[ boccio @ 05.10.2005. 16:08 ] @
Tradicija se nastavlja :)

http://www.deepdish.com/index....mp;sectionName=Tour%20Schedule
Citat:

20 Oct 2005 Belgrade, Yugoslavia (Serbia/Montenegro) SKC Official 'George Is On' tour date. Special guest Dean Coleman.

jaojaojaojaoj :)
[ electrobuka @ 05.10.2005. 18:09 ] @
Nesto bre mnogo cesto oni dolaze kod nas. Malo je to cudno zar ne. imajuci u vidu da su oni ipak "deepdish". a taj novi album je ok al nekako nije to to.
[ cicika @ 05.10.2005. 19:15 ] @
Mora da im se svidja ovde )

Kolega Boccio, fala na obaveštenju
[ d0ubleclick @ 05.10.2005. 19:24 ] @
joj da je meni doci na to....
zna li se koliko ce kostati?
[ ton_majstor @ 05.10.2005. 19:31 ] @
O ukusima se ne raspravlja, ali taj "bend" je tipičan predstavnik "copy&paste" načina proizvodnje pop-muzike... i to loše.

Hvala Bogu, neće ni oni dugo...

Pozdrav!
[ Darko Pipic @ 05.10.2005. 19:48 ] @
ton_majstor: jel hoces da kazesh da deepdish pravi muziku kao pop izvodjachi ili je deepdish pop band, ne razumem, moze li pojasnjenje ?

[Ovu poruku je menjao Darko Pipic dana 05.10.2005. u 20:51 GMT+1]
[ S_Kid @ 05.10.2005. 22:14 ] @
Pa istocna Evropa je ionako meka za takve bendove...
[ boccio @ 05.10.2005. 22:36 ] @
Citat:
ton_majstor: O ukusima se ne raspravlja, ali taj "bend" je tipičan predstavnik "copy&paste" načina proizvodnje pop-muzike... i to loše.

Copy/paste? Pop muzika? Daj, bre, Darko, deep dish je definitivno najbolji house koji danas mozes da cujes... Likovi su apsolutno fenomenalni muzicari, dobri producenti, setovi su im VRH (cak i kad si strejt :)), ali ok, postujem to da ti se ne dopadaju. Glupo je samo reci da su tipicni predstavnici pop-muzike, i to losi... Ako je DeepDish los house, sta je onda dobar? :)

@cicika: idemo, naravno... :)

[Ovu poruku je menjao boccio dana 05.10.2005. u 23:45 GMT+1]
[ artichoka @ 05.10.2005. 23:45 ] @
Citat:
d0ubleclick: joj da je meni doci na to....
zna li se koliko ce kostati?

1200 din
tj oko 15€
[ vindic8or @ 06.10.2005. 03:57 ] @
ja stvarno nisam mnogo zainteresovan za house muziku, ali deep dish prepoznajem kao bas dobar sastav. i produkcijski i muzicki su mi interesantni :)

darko, nije sav cut'n'paste los :-)
[ Wizzy Noise @ 08.10.2005. 19:14 ] @
E strava. Reci. Deep Dish... Cu da idem. Najbolji house ikada...
[ ton_majstor @ 08.10.2005. 20:39 ] @
Neću i ne želim da otvaram diskusiju o muzičkim pravcima, a to je ako se dobro sećam, nekada bilo i zabranjeno raspravljati na MZ, jer se pretvaralo u prepucavanja unedogled.

Ali, house (koga radim petnaestak godina unazad, najviše za svoju dušu) nikada nije eksplicitno izlazio iz okvira pop-muzike. Postoje neki njegovi podžanrovi, koji su teži, mračniji, manje laki za varenje. Običan, plain house je oduvek bio pozitivan, čak veseo, i izuzetno harmonski i melodijski prijemčiv širokim narodnim masama, koje se inače zovu populus, pa odatle i ime. Sve ostalo je najjeftinije elitističko naklapanje, e da bi se bilo "kao" van mainstreama, te da bi se muvale lakomislenije pripadnice suprotnog pola, koje troše Seku Aleksić za poneti.

Ah, da. Osim one slatke devojke, koja i ne peva tako loše (što i ne mora ništa da znači, setite se šta radim), ostatak muzike je opšta reciklaža, sa nedorečenostima, jeftinim trikovima i aranžmanima koji su prilagođeni MTV-u (which is pop, of course!)

Manite me priča o opasnim muzikantima, ovde se to ne čuje. Bar ne na ovome što sam dosada video i čuo. Setovi su jedno, a klipovi i CD drugo.

Žao mi je samo što se ovde ovoliko izbalavih, mesto da slušam PRAVI house. Ovi vaši Deep Dish to nisu, oni su Deep Shit...

Amen.
[ dandellion @ 10.10.2005. 14:12 ] @
nmmmm... jedna od retkih rasprava o nekom bendu (ili kojoj god muzičkoj pojavi) koja mi je bila zanimljiva za čitanje.....
DD su dobra žurka, ok.... idem i ove godine.
ali ako su DD vrh house muzike ja odustajem od sve elektronike u kompletu.

[ boccio @ 10.10.2005. 15:13 ] @
Citat:
ton_majstor:
Sve ostalo je najjeftinije elitističko naklapanje, e da bi se bilo "kao" van mainstreama, te da bi se muvale lakomislenije pripadnice suprotnog pola, koje troše Seku Aleksić za poneti.

