[ Sasa A @ 21.11.2005. 19:21 ] @
Mislim da ovaj snimak ako je autentican dovoljno govori.
http://www.download.cg.yu/?akcija=download&id=435
[ markolazarevic @ 21.11.2005. 20:46 ] @
Super je igrac ali me mnogo nervira. Zasto? Verovatno zato sto navijam za real u spaniji.
[ Nabukodonosor @ 21.11.2005. 20:49 ] @
Nije te sramota da kazes tako nesto??! Doci ces ti na forum.....
[ Beltrammi @ 21.11.2005. 20:58 ] @
meni on lici na krizanca izmedju majmuna i konja ! -:)
[ Nemanja Avramović @ 21.11.2005. 21:09 ] @
hahaha, zaista lichi
inace, ne pratim fudbal........
[ fanfon @ 21.11.2005. 21:32 ] @
Mozda nije maneken ali za 2 klase je iznad ostalih u vrhu na njegovoj poziciji.
@Sasa
Svaka cast za download. Ima dosta zanimljivih snimaka...
[ SBSL @ 22.11.2005. 00:14 ] @
Citat: Super je igrac ali me mnogo nervira. Zasto? Verovatno zato sto navijam za real u spaniji.
Pa pazi ovako.. Ja sam takodje navijao za Real, imam cak i 3 Zidanova dresa.. Ali covek me je jednostavno 'prisilio' da ga obozavam! I tako.. Sad kad je bio derbi, bio sam neutralan.. Navijao sam samo za njega.. Hmm, cudna je stvar fudbal!!
Citat: meni on lici na krizanca izmedju majmuna i konja ! -
Necemo sad da vredjamo.. Nisam otvorio temu Maneken Beckham pa da ocenjujemo izgled fudbalera.. Ako nemas sta da kazes, zaobidji temu.. Opusteno!!
@JahVram - Takodje i ti procitaj ono gore...
Citat: Mozda nije maneken ali za 2 klase je iznad ostalih u vrhu na njegovoj poziciji.
Potpisujem...
@Sasa - Upravo skidam snimak pa cu da vidim.. Jbg, imam 3kb/s..
[ Mishkin @ 22.11.2005. 00:38 ] @
e, al stvarno je uzas koliko je dobar!!! ide prvo on pa par mesta nema nikog pa onda dodje po neki adrijano, robinjo, sevcenko itd.
al tu je i zmaj eto'o koji trci, alal mu cufte.
[ SBSL @ 22.11.2005. 01:14 ] @
Majke mi, svaka cast i ETO'u.. I on je ljudina kao i R..
[ fanfon @ 22.11.2005. 11:18 ] @
Ono sto radi na snimku skoro da izlazi iz granica verovatnoce. Cetiri puta zaredom da pogodi precku sa 15-ak metara i da mu se lopta tako vrati. Ali ipak verujem...
[ fanfon @ 22.11.2005. 13:36 ] @
[ SBSL @ 22.11.2005. 13:47 ] @
Cini mi se da je to link do onog fajla najveci promasaji u fudbalu..
Inace sa ovakvim kopackama bi i ja pogodio precku toliko puta...
shala naravno...
[ markolazarevic @ 22.11.2005. 15:40 ] @
Citat: Mishkin: ... pa onda dodje po neki adrijano, robinjo, sevcenko itd.
Ne slazem se.
[ SBSL @ 22.11.2005. 15:52 ] @
Ja licno necu da ulazim ko ide posle Ronaldinha..
Vazno je da je on NO.1.. To ne moze niko da porekne!
[ fanfon @ 22.11.2005. 17:26 ] @
Citat: SBSL: Cini mi se da je to link do onog fajla najveci promasaji u fudbalu.. :)
To i jeste link do toga fajla. Malo je off topic ali ne moramo otvarati deset novih tema o fudbalu...
[ BillyTheKid_79 @ 22.11.2005. 17:32 ] @
Jedino kada gledam Ronaldinha skačem iz fotelje ali bukvalno
jer ono što on radi .......NEVEROVATNO........mora da se vidi ......
svaka čast i Adrianu,Ronaldu,Peleu(gledao sa kaseta),Maradoni,Robinju,Ševči
ma iu kome sve ne.....Ronaldinho je ipak jedan i jedini i verujem
da ga iko ikad neće preći u ovim njegovim majstorijama!
Sutra Barsa,ponovo,mogao bi je gledati svako dan!
[ vertex @ 22.11.2005. 18:46 ] @
stvarno svaka chast choveku :)
dokazao je da je one and only
[ Bhamby @ 22.11.2005. 19:09 ] @
Becić (Više od igre) je ovo radio pre 30 godina. Kad poželiš.
p.s. U običnim patikama.
