[ Black_eyed @ 23.11.2005. 08:17 ] @
| Pa ljudi ovo uopste nije bilo lose.
Emisija je dobro zamisljena i konacno se neko potrudio da razradi citav scenario a takodje i da ulozi neke pare da to moze da pristojno odradi.
Dobro, nije to ona italijanska skrivena kamera ali nije lose. Mozda bi se mogle jos neke stvari ispeglati i ispolirati.
Kakvi su vasi utisci ? |
[ renne @ 23.11.2005. 08:24 ] @
Posle prve dve epizode ja sam zadovoljan. Vidi se da je ulozeno mnogo truda da sve bude sto realnije
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 23.11.2005. 09:53 ] @
I ja sam imao predrasude u pocetku da ce sve to da se isfuserise ali sam iznenadjen iskreno... prve dve epizode su bile do jaja, pogotovu prva kada su jadnog Milana ubili u pojam... covek je bio prebledeo... nego sto rece moj cale dal moze neko da ih tuzi zbog toga, tipa uznemiravanje, maltretiranje itd... pa ***ote moze nekoga srcka da strefi zbog toga... aj pozzz
[ renne @ 23.11.2005. 10:27 ] @
E i moj cale je postavio isto pitanje, da li je uopste legalno ovakve stvari raditi ljudima
[ EagleOne @ 23.11.2005. 11:47 ] @
Ja sam gledao prvu emisiju i OK je... samo kadrovi kada prikazuju ekipu "nemoguce misije" kako sede u dzipu obuceni u crno, gledaju zrtvu na moitorima komentarisu i smeju se, su katostofa. Face tih likova, ponasanje, kometari...izgledaju kao klasicni zlikovci, kad vidim u kom su fazonu smorim se, nije mi vise bilo smesno...
Sem toga dobro je uradjeno.
p.s. postoje li reprize
[ dalibord5 @ 23.11.2005. 11:59 ] @
Uz rizik da odem u off:Emisija je OK ,ali samo u Srbiji je moguce,u vreme kada se pregovara o sudbini dela teritorije i sudbini naroda koje ugnjetavaju pripadnici albanskog naroda na Kosovu,da se pravi emisija u kojoj se pojavljuju ti isti Albanci u selu u Vojvodini.Pa jos pominjanje onog njihovog teroriste...ako nista drugo,onda nedostaje mnogo dobrog ukusa,ili obzira prema tom narodu dole.
[ Misa_exclusive @ 23.11.2005. 12:47 ] @
Nije loša emisija. Naravno, daleko je od italijanske "Pazi, nameštaljka", ali je u svakom slučaju dobra - imajući u vidu naše nogućnosti.
[ fanfon @ 23.11.2005. 17:31 ] @
Ova sa pticjim gripom je snimana kod mene u komsiluku. Nazalost, izmedju Lige i Misije odabrao sam prvo...
[ Boki4u @ 23.11.2005. 18:28 ] @
Meni je prva bila ok, ali je ova druga sa pticijim gripom zivo sr***e.
Nisam je odgledao celu, ali sam video dovoljno da bi dosao do zakljucka da bi im je**o svima mater da sam bio na mestu onog lika. Covek bre kuci ruca sa porodicom, a oni dosli da ga smaraju i dr*aju ceo dan bre. Mislim da su malo preterali.
Slazem se sa EagleOne-om sto se tice onih likova, koji pitaj Boga sta rade tu!
[ Corey @ 23.11.2005. 21:08 ] @
Nisam gledao emisiju pa me zanima jel to rađeno na fazon Scare Tactics?
[ Misa_exclusive @ 23.11.2005. 21:32 ] @
Citat: Corey: Nisam gledao emisiju pa me zanima jel to rađeno na fazon Scare Tactics?
Ovo je nesto kao italijanska "Sherzi a parte" (nisam siguran da se ovako pise) iliti na našem "Pazi, nameštaljka".
[ M.O.D. @ 23.11.2005. 23:07 ] @
ako je ovo na foru skrivene kamere onda je lose, jer uopste nije smesno. a sto je najgore, dosadno je. nije sve u parama i produkciji, tipa "e nabavili smo sve sto imaju italijani ajde da i mi to napravimo". nije dobra ideja smisliti dobru pricu vec smisliti takvu pricu da se ostvari najbolji efekat, a to je reakcija "zrtve" koju smo ovde videli samo u prvoj epizodi i to u 20% vremena. kad cemo prestati da kopiramo druge nego da smisljamo svoje stvari. ako ste gledali onu kanadsku skrivenu kameru just for laughs koja je jedna od najboljih koje sam gledao, onda znate o cemu pricam. znaci uopste nije potrebno toliko para nego dobrih ideja.
