[ AcaNDr @ 19.10.2005. 12:57 ] @
Probo sam ovaj novi moorhuhn i nisu mi jasne cake koje se pojavljuju kao i u predhodnim delovima da bi se skupilo sto vise bodova.Pojavljuju se mnoge stvari ali nisu bas jasne.Bas su ga zakomplikovali!
Eto ovom prilikom bi vas molio ako je neko igro ovaj invasion da mi kaze neke od caka.
[ Pici man @ 19.10.2005. 18:27 ] @
Veliki sam ljubitelj kratkih razbibriga i dosade tipa Moorhuhn igrica i posedujem celu njihovu kolekciju. Medjutim za ovu prvi put cujem.
Krecem u nabavku. :-)
[ AcaNDr @ 19.10.2005. 20:04 ] @
I ja sam isto ljubimac moorhuhn ali sam sad zaglavio sto se tice trikova i...Ma bruka!
Javi ako sta otkrijes!
[ Andrej Čvoro @ 19.10.2005. 20:25 ] @
Jel moze download link, mrzi me da googlam
[ Pici man @ 19.10.2005. 21:07 ] @
Evo ga Čvoro, http://www.megaupload.com/?d=41YR9KVD
lozinka za otvaranje .rar arhive: creep.ru

[ AcaNDr @ 19.10.2005. 22:17 ] @
Ovaj moorhuhn sto ga ja imam je od 150 mb!Ne znam sto je toliki,ali ne znam!
[ Andrej Čvoro @ 19.10.2005. 22:19 ] @
Citat:
AcaNDr: Ne znam sto je toliki,ali ne znam!

Majke mi? :)
[ Pici man @ 19.10.2005. 22:25 ] @
Citat:
AcaNDr: Ovaj moorhuhn sto ga ja imam je od 150 mb!Ne znam sto je toliki,ali ne znam!

Aco, kad se otpakuje ima toliko mb. Kada se skida .rar arhiva ima svega 18,2mb. :-))
[ acatheking @ 20.10.2005. 00:42 ] @
Ja ovu igru "pikam" već mesec dana.
Evo napravio sam instalaciju. Samo klikćeš i ne misliš :)
http://www.megaupload.com/?d=J9YRL0KL
[ AcaNDr @ 20.10.2005. 08:34 ] @
Daj reci sta da radim kad se pojavi onaj u krupnom planu i pokazuje karte!Nesto znam kad pokaze broj ti treba da razbijes kovceg i da ukucas broj kad ti se nesto pojavi,ne znam sta je i onda opalis i svima se uniste svemirski brodovi i slabo se dobija pojena,a kad se opet pojavi sa tim kartam i brojevima vise nemam pucanja jer je kovceg otvoren.Sta onda?Daj reci nesto!
[ acatheking @ 20.10.2005. 09:25 ] @
I ja sam provali isto koliko i ti. Mene zanima šta uraditi kada ti se pojavi ona raketa. Uostalom, ne igram tako često, ali bih voleo da znam.
[ AcaNDr @ 20.10.2005. 10:39 ] @
Onda smo izgleda na istom!Moraju one karte sto on pokazuje imati neke veze sa tim brojevima i onim sto puca,ali ...
[ S_Kid @ 20.10.2005. 15:55 ] @
Svima je jasno da se gube poeni kada "marsovci" odnesu nesto, drvece, planinu, uniste njivu, sjebu cvece... dakle treba ih sprecavati. E sad, kontam da postoji nacin da se to uradi na neku foru a ne stalno da pazis ko ce gde da sleti...

Sta se postize iskljucivanjem struje?
Kako ubiti ptice koje "ne mogu" da se ubiju?
Cemu sluzi krava?

Ptice koje mirno i smoreno stoje i one koje traze detelinu nemojte ubijati na pocetku. Njih ce marsovci pokusati da miniraju, i sto ih duze branite vise ce vredeti na kraju kad ih koknete, svaka odbrana im dize "cenu" za 10 poena...
Ptica koja nosi paketic vredi 50, paketic je 25, wc moze da se razbije i ta ptica je jos 50 cini mi se...

Ptica koja izlece i daje uputstva... ja kapiram da to sto ona pokazuje je redosled kojim treba nesto da se odradi. Recimo, kokni brod, kobasicu, brod, ukucaj to i to, kokni limenku i tada ce se nesto desiti... uglavnom, nisam probao ali kontam da tako ide...