[ sminka @ 07.10.2005. 23:06 ] @
Molio bih poznavaoce kafanske muzike, odnosno narodnjaka ali ne ovih novokomponovanih da izaberu 15-20 pesama koje bi mi preporucili. |
[ sminka @ 07.10.2005. 23:06 ] @
[ fanfon @ 07.10.2005. 23:30 ] @
Ako mislis na klasiku, onda su to hitovi Tome Zdravkovica i Zvonka Bogdana izmedju ostalog...
[ neca @ 07.10.2005. 23:38 ] @
Moj predlog:
1. Saban Saulic - Danima te cekam 2. Saban Saulic - Pozno bi te medj hiljadu zena 3. Saban Saulic - Uvenuce narcis beli 4. Saban Saulic - Odlazis odlazis 5. Saban Saulic - Takav je kole 6. Sinan Sakic - Nije moje srce ludo 7. Sinan Sakic - Svirajte svirajte napravicu lom 8. Zorica Brunclik - A tebe nema 9. Jasar Ahmedovski - Jos te volim 10. Jasar Ahmedovski - Jednoj zeni za secanje dugo 11. Jasar Ahmedovski - Ceo grad je plakao za nama 12. Savo Radusinovic - 16 ti leta bese 13. Savo Radusinovic - Jedno pismo jedna suza 14. Savo Radusinovic -Ljubavi moje mladosti 15. Savo Radusinovic - Ako zelis da me vidis 16. Toma Zdravkovic - Dotako sam dno zivota 17. Toma Zdravkovic - Ispod palme na obali mora 18. Toma Zdravkovic - Secas li se Sanja Eto...to je onako iz prve ruke ;) bez mnogo razmisljanja :) Ako se setim jos neceg dopisacu :P [ OffShore @ 07.10.2005. 23:54 ] @
1. sa namerom dodjoh u veliki grad-saban saulic
2. zanela me svetla velikoga grada- marinko rokvic 3. rekla si mi da ne volis zimu- kemal malovcic 4. pozdravi je pozdravi - miroslav ilic 5. zasto su ti kose pobelele druze-muharem serbezovski 6. ima jedna krcma u planini-nedeljko bilkic 7. janicar- predrag gojkovic cune 8. case lomim-rizo hamidovic 9. dva galeba bela- saban 10.sta ce mi zivot-silvana armenulic 11.ne trazi je sine-sinan sakic 12.kafana je moja istina-toma zdravkovic 13.jednom sam i ja voleo-asim brkan 14.beogradjanka(vracam se majci u bosnu)-halid beslic 15.slusaj majko moju pjesmu-halid muslimovic ...... mali milion:) offtopic: ulazi keba u kafanu i vidi sabana saulica i sabana bajramovica i rece :DJE STE SHABANI:) [ Mitrović Srđan @ 08.10.2005. 09:02 ] @
Ja sam ti kao neki expert za to ;0
Evo neka lista na brzinu- 1.Case lomim.mp3 2.Crna zeno sa ocima plavim.mp3 3.\Ej puce puska.mp3 4.Naviko sam ja na nocni zivot.mp3 5.Ne idi od mene.mp3 6.Niska Banja.mp3 7.Osman Aga.mp3 8.\Otisla si epa neka.mp3 -> obavezno 9.Otvori karte ciganko.mp3 10.RamoRamo.mp3 11.\Kvaka - Lepotica i sirotan.mp3 12.Kvaka - Na rastanku ( Podjimo u krcmu staru ).mp3 13.\Kvaka - Tajna.mp3 14.Kvaka - Za sina da nadjem majku.mp3 15.Muharem Serbezovski - Rastajemo Se Mi.mp3 [ HoT_Steppa @ 08.10.2005. 15:28 ] @
[ Zikka @ 08.10.2005. 15:43 ] @
Zvonko Bogdan ili Olivera Katarina sve.
