[ despotbg @ 20.10.2005. 22:12 ] @
Pitanje je jasno koja je najbolja diskoteka u kojoj ste bili kod nas? Mogli bi je opisati!
Ovo pitam jer u mom gradu verovali ili ne nepostoji diskoteka u pravom smislu te reči!
Jedina diskoteka u kojoj sam ja bio je Trokadero u Budvi pre 10-tak dana tako da bi druge dikoteke u Srbiji mogli upoređivati sa ovom.
[ markolazarevic @ 20.10.2005. 22:17 ] @
Ja sam isao na jedno vece u budvu odnosno trokadero, taxijem sa dva ortaka. To dovoljno govori kakva je to diskoteka.

[Ovu poruku je menjao markolazarevic dana 20.10.2005. u 23:18 GMT+1]
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 20.10.2005. 23:36 ] @
Moj glas definitivno ide za Secondo porto u Kotoru.. jednostavno diskoteka vrh cini mi se najbolja na ovim prostorima.. prima oko 2000 ljudi ako se ne varam, ozvucenje perfektno, osvetljenje isto tako, klimatizacija vrh... mislim da je u Scg najbolja... Cuo sam da se otvorila skoro neka diskoteka u Rumi, da prima oko 1500 ljudi i da je jako dobro pa ako je neko bio nek podeli iskustva al cisto sumljam da je bolja od ove u Kotoru... Pozzz
[ Sunjalo @ 21.10.2005. 09:05 ] @
Pa pazi sto se rume tiche, ta nova diskoteka je "krug" i recimo da je extra uradjena, stvarno vredi doci i videti posto je nekada bila ALKATRAZ i uradjena je u tom nekom fazonu sa nekim kulama i sta ja znam neke nebuloze :o) , evo bas malopre u gradu vidim plakate da je veceras 21. Zeljko Samardzic, pored te diskoteke ima mister X u cijem sklopu su 2 diskoteke letnja i zimska i isto su strava dobre. Ipak najbolja je bila (dok je nisu srusili) NARCIS i licno mislim da takve diskoteke kod nas u scg nije bilo a mislim da nece uskoro.
[ Force @ 21.10.2005. 11:28 ] @
Meni se svidja Forte Mare(Tvrdjava) u Herceg Novom.Ali nesto ne svrstavam koja mi je naj.. samo da je do jaja atmosfera,neka rasveta i do jaja ozvucenje :)
[ fanfon @ 21.10.2005. 11:33 ] @
Ja vec 5-6 poslednjh godina izlazim u Budvi i izmedju ostalog odem do Trokadera. Diskoteka ne da nije dobra, vec je teski kic. A zasto? Pa svako vece pusta istu muziku tako da napamet naucis koja pesma ide po redu, vestacki se pokusava napraviti neka atmosfera da lici na neki dozivljaj a u stvari je samo neki prosek. To sto dodju likovi da se blesave(tako se moze nazvati njihovo igranje) a kuci nikad ne bi ni pomislili da to izvode u gradu-to je bas ocigledno. Ko je obratio paznju na muziku letos, znacde o cemu govorim. Po meni je diskoteka u Kotoru bolja od Trokadera za 3 klase...
[ Deda_Mraz @ 21.10.2005. 11:40 ] @
Barutana, SKC, Top Night, Underground.....techno i trance bato
[ igorsa @ 21.10.2005. 15:00 ] @
Citat:
Ja sam isao na jedno vece u budvu odnosno trokadero, taxijem sa dva ortaka. To dovoljno govori kakva je to diskoteka.

Sta govori? Taxi ili dva ortaka? Ili prilozena slika?
[ Atos @ 21.10.2005. 17:06 ] @
Citat:
Ipak najbolja je bila (dok je nisu srusili) NARCIS i licno mislim da takve diskoteke kod nas u scg nije bilo a mislim da nece uskoro

Slazem se. To je bila diskoteka u Rumi, ako mislimo na istu. Nisam znao da su je srusili, nisam bio 100 godina u Rumi.
[ markolazarevic @ 21.10.2005. 17:23 ] @
Citat:
Igor Šalindrija: Sta govori? Taxi ili dva ortaka? Ili prilozena slika?

Citat:
Ja sam isao na jedno veceu budvu odnosno trokadero...
[ despotbg @ 21.10.2005. 17:32 ] @
Marko ona slika koju si ti postavio je slika starog trokadera na otvorenom.
Ja sam bio u novom koji se nalazi na zatvorenom ima 3nivoa....
[ markolazarevic @ 21.10.2005. 17:40 ] @
da, jeste to je slika sa letovanja, a ne ovo kad sam isao na jedno vece. Kada je tebi bolje zimi ili leti?
[ swdn-unltd @ 21.10.2005. 19:04 ] @
Najbolja diskoteka ,hm bilo nekad

INDUSTRIJA!

a sada Barutana ,top night,...... to je to .
Citat:
Deda_Mraz: Barutana, SKC, Top Night, Underground.....techno i trance bato :)

to ti kazem :)
[ despotbg @ 21.10.2005. 20:55 ] @
marko ja pricam o skroz drugoj diskoteci koja se nalazi oko 500m posle ove na otvorenom
[ markolazarevic @ 21.10.2005. 23:59 ] @
aaaa ok nisam te skapirao. Poz
[ Acika @ 22.10.2005. 00:56 ] @
Bio sam u svega par diskoteka i mogu da vam kazem da se danas otvorila jedna ekstra dikoteka u Nisu!!! Diskoteka se zove STUDIO i stavrno je ekstra ozvucenje (cisto i toliko jako da ti se bukvalno stomak trese), ekstra osvetljenje, ne pustaju mladje od 18 god, a kontrola na ulazu je najbolja od svih koje sam video do sad (zamislite kad postoji detektor metala), inace je na dva nivoa, i mogu da stanu negde oko 1000 1200 ljudi,

ja sam bio samo na kratko, i bas sam se odusevio!!!

Pozivam sve da svrate i uvere se u moje reci!!!

Od muzike se pustao techhouse, a mislim da ce poceti i sa techno-om i mozdda trance-om!!!

PozZ
[ abishai @ 22.10.2005. 03:17 ] @
Sto se tice ozvucenja, mislim da je madona (nekadasnja) imala jedno od najboljih ozvucenja.