[ Nabukodonosor @ 24.11.2005. 01:22 ] @
Nemam pojma....kada covek odgleda nesto mnogo dobro onda mu skoce standardi i sve ostalo mu je s*****. Ja sam tako dosta pratio neke strane emisije (italijanske ili americke) i onda mi je sve ovo...ne znam...onako...nista narocito. Jel gledao neko skrivenu kameru kada je Coco (tada igrac Intera iz Milana) plakao kao kisa i preklinjao? Mozete onda da zamislite sta su mu radili. Ili npr. emisija Scare Tactics? Kada tako nesto gledate onda je sve ostalo dosta nize. Ali ok je u sustini....bolje ista nego nista.
[ Boki4u @ 24.11.2005. 01:28 ] @
Citat: Corey: Nisam gledao emisiju pa me zanima jel to rađeno na fazon Scare Tactics?
Vise je na foru "Punk'd"...
[ Corey @ 24.11.2005. 20:59 ] @
Ok,važno je samo da su morali da kopiraju nekoga
[ Hefestionlove @ 25.11.2005. 13:36 ] @
Neukusno do jaja!
"Glumci" bi trebalo da tuze Zeljka Mitrovica i da traze milionske odstete. Da li ste videli one sredovecne ljude koji su bili u pred infarktnom stanju kada su ih "pregledali" zbog virusa pticjeg gripa? Ljudi su bili potpuno izgubljeni u vremenu i prostoru a oni lazni "specijalci" su se cerili kao hijene. Od njih mi je bukvalno pozlilo dok sam slusao njihove prizemne komentare i maloumno cerekenje. Smejali su se k'o blesavi!?
Zeljko Mitrovic i TV Pink bi u svakoj civilizivanoj drzavi morali da plate milionske odstete zrtvama ovakvog necovecnog progona i zastrasivanja,ali Srbija je na zalost jos uvek na periferiji civilizacije pa su moguca ovakva drasticna krsenja gradjanskih prava i sloboda.
Savetujem "glumcima" da angazuju vrhunske advokate i da kolektivno tuze Zeljka Mitrovica i TV Pink jer to je jedini nacin da se ti primitivci dovedu u red!
Ta "Nemoguca misija" je dno dna!
[ Force @ 25.11.2005. 16:54 ] @
Samo da dodam.. ti sredovecni ljudi koji su bili u pred infarktnom stanju su glumili(znaci da su dobri glumci,kada su te ubedili u takvo nesto ;) )...meta je bio samo jedan lik.. kao sto je i Milan Kalinic i kao sto ce i drugi biti.. Toliko o tome..
[ lord Vader @ 26.11.2005. 10:38 ] @
Ja mislim da su se baš dosta potrudili da podignu standard domaćih skrivenih kamera. Ne sviđaju mi se oni likovi u džipu i mislim da su ih ubacile samo da bi sve ličilo na "Punk'd". Za razliku od njih Ašton zaista u svakom trenutku kontroliše situaciju. Ne mislim da je to što su radili strašno prema žrtvama, pogledajmo šta rade italijani. Prema njima ovi su male bebe. Prve dve epizode su po mom mišljenju bile najbolja skrivena kamera do sada kod nas. Video sam reklamu za treću i nadam se da će ta biti 10 puta bolja!!! Mima Karadžić se nalazi u sred pljačke kazina.
[ Hefestionlove @ 27.11.2005. 13:08 ] @
Aston to radi mnogo profesionalnije i uzbudljivije. Momak ima energije i sad mi je tek jasno zasto se glumica Demi Mur udala za njega,iako bi mogla majka da mu bude. Da li znate da pevacica Ser sada vodi ljubav samo sa momcima mladjim od 20 godina?
[ lord Vader @ 27.11.2005. 19:39 ] @
Citat:
Da li znate da pevacica Ser sada vodi ljubav samo sa momcima mladjim od 20 godina?
Što, crpi životni nektar iz piletine?
[ Andrej Čvoro @ 29.11.2005. 21:11 ] @
Ova epizoda je extra Definitivno moze da se meri sa onom italijanskom skrivenom kamerom "Pazi namestaljka".
[ markolazarevic @ 29.11.2005. 21:54 ] @
Stvarno zextra epizoda, bas je bilo uzbudljivo, ali reklame....
[ M.O.D. @ 29.11.2005. 22:27 ] @
opet nismo nista videli od glavnog "glumca", a i kraj je stupidan.
[ boyy @ 29.11.2005. 22:57 ] @
da bas je bilo dobro ,nego ove reklame mi idu ............,ovog za malo srcka da nije strefila!