[ boyy @ 22.11.2005. 19:44 ] @
Citat: Sutra Barsa,ponovo,mogao bi je gledati svako dan!
Da znas ,i ja bih mogao.Pre otprilike 3,4 godine nisam moga da zamislim Barcu,nervirali me oni igraci ,Klajvert,Saviola,Rikelme,............Ali sad ,prosto ih obozavam !!!!!!
[ fanfon @ 22.11.2005. 20:46 ] @
Kakav lik! Opet je dao gol!
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 22.11.2005. 22:12 ] @
Cisto da javim za one koji nisu gledali da je doticni snimak bio veceras na drugom dnevniku... znaci ja sam i dalje zapanjen da pogadja 4 puta precku zaredom i da mu se lopta vraca na grudi opusteno... ja mislim da je on vanzemaljac... a i iskreno lici na jednog :-) Ako ga zaobidju povrede definitivno kandidat za najboljeg fudbalera svih vremena... Pozzzz
[ BillyTheKid_79 @ 22.11.2005. 23:36 ] @
Citat: fanfon: Kakav lik! Opet je dao gol!
i dva namestio.....ima na B92 repriza za 10 minuta
[ milanche @ 23.11.2005. 02:37 ] @
Cisto da znate:
Na svetskom prvenstvu u Nemackoj 1974 Brazilac Rivelinho je dao sest golova na
potpuno isti nacin: slobodan udarac sa nekih 20-tak metara, njegov saigrac ulazi u
zivi zid. Rivelinho gadja svog igraca u glavu, ovaj saginje glavu, lopta kroz tako
stvorenu rupu ulazi tacno pod precku, odbija se i pada na nekih 25cm iza gol linije.
Tako sest puta, protiv sest razlicitih timova.
Na svetskom prvenstvu 1982 u jednom napadu je Brazil pogadjao levu stativu, precku,
desnu stativu, da bi (Ziko ?) postigli gol.
Gledao sam pre jedno dva meseca svetsko prvenstvo za juniore, imaju klinca koji je
pljunuti Ronaldihno, igra 10-ku, zove se Celso (Selso), ali nije i najbolji igrac, ima jedan
koji je jos bolji (da li se zove Junior, zaboravio sam...)
Brazilci su carevi, od kada sam ih prvi put gledao obozavam ih. Koji god rezultat
postigli igraju najlepsi fudbal na svetu, tu price nema.
[Ovu poruku je menjao milanche dana 23.11.2005. u 03:38 GMT+1]
[ flylord @ 23.11.2005. 02:46 ] @
malo namernog off topica
Zasto se svi odusevljavate uspehom osobe koju briga za vas? I hvalite se njenim uspehom, mesto da se hvalite svojim i da se odusevljavate onim sto ste svi postigli u zivotu, a ne neki tamo brazilac kome je stalo do vas samo zato sto sto vas zaludjenih vise ima on ima vise novca! Jako cudna ljudska pojava...
[ Goran Mijailovic @ 23.11.2005. 02:52 ] @
Mozda vole lepotu igre?
[ flylord @ 23.11.2005. 02:56 ] @
to razumem, ali se oni odusevljavaju bas sa njim. Npr: Bekam: da mnogi nose njegovu frizuru. To nema veze sa lepotom igre, nego sa idolopoklonstvom... Da lici na svog voljenog idola
[ SBSL @ 23.11.2005. 07:21 ] @
Citat: Kakav lik! Opet je dao gol!
I to kakav...
@FlyLord - Razumem sta hoces da kazes, ali ne moze to svako da shvati.. Fudbal je cudna pojava! p.s - Ja licno ne volim Ronaldinja zbog njegove kose ili ti sta vec.. Pricam samo o njegovoj igri! Jer dugo nije bilo igraca koji tako shvata fudbal... Inace ni ja ne mogu da razumem kad neko fura neke frizure i tako to... Ali to je u ovoj temi nebitna stvar..
[ fanfon @ 23.11.2005. 11:49 ] @
Citat: flylord: malo namernog off topica :)
Zasto se svi odusevljavate uspehom osobe koju briga za vas? I hvalite se njenim uspehom, mesto da se hvalite svojim i da se odusevljavate onim sto ste svi postigli u zivotu, a ne neki tamo brazilac kome je stalo do vas samo zato sto sto vas zaludjenih vise ima on ima vise novca! Jako cudna ljudska pojava...
