[ Mardz Simpson @ 14.12.2005. 10:01 ] @
Nalazim se u dilemi i ne znam koji parfem ili dezodorans za muskarca kupiti do recimo 15 Eura! Hocu Vase misljenje za sve vase omiljene i za one koje ste culi da se mogu kupiti do tih para!
Naime mom decku je rodjendan pa bi htela da mu kupim neki dezodorans ili parfem koji ostaje aktivan i duze od 24h!
Hvala na sugestijama!
[ JOJO847 @ 14.12.2005. 10:38 ] @
eeeeee....ako mu kupis parfem, mislit ce covijek da smrdi pa mu zato kupujes
Sala. Ovisi o njemu, kakav je inace tip,sta inace fura (kako se voli oblaciti, jel ovo ili ono....tralalala). Parfem ide uz stil odjevanja i života. Ti ga poznajes pa to nije problem.
Meni osobno se svidjaju hugo boss i chevignon ali opet nevolim kad se netko nasafta mirisima jer me od toga boli glava doslovce.A koliko ce ostati aktivan, to je relativno.Inace ne prija svakoj kozi isti miris i sastav parfema, a miris je opet subjektivna stvar svakoga od nas. Na kraju, sta god da kupis...neces pogrijesiti jer bitno je da covjeka iznenadis, jel ?

ps: malo progooglaj pojam odabir parfema, mislim da ces naci stogod.

[Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 14.12.2005. u 11:40 GMT+1]
[ Dejan Bizinger @ 14.12.2005. 13:31 ] @
Sto se tice dezodoransa koristim zeleni Str8, dobar je i zeleni Adidas. Pre sam koristio Niveu i zelenu Maliziu a pitam se koji muskarac to barem nekad nije koristio.

Sto se tice parfema do 15 eura, moje preporuka je Benetton Playlife koji koristim. U obliku je lopte i super osvezavajuci je.

[Ovu poruku je menjao Dejan Bizinger dana 14.12.2005. u 14:32 GMT+1]
[ S_Kid @ 14.12.2005. 14:06 ] @
Dejane jel to solidarnost muske populacije?:)
Ja isto koristim str8, a zeleni Adidas je svakako odlican, pre toga je bila Nivea :D

[ Pharos @ 14.12.2005. 15:54 ] @
Što se tiče parferma za 15€ od toga nema ništa.
Parfem su oko 50€, najjeftiniji nisu ispod 40€
Velika je razlika između dezedoransa i parfema. Parfem ostaje "aktivan" 24h, a dezedorans samo par sati. Plus, miris parfema i miris dezedoransa ne može da se poredi.
Izbor parfema u mnogome zavisi od karaktera i ličnosti osobe kojoj se parfem poklanja.
Moj izbor: Roma, Dolce & Gabbana, i još jedan al' nemam pojma kako se zove. Prepoznatljiv je po tome što se pakuje u zelenim flašicama koje imaju oblik muške skulpture.

[Ovu poruku je menjao Pharos dana 14.12.2005. u 16:56 GMT+1]
[ Davor Vlajkovic @ 14.12.2005. 17:23 ] @
Još jedan glas za Hugo Boss i Niveu.
[ Mardz Simpson @ 14.12.2005. 20:36 ] @
pa ono on voli jake a ja ipak nesto neznije mirise tipa str8 dok on vise fura malaziu a adidas i niveasu zakon! Probala bi nesto novo i drugacije! Neko je spomenuo da su parfemi oko 50 Eura sto je ok za "normalne" i zvucne marke i to ide samo kap-dve! Meni je ok Koloseum i dugo se "ostaje" aktivan!
Dajte jos predloga i zahvaljujem se na vasim predlozima, koje cu naravno uzeti u obzir!
[ JOJO847 @ 14.12.2005. 20:42 ] @
mozda ti pomogne
http://www.vecernji-list.hr/fr.../lifestyle/ona/434255/index.do
[ IsNoGood @ 14.12.2005. 21:24 ] @
Citat:
Pharos: još jedan al' nemam pojma kako se zove. Prepoznatljiv je po tome što se pakuje u zelenim flašicama koje imaju oblik muške skulpture.

Pretpostavljam da mislis na Jean Paul Gaultier (ali nije zelena nego svetlo plava), koristim ga i parfem je fenomenalan, ali ces ga tesko naci za 15€

Neces pogresiti ni ako uzmes JOOP! - Nightflight

Pozdrav!!

