[ vertex @ 22.11.2005. 18:45 ] @
Bilo je ovome na vestima i u novinama... Znachi strashno... Izbodena kad se vracala kuci iz shkole. Samo mi nije jasno kakav mozak moze da ubije trinaestogodishnje dete bez ikakvog razloga! Takvu gamad treba pobiti!!! Jel chuo neko da li je prezhivela?
[ fanfon @ 22.11.2005. 19:21 ] @
Nije na zalost...
[ despotbg @ 22.11.2005. 19:21 ] @
Strašno! nešto ovakvo se desilo i u mom gradu.

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/srpski/arhiva-index.html
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=37433&rubrika=Hronika

I dalje se ništa nezna. Nikakvo saopštenje od MUP-a. Loše su odradili posao, bitno je da su priveli 300 ljudi i glavno ispitivanje je bilo "priznaj nećemo ti ništa", mislim da im je to bila glavna istražna metoda. Inače nisu čak ni zgradu blokirali posle ubistva a kamoli oblast. Svi su slobodno ulazili u zgradu. Čuo sam da su im se najebali majke ovi forenzičari iz Beograda kad su došli.

Mislim da bi stanovnici batajnice ako za 7 dana ne nađu počinioca trebali da blokiraju SVE!
[ BytEfLUSh @ 22.11.2005. 20:53 ] @
Strašno.

Kao što sam oduvek i govorio - naši zakoni su, blago rečeno, užas. Pa za ovako nešto jedina kazna može da bude doživotna robija uz težak fizički rad. Takođe, povelja o ljudskim pravima ne bi trebala da važi za takve "ljude". Odrekli su je se počinivši ovakav zločin.
[ Janmix @ 22.11.2005. 20:54 ] @
Poceli su sa blokadama...
Pruga,autoput...

Stvarno treba biti zesci imbecil pa ubiti dete koje se vraca iz skole...Strasno
[ leprosy @ 22.11.2005. 21:02 ] @
MUP je priveo sve beskucnike koji su tamo nasli "smesataj". Pa nisu ti beskucnici ubili siroto dete!Njima je dosta i te muke sto imaju.Samo im jos fali i da nekog ubiju!
[ Misa_exclusive @ 22.11.2005. 21:17 ] @
Gledao na vestima i video da su sada sklonili te vagone koji su bili mesto okupljanja narkomana posle više od 10 godina. Strašno! Zar su čekali da neko bude brutalno ubijen (u ovom slučaju trinaestogodišnja devojčica) pa da onda reše taj problem.
[ vertex @ 22.11.2005. 21:25 ] @
Ma ovo shto se deshava u nashoj drzhavi je, blago recheno, katastrofa. I sam znam kako je lako izbeci odgovornost za razna "sranja" jer se i sam druzhim sa "maloletnim delikventima"
samo naravno mi ne ubijamo decu....
[ Corey @ 22.11.2005. 21:46 ] @
Koji debil je mogao tako nešto da uradi.
[ Mefisto_soad @ 22.11.2005. 22:34 ] @
Ja ni sad nemogu da verujem sta se desilo uzasno.
Poz.
[ Mister Big Time @ 22.11.2005. 23:04 ] @
nisam ceo dan bio kuci, nisam palio tv/net.... tako da sada prvi put cujem ovo.

No comment, osim da postajemo sve bolesnije drustvo. Ovakvih stvari moze da bude samo jos vise, i u jos gorem obliku. Treba se navici.... tonemo sve dublje.