Ovo je bas zanimljiv komentar. Tokom duge ljudske istorije postojanja uvek su postojali idoli i oni koje su drugi obozavali. Ljudima je uvek bio potreban neko da ih vodi, neko na koga mogu da se ugledaju.(Radoje Domanovic-Vodja). Nista se od toga nije promenilo do danas. Ono sto si napisao je sa jedne strane razumljivo: Zasto mene briga za nekog ko tomo kao nesto radi i to mnogo bolje radi u odnosu na ostale?Njegova stvar. A sa druge strane je konstatacija da ti je veoma krut stav o tome sto mislis. Iz tvoje konstatacije proizilazi da bi trebao postojati samo jedan cilj za svakoga-ja pa ja, a briga me za ostale. U ljudskoj psihi je da veruje u nesto sto je savrseno u onome sto radi. Zasto mnogima to uskracivati ako ih cini srecnim. Niko ti ne brani da ti verujes samo u sebe i da se divis samo svojim uspesima. Ne znaci da to ne rade i oni koji se dive npr. Ronaldinju ili bilo kome drugom. Samo opusteno...
[ BillyTheKid_79 @ 23.11.2005. 11:58 ] @
Citat: flylord: to razumem, ali se oni odusevljavaju bas sa njim. Npr: Bekam: da mnogi nose njegovu frizuru. To nema veze sa lepotom igre, nego sa idolopoklonstvom... Da lici na svog voljenog idola
baš pričaš gluposti,kad moram tako reći,ko je ovde spomenuo Bekama itd....
govorimo o čoveku,tj.njegovim potezima,koji fudbalsku igru
postavljaju na neki novi nivo,do sada neviđeni!
Citat: Zasto se svi odusevljavate uspehom osobe koju briga za vas?
Uveseljava,pravi budalu od ostalih igrača i bla..bla.....
Citat: Jako cudna ljudska pojava...
i ti si!
[ SBSL @ 23.11.2005. 12:12 ] @
Btw, sto se tice snimka.. Hmm, mislim da se ipak radi video-montazi! Gledajte samo putanju lopte kad mu se vraca.. Malo je ne-linearno.. Ali jbg, i pored toga je vele-vele-vele majstor! Jer video montaze zasigurno nema na utakmicama...
p.s - Dajte ljudi, necemo da se svadjamo sad.. FLYLORD zaobidji temu i to je to!
[Ovu poruku je menjao SBSL dana 23.11.2005. u 13:14 GMT+1]
[ simonzec @ 23.11.2005. 12:50 ] @
car! i mene pre strasno nervirao onaj sastav barse,ali ovo je druga prica. flylord kao i uvek offtopic!!
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 23.11.2005. 16:28 ] @
Nesto ne verujem da bi video-montazu pustili u drugom dnevniku...
[ fanfon @ 23.11.2005. 17:29 ] @
Ne znam da li je montaza ili ne ali budi siguran da bi pustili bilo koju montazu da moraju i to veoma lako. Bio sam pocetkom maja sa njima kad su snimali jednu koja je isla kao prva vest na Dnevniku u 19.30h. Sve je to na televiziji sarena laza...
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 23.11.2005. 21:45 ] @
Uostalom ovakvom igracu ne treba bilo kakva montaza da bi potvrdio da je najbolji na planeti, pa je to jos jedan argument protiv... a i brate ne izgleda kao montaza...
Mozda ne znate ali Pedja Stojakovic cesto ostaje posle treninga da sutira i cesto ubaci trojke 100/100...
[ DrJekyll @ 23.11.2005. 22:03 ] @
Mislim da je bila montaza, video sam jutros na BK, kao sto neko rece lopta se vracala nekako ne prirodno..
[ Mladen @ 23.11.2005. 22:08 ] @
Citat: Mozda ne znate ali Pedja Stojakovic cesto ostaje posle treninga da sutira i cesto ubaci trojke 100/100...
Ajde mi reci da se zezas ili si ovo napisao izbiljno?
[ Marko_L @ 23.11.2005. 22:13 ] @
Pa ne mora da znači da je zbog toga što izgleda neprirodno sve to montaža.Da li se neko seća njegovog gola iz slobodnjaka protiv Engleza na SP 2002 godine sa 50 metara daljine (par metara od desne aut linije).I tada je lopta išla prilično neprirodno, a to je bilo uživo :)
[ SBSL @ 23.11.2005. 23:48 ] @
Citat: Mozda ne znate ali Pedja Stojakovic cesto ostaje posle treninga da sutira i cesto ubaci trojke 100/100...