[ mida5 @ 08.10.2005. 21:23 ] @
Silvana - Nocas mi dusa pati
[ Virked @ 08.10.2005. 21:53 ] @
Ljuba Alicic-Da zna zora
Haris Dzinovic - Dajte Vina Hocu Lom Haris Dzinovic - Jesul' Dunje Procvale MIROSLAV ILIC - Polomicu case od kristala Miroslav Ilic - Voleo Sam Devojku Iz Grada (ova mi je jedna od omiljenih) MIROSLAV ILIC - Luckasta si ti Tozovac - Nislika Tozovac - Vlajna ...... [ Virked @ 08.10.2005. 22:00 ] @
Haris Dzinovic - Jesul' Dunje Procvale
Halid Muslimovic - Hej Ljubavi U Dalekom Gradu CRNA ZENO SA OCIMA PLAVIM-HASAN DUDIC UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA-TOZOVAC Mitar Miric - Ne Svani Zoro [ privrednik @ 08.10.2005. 22:05 ] @
Toma Zdravkovic - za pocetak: Dotak`o sam dno zivota,Branka,Danka...
[ Au197/79 @ 09.10.2005. 08:00 ] @
Najveći hitovi Safeta Isovića i Cuneta Gojkovića prolaze bez greške (Janicar, U lijepome starom gradu Višegradu, Kafu mi draga ispeci, Raslo mi je badem drvo, Što mi je merak poljak da bidnem, Da zna zora, Tebi majko misli lete, Zarasle su staze moje, Malenim sokakom.
Obavezan instrumental: Nizamski rastanak. [ Beltrammi @ 09.10.2005. 09:43 ] @
You`ve Lost That Love and Feeling - The Righteous Brothers,
The Sun Ain't Gonna Shine Anymore - The Walker Brothers, Nemoj nikad skitnicu da ljubis - Nesa Lutovac... ima jos ali ne mogu sad da se setim ! [ privrednik @ 09.10.2005. 12:08 ] @
Naravno i Stanisa Stosic .Ako moze ona o "Maloj Vranjanki"?
[Ovu poruku je menjao privrednik dana 09.10.2005. u 13:09 GMT+1] [ mida5 @ 10.10.2005. 21:33 ] @
- Ti meni lazes sve,
- Ti me varas najbolje, Haris Dzinovic - U Sapcu, kraj Save (ne znam ko peva), [ kabulce @ 17.11.2005. 14:14 ] @
u sabcu kraj save-ljuba alicic
amerika-miroslav ilic kraljica trotoara-mile kitic mito bekrijo-NAJBOLja sto mi dragu sada drugi zeni-dzej ti mene ne volis-osman hadzic cigance-mitar miric skopje-beograd-bec-moj makedonac djeni-oliver dragojevic slusaj majko moju pjesmu-halid musl. imam jos stotinu ali ne mogu u momenat.ko hoce jos moj e-mail je [email protected] [ brandoGE @ 17.11.2005. 17:25 ] @
Mito Bekrijo >> Vasilija Radoijcic
Silvana Armenilic, Tozovac, Miki Jevremovic, Predrag Gojkovic- Cune. [ ton_majstor @ 17.11.2005. 20:39 ] @
Ima jedna krčma u planini - Nedeljko Bilkić
Kafu mi draga ispeci - Cune Gojković Dotako sam dno života - Toma Zdravković Moravsko predvečerje - Miroslav Ilić Vlajna - Tozovac Crna krava, belo mleko - Rokeri s Moravu" Pozdrav! [ privrednik @ 18.11.2005. 21:06 ] @
Pokusaj ovde http://www.studioton.co.yu/ ...
[ exPirat @ 09.01.2006. 15:03 ] @
Da ozivim temu (POKLON CD ... PROCITAJTE DO KRAJA)
Obzirom da imam ohohooo muzike (look at my nick), resio sam da napravim kompilaciju (jedan CD) za licnu upotrebu ... kad zatreba :) Krenuo sam po vasim predlozima i sakupio 180MB. Fali jos prilicno. Dakle, vi pisite svoje predloge, a ja cu praviti kompilaciju. Kada kompilacija bude gotova, odabracu jednog (mozda dvojicu) od vas koji bude najkonstruktivniji i poslati mu kompilaciju potpuno besplatno :) Eto malo motivacije. Da odmah uvedem i neka pravila, da ne bi bilo posle nejasnoca 1) Ja prihvatam ili ne prihvatam konkretne predloge. 2) svako moze da posalje koliko zeli predloga. 3) kompilacija na kraju mora biti od sto vise razlicitih izvodjaca, dakle ne pali da neko prepise kompletnu diskografiju Tome Zdravkovica ili Harisa Dzinovica. 4) ne mogu nista vise da se setim, al' dopisacu kad bude potrebno :))) Setio sam se jos necega ... nazalost, CD cu moci da posaljem samo za teritoriju Srbije. Mozda ce moderatori ovo da obirsu zbog "piraterije' ... kako god [ Vole Domu @ 09.01.2006. 16:44 ] @