Evo malo info, posto na ovim linkovima sto je neko ostavio nema ama bas nista o ovom slucaju.......

http://www.b92.net/info/vesti/..._id=180912&nav_category=16
[ Nabukodonosor @ 22.11.2005. 23:31 ] @
Ma ja sam odavno govorio da je ovaj narod i ova zemlja umno bolesna. Na ovaj ili onaj nacin. Uz to nema apsolutno nikakvog zakona koji bi sprecio ovakve gnusne zlocine. Ljudi se ubijaju svakodnevno a niko ne odgovara. Smucilo mi se sve ovo.
[ Nemanja Avramović @ 22.11.2005. 23:43 ] @
Ma ako i pronadju pocinioca i kako god da ga kazne, nista je ne moze povratiti.
Bolest. Jad. Beda. Kretenizam.
Je*ote evo idu mi suze. TO JE DETE POBOGU!!!

[Ovu poruku je menjao JaHvram dana 23.11.2005. u 00:45 GMT+1]
[ Ivan Dimkovic @ 22.11.2005. 23:52 ] @
Jadna devojcica :( Tragedija...

Ono sto mene najvise nervira u celoj prici je sam odnos:

Citat:

U blizini mesta gde je ubijena devojčica nalazi se dosta napuštenih vagona. Stanovnici Batajnice kažu da se tu okupljaju narkomani i lutalice.

Gotovo sam siguran da stanovnici tih vagona nisu ubili devojcicu... moze lako da se desi da je ubica nekakav "posteni gradjanin" , kao onaj ex-MUP-ovac sto je silovao i ubio ono dete pre koji mesec (sto se vec zaboravilo, da li neko zna sta se desava sa tim slucajem?)

Tragedija je sto vecina drustva ignorise pojave nasilja u porodici, nad zenama i decom - a takve stvari generalno vode do zapustene i problematicne omladine, kao i kasnije psihickih slucajeva koji odrastaju u masine za ubijanje.

Mnogi od tih sto "znaju da tu zive lutalice i narkomani' veovatno nece prijaviti policiji kad komsija siba zenu i decu od batina... a kad ta deca postanu problem... onda je vec kasno :(

Nikakva kazna nece vratiti tu devojcicu, pa cak i ako neko ubije tog ubicu... bolje bi bilo poraditi na tome da se takve stvari ne desavaju u drustvu.

Sto je najgore... mislim da ce i ova vest - kao i ona od pre nekoliko meseci, kao i mnoge druge proci klasicno... par dana uzasavanja mnogih iz fotelje, bez akcije zvanicne drzave... i zaborav :( I onda kad se opet desi nesto slicno... ajd Jovo nanovo :(((

[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 23.11.2005. u 00:54 GMT+1]
[ zaraza @ 23.11.2005. 00:55 ] @
Citat:
Nabukodonosor: Ma ja sam odavno govorio da je ovaj narod i ova zemlja umno bolesna.

nema to veze sa ovom zemljom i sa ovim narodom, to se desavalo svuda, i desavace se...
[ milanche @ 23.11.2005. 02:19 ] @
U Americi se svakodnevno desavaju jos gore stvari, i da sve bude jos odvratnije je da
veliki procenta zlocina cine potpuno obicni ljudi, tako da se u principu nikad ne zna sta
se od koga moze ocekivati, pa ljudi zive u stalnom strahu i oprezu.

Pre neko vece su prikazali klinca koji je puskom pobio gomilu dece u skoli, koji je na pitanje 'sta misli o svemu' odgovorio sa "I guess I will become pretty famous now".

Neki zlocini koji su bili na TV su potpuno van uma normalnog coveka, mislim da ne bi ni
obicnom ludaku pali na pamet.

Velika razlika u odnosu na (sadasnju) Srbiju je sto zakon nemilosrdno kaznjava sve,
i sto se obicni ljudi ORGANIZUJU da izraze svoj gnev, da sprece nasilje, i formiraju sve
potrebne dopune zakona kako se slicne stvari nebi ponavljale.

[ abishai @ 23.11.2005. 02:49 ] @
Zbog ovakvih stvari sam prestao da gledam tv jer cu ja na kraju odlepiti. Inace... nismo mi jos toliko "umno bolesni"... tek postajemo... posto su nasi zakoni... mislim nema ih...