Hmm, nije tacno ovo za trojke.. Nisu 'trice' u pitanju vec slobodna bacanja! Posle treninga redovno pogadja 100 od 100...
@Neznam, jos uvek mislim da je video-montaza, ali kazem opet.. Nema veze, i pored toga je "number one"..
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 24.11.2005. 00:00 ] @
@SBSL Ej u pravu si ja sam se sjebao... bacanja 100/100 provereno..
Mada sad kad nesto razmislim ono sa Ronaldinjoj je reklama za NIKE kopacke pa.... baca malo sumlju... al s'druge s'trane on je vanzemaljac u fudbalu tako da...
[ Mladen @ 24.11.2005. 00:56 ] @
Citat: Hmm, nije tacno ovo za trojke.. Nisu 'trice' u pitanju vec slobodna bacanja! Posle treninga redovno pogadja 100 od 100...
Sta znaci redovno? Posle svakog treninga kad pokusa uvek ubaci 100/100?? Ili mozda svaki drugi/peti/deseti put???
[ Nabukodonosor @ 24.11.2005. 01:04 ] @
Citat: Zasto se svi odusevljavate uspehom osobe koju briga za vas? I hvalite se njenim uspehom, mesto da se hvalite svojim i da se odusevljavate onim sto ste svi postigli u zivotu, a ne neki tamo brazilac kome je stalo do vas samo zato sto sto vas zaludjenih vise ima on ima vise novca! Jako cudna ljudska pojava...
ufff....ne znam sta drugo da kazem. Ajde ja cu sad da otvorim temu i da hvalim samog sebe. Ja uopste nemam idola niti sam ga ikada imao (mozda kao klinac jesam, ali bas kad sam bio mali), vec jednostavno cenim kada je neko najbolji u onome sto radi. Volim umetnost a ovo sto radi R je umetnost. Ja jednostavno to nikada necu moci da izvedem i divim se coveku. I kakve veze ima sto ce on imati sve vise para?!? Pa treba da ima sve pare koje moze da zaradi kada je onako dobar u onome sto radi. Da smo klinci sada bih ti rekao da ti je krivo sto je on bogat i uspesan a ti si u toj dimenziji niko i nista. Anonimus. Stvarno ne znam zasto se ubacujes u temu sa ovakvim glupim postovima?!
[ srki @ 24.11.2005. 02:30 ] @
Citat: I hvalite se njenim uspehom, mesto da se hvalite svojim i da se odusevljavate onim sto ste svi postigli u zivotu, a ne neki tamo brazilac kome je stalo do vas samo zato sto sto vas zaludjenih vise ima on ima vise novca! Jako cudna ljudska pojava...
Isto to vazi i za glumce jer sto ima vise njih koji vole da gledaju odredjenog glumca taj glumac ce zaraditi vise para, to isto vazi i za pevace, i za muzicke grupe. Ako mene odusevljava kako neko svira ja cu ici na njegov koncert i bas me briga sto ce zbog toga ta osoba da dobije neke pare. Dobio sam i ja nesto zauzvrat. Slicno je i sa tim ako neko hoce da ide da vidi Brazilca kako igra fudbal i za uzvrat dobije 90 minuta zabave. Nema nikakve razlike, samo je u pitanju ukus. Neko vise voli da ode na koncert Metalike a neko vise voli da ode da gleda fudbal ali sustinski nema nikakve razlike. Takodje kada moja zemlja ili neko nas igra fudbal/kosarku ja cu da navijam za nju jer sto bolje prodje to je veca reklama za zemlju i na neki nacin se tako povecava ugled. Ovde kada sam dosao na Novi Zeland mnogi su mi rekli kada sam im rekao odakle sam nesto u fazonu a world basketball champions. Sto vise ljudi cuje za zemlju to povecava sanse za turizam a i sto se vise plasiras vise para dobijes od Fife/Fibe a unosenje para u zemlju ne moze da bude lose. To sto je kod nas sve ostalo samo dno sto daje antireklamu nema veze sa uspehom sportista, umetnika, naucnika itd. Meni ce uvek biti drago da se neko nas probije sta god da radi.
[Ovu poruku je menjao srki dana 24.11.2005. u 03:37 GMT+1]
[ Buum @ 24.11.2005. 09:55 ] @
1. Ronaldinjo je, po mom skromnom mišljenju, najbolji fudbaler koji se ikada bavio ovim sportom. Čovek je pravi virtuoz & genije!
2. Snimak reklame je definitvno montaža. Imam sličnu stvar sa Le Bron Džejmsom kada preko celog terena uzastopno pogađa 5-6 trojki na nekom "šatro" zagrevanju. Naravno, u pitanju je još jedna reklama za Nike.