CARE! lol
Citat:
ton_majstor:
Ah, da. Osim one slatke devojke, koja i ne peva tako loše (što i ne mora ništa da znači, setite se šta radim), ostatak muzike je opšta reciklaža, sa nedorečenostima, jeftinim trikovima i aranžmanima koji su prilagođeni MTV-u (which is pop, of course!)

e, sad vec nisi car ;) jopet, moram da primetim da od svih house setova koje sam cuo u zadnje 2-3 god, Ali i Sharam su neprikosnoveni...demantuj me, daj mi nesto da slusam sto je po tvom misljenju mnogo bolje, pa cemo da pricamo...
Moja preporuka za 2 najbolja seta:
Global Underground: Moscow (2001)
Global Underground: Toronto (2003)
Ako ne mozes da nadjes, drage volje cu ti narezati :)
Citat:
ton_majstor:
Manite me priča o opasnim muzikantima, ovde se to ne čuje. Bar ne na ovome što sam dosada video i čuo. Setovi su jedno, a klipovi i CD drugo.

pa cekaj, ja ovde pricam o setovima... ne o njihovom najnovijem singlu (Flashdance, jel se tako zove?) koji se ni meni ne svidja nesto bas da secem vene...
Citat:
ton_majstor:
Ovi vaši Deep Dish to nisu, oni su Deep Shit... :(

u srce me pogodi...
[ dandellion @ 10.10.2005. 15:39 ] @
problem sa ovim raspravama o house muzici je što je ima na milion različitih načina, i uglavnom presuđuje lični ukus i sklonosti.....

novi singl nije flešdens, to je sa prošlog albuma... novi se trenutno vrti po MTvu (say hello) i glup je koliko se i može očekivati od DDa. to je samo delom stvar ukusa pošto neinteligentna produkcija i aranziranje na prvu loptu već ulaze u drugu kategoriju....
[ electrobuka @ 10.10.2005. 16:54 ] @
e stvarno im je nesto losiji taj "sey hello" ali otom potom sve se da popraviti. i onaj "flashdance" im je bas za neku reklamu nista vise. naravno setovi su druga prica tako da : jel zna neko posto je karta ?
[ artichoka @ 10.10.2005. 22:11 ] @
a dobro je sto je flashdance njihova stvar... obicna obradica, lepa ideja, ali ne valja privaljivati im zasluge sto je stvar dobra...
[ Abstract @ 10.10.2005. 23:01 ] @
Ne znam samo koliko su se oni to kao poboljsali pa je sada karta 1500, a u pp 1200 ...
[ g@rfild @ 11.10.2005. 22:11 ] @
Citat:
dobro je sto je flashdance njihova stvar... obicna obradica, lepa ideja, ali ne valja privaljivati im zasluge sto je stvar dobra...

U principu ne volim hitove,vise je dosadna ali im je podigla cenu. Bice to kulturna zurka.
Vidimo se
[ NiGhT-BlAdE @ 11.10.2005. 22:54 ] @
toronto ... extra... moscow .. nice :)

Btw da setovi su im bombona... a shto se tiche komercijalnih tralal pesmica.. pa ljudi i oni treba da zhive od nechega.. a od chega se bolje zhivi nego od komercijale ? zar to vetj nije zilion puta isprichana pricha ?:)

So .. who like deep dish .. come and listen ... a ostali .. jbg vishe sretje drugi put :)
[ g@rfild @ 20.10.2005. 19:33 ] @
Jos par sati do zurke, ipak nece raditi together jer Sharam ne dolazi zbog smrt devojcinog oca (ili keve). Yes malo bedak i bice vrelo prodato je 1800 karata+na ulazu.
Vidimo se
[ ghetto superstar @ 20.10.2005. 20:00 ] @
ajde pa da cujemo utiske
[ g@rfild @ 21.10.2005. 10:30 ] @
Jos mi bubnji u glavi. e ovako na prvu loptu: Ali je pocepao, set je bio odlican. U sali vrucincina i gomila ljudi koja igra u delirijumu. Onda je spustio malo oko 3h ali bilo je ok do kraja. Po meni jedna od boljih zurki ove godine
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 10:50 ] @
A gde je bila žurka?

Mislio sam da idem ali mi je njihova muzika suviše tral lal lala la, bar za moj ukus ;)
[ boccio @ 21.10.2005. 14:20 ] @
dobar set, sve ostalo klasicna srpska katastrofa. produvali zvucnici, 2K ljudi na 3 metra kvadratna, wc u koji ne moze da se udje, garderoba na kojoj se cekica pola sata...

dokle vise samo...

@Deda_Mraz: skc

[Ovu poruku je menjao boccio dana 21.10.2005. u 15:21 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 14:53 ] @
pa to je to kada se prodaje više ulaznica nego što objekat može da primi
Tako je bilo pre par godina kada je gostovao Astral u hali sportova, tako je bilo skoro na Raja Ram.... Tako će uvek biti u Srbiji
[ g@rfild @ 21.10.2005. 14:58 ] @
Citat:
Mislio sam da idem ali mi je njihova muzika suviše tral lal lala la, bar za moj ukus ;)

Koliko se secam sinoc nije bilo ni jednog hitica, set je bio tech-house i stvarno je pocepao. A za ostalo se slazem sa bocciom

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 21.10.2005. u 16:00 GMT+1]
[ g@rfild @ 22.10.2005. 17:48 ] @
Evo par slicica sa zurke, mislim da ne docaravaju bas atmosveru jer je njihov autor bio zaokupljen nekim drugim stvarima www.blejanje.com/1

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 22.10.2005. u 18:49 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao g@rfild dana 22.10.2005. u 18:50 GMT+1]