[ d.... @ 15.12.2005. 11:47 ] @
Cao, interesuje me da li postoji neki program koji omogucava korisniku lak uvid u stanje i racune njegovih kreditnih kartica, kako bi korisnik imao uvid u svoje prave mogucnosti?! |
[ d.... @ 15.12.2005. 11:47 ] @
[ Deep|Blue @ 15.12.2005. 12:46 ] @
ovo je bilo dobro - u biti zavisi od banke, od toga dal daju neki online servis za proveru racuna. teoretski banka bi trebalo da ti salje izvode sa promenama non stop, ali ... - takodjer tu bi trebao da bude i telefon, ali npr u mojoj banci cesto dobijem odgovor sto zovete ovako kasno, ne mozemo da to uradimo sada ... - na bankomatima imas proveru stanja, ali ako koristis kreditnu karticu onda i nije neka vajda od njih ... [Ovu poruku je menjao Deep|Blue dana 15.12.2005. u 13:47 GMT+1] [ janus @ 15.12.2005. 14:33 ] @
Ne postoji!!! U slucaju da postoji svi bi imali uvid u tvoje poslovanje
[ Davor Vlajkovic @ 15.12.2005. 15:28 ] @
Ja sam razumeo da čovek traži third-party softver koji će mu pomoći u kontroli transakcija napravljenih preko kreditne kartice.
Ako je tako, pogledaj ovde. [ ventura @ 15.12.2005. 15:55 ] @
Mislim da upravo trazis software poput MS Money ili Quicken-a...
MS Money ti daje uvid u sve tvoje racune, zajmove, upisujes svoja mesecna razduzeja, sve, i onda ti on na osnovu parametara proracunava i savetuje kako da optimizujes troskove, izmedjuostalog kaze ti da prebacis toliko sa te kartice, a sa neke druge toliko, sa trece opet neku cifru, kako bi izvukao najpovoljniju kamatu... [ janus @ 15.12.2005. 17:11 ] @
ja sam razumio da pita za uvid u stanje,a to je moguce samo preko sistema banke ,odnosno servisa koji omogucava uvid u stanje preko neta.Ja to provjeravam preko sajta Raiffaisen banke,i za tu potrebu sam dobio token.
[ Deep|Blue @ 15.12.2005. 22:50 ] @
pa nek se onda javi i kaze sta mu treba.
[ Black_eyed @ 16.12.2005. 07:32 ] @
Citat: janus: ja sam razumio da pita za uvid u stanje,a to je moguce samo preko sistema banke ,odnosno servisa koji omogucava uvid u stanje preko neta.Ja to provjeravam preko sajta Raiffaisen banke,i za tu potrebu sam dobio token. Da nisi malo pomesao stvari ? Kod Raiffesen Banke se podnese zahtev za uslugu Raiffeisen OnLine i dobijes postom izvesta kada ti je to odobreno kao i uputstvo za upotrebu. Slicna stvar je i sa ostalim bankama koje imaju ovakvu uslugu. Usluga je besplatna i sve sto ti treba kuci je racunar sa internet konekcijom. Token je uredjaj koji koristi Postanska Stedionica za realizaciju placanja preko interneta sto je sasvim nesto drugo od uvida u racun. Inace, od kada je kod nas zazivelo malo modernije bankarstvo ja u banku nisam usao par puta. Gotovinu dizem na bankomatima a izvestaje gledam preko interneta. Zaista nema potrebe za odlaskom u banku i cekanjem u redovima. [ d.... @ 16.12.2005. 11:04 ] @
Ventura me je shvatila sta sam hteo. Pozdrsav!
[ d.... @ 16.12.2005. 11:31 ] @
U medjuvremenu sam nasao "Home credit card menager" pa videcu sta je to!
[ janus @ 16.12.2005. 15:57 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|