[ networknagual1980 @ 11.11.2005. 08:52 ] @
Primjetio sam da mi u zadnje vrijeme kosa opada vise nego sto bi bilo normalno..Sta da radim, koristim, da se smanji to opadanje?Samo ne cela, posto imam dugu kosu.. |
[ networknagual1980 @ 11.11.2005. 08:52 ] @
[ annoying_master_c @ 11.11.2005. 09:43 ] @
Koristi 2% rastvor minoksidila, dva puta dnevno po 1ml, posle mesec dana prestace opadanje a nakon 2 pocece i da ti raste kosa i naravno nastavi da ga koristis najmanje godinu dana.
Inace minoksidil ti je hipertenziv tako da ga mozes naci u apotekama poprilicno lako. To je u sustini sastav poznatog i do sad jedinog 100% leka protiv opadanja kose "ROGENA". [ networknagual1980 @ 11.11.2005. 11:46 ] @
Hvala drug, uzima se oralno, koliko sam shvatio....Ako ima jos neko neku ideju, sta lokalno nanositi, nek postavi.Ok.
[ despotbg @ 11.11.2005. 12:21 ] @
Ja imam naslednu celavost. Da li tu pomaze ovaj preparat. Da li ima stetnih posledica jer ipak treba da se uzima 1god. Podstice li maljavost drugih delova tela?
[ S_Kid @ 11.11.2005. 12:52 ] @
A da se taj lek malo ne zeza sa testosteronom?
Ako si iz Beograda idi u Kliniku za kozne i venericne bolesti u Dzordza Vasingtona i zakazi pregled. Brzo ces dobiti sampon koji je prilagodjen tvojim potrebama i za manje od 2 meseca stvari ce biti neuporedivo bolje, doktor Filip Sher je najbolji tamo, ako je i dalje tamo... [ superbaka @ 11.11.2005. 15:31 ] @
Citat: networknagual1980:Sta da radim koristi pretragu, citaj pravilnik itd... [ Fedya @ 11.11.2005. 15:35 ] @
Nemoj, brate da se nerviraš, nije ćelavost tako loša. Ja sam u vojsci pokupio neke gljivice i pre godinu dana sam totalno oćelavio (nemam ni dlake na telu) i veruj mi super mi je! Nema brijanja, šišanja...
[Ovu poruku je menjao Fedya dana 11.11.2005. u 16:36 GMT+1] [ BillyTheKid_79 @ 11.11.2005. 16:27 ] @
Citat: networknagual1980: posto imam dugu kosu.. Skrati je! [ pivce @ 11.11.2005. 16:45 ] @
a koliko kosta taj minoksidil?
[ dr.NPN @ 11.11.2005. 18:53 ] @
Imali smo nastavnika u osnovnoj {kad je to bilo!} zvali smo ga Sava BIOMELEM!
[ Force @ 11.11.2005. 21:31 ] @
Mozete i da posetite Mikija Panjkovica
[Ovu poruku je menjao Force dana 11.11.2005. u 22:31 GMT+1] [ NickS @ 11.11.2005. 23:06 ] @
Citat: Inace minoksidil ti je hipertenziv tako da ga mozes naci u apotekama poprilicno lako. Nije hipertenziv nego antihipertenziv. Njegovo primarno dejstvo je da siri krvne sudove (periferni vazodilatator) u kozi i na taj nacin dovodi do smanjenja krvnog pritiska. Naknadnim ispitivanjem se utvrdilo da pomaze rast kose i danas se iskljucivo u te svrhe koristi jer izaziva gomilu nezeljenih efekata ako se uzima oralno za skidanje pritiska. 2% rastvor u etanolu se moze kupiti u svakoj apoteci i kosta oko 250-300 din, a postoje i registrovani preparati kao sto su npr. Pilovit ili Pilfud sprej i sl. Treba biti obazriv prilikom koriscenja minoksidila jer ako se aplikuje na povrsine gde nema dlaka moze dovesti do pojacane maljavosti. Takodje, uz istovremenu terapiju minoksidilom treba masirati teme glave da bi doslo do relaksacije zidova krvnih sudova i pojacane ishrane folikula dlake. Citat: A da se taj lek malo ne zeza sa testosteronom? Ne, minoksidil nema nikakve veze sa hormonima, pa tako ni sa testosteronom. On samo potpomaze ishranu korena dlake sireci krvne sudove na mestu aplikacije. [ zveckoo @ 12.11.2005. 15:38 ] @
Citat: Fedya: Nemoj, brate da se nerviraš, nije ćelavost tako loša. Ja sam u vojsci pokupio neke gljivice i pre godinu dana sam totalno oćelavio (nemam ni dlake na telu) i veruj mi super mi je! Nema brijanja, šišanja... :-) [Ovu poruku je menjao Fedya dana 11.11.2005. u 16:36 GMT+1] HEHE... Ovo je jedan od razloga zbog koga sam isao u civilno sluzenje. [ annoying_master_c @ 12.11.2005. 21:47 ] @
Antihipertenziv ... izvinjavam se u brzini sam otkucao u biblioteci pa nisam ni proveravao.
