[ babylonian @ 14.10.2005. 23:51 ] @
Znam da je tema malo politicka, ali moje pitanje se nece odnositi kompletno na to.

Gledao sam pre 2 dana emisiju u kojoj je bio Momir Bulatovic gost, i tu je izneo trista nekih cuda, o Milu Djukanovicu, Svetozaru Marovicu i ostalim akterima nesrecnog nam rata. Rekao je cak da je Svetozar Markovic iskoristio priiliku koju on nije, i dobio procenat od 40 kamiona svercovanih cigareta, itd. Ako je neko gledao ovu istu emisiju, zanima me sta mislite da ce se desiti sada s tim covekom?? Da li se nesto prica o tome, posto sam u istoj emisji cuo da mu je i knjiga izasla. Puno informacija iz prve ruke je izneseno, i jako mi se cinilo da je skroz iskreno bilo.

Bas me zanima sta se u Srbiji ili Crnoj Gori govorka o ovome (ako uopste) ?

Hvala.
D.
[ despotbg @ 15.10.2005. 00:02 ] @
Za Momir Bulatovica 80% ljudi kazu da je posten covek.
Nisam gledao emisiju ali Milo je mafijas prve klase. Mada u tim crnogorskim plemenima su svi povezani tako da ni Marovic nije mogao da izostane. Ko se razume u te Crnogorske plemenske saveze zna da svako pleme zivi u obliku mafijaske porodice jer je to pored turizma i nesto malo pomorske trgovine jedina grana privrede (ruku na srce imaju i propali AL kombinat). Odprilike vecinom zive svercujuci sa Albancima u Srbiju. Ja mislim da bi vecina ljudi u Srbiji glasala za odvajanje ako bi referendum bio u Srbiji. Inace ko je bio u CG na moru zna koliko Crnogorci pricaju oholo o srbima i koliko ih da nebudem grub nepodnose. Def. bi me bolje docekali hrvati u Dubrovniku.
[ Nabukodonosor @ 15.10.2005. 00:03 ] @
Pojesce ga mrak! Demokratski mrak!
[ pajaja @ 15.10.2005. 00:11 ] @
Isuvise politicka tema