[ Slobodan Miskovic @ 04.10.2005. 23:25 ] @
Bedak - stanje potpune depresije u kojem ni silikoni ne pomažu. Botoks - garantuje večiti osmeh, doduše, malo zaleđen, al' nema veze. Smor - glupo je priznati da se super provodiš, jer ako si faca, onda se smaraš. Kul - stajati na promociji pored estradne face koja se smorila. VIP - veoma istaknuta poprsja (pozadine). PR - provodadžijska radinost. Fensi - svaki "blejač" karijerista mora biti fensi (in, u trendu), makar se kući vraćao autobusom GSP-a. Bruka - jedinstvo suprotnosti - bruka (kabru) koliko mi je dobro! Obavezno koristiti uz reč "brate" (tebra). Popers - omiljena nova droga estradne gej populacije. Liposukcija - ceđenje čvaraka na estradni način. Varenje - nema veze sa hranom i stomakom. Znači pušiti travu. A trava nema veze sa livadom. Montirati se - dugo oblačenje za brzo svlačenje. Skockati se - obući megabrus, minić, sandale (nikad čarape!)... iako napolju veje sneg. Roming - moja nova ploča će biti fenomenalna... joj, u romingu sam... tu, tu, tu! Juro - na tezgi smo bili, iz tašnice juro viri. Urban - životna želja svakog ambicioznog narodnjaka. Sponzoruša - reč van konkurencije - označava devojke, stalne posetioce "silikonske doline" ili "doline nojeva" (stalno proviruju iznad mase da bi videle da li se pojavio njihov dasa); one plaćaju konobarima za dojave kada će se njihova žrtva pojaviti. |