Inace on se NE UZIMA ORALNO vec se maze ili ti nanosi na kozu glave! One delove na kojima zelite da stimulisete rast kose! Samo prvi tretman traje 1 godinu, inace cim prestanete sa koriscenjem efekti se gube za nekih pola godine : ( [ NickS @ 12.11.2005. 22:03 ] @
Citat: Inace on se NE UZIMA ORALNO vec se maze ili ti nanosi na kozu glave! One delove na kojima zelite da stimulisete rast kose! Niko nije ni rekao da se uzima oralno za pospesivanje rasta kose. Oralno se uzimao za snizavanje povisene vrednosti krvnog pritiska i to vrlo kratko vreme, jer je otkriveno da ima gomilu nezeljenih efekata kao sto su npr. neke srcane aritmije. Lokalnom upotrebom se ovi efekti ne ispoljavaju ili se ispoljavaju u zanemarljivom procentu. [ Hefestionlove @ 12.11.2005. 23:26 ] @
Ako ti je to neka uteha reci cu ti da su procelavi i celavi muskarci najpotentniji muskarci. To sam cuo od mojih prijateljica. Prema tome ti si super muzjak i nemoj tome previse da pridajes znacaja. Bolje vise radi na sebi,citaj knjige,idi u pozoriste,jer zenama moras da ponudis kvalitetne sadrzaje. Bitno je da ti imas sadrzaja,a nije toliko vazno koliko imas kose. Zenama je najvaznije sta imas u gacama,a ne koja kola vozis,i slicno.
Savetujem ti da se ne opterecujes time jer ako budes mozgao i nervirao se oko toga opasce ti jos vise kose zbog stresa. Znaci opusti se maksimalno! Iz razgovora sa mojim prijateljicama sam zakljucio da njima uopste nije toliko bitan fizicki izgled kod muskaraca. Zato nemoj sebe da forsiras jer ne mogu svi muskarci biti lepi kao manekeni. Ako imas sadrzaja,ako si sarmantan,obrazovan i komunikativan momak niko nece ni primetiti da ti kosa opada! [ a4u @ 13.11.2005. 02:30 ] @
Ajd i ja da potvrdim za tog Dr Filipa S(h)era, znaci komsija je imao probleme i to ispostavilo se zbog stresa, ali mu je taj Dr dao nesto sto mu je ojacalo koren i nakon par meseci sve je bilo ok. Znaci isto nek ti neko strucan kaze sta da radis, posto je svakome dijagnoza drugacija, a samim tim i lecenje :)
Al dok ti se kosa ne regenerise ... upoznaj te Pandorine drugarice, uzivaj i samo neka ti bude u glavi sledece: Citat: Hefestionlove: Prema tome ti si super muzjak [ S_Kid @ 13.11.2005. 14:00 ] @
Kolega Randjicu, man'te te price moj komsija, dva zeca tri zeca, nije nego :PP
Nije uvek slucaj da kosa opada zbog viska testosterona, tako da ta prica o ultra potenciji ne pije uvek vodu... Dobar deo celavosti nastupa zbog genetske predodredjenosti kao i zbog nekih oboljenja... [ NickS @ 13.11.2005. 22:22 ] @