[ Kosta ******um Rex Persia @ 30.11.2005. 01:15 ] @
Odlična epizoda sinoć,nema šta,samo mi je malo bilo neobično kako je na kraju odgeagovao Mima Karadžić,bio je miran kao pred klanje.
Jeste li primetili da je pri izlasku iz kockarnice,pokupio nešto sa stola i pritom je pripalio cigaretu,kao da nije doživeo nikakav stres.
[ lord Vader @ 30.11.2005. 07:14 ] @
Ja mislim da je on provalio da nešto nije u redu. Rekli su im da gledaju vesti na pinku gde se mogao videti znak PINK na pogrešnoj strani ekrana, bez sata i pogrešnog izgleda!!!!
Možda je tu provalio da nešto nije u redu.
Meni se kraj nije svideo, lično bih napravio da upadnu specijalci i počne pucnjava i vrištanje i onda mu skinu kapuljaču i pokažu onaj natpis "Ne Moguća Misija"
[ Marko_L @ 30.11.2005. 10:34 ] @
Citat: Odlična epizoda sinoć,nema šta,samo mi je malo bilo neobično kako je na kraju odgeagovao Mima Karadžić,bio je miran kao pred klanje.
Možda zato što se osećao kao pred klanje.
Citat: Jeste li primetili da je pri izlasku iz kockarnice,pokupio nešto sa stola i pritom je pripalio cigaretu,kao da nije doživeo nikakav stres.
Koliko sam ja primetio, nije ništa uzeo sa stola, osim jedne kutije cigara iz koje je izvadio jednu cigaru i pripalio je.Ne znam zašto to ne bi mogao da uradi posle doživljenog stresa.Znam mnoge ljudi koji posle bilo kakve stresne situacije, prvo što urade, pripale cigaretu.
Citat: Ja mislim da je on provalio da nešto nije u redu. Rekli su im da gledaju vesti na pinku gde se mogao videti znak PINK na pogrešnoj strani ekrana, bez sata i pogrešnog izgleda!!!!
Možda je tu provalio da nešto nije u redu.
Jeste, u situaciji kad mu nekoliko maskiranih i naoražanih pljačkaša radi o glavi i dernja se, on je baš obratio pažnju na to sa koje je strane znak i da li ima sata ili nema.Zaboga, mogli su da stave i znak BK, a puste Infotop i opet najverovatnije ne bi provalio ništa.
[Ovu poruku je menjao Marko_L dana 30.11.2005. u 11:36 GMT+1]
[ Misa_exclusive @ 30.11.2005. 13:10 ] @
Ova epizoda sa Mimom Karadžićem je stvarno dobra. Čovek se us*o od straha, nije smeo glavu da podigne. Sve je dobro, ali reklame mi stvarno idu na k***c.
[ sefica @ 11.06.2009. 05:39 ] @
Veceras je bio prvi put da sam pogledala ovu emsiju i igrom slucaja bila je to epizoda sa humoristickom grupom Kursadzije koji su navodno upali u zasjedu Albanaca na Kosovu i zavrsisli u zarobljenistvu. Ja zaista ne mogu da vjerujem da se ijedan clan Kursadzija pojavio kao gost u emisiji jer ono sto je njima priredjeno ni na koji nacin nije smjesno. Reditelj emisije bi zasigurno trebao da plati veliku kaznu i odstetu za pretrpljeni strah koji su nanjeli Kursadzijama. Moze li mi neko reci sta je tu smjesno ako ti mislis da svakog casa mozes da umres???? Ne mogu da opisem bjes koji trenutno osjecam. Sala je jedna stvar a ozbiljnost drugo. Postoje stravi sa kojima se ne moze saliti a zivot i rat su jedne od njih. Tacno bi volila da vidim sta obadvoje voditelja bi uradili da su upali u siruaciju kakvu su oni rezirali pa da vidim da li bi im jos uvjek bilo smjesno. Ova emisija je producirana bez imalo smisla sa humor i bez ukusa, kakav trosak vremena .
Voditeljica takodje treba da nauci da prica normalno i tecno a ne da svake dve reci pauzira uz jedno kratko "UMMMMMMM"
[ despotbg @ 11.06.2009. 11:01 ] @
Upere coveku pistolj u glavu i to je skrivena kamera... Svaka im je takvba retardi.
[ Zeleni zub @ 11.06.2009. 11:58 ] @
Dugo sam pokusavao da pronadjem bilo sta zanimljivo na Pinku ali nisam uspeo.
Nemam ga odavno u listi kanala.
Nazalost mislim da je generalno i RTS bolji od njega (PS - Dole pretplata ;) )
[ Nabukodonosor @ 12.06.2009. 02:09 ] @
Svaka epizoda im je koliko se secam bila neki napad vatrenim oruzjem. Ne znam zasto ih neko vec jednom ne tuzi. Krivicno delo je krivicno delo, bilo ono snimano kamerom ili ne.