Sa ovako "sredjenom" drzavom, za 5-10 godina ce tek biti uzas... nazalost mislim da je ovo tek pocetak :( (mada je pocetak u sustini poceo mnogo ranije...)

p.s. ako jos nekoga treba osuditi na smrtnu kaznu, to su ovi majmuni sto su za ukidanje smrtnih kazni...

[Ovu poruku je menjao abishai dana 23.11.2005. u 03:51 GMT+1]
[ dr.NPN @ 23.11.2005. 05:59 ] @
Evo ja sam prvi za ukidanje smrtne kazne. Mislim, to nema nekog smisla. On, ubio, ti njega ubijes, olaksao si mu samo!
Umesto toga, ja bih ovog lika mucio na sve moguce nacine, dugo, dugo... Dok ne pocne da me moli da ga ubijem, onda bih mu lomio kost po kost, kasnije bih se pozabavio busilicom... Dok ne umre sam od bolova... Jebo bi mu kevu retardiranu!
Mucenje na 1001 nacin!
EDIT: Da ne zaboravim, jos bi tu bilo i struje, to mi je struka!

[Ovu poruku je menjao dr.NPN dana 23.11.2005. u 07:00 GMT+1]
[ Tyler Durden @ 23.11.2005. 08:23 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Jadna devojcica :( Tragedija...

Ono sto mene najvise nervira u celoj prici je sam odnos:

Gotovo sam siguran da stanovnici tih vagona nisu ubili devojcicu... moze lako da se desi da je ubica nekakav "posteni gradjanin" , kao onaj ex-MUP-ovac sto je silovao i ubio ono dete pre koji mesec (sto se vec zaboravilo, da li neko zna sta se desava sa tim slucajem?)

Tragedija je sto vecina drustva ignorise pojave nasilja u porodici, nad zenama i decom - a takve stvari generalno vode do zapustene i problematicne omladine, kao i kasnije psihickih slucajeva koji odrastaju u masine za ubijanje.

Mnogi od tih sto "znaju da tu zive lutalice i narkomani' veovatno nece prijaviti policiji kad komsija siba zenu i decu od batina... a kad ta deca postanu problem... onda je vec kasno :(

Nikakva kazna nece vratiti tu devojcicu, pa cak i ako neko ubije tog ubicu... bolje bi bilo poraditi na tome da se takve stvari ne desavaju u drustvu.

Sto je najgore... mislim da ce i ova vest - kao i ona od pre nekoliko meseci, kao i mnoge druge proci klasicno... par dana uzasavanja mnogih iz fotelje, bez akcije zvanicne drzave... i zaborav :( I onda kad se opet desi nesto slicno... ajd Jovo nanovo :(((

[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 23.11.2005. u 00:54 GMT+1]

i po 1000 put najbolji i najrazumniji odgovor...
jedino sto mogu da kazem da se slazem u potpunosti ssa ovim gore napisanim.
[ Branko Santo @ 23.11.2005. 09:33 ] @
Citat:
dr.NPN: Evo ja sam prvi za ukidanje smrtne kazne. Mislim, to nema nekog smisla. On, ubio, ti njega ubijes, olaksao si mu samo!
Umesto toga, ja bih ovog lika mucio na sve moguce nacine, dugo, dugo... Dok ne pocne da me moli da ga ubijem, onda bih mu lomio kost po kost, kasnije bih se pozabavio busilicom... Dok ne umre sam od bolova... Jebo bi mu kevu retardiranu!
Mucenje na 1001 nacin!

[Ovu poruku je menjao dr.NPN dana 23.11.2005. u 07:00 GMT+1]

Samo da dodam....

Javno na televiziji u prime-time terminu sto se mene tice!!!