Citat: Nije uvek slucaj da kosa opada zbog viska testosterona, tako da ta prica o ultra potenciji ne pije uvek vodu... Dobar deo celavosti nastupa zbog genetske predodredjenosti kao i zbog nekih oboljenja... Ovo je apsolutno tacno. Nije u pitanju visak testosterona nego njegova pojacana konverzija u 5-DHT (5-dihidro-testosteron) koji unistava koren dlake (pojednostavljeno receno). Ova pojava je genetski kodirana a moze biti uzrokovana i izvesnim bolestima. Veza ultra-potencije i celavosti je samo mit, ali muskarci treba da ga maksimalno iskoriscavaju! ;-) [ bobiska @ 14.11.2005. 10:47 ] @
Kako si ti to primetio da ti kosa vise opada? U kadi posle pranja, ujutro na jastuku, puna shaka kada prstima prodjes kroz nju, opadanje u pecatima... za odgovor i savet, moras to malo detaljnije.
Ukratko, ako si genetski predodredjen, mozes da se slikas sa bilo kakvim savetom. Odustalo se od eliksira jos u vreme koje obradjuju western filmovi. Ako su pecati, krugovi i sl. u pitanju, onda pravac lekar. Imao sam ortaka kojem je kosa opadala i obnavljala se nekoliko puta (10-ak) u karijeri. Lekari ko lekari, kada nemaju pojma o uzroku, potezhu za onom lagarijom tipa "trece oko" i "zona sumraka", tj. - stres! Meni recimo, kosa opada sezonski, a to je poznata stvar, u neko doba godine ubrzano raste, a u drugo doba opada zesce. Zakljucak: 1. Shishanje 2. Lekar 3. Obidji chaleta i vidi dal` je chelav (ovo moze i pod 1) [ despotbg @ 14.11.2005. 10:56 ] @
Citat: bobiska: 3. Obidji chaleta i vidi dal` je chelav (ovo moze i pod 1) Jes pa da posle covek nezna zbog koga je celav Komsija nema kose :) [ bobiska @ 14.11.2005. 11:05 ] @
Pa dobro, za utehu, tu su dedine slike, ovo, ono...
[ networknagual1980 @ 21.11.2005. 08:24 ] @
Cale je pokojni.
E sad, opada ovako.. Kad prodjem rukama kroz kosu, ostaje mi medju prstima, KAd se cesljam, dok god se cesljam ostaje na ceslju...Znate li neki prirodni preparat? [ ironman @ 21.11.2005. 11:19 ] @
Ma ja sam poodavno digao ruke ( poceo sam da celavim u 3. gimnazije), a takodje sam imao duzu kosu.
Koristio sam par preparata, od kojih su se pojedini jako tesko nabavljali , a i na koznom su mi rekli da kod nasledne celavosti nema pomoci. [ ventura @ 21.11.2005. 11:34 ] @
Ovo moze biti interesantno ... ICX-TRC, kompanija InterCytex, sajt http://www.intercytex.com/
Kazu da ce ga pustiti 2007 ako zavrse sva ispitivanja u roku... [ DzoA @ 25.11.2005. 16:47 ] @
Meni je ranije dosta opadala kosa. Koristio sam sve moguce preparate i shampone ali nista mi nije pomagalo! Otisao sam kod koznog i prepisali su mi nesto da mazem. U pocetku mi je pomoglo dosta ali ja sam onda prestao (zato sto je smrdelo) i onda je pocela kosa ponovo da mi opada. Ponovo sam poceo sa istim preparatom ali onda nije imalo efekta :( Sto se tice pranja kose provalio sam da ne sme da mi se umasti skoro ni malo jer onda pocinje masovno da me bojkotuje! Provalio sam i to da meni odgovaraju oni najjeftiniji shamponi (blagi) a ne oni jaki i skuplji (kosa zna za moj budzet fala vi joj!). Sad mi opada kako kad ali manje...