Olivera Katarina -
Alaj Mi Je Veceras Po Volji Ajde Dragi Zvezde Da Brojimo Valjevska Podvala Evo Banke Cigane Moj Verka Kaludjerka Cep CEp U Slavinu Kamerav,Kamerav Saban Bajramovic - Avaj, Avaj Mo Cavo - Dodji, Dodji Sine Moj Opa Cupa Feriza A Sunen Romalen - Slusajte Me Ljudi Sila Kale Bal - Ima Crnu Kosu Luludja - Cvece Djelem, Djelem - Idem, Idem O Brsim Perera Caje - Kisa Pada Devojko Daje Me Avava - Majko Ja Dolazim Dujdive Duj Raca - Dva Dana i Dve Noci Bahtalo Dad Piravelo Mile Kerdja Bosko Bari Skoda Dade Dade Pitao Sam Malog Puza TikeTikeTak RamoRamo Druze Moj Djelo Djelo Sar E Roma (Haris Dzinovicev band pre solo karijere)- Bida Mange Romale Ciganin Lutalica Ciganin Sam Ja Drikhava Drosune Dve Gitare Hasiam Ke Me Merav Kiko, Kiko Mar Djandja Modanjko O Djila Pilem, Pilem Rangac Ruci Kjo Sarei. Satrica Solnuska Sosnica Romano Djilabipe Tsumaile Za Za Rangac Dzej- Kerta Mange Daje Caje Sukarije Dao Bih Ti Brda I Doline Gde Je Ljubav Nasa Zivot Kartko Traje Sunce Ljubavi Ucini Nesto Zivote Vetrovi Me Lome Toma Zdravkovic- Jelena Cekaj Me Ostao Sam Sam - najjaca +ostale vec navedene Ansambl Narakord- Crni Leptir Jovano Jovanke Saban Saulic Zajdi Zajdi Danima te cekam.mp3 Dodji da ostarimo zajedno.mp3 Bora Spuzic Kvaka- Tajna Navali Se Sar Planina Na Rastanku Svirajte Mi Nocas HALID MUSLIMOVIC Slusaj majko moju pjesmu Hej Kafano Necu Vise Tozovac Madjarica Oci Jedne Zene Haris Dzinovic Ako Mozes Ti Suzu Pustiti Dajte Vina Hocu LOm I Tebe Sam Sit Kafano Jesul Dunje Procvale Giljan Dade Rano Je Za Tugu Secas Li Se One Noci Tugo Moja Nek MI Bude Zadnja Casa F. Avdic Tvoje Oci Plave Dijana Cune Ljubav Mi Srce Mori Kafu Mi Draga Ispeci Sonja Zlatan Prsten Janicar Mice Gosevski - Ramo Ramo Brate Moj Sakrij Suze Dobri Stari Druze MIROSLAV ILIC - Rastanka se naseg secam Polomicu Case Od Kristala Probudi Se Srce Uvenuce Ruzmarin Makedonske Narodne- - Ako Umram Il Zaginam - Birola, Moj Roden Kraj - Zajdi Zajdi - Cveto, Mori Cveto - Eleno Kerko - Kao Sto E Taa Casa - Lazi, Vere, Lazi - Makedonsko Devojce, Kitna Sarena - Marije, Dilber Bela Marije - Na Srce Mi Lezi - Od Devojce, Belo I Crveno - Prokleta Da E Avstralija - Resil Cico Da Se Zeni - Se Navali Sar Planina - Sokol Pie Voda Na Vardarot - Sto Mi E Milo Em Drago - Vrati Mi Se Milo Libe - Zajko Kokorajko Sako Polublenta - Pod Sjajem ruzicastih zvezda Ljuba Alicic -Dva Dobra Druga BEBA SELIMOVIC - U srcu mome zivis samo ti DOBRIVOJE TOPALOVIC - Blago vodi sto te mije ZORAN GAJIC - Nisam te se nagledao Sinan Sakic - Ej Otkad Sam Se Rodio Himzo Polovina -Emina Boban Zdravkovic -Ne Dolazi U Moj San, Danju Spavam Nocu Ludujem Hasim Hucuk Kkoki - Nazdravite Drugovi Eto toliko zasad... kad se setim jos napisacu... [ braker @ 16.01.2006. 03:21 ] @
nervozni poshtar.
ultimativno,bre Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|