[ maji @ 15.12.2005. 10:38 ] @
Moj favorit od parfema je definitivno Chanel Allure Sport, cena je visa od onoga sto ti planiras da potrosis (preko 50Eura za 50ml), ali vredi!

[Ovu poruku je menjao maji dana 15.12.2005. u 11:40 GMT+1]
[ g@rfild @ 15.12.2005. 11:41 ] @
Moj najomiljeniji parfem Givenchy (pour homme) e posto je parfem malo stariji i sad idu NG popusti mozda ga mozes naci po nizim cenama inace kosta oko 40 e. Ili jos bolje uzmi mu After-shave oko 2000 din, znaci extra ali onda ces imati mali problem, ostale zenske nece moci da mu odole :).
[ ton_majstor @ 15.12.2005. 12:30 ] @
STR8, žuti... valja. Malo je agresivan, ali pali. Mada, to je After Ševe i Deo, nije PARFEM.

Givenchy Pour Homme je moj mladalački FAVORIT. Mada, ni Faberge, Brut 33 nije neke sojke ostavljao ravnodušnima....

Ako imaš jači motor, možeš i Pitralonom da se izmažeš...

Pozdrav!
[ Ilic Igor @ 15.12.2005. 13:51 ] @
Citat:
Mardz Simpson: pa ono on voli jake a ja ipak nesto neznije mirise tipa str8 dok on vise fura malaziu a adidas i niveasu zakon! Probala bi nesto novo i drugacije!

Probaj zeleni Brut, ako ga još ima, to je dezodorans.
[ Pharos @ 15.12.2005. 15:04 ] @
Citat:
IsNoGood: Pretpostavljam da mislis na Jean Paul Gaultier (ali nije zelena nego svetlo plava), koristim ga i parfem je fenomenalan, ali ces ga tesko naci za 15€ :) :)

Neces pogresiti ni ako uzmes JOOP! - Nightflight :)

Pozdrav!!

E na taj mislim :)
Ne znam, mislim da sam ga u Švedskoj platio oko 75€
Koliko je tačno u cent, ne znam. Ali stvarno vredi. Definitivno jedan od boljih parfema. Hvala na nazivu.
[ Deep|Blue @ 15.12.2005. 23:30 ] @
crveni adidas
ili neka srtr8 toaletna vodic koja moze da se nadje za tu cenu (zelena, crna)
[ Deda_Mraz @ 16.12.2005. 00:06 ] @
Ma za 15€ nema gotovo ni "jedan kvalitetan".
Pod kvalitetom podrazumevam:
1. Lepo miriše
2. Dugo ostaje na telu.
3. Nema napadan miris i ne vetri brzo

Inače moja rpeporuka ti je da mu uzmeš D&G nikako nećeš pogrešiti jer se taj miris svim muškarcima svidja, ja sam ga kupovao 5-6 puta za redom. čak i dezodorans D&G ostaje dugo na telu ili odeći.

Izdvojio bih ti još par komada koje svakako treba da pomirišeš :) (unapred se izvinjavam ali ne znam kako se pojedini parfemi pravilno pišu)

1. D&G
2. CD (christian Dior)
4. Givanchy (najjači mučki activ parfem koji postoji)
3. Trozardi Piton (letnji parferm, neverovatno osvežavajući i prijatan letnji misris)
4. Barberry's
5. Lacosta
6. Pako-raban (kako trulo izgleda kada se napiše na srpskom :)
7. Hugo boss

Eto to su neki moji favofriti koje sam uvek spreman da stavim na telo :)
Ima ih još ali ovi su onako best of the best.

P.S. Nemaš ove parfeme da nadješ ispod 35€
[ Boboje @ 16.12.2005. 01:57 ] @
pino silvestre
[ Floydian @ 16.12.2005. 02:53 ] @
Str8-zeleni-(toaletna voda) je odličan,s obzirom da košta 680 din.

[Ovu poruku je menjao Floydian dana 16.12.2005. u 04:00 GMT+1]
[ Slobodan Miskovic @ 16.12.2005. 03:24 ] @
Yves Saint Laurent - Kouros

Najbolji i jedini koji koristim.
[ Black_eyed @ 16.12.2005. 07:45 ] @
Preskocio bih dezodoranse (za tu svrhu koristim NIVEA Roll-on) i odmah presao na mirise:

Koristio sam

Yves Saint Laurent - Kouros

Jean Paul Gaultier

To su fenomenalni parfemi samo sto posle nekog vremena su mi dosadili.

Sada koristim Dreamer - Versace. PREPORUCUJEM !