[ Hefestionlove @ 27.11.2005. 13:28 ] @
Ako zivite u Republici Srpskoj kosa moze da vam opada i zbog povisene radijacije. Tamo je uobicajeno da ljudi u naponu snage iznenada umiru u na primer 52 godini,daleko bilo, dok su njihovi dedovi ziveli i po 100 godina.
[ bobiska @ 28.11.2005. 13:37 ] @
Citat: networknagual1980: Cale je pokojni. Uf, izvinjavam se. Ispade neslana sala. [ ironman @ 28.11.2005. 18:16 ] @
Citat: Hefestionlove: Ako zivite u Republici Srpskoj kosa moze da vam opada i zbog povisene radijacije. Tamo je uobicajeno da ljudi u naponu snage iznenada umiru u na primer 52 godini,daleko bilo, dok su njihovi dedovi ziveli i po 100 godina. Nije u pitanju radijacija , ves tzv. rizicne godine, negde od 50-60.Nakon 60-te metabolizam se usporava, te je daleko manja mogucnost od iznenadne smrti. [ vazon @ 24.02.2010. 21:53 ] @
Jeste da je tema ovde na forumu malo bajata, ali uvek je aktuelna :)
Koristim 5% minoksidil vec par meseci i ono sto sam za sada primetio je prestanak opadanja kose. I to je nesto, za pocetak :) Videcemo koliko cu biti uporan. Usput, malo sam guglao o ovoj temi i naisao na http://www.minoksidil.info tu su neke glavne informacije o celoj prici a pise i da je moguce naruciti proizvod preko sajta, mada nisam provalio kako (mozda sajt nije zavrsen ili ko zna?). Da li jos neko koristi minoksidil? Voleo bih da cujem jos iskustava... Da znam hoce li zaista biti nesto od tog mazanja po glavi ili da batalim i pomirim se sa onim sto mi sleduje :) [ Nebojsa Milanovic @ 24.02.2010. 22:36 ] @
Da li će ti minoksidil pomoći najviše zavisi od tipa ćelavosti koju imaš.
Ako ti je ćelavost difuznog tipa, velika je šansa da će ti redovna primena minoksidila pomoći. Ali ako ti ćelavost ide od zalizaka, onda mnogo teže... [ sasa_vidic @ 25.02.2010. 09:55 ] @
Ne čitah temu od početka ..
dal je bilo ne znam ali provereno je protiv opadanja kose i za jačanje korena limun, jaje(kokošije domaće, još bolje od prepelice), koren od koprive i maslinovo ulje. E sad koji odnos i kad koliko , neka se progugla... u suštini bolje od toga nema, tu je sve što dlaci treba... [ todorbra @ 18.03.2010. 13:42 ] @
Citat: vazon: Jeste da je tema ovde na forumu malo bajata, ali uvek je aktuelna :) Koristim 5% minoksidil vec par meseci i ono sto sam za sada primetio je prestanak opadanja kose. I to je nesto, za pocetak :) Videcemo koliko cu biti uporan. Usput, malo sam guglao o ovoj temi i naisao na http://www.minoksidil.info tu su neke glavne informacije o celoj prici a pise i da je moguce naruciti proizvod preko sajta, mada nisam provalio kako (mozda sajt nije zavrsen ili ko zna?). Da li jos neko koristi minoksidil? Voleo bih da cujem jos iskustava... Da znam hoce li zaista biti nesto od tog mazanja po glavi ili da batalim i pomirim se sa onim sto mi sleduje :) E pazi ovako. Nedavno sam bio na pregledu kod doktorke koja DHI metodom vrsi presadjivanje kose. Nalazi se u bgdu. Ona mi je preporucila da koristim minokdidil od 5%, jer nisam za