Pa ko voli nek izvoli.
[ simonzec @ 23.11.2005. 12:41 ] @
Citat:
dr.NPN: Evo ja sam prvi za ukidanje smrtne kazne. Mislim, to nema nekog smisla. On, ubio, ti njega ubijes, olaksao si mu samo!
Mucenje na 1001 nacin!
jos jedan glas ZA! naravno izvrsenje bi bilo na Marakani
[ srki @ 23.11.2005. 13:44 ] @
Citat:
simonzec: jos jedan glas ZA! naravno izvrsenje bi bilo na Marakani

I sta ako se posle nadju neki dokazi da je ta osoba nevina i da je uhvacen pravi krivac? Nemojte da mi kazete da se to ne desava.

Naravno i meni se smrklo kada sam procitao vest i tada sam samo pomislio kako bih hteo da se neko drugi izivljava nad tom osobom koja je to uradila. Ali nazalost to jadnu devojcicu nece vratiti :-( Dvadesetak-tridesetak godina robije je dovoljno ili ako to ne pomaze onda neka dozivotno lezi u ludnici.
[ mexico @ 23.11.2005. 14:04 ] @
Citat:
dr.NPN: Evo ja sam prvi za ukidanje smrtne kazne. Mislim, to nema nekog smisla. On, ubio, ti njega ubijes, olaksao si mu samo!
Mucenje na 1001 nacin!

I po cemu se ti i slicni tebi razlikujete od ubice devojcice? Po tome sto mislis da imas pravo da mu to radis?

Najtuznije je sto mora da se dogodi ovako nesto uzasno pa da pocne da se raspravlja o svemu ovome.

Ne treba smrtna kazna. Medjutim oni koji zasluze treba da budu kaznjeni na odogovarajuci nacin: 20, 30, 40 ili vec ko zna kolko godina robije. Isto tako ne treba zaboraviti ni "sitniji" kriminal i kazne od 1, 3, 5 itd godina.

Eeeh, pusta zelja. Da vaze zakoni i oni koje se ogrese da adekvatno odgovaraju, ali bez obzira na drustveni polozaj.
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 14:44 ] @
Ne ne treba ga mučiti tako brutalno.
Treba ga baciti u samicu 3x3 (dovoljno da legne) bez tunke svetlosti, i malo vazduha i tu ga držati tako 5 godina bez mogućnosti da se kupa, trži i daljeh normalnih životnih aktivnosti, hranu mu donostiti dva puta dnevno i to je to. Pa ga onda pustiš godinu dana u normalnoj ćeliji da žviv, pa ga posle opet vratiš u samicu na 5 godina....

Umro bi psihički...glava bi mu pukla...

Inače za ovu devojčicu...nemam šta da kažem a da ispadne pametno i ne rečeno iz besa. Čuo sam da ju je taj manijak 17 puta ubo nožem?! Jel tako?
[ Slobodan Miskovic @ 23.11.2005. 15:01 ] @
Ubaciti ga u samicu na 10 godina i dati mu jednu knjigu: Carl Marx - Capital. Izlecenje 100% sigurno. ;)
[ Deep|Blue @ 23.11.2005. 16:07 ] @
Pa kako nas izvestavaju "tv-novinari" najverovatnije su vagoni i izboli devojcicu. Veca se buka digla oko sklanjanja vagona nego oko potrage za ubicom. Cak i svi ovi protesti stanovnika Batajnice imaju za cilj uklanjanje vagona.

Mislim da svugde u svetu postoje pozadinske stanice koje sluze za privremeno parkiranje vagona i verujem da su upravo ti parkirani vagoni ponekad predstavljaju prebivaliste za razne lutalice i eventualno narkomane.
E sad cinjenica da kod nas vagoni odmaraju i po 10 godia je losa poslovnost ztp-a, ali ne verujem da nesto suvise utice na sigurnost u tom regionu, za takve tvrdnje trebalo bi traziti statistiku izvrsenih zlocina i uporediti sa nekim drugim lokacijama u bg-u. Ali nijedan novinar ili stanovnik batajnice se nije potrudio uraditi tako nesto. Glavno je da nadjemo krivca koojem cemo prilepiti svu krivicu.

