[ komsinicacica @ 05.12.2005. 23:56 ] @
Ljudi, ako znate nekog ko ima sijamsku macku i zeli da je pari, javite mi, jer mi je macor odlepio.U Beogradu!gracie |
[ komsinicacica @ 05.12.2005. 23:56 ] @
[ despotbg @ 06.12.2005. 01:15 ] @
Citat: komsinicacica: Ljudi, ako znate nekog ko ima sijamsku macku i zeli da je pari, javite mi, jer mi je macor odlepio.U Beogradu!gracie Ne znam ali ja sam raspoložen za parenje iako nisam sijamska mačka. Naravno ne sa mačkom već sa nečim ženskim što hoda na dve noge a da nije pernato. Šalu na stranu pokušaj da uhvatiš neku mačketinu koja se muva oko zgrade nije sijamska ali će da radi radnju. [ Kosta ******um Rex Persia @ 06.12.2005. 01:19 ] @
Kako ti oslepeo mačor,jel od starosti ili od nečeg drugog?
Nažalost,ni ja ne mogu pomoći,ali sledim primer kolege despotbg-a i želim isto što i on.Dakle,kad će da izađemo negde? [ despotbg @ 06.12.2005. 01:24 ] @
Citat: Kosta ******um Rex Persia: Kako ti oslepeo mačor,jel od starosti ili od nečeg drugog? ODLEPIO Kosta ******um Rex Persia ODLEPIO! [Ovu poruku je menjao despotbg dana 06.12.2005. u 02:26 GMT+1] [ Kosta ******um Rex Persia @ 06.12.2005. 02:07 ] @
Ups,ups, na brzinu sam čitao pa mi promaklo slovo. Sorry.
[ komsinicacica @ 06.12.2005. 12:43 ] @
Citat: despotbg: Ne znam ali ja sam raspoložen za parenje iako nisam sijamska mačka. Naravno ne sa mačkom već sa nečim ženskim što hoda na dve noge a da nije pernato. Šalu na stranu pokušaj da uhvatiš neku mačketinu koja se muva oko zgrade nije sijamska ali će da radi radnju. Hahaha Necu da je parim oko zgrade i da posle razmisljam sta se desilo njegovoj deci... A sto se tvog parenja tice, ne mogu da ti pomognem, daj i ti oglas! [ neca @ 06.12.2005. 12:50 ] @
OT:
mene zanima neka orijentaciona cena jedne takve macke...delimicno sam zainteresovan za kupovinu. Hvala unpared ;) poz [ zi:: @ 06.12.2005. 14:16 ] @
Ja sam platio 1400 dinara za sijamsku macku, imam ih dve. Pre nego sto ih kupite, procitajte sta pise o njihovom ponasanju (jako igrive, posesivne, inteligentne, glasne, dosadne), sve je istina sto pise :)
[ ventura @ 06.12.2005. 14:31 ] @
Da li iko ima sestru slobodnu za parenje? :)
[ boccio @ 06.12.2005. 15:35 ] @
imam ja sijamku, 6 god. javi mi se na PP za fon ako hoces, samo ima jedan problem... nije u teranju trenutno, tako da nisam bas siguran da je pametno da dovodis machora osim ako neces da izgubi jedno oko i pola repa :D
[ Nemanja Avramović @ 06.12.2005. 16:20 ] @
Do it yourself
[ Mitrović Srđan @ 06.12.2005. 16:38 ] @
Ako si ti ta macka
MJAU! hehe ***ote cim na es dodje neka osoba zenskog pola, odmah svi navale. [ superbaka @ 06.12.2005. 17:40 ] @
zar se macka obicno ne vodi kod macora?
[ komsinicacica @ 06.12.2005. 17:48 ] @
Citat: neca: OT: mene zanima neka orijentaciona cena jedne takve macke...delimicno sam zainteresovan za kupovinu. Hvala unpared ;) poz Ja mislim da su skuplje od 1400 din,na sajmu su jedno vreme bile oko 100e,zavisi od pedigrea... [ komsinicacica @ 06.12.2005. 17:50 ] @
Citat: superbaka: zar se macka obicno ne vodi kod macora? Pa vodi se, valjda macor mora da bude na svojoj teritoriji, inace nista od posla. Ja sam macora parila 100 puta do sad i svaki put su dovodili mace... [ komsinicacica @ 06.12.2005. 17:53 ] @
Citat: zi::: Ja sam platio 1400 dinara za sijamsku macku, imam ih dve. Pre nego sto ih kupite, procitajte sta pise o njihovom ponasanju (jako igrive, posesivne, inteligentne, glasne, dosadne), sve je istina sto pise :) Jel hoces da ih paris?kolikio imaju godina?jel imas muzijaka i zenku [ zi:: @ 07.12.2005. 03:03 ] @
Imam muzjaka i zenku, jos su mali, stari tek par meseci.
