[ anon315 @ 25.09.2002. 16:41 ] @
Porodici Stojanović iz Niša pozlilo u toku večere Pečeni miš u vekni hleba NIŠ - Porodica Stojanović iz Niša pronašla je pre dva dana u hlebu miša. Miš veličine 10 santimetara našao se u hlebu, kupljenom u supermarketu "Rodić", na uglu Bulevara Nemanjića kod Nišekspresa. - Pola hleba smo već pojeli za večeru kada smo pod nožem osetili krckanje. Slika je bila jeziva i šokantna. Ugledali smo dlake, krv, tamne mrlje i na kraju pečenog miša u hlebu. Cela porodica je povraćala - kaže Slavica Stojanović. Nadležni u supermarketu "Rodić" istog dana su prekinuli saradnju sa proizvođačem hleba - pekarom "Sunce" iz Leskovca. Najverovatnije će i tužiti proizvođača hleba zbog narušenog ugleda. Porodica Stojanović slučaj je prijavila Sanitarnoj i tržišnoj inspekciji, a tužiće i pekaru "Sunce" iz Leskovca zbog ovog nesvakidašnjeg događaja. - Stvar mora da se rasvetli do kraja. Ovo je skandalozno. Iste večeri morala sam u Hitnu pomoć, primala injekcije za smirenje, doživela sam nervni napad. Morala sam da otputujem iz Niša i mir potražim kod rođaka u Đunisu, kod Aleksinca, koji sami pripremaju hleb. Predstavnik pekare "Sunce" iz Leskovca izjavio je za niške medije da je najverovatnije reč o sabotaži u samoj pekari budući da brašno prolazi kroz dva sita pre nego što počne da se mesi i priprema za hleb. http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/D02092411.shtml Bojan Bašić: prebačen tekst na ES [Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 19.12.2004. u 15:19 GMT+1] |