Dalje, koliko znam juce su ceo dan organizovane policijske pretrage podrucja za eventualnim tragovima, u 3 sata nastupila je blokada svega, ljudi izasli na lokaciju i samim time verovatno mnogo oetaju pandure. I posle toga naravno krivi su panduri.

Ono sto stoji jeste da je pomenuti prelaz preko pruge lose osvetljen i da je jako opasan, ali u srbiji verovatno postoji na stotine neobelezenih i neosvetljenih, a o neobezbedjenim da i ne pricamo, pruznih prelaza. Ono sto je problem kod nas jeste nadleznost. Ztp i razne druge sluzbe prebacuju odgovornost za pruzne prelaze jedni na druge tako da su oni postali nicija zemlja.

[ BytEfLUSh @ 23.11.2005. 16:32 ] @
Istina je da ništa neće vratiti devojčicu, ali ako kaznimo počinioca (i to baš mislim kao što sam i rekao - kaznimo, izuzetno mučnim metodama) mislim da će biti malo onih koji će se usuditi da tako nešto urade u budućnosti.

Ja nisam za smrtnu kaznu, ali sam za kaznu doživotnog mučenja.
[ t34.mod.85 @ 23.11.2005. 23:37 ] @
Znaci...
Nikako nisam za smrtnu kaznu, jer ipak, zasto da bilo ko(normalan) da pada na njihov oloski nivo.
Lepo uzeti dozivotnu samnicu, i muciti ga psihicki.Znaci najgora psihicka muka je davanje nade za neku vrstu slobode, a onda PRC...opet s*anje!

Nek gadovi pate, i da se niko vise ne usudi na tako nesto!

[ Mefisto_soad @ 24.11.2005. 00:09 ] @
Ni ja nisam za smrtnu kaznu to nece nista resiti.
Kako bi moj drug rekao smrtna kaznu mu je vise kao nagrada za cas posla je gotov, on bi ga iseckao i posolio.
Naravno ja sam vise za ono sto je rekao t34.mod.85, Deda_Mraz.
Poz.
[ zaraza @ 24.11.2005. 01:46 ] @
Citat:
BytEfLUSh:
Ja nisam za smrtnu kaznu, ali sam za kaznu doživotnog mučenja.

ne znam koliko bi ovo uopste bilo delotvorno, zato sto ovakve stvari rade ljudi koji su u tom trenutku u stanju afekta, ili neke ludosti, i ideja o nekoj kazni ne bi imala nikakvog uticaja kod njih....kazna ima uticaja kod onoga ko planira plljacku, ubistvo i slicno....a u ovom slucaju mislim da nikakva kazna ne bi dala rezultate.....a ni u (nazalost) sledecim slicnim slucajevima....

[Ovu poruku je menjao zaraza dana 24.11.2005. u 02:46 GMT+1]
[ dr.NPN @ 24.11.2005. 03:08 ] @
Citat:
mexico: I po cemu se ti i slicni tebi razlikujete od ubice devojcice? Po tome sto mislis da imas pravo da mu to radis?

A jesi i ti sad odvalio!

Pa razlikujem se po tome sto ja to nikada ne bih uradio.
Mozda ja nemam pravo to da mu radim, ali roditelji imaju, a ja imam pravo da nabavim opremu za mucenje.
DA, razlikujem se, moj mozak je zdrav, i zdravo razmisljam.
[ Shadowed @ 24.11.2005. 06:47 ] @
Citat:
dr.NPN: moj mozak je zdrav, i zdravo razmisljam.

To bi isto rekao i ubica devojcice, i vecina drugih ubica, psihopata i ostalih *pata.
[ dr.NPN @ 24.11.2005. 07:17 ] @
Citat:
Shadowed: To bi isto rekao i ubica devojcice, i vecina drugih ubica, psihopata i ostalih *pata.

