39 ] @
Ove kvote su bile jos pre 20-25 dana. Zapamtio sam ih zato sto mi je bilo neobicno da uprkos zvezdinom slabijem izdanju (od Partizana) u zadnjih par sezona imala duplo vece sanse od partizana. Verovatno je neko procenio da svi ovi internacionalci na koje se partizan toliko poziva ne vrede mnogo .
Ne verujem da je utakmica lazirana nego da partizanovi navijaci jednostavno ne mogu da pronadju neko normalno objasnjenje za ovaj rezultat. Ja sam zvezdas ali za mene je ovakav rezultat senzacija.
[ mrkidivx @ 30.09.2005. 01:44 ] @
Džabe se vi svi ovde nervirate, svi oni na ovaj ili onaj način uzimaju kintu a vi nemate ništa od toga...
[ mannex @ 30.09.2005. 02:55 ] @
Off topic:
Citat: Ja sam okoreli zvezdas, ali ne mogu da kazem da mi je drago sto je Partizan ovako nisko pao. Ako nista drugo, sledece sezone bi imali dva predstavnika u kvalifikacijama za ligu sampiona, ali sada male sanse za to.
Nikako ne bi mogli sledeće sezone, već one posle nje. Postoji kašnjenje od jedne godine.
[ voka_gsw @ 30.09.2005. 06:55 ] @
Ljudi, nije ni prvi ni poslednji put da Partizan prima petardu u Evropi.. Valjda ste se navikli do sada..
[ DrJekyll @ 30.09.2005. 09:00 ] @
Citat:
Na klupi partizan ima barem 3-4 igraca koji su za klasu bolji od njega. A sto oni ne igraju?! To se zapitaj.
Zato sto su povredjeni. I nemoj da pricas napamet ako vec nisi dovoljno upoznat. Uostalom ceo scenario veoma potseca na zvezda-PSV.. i prestao sam vise i da se nerviram odavno, jer kad je njih bas briga (jer su vec napunili dzepove) sto bih se ja nervirao.
[ steva75 @ 30.09.2005. 09:13 ] @
sto rece novinar vecernjih novosti
CIRKUS MEDRANO PONOVO U HUMSKOJ 1
bruka i sramota
mislim sta vise reci
[ Jons @ 30.09.2005. 09:18 ] @
Ja takodje mislim da je utakmica namestena i to na jedan veoma bedan i potpuno neprofesionalan nacin.
Uzasno sam besna, i posle ovakvih situacija pozelim da nestane sportski program!!!
[ crews_adder @ 30.09.2005. 09:29 ] @
Mislite da je svaka Partizanova "5arda" bila namestena?
Iskreno, to i jeste jedino opravdanje katastrofe.
[ henrik @ 30.09.2005. 09:36 ] @
To nam je u krvi, uvek kada puknemo priča se da je prodato.
I mi smo posle Selte i one bruke pričali to isto.
Mada, od one crnogorske mafije koja vam sedi u foteljama je i to za očekivati, ali sa njima je svejedno i ovako i onako.
[ dinke @ 30.09.2005. 09:37 ] @
Sudeci po komentarima na b92 , utakmica je bila povucena sa Ruskih kladinonica :)
[ Jons @ 30.09.2005. 09:39 ] @
Razmisljam na sledeci nacin: Moras biti potpuni imbecila da bi dao onakve auto golove, ili si mnoooogo dobro placen pa si proracunat.
Imbecil ili sracunat, pitanje je sad?
[ henrik @ 30.09.2005. 10:10 ] @
A i kada se namešta, ne namešta se petarda, nego recimo 3:2 ili tako nešto. A kvota na Tikvu je bila 9.8, ništa spektakularno.
[ Mitrović Srđan @ 30.09.2005. 10:23 ] @
Pa de namestena bzv. Naravno da je izgubio i treba kada su paceri.
Vazno da je nasa Zvezda prosla.ALE!
[ pivce @ 30.09.2005. 21:33 ] @
haha, ma da prodali...
a setite se izjave Pekmezovica pre utakmice
"Sve nas u ekipi Partizana iritirala su pisanja u izraelskoj štampi, gde nikom nije jasno kako je Makabi mogao da izgubi od tima kakav je Partizan. Trener, igraci i navijaci tima iz Petah Tikve ubedeni su da ce nas eliminisati u Beogradu, ali ja to gledam kao njihov strah i traženje odstupnice. Ne secam se kada je Partizan kuci izgubio sa tri gola razlike, a njihove izjave ce nas samo dodatno motivisati."
LOL
[ dinke @ 30.09.2005. 22:57 ] @
Hehe, ovo je tek ludilo od izjave (a ko drugi nego Zečević).
Citat: Generalni sekretar je objasnio da je finansijski gubitak kluba zbog odsustva iz Lige šampiona šest-osam miliona evra, dok neigranje u Ligi UEFA nema ekonomskih već samo sportskih efekata, dodavši da je prošlogodišnje učešće u ovom takmičenju predstavljalo gubitak od 1,5 miliona evra za klub iz Humske.
Izvor: Glas Javnosti
[ Nabukodonosor @ 01.10.2005. 00:12 ] @
Citat: DrJekill:Zato sto su povredjeni. I nemoj da pricas napamet ako vec nisi dovoljno upoznat
OK, ja nisam upucen. Ali ti zato jesi. Ajde mi onda reci kako to da on zadnjih par godina igra STALNO, a ne moze sa loptom da se sastavi?!? Jel su to neke povrede koje godinama traju, pa niko nema da ga zameni?!
[ BillyTheKid_79 @ 01.10.2005. 00:39 ] @
interesantna pricica.....dal je istina,ne znam
Pre 7-8 godina Partizan je igrao pret-pret kvalifikacije sa nekim levacima sa Kipra u gostima....
kvota na njih(Kiprane) kuci je bila 7,5 znaci totalna amaterstina
i Partizan izgubi 1:0,
kuci ih je odvalio sa par komada razlike,mislim nekih 4:1,5:1
Ali poenta je da je uprava Partizana(bas uprava) odvalila kladzu i to cuvenu William Hill
od onda su u toj kladionici Partizanove utakmice pod velikim nadzorom da im se ne bi dogodilo isto!
Ako je ovo istina......
Ne bi me cudilo da su zrtvovali LIGU UEFA!
jer ko zna koja je racunica bila!
[ Srdjan_ts @ 01.10.2005. 00:52 ] @
@dinke: Neverovatno, totalna anestezija
[ pajaja @ 01.10.2005. 01:04 ] @
Ovo nije tema Partizan vs. Zvezda [ ili neki drugi klub ] i tema za prozivanje klubova...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|