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 24.11.2005. 12:02 ] @
@Mladen
Brate ja ne znam dal sutira svaki trening ili svaki drugi ili na jednom sutne 300 bacanja uglavnom znam za podatak da kad sutira bacanja ubaci 100 bez promasaja (mislim da je Divac pre par godina u jednoj emisiji to rekao)... ne znam sta ti tu nije jasno kad on sezonu zavrsi na prvom mestu kao izvodjac sl. bacanja sa procentom oko 95% a pitaj k**** koliko bacanja izvede u toku cele sezone...
Trenutno deli peto mesto sa procentom 96% 44/46 i u prvih cetrdeset ljudi na listi niko nije sutirao vise od 20 bacanja pa zato i ima onih sa boljim procentom...
kad neko da toliko bacanja u toku utakmice koju igra 40 minuta zamisli onda sta radi na treningu... aj pozzz
[ Mishkin @ 24.11.2005. 13:35 ] @
mislim da se ovde misli na 100 uzastopnih bacanja, a ne da sutira par puta po 100 pa ce u nekom od tih par pokusaja da ubaci 100. inace evo da se ja malo pohvalim (a ne samo ronaldinjo :), rekord mi je 52 uzastopna pogodjena slobodna bacanja. kakav ronaldinjo, moze da mi pljune pod prozor :)
[ Mladen @ 24.11.2005. 14:12 ] @
Cudna mi je ta rec "cesto" jer je relativno sta to znaci...
Nema sanse da covek ubaci 100 recimo svaki drugi put kad pokusa 100. 90-99 uspesnih od 100 je skroz ok, ponekad da ubaci i tih 100, ali to ponekad moze da bude jednom u 10-20 puta, ako ne i vise. Probaj ti recimo da sutiras 100 zicera povezanih, koliko god bilo smesno, mislis da ces ubaciti uvek 100/100 ??? Nije problem ako ja danas sutiram 20, sutra 20 i tako da se poveze veliki broj, kao tokom sezone...
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 24.11.2005. 20:58 ] @
Da sigurno nije problem da ubacis dvadeset tokom utakmice koju btw igras 40 minuta i posle faula po ruci ili uzastopnih sprinteva gde ti je puls 130-150... verovatno nikad nisi trenirao nista pa tako pricas.. mislim ako to nije problem sto nije bolji neko od njega u Nba...
Nego da se vratimo na temu gledao sam uzastopno jedno 10-ak puta ovaj klipic sa Ronaldinjom i sve mi vise deluje na montazu... obratite paznju posebno na prvi sut u precku kako je dosta lagan a lopta se odbija tako snazno i u velikom luku skroz izvan 16 metara... dosta neprirodno...
[ Marko_L @ 24.11.2005. 21:02 ] @
Pa, neko ko se bavi video tehnologijama bi verovatno bez problema mogao da ustanovi da li se radi o montaži ili ne.Tako da ukoliko se radi o montaži, verovatno će se vrlo brzo pročuti.
[ Mladen @ 25.11.2005. 12:11 ] @
Citat:
Da sigurno nije problem da ubacis dvadeset tokom utakmice koju btw igras 40 minuta i posle faula po ruci ili uzastopnih sprinteva gde ti je puls 130-150... verovatno nikad nisi trenirao nista pa tako pricas.. mislim ako to nije problem sto nije bolji neko od njega u Nba...
Sreca pa nisam trenirao svojevremeno bas kosarku poprilicno uspesno...
Nego, retko kad se sutne 20 bacanja na utakmici, pre bude 4-5 sto je daleko manji problem ubaciti nego 100 za redom... ALi nije ni bitno...
[ BillyTheKid_79 @ 25.11.2005. 14:17 ] @
A jel ima cd R (potezi,golovi) da se kupi,jel ima neko?
Jel zna neko gde ima?
[ SBSL @ 25.11.2005. 17:15 ] @
Citat: Marko_L: Pa, neko ko se bavi video tehnologijama bi verovatno bez problema mogao da ustanovi da li se radi o montaži ili ne.Tako da ukoliko se radi o montaži, verovatno će se vrlo brzo pročuti.
Potpisujem...
[ Force @ 25.11.2005. 17:39 ] @
[ Marko_L @ 25.11.2005. 18:38 ] @
Iskreno ja na tom snimku ne vidim ništa.Da nije montiran ? :)
[ SBSL @ 27.11.2005. 14:03 ] @
Obavestavam vas da danas od 21h (BK TV) mozete gledati Ronaldinja na delu...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|