Ma nemoj? Ti za sebe kazes da si psihopata?
Pa naravno da zrdavo razmisljam nemam ubilacke niti samoubilacke porive! Niti imam zelju da naudim ikome, ali ako kazem da bih ga mucio, verovatno je svojim delom to i zasluzio. Izrevoltiran sam cinjenicom da je ubo 17 puta, kao divljak sto i jeste.
I sada, JA, koji razumem koliko je taj zlocin monstruozan, i svestan sam toga, spadam u grupu "drugih ubica, psihopata i ostalih *pata"

Sada ispada da sam Skriveni psihopata, Pritajeni ubica? E, pa, hvala ti, idem kod psihijatra da se lecim. :D

E, pa izvini, ali nisi u pravu nikako. Sledeci put razmisli sta poredis.
Grrrr.....
[ bojan_bozovic @ 24.11.2005. 07:39 ] @
@ dr.NPN

Citat:
Pa naravno da zrdavo razmisljam nemam ubilacke niti samoubilacke porive!

Jeli, a mucenje, sta je to?
[ Shadowed @ 24.11.2005. 08:07 ] @
@dr.NPN. Ne svrstavam te ja nigde, ne poznajem te i ne mogu tvrditi da li si ovakav ili onakav. Samo hocu da kazem da tvoje (ili bilo cije) tvrdjenje o samom sebi ne mora biti dokaz da je zaista tako.

I da, u vezi onog sto sam rekao, jesam u pravu - i vecina njih bi rekla to isto.
[ Tyler Durden @ 24.11.2005. 08:08 ] @
Citat:
bojan_bozovic: @ dr.NPN

To je zdravo ispoljavanje kreativnosti..
ccc, koliko li sam samo gluposti na ovoj temi procitao.
Ali se moze fino vidjeti kolio je civilizacija i nivo svijesti uznapredovao u Srbiji. Tuzno.

[Ovu poruku je menjao Tyler Durden dana 24.11.2005. u 09:10 GMT+1]
[ despotbg @ 24.11.2005. 11:41 ] @
Citat:
mexico: I po cemu se ti i slicni tebi razlikujete od ubice devojcice? Po tome sto mislis da imas pravo da mu to radis?

Da li sam ja lopov ako ukradem od lopova ono što je on ukrao nekome i ja nekome vratim ukradeno. Ne ja sam samo pošten čovek.
[ Shadowed @ 24.11.2005. 11:48 ] @
Ako ubijes ubicu neces vratiti zivot onome kog je taj ubica ubio.
[ Nemanja Avramović @ 24.11.2005. 12:18 ] @
Pa pazi, sta god da mu uradis, neces vratiti zrtvu u zivot. Po toj tvojoj logici, ne treba nista da mu radimo????? Ono kao, uhvate ga, kazu mu da je lose to sto je uradio, i puste ga? CCCccc

Koliko sam skontao najefikasnije bi bilo psiho-fizicko mucenje do kraja zivota, uz LIVE prenos na nacionalnoj televiziji?
[ Shadowed @ 24.11.2005. 12:21 ] @
To sto sam rekao se odnosilo na post iznad - poredjenje sa kradjom od lopova i vracanje vlasniku. Samo ukazujem da je popredjenje pogresno, ne govorim sta treba raditi ubici.
[ janus @ 24.11.2005. 14:57 ] @
Ja bih ga samo predao djevojcicinim roditeljima i rodbini ,mislim da bi mu to bilo dovoljno
[ secerko75 @ 24.11.2005. 15:40 ] @
Politi ga medom,zavezati za drvo i pustiti da mravi uzivaju.......
[ bojan_bozovic @ 24.11.2005. 15:42 ] @
Citat:
Pa pazi, sta god da mu uradis, neces vratiti zrtvu u zivot. Po toj tvojoj logici, ne treba nista da mu radimo????? Ono kao, uhvate ga, kazu mu da je lose to sto je uradio, i puste ga? CCCccc