[ bttp @ 12.06.2009. 04:33 ] @
Strašno!
Ne znam kome pade na pamet ova tema i da je vadi iz naftalina, ali zgranuh se kad videh da se ljudima sa ovog foruma sviđala ova imbecilna emisija. Tako jadnu, bezidejnu i nasilnu skrivenu kameru u životu nisam video! To bi mogao svako da radi, obuče se u policijsku uniformu, naoružan i onda kao loži ljude a oni kao glupi pa se "primaju" kad ih maleriše policija. Stvarno strašno.
Ne gledam inače to !&@nje ali svaki put kad bih naleteo, uvek je bilo na istu foru - oni kao prerušeni u policajce ili u neke krimose, u svakom slučaju po pravilu naoružani, maltretiraju neke ljude. Sećam se kad su onog mučenog Acu Lukasa krenuli da malerišu, kao policija upadaju s pištoljima i "nalaze" mu 5 kila kokaina, i onda ga kao hapse, vezivali ga lisicama. Pa su nekog isto tako bili kidnapovali, ugurali ga u kola i stavili mu torbu na glavu, isto lisice i sve. I uvek na kraju kao "hahaha hihihi šalili smo se jelda da je gotivno". More mrš bre u &"!#!"#, da sam ja na mestu nekog od tih "pink celebrities" tužio bih ih za lažno predstavljanje, kidnapovanje iliti neovlašćeno lišavanje slobode, neovlašćeno nošenje oružja, izazivanje opšte opasnosti, klevetu... ma pušili bi se od tužbi ne bi im nikad više pala na pamet sjajna ideja da se predstavljaju kao policija i da naoružani maltretiraju ljude. A policiju bih takođe tužio što im to već godinama dozvoljava!
Aj da vidim šta bi bilo da se ja i par ortaka obučemo kao policajci i da idemo naoružani po ulici da maltretiramo ljude, pa uhapsili bi nas odmah i odrali od batina. A ovim debilima to glatko prolazi samo zato što su "s televizije". Sve bi to trebalo u bajbok! Pa nek tamo glume frajere s pištoljima i lažnim značkama.
[ llux @ 12.06.2009. 07:48 ] @
Pa da ali zato nemate problem da volite onu starinsku italijansku gde isto tako zezaju poznate licnosti (pobesneli vozac i slicne epizode) A sto je najgore, ne primecujete da su namestene. Nenormalno neprirodno ponasanje tih licnosti. Mirni, tolerantni i JAKO GLUPI
[ germanchc @ 12.06.2009. 11:50 ] @
Debilna emisija i jos debilnija drzava. Prvo sto mi je palo na pamet kada sam video deo emisije je to sta nam radi drzavni tuzilac, mup ili ciji je vec posao da sprecava krivicna dela...
Znaci likove nasilno lise slobode pod pretnjom oruzijem i to sve zabeleze video snimkom..... i sta sada puj,pike ne vazi, igrala se deca, malo morgen, u nekim krivicnim delima nije potrebna izjava ostecene strane da bi se otpoceo proces a ove je jedno od najtezih krivicnih dela koje zakon poznaje.
I sta je sledece , neko ce u nekoj skrivenoj kameri da uhavti sipku i zabije je nekom u glavu (ko sto je jedan od ovih morona pricao da mu je padalo na pamet) i ko ce tu biti kriv, ko ce biti kriv ako se desi neko sr#anje za vreme toga tipa: neko dobije infarkt, obican prolaznik izvadi prangiju i upuca "teroristu" ... seti se komsiluk da napravi skrivenu kameru i otme auto nekom a ovaj ih izroka.....zasto takvo ponasanje nije spreceno od strane nadleznih na vreme...
A u drugoj emisiji , akter izjavljuje kako je koristio politicke veze da bi primoravao nekoga da uradi nesto , pretio oruzijem komsiji, tukao zenu, pandur koji je zloupotreblajvao sluzbeni polozaj cineci uslugu drugaru ... mtficker... sve je to valjda normalno u ovom kokosnijcu.
[ Nabukodonosor @ 12.06.2009. 13:01 ] @
Citat: Pa da ali zato nemate problem da volite onu starinsku italijansku gde isto tako zezaju poznate licnosti (pobesneli vozac i slicne epizode) A sto je najgore, ne primecujete da su namestene. Nenormalno neprirodno ponasanje tih licnosti. Mirni, tolerantni i JAKO GLUPI
Jednostavno ovo nije tacno. Da ne ulazim u bezveznu diskusiju.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|