intervenciju presadjivanja kose. U apoteci sam nasao minoksidil 2% i njega kupio. Procitao onaj papircicu u sklopu ovog sredstva gde sam procitao da osobe sa povisenim krvnim pritiskom ne smeju da koriste ovaj lek. Ja sam imao povisen pristisak a ponekad ubrzano lupanje srca imam i dalje. Takodje pise da izaziva ubrzan rad srca, i uprkos tome stavio sam pred spavanje, nakon 2-3 sata osetio sam pritisak u telu i glavi i ubrzan rad srca. I vise ga nisam koristio. Ne znam, mozda sam se nesto istripovao, mozda ne. Mozda uzmem da stavim jos jednom, da vidim...Ja takodje imam problema sa opadanjem kose, ustvari znatno sam primetio nakon jednog sisanja na 0 pre oko 7 meseci. Pre toga 2,5 godine sam se sisao na kratko, i kosa mi nije opadala. Nakon tog sisanja na 0 u avgustu 2010. kosa kada je pocela da raste primetio sam da je proredjena...onako difuzno proredjena. Pretpostavaljam da je uzrok stres koji sam imao u tom periodu. Sada trenutno koristim tecnost koja je dobijena od koprive, kamilice i vinskog sirceta, maze se na kosu svaki drugi dan. Tek sam poceo, videcemo kako ce biti. Sada mi je kosa takodje kratka, a moj problem je sto kada prodjem rukom po kosi ostanu po par vlasi (jedna, dve...nekad i tri), ne svaki put, ali uglavnom kada prodjem rukom kroz kosu ostanu mi dlacica dve. Ali naravno, difuzno je kosa opala to je sigurno, vidljivo je. Kontam da to nije neki veliki problem, ali opet ako svakodnevo opadne 10-15 dlaka, plus sto mi je vidno difuzno opala, ostacu celav za godinu-dve...Citam po raznim sajtovim, razne preporuke, sta i kako treba koristiti i pojma nemam zasta da se odlucim. Svakako treba voditi i racuna o ishrani...ali opet bih koristio i neki alternativni lek... Pronasao sam preko neta i sledece: http://auron.rs/ ne znam koliko je pouzdano, pogotovu sto ne postoji telefon...mozda je naka prevara. Ako neko zna nesto vise neka napise [ herzog @ 10.12.2011. 18:07 ] @
Citat: Nemoj, brate da se nerviraš, nije ćelavost tako loša. Ja sam u vojsci pokupio neke gljivice i pre godinu dana sam totalno oćelavio (nemam ni dlake na telu) i veruj mi super mi je! Nema brijanja, šišanja... Kako se zove gjivica? Da li je jos prenosis , ako da, gde zivis u NS? [ anon70939 @ 10.12.2011. 18:32 ] @
hahaha, uze mi reč iz usta :)
Mogao bi da razviješ biznis, ako bi uspeo da kontrolišeš gljivice. I ja ćelavim već godinama, a još nemam ni 30 :). Valjda se ni ne potresam niti jurim preparate. Šišam se na 3ojku. [ plus_minus @ 10.12.2011. 18:50 ] @
Ja sam već 10 - 12 godina ćelav. Krenula baš da opada dok sam imao tu negde oko 20! Prvo sam bio ubedačen, rek'o kuku maaajko... (pa mi prođe Mr. Burns kroz glavu, ajoojj.. .. pa neću li valjda takav biti sa 60, pu, pu, pu) međutim, kada sam ošišao dugu kosu, nešto malo preko ramena je padala, ono, ZERO.. rekoh sebi, pa ovo i nije tako loše.. I tako je počelo. Sada sam kao što rekoh, ne više od 1.5, ako me ponekad baš mrzi da sređujem glavu, pa se ne oćentam skroz 2 -3 dana zaređano...