Treba onemoguciti novi zlocin i zatvor je tu dovoljan. Neverovatno je koliko ljudi na ovom forumu ne postuje zivot, a ne postujuci tudj zivot samo kazujemo da ne postujemo ni svoj.
[ S_Kid @ 24.11.2005. 16:07 ] @
Nek pozove neko Dostojevskog da se ukljuci, ovo je otislo predaleko :)

Jos jedan glas protiv smrtne kazne...
[ Ivan Dimkovic @ 24.11.2005. 16:39 ] @
Citat:

Da li sam ja lopov ako ukradem od lopova ono što je on ukrao nekome i ja nekome vratim ukradeno. Ne ja sam samo pošten čovek.

Da, ti si lopov - jer si ukrao nesto, bez obzira od koga si ukrao, sam cin kradje te potpuno kvalifikuje za lopova. Zna se ko jedini ima ovlascenja da utvrdjuje krivicu i zaplenjuje neciju imovinu (pa cak i ukradenu) i vraca vlasniku - a to su organi zakona drzave u kojoj se sve to desava.

Za pocetak, ti nemas ovlascenje i autoritet da utvrdjujes da li je materijalno dobro ukradeno (za to je neophodan krivicni postupak sa iznosenjem dokaza), niti imas ovlascenje da presudjujes sta uraditi sa tim - jer nemas izvrsno ovlascenje za sprovodjenje zakona.

Da nije ovako, zemlja bi se pretvorila u divlji zapad sa privatnim milicijama, narodnmi zastitama, organizovanim strazama i narodnim prekim sudovima. Pusti ti to, zna se u sta se sve to pretvara na kraju ... sto je i razlog zasto je civilizacija uznapredovala u nacinu na koji se ophodi sa kriminalom svake vrste.

[ dr.NPN @ 24.11.2005. 19:05 ] @
Citat:

Lekcija za one sledece koji imaju tako nesto u glavi. Jesam malo besan i ne mogu da se nacudim, ali nema potrebe da mene svrstavate u manijake.

A sta, ti bi ga kao pustio, kao, ej, znas to nije lepo sto si uradio, nemoj vise?!?!?
Sta bi mu ti radio? Ti ga nebi malo mucio, zbog toga sto je uradio?
[ abishai @ 24.11.2005. 19:15 ] @
Vidim da su ovde mnogi u fazonu "sta?? smrtna kazna???" ili "ako njega ubijes to nekome nece vratiti zivot ??? "

Kako god, moje misljenje je da protiv idiota, psihopata, ubica itd... najgluplje je pustupiti (posle pocinjenog zlocina) sa njima na blazi nacin od onoga sto su oni uradili!. Treba mu se uraditi nesto barem 3x puta gore, jedino tako se "nesto" moze srediti. Ako neko siluje i na kraju na ko zna kakav nacin ubije neko dete.... hocete da kazete da je dovoljno strpati ga 30-40 godina u zatvor?? Ili... ne to nece vratiti onoga koga je on ubio... pustite coveka.... ma daj...

Odseci lopovu ruku, 50% ostalih lopava ce istog trenutka prestati da krade. Zamisli da postoji neka "sluzba" koja bi svakodnevno bila na ulici i koja ima prava da ubije svakog kriminalca ili svakoga ko je makar pokusao (i najblazi) zlocin da pocini... mislim da bi za 2 meseca bio raj na zemlji.
[ flylord @ 24.11.2005. 19:24 ] @
Postali ste isuvise ekstremni i nasilni. Nasilje radja nasilje. Mrznja radja mrznju. Postajete isti kao ti protiv kojih se borite, ali samo recima. Postajete gori od njih. LOCK.

Sve zalbe iskljucivo na P&P.