Pretpostavljam da ima razlike u ceni u zavisnosti od pedigrea. Ja sam se bas bio iznenadio da su bili samo 1400 dinara. Kupio sam ih u Subotici. [ boccio @ 07.12.2005. 09:37 ] @
Citat: zi::: Imam muzjaka i zenku, jos su mali, stari tek par meseci. bice incesta ako ih ne razdvojis uskoro :) [ zi:: @ 07.12.2005. 13:32 ] @
... sta je sve bilo u dvoristu, ne bi me cudilo da bude uskoro incesta :)
Nego, jel' taj macor jako glasan? Sijamske su inace jako glasne i zahtevne same po sebi, mogu zamisliti sta se tek desava kada hormoni prorade. [ boccio @ 07.12.2005. 17:50 ] @
Treba da vidis kako izgleda imati dve zenke (sijamke) koje imaju teranje u isto vreme :) Tako se postaje serijski ubica, slusas ih stereo 2 dana i puko si... :))
[ komsinicacica @ 08.12.2005. 00:22 ] @
Probija bubne opne!!!ne moze da se zivi od njega. ne prestaje da mjauce...i danju i nocu...
sta je sa ovim svetom?svi su poludeli i kastrirali macke. sa kojom god se macom ranije pario, ili joj se nesto desilo ili je kastrirana...ne mogu da nadjem ni jednu normalnu osobu s mackom!!! [ optix @ 08.12.2005. 00:28 ] @
Citat: komsinicacica: ... Ja sam macora parila 100 puta do sad i svaki put su dovodili mace... Blago njemu... kakav lezilebovic ) [ Kosta ******um Rex Persia @ 08.12.2005. 01:25 ] @
Imam ja persijsku mačku koja često nenormalno mjauče, dere se toliko glasno kao da ga kolju. A nije u teranju bio do skoro, tek sad je počeo da napada mužjaka koji je obična mačka. Naravno, ovaj ga bije kad god pokuša.
Jel zna neko kako da nateram persijanca da ne mjauče više, celu godinu jedno te isto, ne mogu više da izdržim!!! [ zi:: @ 08.12.2005. 06:59 ] @
Hm, ako se ženskoj maci podvežu jajnici, ta još uvek oseća polni žar, ne? Uživanje 100%, samo sto ne moze imati male.
Inače, zašto ljudi onda drže sijamske mačke, ako su toliko nemoguće? Ja nisam znao da imaju ponašanje baš-baš kao iz crtanog filma, ostale mačke koje imam (ruska plava npr.) su daleko mirnije. No, svejedno mi se sviđaju, stvarno su inteligentne. A i možda se smire kada budu starije (makar čisto sumnjam). Kako vi zovete svoje sijamke? Ja ih zovem Double-Trouble, ili Cicikatori (znam da je to ime jednog našeg bloga, ali ime se prosto zalepilo za njih, šta ću). Nemaju posebna imena, jer uvek deluju u paru. E da, nije zanemarivo ni to što su stvarno prelepe, genijalno izgledaju. :) [ komsinicacica @ 08.12.2005. 12:07 ] @
Citat: Kosta ******um Rex Persia: Imam ja persijsku mačku koja često nenormalno mjauče, dere se toliko glasno kao da ga kolju. A nije u teranju bio do skoro, tek sad je počeo da napada mužjaka koji je obična mačka. Naravno, ovaj ga bije kad god pokuša. Jel zna neko kako da nateram persijanca da ne mjauče više, celu godinu jedno te isto, ne mogu više da izdržim!!! Kao i svaku drugu macku, nateraces je da ucuti kad je budes pario. Nadji nekog persijanca, da bi posle mogao da udomis te macice, jer skoro niko nece da primi nerasne macke, i onda jadne ostaju na ulici...Pritom mozes i da zaradis nesto... Kog pola je upste tvoja macka?Pricas o njoj cas u muskom, cas u zenskom rodu. [ komsinicacica @ 08.12.2005. 12:11 ] @
Citat: zi::: Hm, ako se ženskoj maci podvežu jajnici, ta još uvek oseća polni žar, ne? Uživanje 100%, samo sto ne moze imati male. Inače, zašto ljudi onda drže sijamske mačke, ako su toliko nemoguće? Ja nisam znao da imaju ponašanje baš-baš kao iz crtanog filma, ostale mačke koje imam (ruska plava npr.) su daleko mirnije. No, svejedno mi se sviđaju, stvarno su inteligentne. A i možda se smire kada budu starije (makar čisto sumnjam). Kako vi zovete svoje sijamke? Ja ih zovem Double-Trouble, ili Cicikatori (znam da je to ime jednog našeg bloga, ali ime se prosto zalepilo za njih, šta ću). Nemaju posebna imena, jer uvek deluju u paru. E da, nije zanemarivo ni to što su stvarno prelepe, genijalno izgledaju. :) KAKVO PODVEZIVANJE JAJNIKA?DA LI SI TI NORMALAN? Trebalo bi ti oduzeti te macke.I razdvajaj te sijamce kad su u srodstvu, jer ce ti se za godinu dana setati po kuci felericni macici. [ zi:: @ 08.12.2005. 12:20 ] @
Ko je rekao da su mojim mackama podvezani jajnici? Ja sam samo cuo da se to moze uraditi.
kakvo je ovo prozivanje? Malo vise paznje, please. [ superbaka @ 08.12.2005. 13:58 ] @
ne praktikuje se da se podvezuju jajnici mackama i psima jer vrlo cesto dolazi do pojave piometre ili ti gnojavog zapaljenja materice, vec se jajnici uklanjaju zajedno sa matericom hirurski u postupku sterilizacije...