Ćelavost (ako niste klempavi, a ja nisam 'falim te bože) i nije tako strašna. Eno, šta fali Brus Vilisu i Skot Ajanu iz Anthrax-a... Gru, isto tako...? Kad se tuširaš, ne treba ti ni šampon, samo sapun.. kad se umivaš, umiješ celu glavu, a ne samo lice.. kada je napolju minus 20, ti se okupaš i ne čekaš ni sekunde da se osušiš, već se samo obrišeš staviš kapče i to je to, teraj do destinacije, nećeš da nazebeš (mokra glava, itd).. Jurio sam svakakve preparate neko vreme.. međutim, digao sam ruke. Za mene nije bilo leka. Čak šta više, više mi se sviđa ovako nego sa kosom. [ anon70939 @ 10.12.2011. 18:58 ] @
ma velika obaveza. te ocesljaj ovako, te onako. Te malo gela, pa pocne da se peruta, pa se tripujes kad ti opada... Kad se probudis ujutru treba ti pola sata dok je sredis... To treba devojke da rade, a ne muskarci.
[ herzog @ 12.12.2011. 14:54 ] @
dobro pa si stavio pevaca antraxa okraj gnu-a
[ Burgos @ 12.12.2011. 17:03 ] @
Grua :D
[ Miroslav Jeftić @ 12.12.2011. 17:15 ] @
Gnu
[ herzog @ 12.12.2011. 17:21 ] @
ja mislim da je pomenuti glupson
uvredio i delo pok. Serdja Aragonesa Grua i Gnua kao zivotinju [ plus_minus @ 12.12.2011. 18:11 ] @
Citat: herzog: dobro pa si stavio pevaca antraxa okraj gnu-a Ja mislim da sviranje električne gitare i pevanje, nisu isto, pod broj jedan. Scott Ian je ritam gitarista Anthrax-a ujedno i vođa benda i ćelav je, kao i Gru reper-folker-šlanger ovaj domaći naš.... A i pevač Anthraxa John Bush (drugi po redu pevač) sada manje aktivan u bendu (vratio se stari čika Joe sa kačketom i kosjanom) je isto ćelav, zapravo bio jedno vreme, sad ne znam. [ herzog @ 12.12.2011. 21:57 ] @
Ok, ne znam bas puno o antHrax (Slusao sam svojedobno 3 ili 4 albuma
I'm the man EP, Euphoria, zatim onaj gde su sa Public Enemy) sacuvao ih jer su drugaciji od ostatka zanra, trash valjda, imaju tog opicenog duha) a sa snimaka se blago secam samo pevaca i rekao bih da je on celav. No, eto ti mi kazes da i nije voila. Bring the truth , a bogami cu ih zavrteti i ja sad malo. on anti-topik : secam se nekog lika sa regrutacije isti selif keita ali tamnoput - znaci nista dlake, obrve, trepaje nista dlaka. Kao biba struja Ja bi sve dao da nemam dlaka kao klaus kinski u nosferatu mozda mi se nekako posreci da pazarim ovu bakteriju sto je fedya pomenuo jerbo ostali nacini verovatno boledu [ anon70939 @ 12.12.2011. 21:59 ] @
Moze sa peglom, ali boli :)
Beše Huni su na vatri grejali noževe i pravili ožiljke po licu da im ne bi rasla brada. Tako smo bar učili u osnovnoj o strašnim Hunima [ plus_minus @ 13.12.2011. 00:38 ] @
Citat: herzog: Ok, ne znam bas puno o antHrax (Slusao sam svojedobno 3 ili 4 albuma I'm the man EP, Euphoria, zatim onaj gde su sa Public Enemy) sacuvao ih jer su drugaciji od ostatka zanra, trash valjda, imaju tog opicenog duha) a sa snimaka se blago secam samo pevaca i rekao bih da je on celav. No, eto ti mi kazes da i nije voila. Bring the truth , a bogami cu ih zavrteti i ja sad malo. Joe Beladona nije nikada bio ćelav. Dok ovaj drugi pevač, jeste. A Scott Ian (glavni ćelavac) povremeno prodreči i razdernja se kada ima potrebe za pratećim vokalima, ali toliko. Citat: Ja bi sve dao da nemam dlaka kao klaus kinski u nosferatu mozda mi se nekako posreci da pazarim ovu bakteriju sto je fedya pomenuo jerbo ostali nacini verovatno boledu Š' o kao on.. ? Bolje kao onaj "levi" žiri (Ja imam Talenat). [ anon70939 @ 13.12.2011. 08:38 ] @
A i ima neka naša rap pesma sa pomalo komičnim tekstom.
http://tekstovi-pesama.com/ding-dong/celav-sam-pa-sta/15602/1/ [ Abstract_Dream @ 13.12.2011. 09:58 ] @
Da skratim priču, lek za opadanje kose jeste brijanje skroz na ćelavo..... Jedna od najboljih odluka u mom životu.
