[ Zaratustra. @ 10.12.2005. 20:46 ] @
| Evo uzeo sam danas polovan sony 2 za 70 (naravno na testiranje,blaze cip) ,posto mi se sve to cini sumnjivo imam pitanje:
Covek kaze da treba da drzim sony pod uglom od 45 stepeni dok mi se ucitava igra (znaci samo 10-ak sekundi ,meni je to smesno...),da li je to stvarno normalno ili samo pokusava da mi uvali neko s*****,inace sony boot disk ucitava u svim polozajima lepo ali igre ne.
Inace kad sam pustio DVD film ,nije radio bas najbolje,znaci treperela je slika povremeno...
Sta vi mislite o svemu ovome,da li da ugrabim priliku i da uzmem taj sony za 70 evra ili ne???
P.S.Da li je tacno da treba da nosim sony na ciscenje svakih 4-5 meseci?
|
[ zzz @ 10.12.2005. 21:00 ] @
Naravno da nije normalno drzati bilo koji cd/dvd citac po uglom od 45 stepeni. Doduse, imao sam slicnih iskustava sa starim cd player-om kad je bio zreo za servis.
Ja bih to odneo do nekog servisa, da vide koliko bi kostalo da se sredi, pa ako se isplati...
[ Deda_Mraz @ 10.12.2005. 22:46 ] @
Ja bih ti iskreno preporučio, da ne uzimaš bilo šta (a kamoli igračke stvarčice) od tehničke robe a da je polovno!
Nikada ne treba uzimati polovne uredjaje, nikada zapamti to....novo je novo!
Strpi se pa tamo posle nove godine uzmi nov SP2 i ne moraš da "držiš" pod uglom konzolu dok učitava diskove. Vidiš da budala hoće da te zajebe.
Ne uzimaj nikako!
[ Downforce @ 10.12.2005. 23:04 ] @
Hoce da ti uvali s*****.Ocigledno je da mu je laser neispravan i da moze da ucita igru samo pod tim uglom.
[ Zaratustra. @ 10.12.2005. 23:38 ] @
Ali buni me to sto boot disk ucitava bez problema u bilo kojem polozaju ,inace odlucio sam da to ne uzimam ...valjda ce skoro da padnu cene novim PS2 zbog izlaska sony 3.
[ Mefisto_soad @ 11.12.2005. 01:27 ] @
@Zaratustra. mani se ti tog sonya, lik koji hoce da ti proda jede previse g..., kakvih to 45 stepeni da ucita disk ha ha ha.
U svakom slucaju zasto bi uzimao polovan kad ti je nov 150 eura.
Poz.
[ dr.NPN @ 11.12.2005. 03:55 ] @
Citat:
Mefisto_soad:
U svakom slucaju zasto bi uzimao polovan kad ti je nov 150 eura.
Poz.
Pa.. mozda zato sto decko nema tih 150 eura?
[ Mefisto_soad @ 11.12.2005. 12:05 ] @
@dr.NPN pa dobro ako nema nek skonta nekako tu kintu.
Bolje nego da kupi ovaj pa da mu crkne za mesec dana.
[ Fuzz @ 11.12.2005. 13:20 ] @
Tako je....a i ako na tu sumu od 70€ dodas cenu digitalnog uglomera, dodjes na isto...
[ adenis @ 12.12.2005. 09:01 ] @
Citat:
Downforce: Hoce da ti uvali s*****.Ocigledno je da mu je laser neispravan i da moze da ucita igru samo pod tim uglom.
slazem se sa ovim odgovorom ali mozda ga treba samo ocistiti a mozda ce uskoro da rikne totalno. kupi nov ako mozes ako ne odnesi kod nekog servisera da proba otkloniti kvar i pitaj posto je popravka pa sam zakljuci sta ces.
[ Dr. Sachma @ 15.12.2005. 21:56 ] @
gde ima da se kupi nov ps2 za 150evra
a da nije web prodavnica
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.