[ yooyo @ 16.12.2005. 11:11 ] @
[ tosa @ 16.12.2005. 13:03 ] @
Film jos nisam video, ali sudeci po zaradi moze se zakljuciti da je Jackson zeleo da
napravi nesto sto se njemu svidja a ne obavezno i publici. To ne mora da znaci da
je film los, cak suprotno.
Sto se igre tice, samo lepo izgleda ali je dosadna nevidjeno ;)
[ ton_majstor @ 16.12.2005. 13:32 ] @
Mogu da se slikaju...
Dino De Laurentis je VEĆ uradio, po meni, najboljeg Konga, pre tridesetak godina... Na Jessicu Lang nam se tada ozbiljno hm.... dizao moral! Naomi Watts je ipak bledunjava plavušica.
Fotografija i produkcija je bila besprekorna, a i sam film je bio rodonačelnik mnogih kasnijih filmskih tehnika... specijalni efekti, zvuk... MUZIKA!
Nažalost, King Kong je JAKO tužan film, pa ne vidim razlog da ga neko ekranizuje po treći put. Lowa?
Prosto dokazivanje Jacksonove sirove produkcijske moći neće pomoći filmu...
Sigurno će me neko ispljuvati, ali mi matorci smo takvi!
Pozdrav!
[ yooyo @ 17.12.2005. 00:56 ] @
Negde sam procitao da je PJ-ova zivotna zelja da napravi rimejk KK-a, i najzad je uspeo.
Sledeci projekat je valjda film po igrici Halo! Zivo me zanima sta ce od toga da bude jer sve ekranizacije igrica su nevidjeno glupi filmovi.
[ momsab @ 17.12.2005. 01:55 ] @
Citat: yooyo: Negde sam procitao da je PJ-ova zivotna zelja da napravi rimejk KK-a, i najzad je uspeo. a sta je onda bilo snimanje "Gospodar prstenova"?
p.s. Zašto King Kong voli plavuše?
Zato što je majmun.
[ tosa @ 17.12.2005. 10:46 ] @
Doom i nije tako los film, bar je bolji od onoga sto sam ocekivao ;)
[ Misa_exclusive @ 18.12.2005. 00:45 ] @
Pa King Kong je na 6. mestu, na listi najskupljih filmova, i namenjen je da zaradi velike pare. A kakav je film, to se ne moze utvrditi jer se o ukusima ne raspravlja. Ja licno nisam jos gledao, ali bih zeleo da pogledam.
[ mrkidivx @ 18.12.2005. 02:02 ] @
Pa sad možda je namenjen da zaradi velike pare ali je pitanje da li će u tome uspeti.
I "vodeni svet" Kevina Kostnera je pravljen da zaradi pare pa je prošao kako je prošao
[ risboj @ 18.12.2005. 11:24 ] @
Gledao sam ga sinoć. Ništa specijalno! A možda je stvar u tome što sam očekivao više od jednog Pitera Džeksona.
Ima par dobrih scena, ali ima mnogo više patetičnih, pa i nekih, za mene, bezveznih (da ne kažem glupih - npr. bežanje pred dinosaurosima je odrađeno katastrofalno). Nekako sam sve vreme imao utisak da gledam film za decu. Takođe, mislim da predugo traje.
Sve u svemu - izašao sam razočaran iz sale...
[ BytEfLUSh @ 18.12.2005. 12:10 ] @
[ ton_majstor @ 18.12.2005. 14:04 ] @
Upravo sam na to mislio kada sam rekao da je TUŽAN i već viđen...
Čemu sve to, osim lowe!
Jadan majmun...
[ ironman @ 18.12.2005. 15:15 ] @
i ja malo offtopic
Nisam gledao King Konga , ali jesam jedan drugi od trenutnih "bioskopskih hitova" ,
Isterivanje djavola iz Emili Votson
film je neopevano njesra
[ mrkidivx @ 18.12.2005. 15:24 ] @
Emili je mogao da bude špic film samo su ga prikazivali iz pogrešne perspektive-ceo film da se prikazuje kroz sudjenje je malo dosadan.
[ risboj @ 18.12.2005. 15:52 ] @
Citat: ironman: i ja malo offtopic
Nisam gledao King Konga , ali jesam jedan drugi od trenutnih "bioskopskih hitova" ,
Isterivanje djavola iz Emili Votson
film je neopevano njesra
Još offtopic-a...
Film se, zapravo, zove Isterivanje djavola iz Emili Rouz i, po mom mišljenju je EXTRA!
[ biotech @ 18.12.2005. 16:43 ] @
Citat: risboj: Još offtopic-a...
Film se, zapravo, zove Isterivanje djavola iz Emili Rouz i, po mom mišljenju je EXTRA!
i ja mislim da je emili rouz extra film....mislim koji je tebi onda film do jaja ako ti je ovaj njesra? ajde reci koji ti je dobar film da ga pogledamo.
ja u sustini gledam sve i nove blockbustere zbog efekata i 3d animacije (koji su savrseni u poslednje vreme) a volim i stare filmove,crno bele,animirane,dokumentarne...ma sve...i imam dobru sliku o tome sta je dobro a sta je s*****..ako si ti pogledao dva filma koja su s***** i jedan od ta dva ti je bolji od drugog,taj ce film tebi bit extra a drugima koji su pogledali vise filmova koji su bolji ta tvoja dva filma ce im naravno biti bezveze jer su videli dosta bolje filmove....jedini problem u tome je sto vremenom ti vise ni jedan nije dobar jer stvarno dobri filmovi su u sustini jako retka pojava....
[ yooyo @ 18.12.2005. 23:14 ] @
Sad sam se vratio sa filma. Odlican je. Fenomenalan. Ima akcije, drame, horora, svega.
Preporucujem da ga pogledate i necete zazaliti.
yooyo
[ dj011 @ 19.12.2005. 22:35 ] @
meni se svideo....veoma dugacak, ali nisam ni primetio zato sto sam mislio da je svaki minut bio na svom mestu
[ Mefisto_soad @ 20.12.2005. 00:36 ] @
King konga jos ga nisam pogledao ali planiram.
Sto se tice novih filmova obavezno pogledajte bracu grim, four brothers, harry potter4,saw2 filmovi su dosta dobri.
Poz.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|