Skroz ćelavo svakom muškarcu stoji lepo... retki su oni kojima je ružno.... Treba samo prelomiti i doneti odluku i obrijati se! Znači ne na nulu, već skroz na ćelavo... razlika je nebo i zemlja! Takođe, jedinstven je osećaj kad se obrijete skroz na ćelavo. Jedino što onda da bi ste non stop bili ćelavi morate da se brijete na svaka 2-3 dana (ili svaki dan ako vas ne mrzi)... Naravoučenije to nije jeftin sport, jer se brijači brzo troše, zavisno kolko imate kose :D Kod mene lično nije tolko strašno.... imam dosta kose ovako, samo napred sa strane nemam gde su zalisci... ali i dalje brijem glavu :) Nemojte razmišljati mnogo i nemojte da tražite raznorazne preparate..... Priroda za vas ima neke druge planove i nemojte joj stajati na put u tome :) Znači glazura 100%. Just do it. [Ovu poruku je menjao Abstract_Dream dana 13.12.2011. u 11:11 GMT+1] [ plus_minus @ 13.12.2011. 12:19 ] @
^^ Tako je. :)
Pa da vidite kako je moćno kada se posle brijanja i tuširanja stavi neka krema na glavu, pa izađete na punu mesečinu... :D Kak'i reflektori kak'i bakrači.. Mene je riba jedno vreme zezala kako ličim na spermatozoida.. :D A osećaj je tek - vrhunski! A na 30 u plusu, uvek imate erkondišn oko ušiju. :D [ anon70939 @ 13.12.2011. 13:18 ] @
:)
a tek aerodinamika, pri vožnji bajsa... [ herzog @ 18.12.2011. 08:32 ] @
Nego, ontopik , evo vam ovaj da vam nabija komplekse:
http://www.021.rs/Novi-Sad/Izb...sta-od-prevremenih-izbora.html Ko se seca, politicku karijeru je poceo kao celav kad ono- sad pocele da mu raste kosa u busenovima. Neverovatno [Ovu poruku je menjao pajaja dana 20.12.2011. u 22:55 GMT+1] [ Isak666 @ 18.12.2011. 08:45 ] @
Ovaj je uvek imao kosu.
Mozda mislis na Kasu ili Pastora, oni furaju vec duze fratarku. [ anon70939 @ 18.12.2011. 15:25 ] @
jeli, a taj minoksidil, sluzi bas samo protiv opadanja kose?
meni recimo ne opada kosa, ali su mi vlasi jako tanke na temenu. da li povecava "volumen" kao sto kazu na reklamama :) sad procitah da to treba 2 puta dnevno da se nanosi. odustao sam :P [ herzog @ 20.12.2011. 08:13 ] @
Nego sto se tice ontopika i ovog gospon-a - one je najpre bio procelav , pa je imao napred kao neke
male brkove iznad cela, pa vece brkove, da bi sada vec imao regularnu frizuru. Nije mi jasno kako je to izvedeno. [Ovu poruku je menjao pajaja dana 20.12.2011. u 22:58 GMT+1] [ Isak666 @ 20.12.2011. 11:00 ] @
Citat: herzog: Nego sto se tice ontopika i ovog gospon-a - one je najpre bio procelav , pa je imao napred kao neke male brkove iznad cela, lol Jeste, brkovi, ladno :D Poceo je da zalizuje kosu, pa doslo do opticke varke. Btw to bih i ja uradio sa takvom kosom - ili na nulu ili zalizivanje, dok ima sta da se zalize. Da ne bude posle ovaj rad. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|