[ dr.NPN @ 31.10.2005. 06:41 ] @
| U mojoj sobi se dosta pusi, ja pusim k'o turcin, a ako jos dodje neko drustvo...
Pa me interesuje sta preporucujete za osvezenje prostorije?
Odmah se ogradjujem od onih sprejeva u boci, jer su kratkotrajni i ne bas efikasni. Treba mi nesto da stalno mirisi po malo. Znaci kao ono sto je bilo da se ukljuci u struju. U obzir dolaze i uredjaji na struju i ovi drugi, ali da su efikasni. Bitno je da miris nije ostar.
Sta mislite sta moze da prodje? |
[ fanfon @ 31.10.2005. 06:50 ] @
Probaja uzeti novi Glade, koji reklamiraju ovih dana da razgradjuje neprijatne mirise.
[ S_Kid @ 31.10.2005. 08:49 ] @
Sto se tice duvanskog dima gledaj da uvek imas upaljenu bar jednu svecu u sobi.
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 08:49 ] @
Brate uzmi neke lepe i mirišljave sveće, uvek pomogne.
Ja sam kupio par sveća u onoj radnji "Sve za 95" i mogi ti reći da ne samo što mi soba sada lepo miriše (ne mislim da je smrdela, nego nije nešto posebno mirisala), nego se taj miris od sveća zavlači svuda, i tu ostaje jako dugo. Što je najbolje nije neki jak miris (sveća je sa mirisom med i melko) i lepo se oseća u vazduhu.
Tako da moj odgovor na tvoje pitanje je definitivno neke lepe i mirišljave sveće, em lepo zbog dekoracije, imaš malu vatricu, i lepo miriše :)
P.S. A opšte je poznato to da, dim uvek ide na vatru ili na sveće i uklanja ih.
[ Abstract @ 31.10.2005. 09:28 ] @
Slazem se svece su definitivno najbolje reshenje za tako neshto, ja sam pre probao one kineske mirishljave shtapice shto se zapale i taj miris je bio toliko jak da me je posle nekog vremena pocela boleti glava i curiti nos.
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 10:17 ] @
Citat: Abstract: kineske mirishljave shtapice
Znači ovo ni na sahrani nekom nebi upalio, koliko to smrdi jbte.
[ berserk @ 31.10.2005. 12:37 ] @
Svece,neki utaknem-u-struju-pa-mirishe osvezivach ili Glade ti moze itekako pomoci!
@ mirishljavi shtapici
Uh,koliko ih mrzim!Smrde toliko da mi se mozdana kora ispravlja, negde prochitah i da su KANCEROGENI!
[ S_Kid @ 31.10.2005. 12:57 ] @
Eh sad, nemojte da hejtujete stapice, ja ih bas volim :) mada nisu efikasni protiv duvanskog dima...
Ima stapica sa jako blagim mirisima, samo treba dovoljno eksperimentisati... etericna ulja su isto super, jako blag i prijatan miris... ali opet nisu dovoljno efikasne protiv dima. Protiv dima samo svece...
[ Boki4u @ 31.10.2005. 13:47 ] @
Citat: Deda_Mraz: Brate uzmi neke lepe i mirišljave sveće, uvek pomogne.
Ja sam kupio par sveća u onoj radnji "Sve za 95" i mogi ti reći da ne samo što mi soba sada lepo miriše (ne mislim da je smrdela, nego nije nešto posebno mirisala), nego se taj miris od sveća zavlači svuda, i tu ostaje jako dugo. Što je najbolje nije neki jak miris (sveća je sa mirisom med i melko) i lepo se oseća u vazduhu.
E bre Deda_Mraz-e gde si nasao te svece, koje uspevaju da mirisu u vazduhu a da su 95 din?
Ja bre koje god mirisljave da kupim, a da su stotinak dinara, mirisu samo ako ih pomirises. Kad ih zapalis nista se ne oseca. Jedino mi je Glade sveca mirisala.
[ dr.NPN @ 31.10.2005. 15:05 ] @
Uh, hvala svima na savetima, ali jednostavno mrzim svece.
Radije bih neku Plug&Smell varijantu.
Znaci ili nesto sto stoji i mirise ili nesto sto se ukljucuje u struju.
Kakva su iskustva sa strujom?
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 20:48 ] @
Bogdane...radnja se nalazi u podzemnom prolazu (sada ne znam kako se zove prolaz....) u knezu kod delta sport radnje se silazi u prolaz...i nastaviš 6-10 m pravo i tu je ta radnja...
Imaju mnogo sveća...ali ove koje baš ekstra mirišu su u nekoj čaši od kvarcnog stakla. Videćeš jako čudan oblik čaša i to su jedine sveće u čašama.
[ kv66 @ 31.10.2005. 20:54 ] @
Citat: Treba mi nesto da stalno mirisi po malo. Misilm da znam sta si mislio:Pozovi komsinicu na kafu ili da slusate ploce:)Naravno blago naparfimisanu:)))
[ dr.NPN @ 31.10.2005. 22:40 ] @
Citat: kv66: Misilm da znam sta si mislio:Pozovi komsinicu na kafu ili da slusate ploce:)Naravno blago naparfimisanu:)))
Hm, da slusamo ploce... Gramofon je u kvaru, ali imam iglu za bockanje...
[ zoran @ 01.11.2005. 00:37 ] @
Jonizator , imaš na tv reklamu Neo-Tec , 2200din.
Dobro elimiše dim.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|