[ Kosta ******um Rex Persia @ 08.12.2005. 14:21 ] @
Citat: komsinicacica: Kao i svaku drugu macku, nateraces je da ucuti kad je budes pario. Nadji nekog persijanca, da bi posle mogao da udomis te macice, jer skoro niko nece da primi nerasne macke, i onda jadne ostaju na ulici...Pritom mozes i da zaradis nesto... Kog pola je upste tvoja macka?Pricas o njoj cas u muskom, cas u zenskom rodu. Muškog je roda, a imam pored persijanca i običnu mačku u kući. Kažem ti, nije bio u teranju do skoro, a sada ispada da je persijanac peder jer napada ovog običnog mačka. Što se tiče nenormalnog mjaukanja, to nema veze sa periodom parenja, jer on tako cele godine mjauče, dešavalo se često da u 3 ili 4 ujutru mjauče veoma glasno bez nekog vidljivog razloga. A nahranjen je uvek oko 10-11 uveče tako da sam siguran da nije gladan. [ komsinicacica @ 08.12.2005. 18:22 ] @
eee, i posle cele ove price ja opet nisam nasla macu svom macoru.
Zar stvarno ne poznajete nikog ko ima sijamku? poludecu... [ zveckoo @ 09.12.2005. 00:36 ] @
Nema druge ili mu nabaci neku obicnu macku ili ga malko "udrogiraj" predvece nekim pilulama za spavanje.
[ van t hoff @ 09.12.2005. 12:13 ] @
Citat: komsinicacica: KAKVO PODVEZIVANJE JAJNIKA?DA LI SI TI NORMALAN? Trebalo bi ti oduzeti te macke.I razdvajaj te sijamce kad su u srodstvu, jer ce ti se za godinu dana setati po kuci felericni macici. p.s. ovo ti nije nabolje mjesto na kome mozes traziti, probaj ovdje recimo: http://www.zivotinjsko-carstvo.com/ ili daj oglas u halo oglase. [ komsinicacica @ 09.12.2005. 15:54 ] @
Citat: van t hoff: Izvini, ali samo da znas da ja mislim da bi i tebi trebalo oduzeti macku, posto je drzis u neprirodnim uslovima zatocenistva izmadju 4 zida. NHF p.s. ovo ti nije nabolje mjesto na kome mozes traziti, probaj ovdje recimo: http://www.zivotinjsko-carstvo.com/ ili daj oglas u halo oglase. Hvala na savetu!Probacu tamo.. A sto se tice mog macora, ima 16 i nesto godina i kada samo udahne hladan vazduh dobije upalu pluca!Leti je napolju, u basti.Da ga ja ne pazim kako treba, ne bi doziveo 16-u!!! [ Kosta ******um Rex Persia @ 10.12.2005. 02:22 ] @
Auuu, znači, ako mi je dobra računica, da je čovek sad bi imao oko 90 godina, jel sam u pravu?
[ Force @ 10.12.2005. 12:57 ] @
Ma niste nista ni trebali da joj dajete posle napada na ovog lika,da mu treba oduzeti macice.. Lik se trudi da pomogne,a ona tu ne citajuci uopste post,vidi samo neki deo koji je los po macke i ajmo odma napada.. blah..
[ komsinicacica @ 10.12.2005. 13:01 ] @
Citat: Kosta ******um Rex Persia: Auuu, znači, ako mi je dobra računica, da je čovek sad bi imao oko 90 godina, jel sam u pravu? Pa, ne znam, valjda je jedna nasa 7 macjih godina, a u tom slucaju imao bi 112!To je baaaaas mnogo [ komsinicacica @ 10.12.2005. 13:03 ] @
Citat: Force: Ma niste nista ni trebali da joj dajete posle napada na ovog lika,da mu treba oduzeti macice.. Lik se trudi da pomogne,a ona tu ne citajuci uopste post,vidi samo neki deo koji je los po macke i ajmo odma napada.. blah.. e, ti ne znas za salu, a i mogao bi malo da odrastes, ogorceni covece! [ zi:: @ 10.12.2005. 13:31 ] @
Ma, treba je razumeti, ipak ima macora u kuci koji se ovih dana non-stop dere :)
Nadam se da ces uskoro resiti ovu situaciju. [ SashaM @ 10.12.2005. 16:43 ] @
112 godina i jos uvek moze?? treba mu dati medalju :)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|