[ baja_yu @ 02.11.2005. 22:03 ] @
Bring back Futurama!

Ko se slaze sa ovim, moze da potpise peticiju ovde:

http://www.petitiononline.com/futrma01/petition.html
[ :o) @ 02.11.2005. 23:32 ] @
I'm in, ali ne znam koliko ce to pomoci, tacnije ne vidim ni svrhu... Al' kao sto rekoh - i'm in
[ baja_yu @ 03.11.2005. 07:50 ] @
Pa na primeru Family Guy-a se najbolje videlo da pomaze. Serija je bila prekinuta ali zbog velikog zahteva korisnika i zbog dobre prodaje DVDova i ostale robe je ponovo vracena u produkciju.
[ simor @ 03.11.2005. 11:40 ] @
Da, odlicna serija, po meni sto puta bolja od Simsonovih, imam u arhivi na cd-ovima, ali jako stare epizode. Mislim da se jos prikazuje na RTL-u ili PRO7? Uglavnom na nekoj nemackoj televiziji.
[ qazwsx @ 04.11.2005. 09:49 ] @
Citat:
simor: Da, odlicna serija, po meni sto puta bolja od Simsonovih, imam u arhivi na cd-ovima, ali jako stare epizode. Mislim da se jos prikazuje na RTL-u ili PRO7? Uglavnom na nekoj nemackoj televiziji.

Mozda je bolja od Simsonovih ali od Simpsonovih NEMA SANSE. Ne moze se cak ni porediti.
[ simor @ 04.11.2005. 14:56 ] @
Dobro, to je opet neko tvoje misljenje, ja se sa tim ne bi slozio.
[ baja_yu @ 04.11.2005. 18:15 ] @
Iskreno, meni se Futurama nije svidela kad je tek pocela da se prikazuje na Sky One-u jos davno. Ali mi je sad omiljena crtana serija. Tesko je i porediti uopste bilo koju od tih serija (Simpsons, Family Guy, Futurama, South Park) jer je svaka drugacija vrsta humora, a ukusi se razlikuju.
[ Milos Stojanovic @ 04.11.2005. 21:51 ] @
da, Futurama je neki "pametniji" humor, nekako skroz drugačiji. Neću da je poredim sa drugim, al definitivno je odlična serija. Check my signature :)

Mada, nešto mislim da je slaba vajda od ovoga, reče mi drug da je bila slična akcija pre 2 godine kad su i ukinuli seriju pa se ništa nije desilo. Mada je moj potpis tamo, ništa ne košta ;)
[ x kepa x @ 05.11.2005. 15:41 ] @
Kolko sam ja pratio celu situaciju (a pratio sam jer mi je Futurama #1), posle jako dobre prodaje DVD-ova (kao shto ih ja iam sve 4 sezone). Hteli su da naprave dugometrazni crtani, a zatim su hteli da nastave i sa pravljenjem serije ali da neide na televiziju nego direktno na dvd. .. to je to.